تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 453 از 923 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

duty-free shop این کلمه یعنی چه؟
    if you don't mind این وجود داره ؟ یعنی چی؟

indirect question میشه در مورد این توضیح بدین چه فایده ای داره ؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

duty-free shop این کلمه یعنی چه؟
    if you don't mind این وجود داره ؟ یعنی چی؟

indirect question میشه در مورد این توضیح بدین چه فایده ای داره ؟
    اولی که میشه "خرید معاف از مالیات" (یا بسته به موقعیتش، معاف از عوارض گمرکی و ... هم می‌تونه معنی بده)

دومی هم که میشه "اگر براتون مساله‌ای نیست" یا "اگه براتون مقدوره" ...

Indirect Question هم واسه احترام، ادب و تعارف بیشتره ...
    معمولاً وقتی سوالمون یه خورده حساسه و احتمال میدیم اگه لحنمون مناسب نباشه، طرف ناراحت بشه، به صورت Indirect سوال می‌پرسیم ...

مثلاً به جای اینکه بگیم tell me میگیم Could you tell me
    یا به جای اینکه بگیم I like to meet Dr. X میگیم I would like to meet Dr. X ...

3. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من تصمیم دارم جهت پیشرفت زبان انگلیسی خود به کلاس زبان بروم ولی قبلش از دوستان باتجربه اینجا دو تا سوال داشتم که ممنون می شود با حوصله به بنده پاسخ بدهند :
    آیا آموزشگاه ها Listenin، Speaking، Reading، Writing به صورت همزمان آموزش می دهند؟
    من رشته تحصیلی ام نرم افزار کامپیوتر هست و کارم هم برنامه نویسی هست و هر روزه با اصطلاخات تخصصی کامپیوتر سرو کار دارم . به عنوان مثال متون انگلیسی ویندوز رو تا 80% راحت ترجمه می کنم و منبع یادگیری ام هم همه انگلیسی هست
    ولی با این وجود دریغ از خوندن یه داستان انگلیسی ،
    حالا سوالم این هست که در صورتی که به کلاس برم از چه سطحی باید شروع کنم؟ با اطلاعات فعلی
    چون من ساکن اصفهان هستم چه آموزشگاهی رو پیشنهاد میکنید؟
    من تو اصفهان آموزگاه "گویش" رو می شنام که تو تبلیغاتش زده فقط مکالمه!

با تشکر

داره خودمونی میشه ebse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    یکی هم به من راه حل نشون بده من میخوام زبان یاد بگیرم
    تو پیج قبلی دربارش گفتم
    منتظر جوابم
    مرسی

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام
    یکی هم به من راه حل نشون بده من میخوام زبان یاد بگیرم
    تو پیج قبلی دربارش گفتم
    منتظر جوابم
    مرسی
    عزيز جان من راهنماييتون كردم اما انگار درست نخونديد ... الان كامل توضيح ميدم ...
    همونطور كه گفتم شما قبل از ياد گرفتن زبان تخصصي بايد زبان همومي يا همون جنرالتون قوي باشه ... حالا راه حل من براي شما:
    شما اگه كلاس نمي خوايد بريد راهتون اينه كه به يه موئسسه مراجعه كنيد( يه موئسسه ي معروف مثل سفير .كيش و ...) و اونجا ببينيد سطحتون چجوريه يه امتحان تعيين سطح بديد... بعد ببينيد تو اون موئسسه براي اون سطح چه كتاب هايي هست كه ميتونيد خودتون كتاب رو بگيريد و بخونيد اما اگه كتاب معلم باشه بهتره كه توضيح داده در هر مرحله زبان آموز بايد چه كار كنه ... يا بيايد اينجا بگيد سطحتون رو تا دوستان براي كتاب كمكتون كنند

شما زبان عموميتون رو اول قوي كنيد و بعد كتاب هاي تخصصي رشتتون رو بگيريد ... كه من اطلاعي از اون ها ندارم ولي همونجور كه گفتم اين راه شماست اول كه يا كلا كلاس بريد و يا سطحتون رو متوجه بشيد و بعد خودتون بخونيد ...
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من تصمیم دارم جهت پیشرفت زبان انگلیسی خود به کلاس زبان بروم ولی قبلش از دوستان باتجربه اینجا دو تا سوال داشتم که ممنون می شود با حوصله به بنده پاسخ بدهند :
    آیا آموزشگاه ها Listenin، Speaking، Reading، Writing به صورت همزمان آموزش می دهند؟
    من رشته تحصیلی ام نرم افزار کامپیوتر هست و کارم هم برنامه نویسی هست و هر روزه با اصطلاخات تخصصی کامپیوتر سرو کار دارم . به عنوان مثال متون انگلیسی ویندوز رو تا 80% راحت ترجمه می کنم و منبع یادگیری ام هم همه انگلیسی هست
    ولی با این وجود دریغ از خوندن یه داستان انگلیسی ،
    حالا سوالم این هست که در صورتی که به کلاس برم از چه سطحی باید شروع کنم؟ با اطلاعات فعلی
    چون من ساکن اصفهان هستم چه آموزشگاهی رو پیشنهاد میکنید؟
    من تو اصفهان آموزگاه "گویش" رو می شنام که تو تبلیغاتش زده فقط مکالمه!

با تشکر
    سلام دوست عزيز ...
    اين 4 موردي رو كه فرموديد معمولا وقتي كسي به كلاس زبان ميره حتي اگه از صفر هم شروع ميشه اين موارد به نوعي از اول در زبان ياد گرفتن هست منتها خب بسته به سطح زبان آموز داره ...
    مثلا براي Writing در سطح مبتدي هم مسائلي هست كه از شما خواسته طبق الگو هاي درس خودتون رو معرفي كنيد يا بگيد از چه موردي خوشتون مياد و ...
    و همين مورد Writing در سطوح بالاتر حتي تخصصي تر ميشه و رفته رفته مشكل تر ... مثلا به شما ياد ميدن چطور يك E_mail رو بنويسيد و يا بهتون يا ميدن چطور Job Application يا در خواست كار يا Resume يا همون C.V بنويسيد و ...چطور نوشته هاتون رو از لحاظ علامت هاي نگارشي ويرايش كنيد

در مورد موارد ديگه هم همينطور ... شما Reading رو به تدريج از متون ساده و در داخل دروس ياد ميگيريد و رفته رفته اين لغات و متون گسترده تر ميشه تا جايي كه شايد متن هاي چند صفحه اي داشته باشيد و در مراحل آخر ياد خواهيد گرفت كه چطور براي فهميدن متن كلمات رو دسته بندي كنيد و هسته ها رو مشخص كنيد و ...

Listening هم از ابتدا وجود داره جاهايي كه شما يه سلام و احوالپرسي ساده رو ياد ميگيريد و ميشنويد و همينطور در مراحل پاياني مورد هاي شايد 10 دقيقه اي يا بيشتر رو داريد كه بايد يه دقت گوش بديد براي موارد خاص و بفهميد تو اون ليسنينگ چه مواردي رو بيان كردن ...

Speaking هم به همين صورت هست ... از ابتدا معلم ها طبق اصول كتاب و يا طبق اصول خودشون از دانش آموزان تو كلاس كار مي خوان تا با هم گفتگو كنند ... ابتدا از يه احوالپرسي و اسم شما چيست و چند سال داريد شروع ميشه تا رفته رفته خيلي تخصصي تر بسته به موضوعات كتاب شامل موارد اجتماعي مثل جرم و انتخابات و جنگ و فقر و گرسنگي و انجمن هاي خيريه و انقراض حيوانات و ....

اما موردي كه هست اينكه شما 2 نوع ميتونيد كلاس بريد يه نوع كلاس هاي مكالمه ... كه اون موارد ديگه به تدريج اون 3 مورد هم ياد ميگيريد

اما يه نوع كلاس هم هست كه شما براي آيلتس يا تافل آماده ميشيد كه روي مكالمه زياد تاكيد نيست اما كتاب هاي تخصصي در مورد Reading . listening & Writing هست كه اون ها تدريس ميشه چون تو آزمون اي تافل و آيلتس اين 3 مورد خيلي كاربرد داره ... هرچند مصاحبه هم هست و مكالمه هم داره ...

اما مورد آخر در مورد كلاس زبان ... شما ببين اگه تو اصفهان آموزشگاه سفير هست مراجه كنيد وببينيد وضعيت چجوريه و طبق توضيحات كاملي كه دادم ببينيد كدوم مورد از كلاس ها براتون مناسب هست : مكالمه يا آمادگي آيلتس و تافل ...

بحث هاي تخصصي رو هم بعد از ياد گيري انگليسي جنرال از استادهاتون كمك بگيريد(من اطلاعي ندارم)

موفق باشيد
    Last edited by Hamid Hamid; 10-02-2011 at 09:41.

8. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اما موردي كه هست اينكه شما 2 نوع ميتونيد كلاس بريد يه نوع كلاس هاي مكالمه ... كه اون موارد ديگه به تدريج اون 3 مورد هم ياد ميگيريد

اما يه نوع كلاس هم هست كه شما براي آيلتس يا تافل آماده ميشيد كه روي مكالمه زياد تاكيد نيست اما كتاب هاي تخصصي در مورد Reading . listening & Writing هست كه اون ها تدريس ميشه چون تو آزمون اي تافل و آيلتس اين 3 مورد خيلي كاربرد داره ... هرچند مصاحبه هم هست و مكالمه هم داره ...
    ممنون از پاسختون دوست گرامی
    پس با این وجود اگه من مکالمه برم و ادامه بدم به مرور موارد دیگه رو هم یاد میگیرم؟ چون فکر نمیکنم نیاز به آزمونهای آيلتس يا تافل داشته باشم چون قصد تحصیل ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از پاسختون دوست گرامی
    پس با این وجود اگه من مکالمه برم و ادامه بدم به مرور موارد دیگه رو هم یاد میگیرم؟ چون فکر نمیکنم نیاز به آزمونهای آيلتس يا تافل داشته باشم چون قصد تحصیل ندارم
    بله دوست عزيز...
    شما هر جايي بريد براي مكالمه موارد ديگه رو هم كار ميكنند ...من 2 . 3 كلاسي كه اطلاع دارم اينطور هست

11. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

ایا این درسته
    my word ای وای بر من

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ایا این درسته
    my word ای وای بر من
    نه، My word بیشتر معنی "به خدا" میده تو زبان محاوره ...

به نوعی قسم خوردن محاوره‌ایه ... مثل "والله" تو فارسی ...
    البته خب ترجمه‌اش سلیقه‌ایه ...
    مثلاً اینجا رو نگاه:

my word this food is amazing

اینجا میشه هر جوری ترجمه‌اش کرد! مثلاً :
    "به جان خودم" !!
    "اوه مای گاد" !!
    "Wow!"

ولی عموماً همون معنی قسم به خدا رو میده ...

14. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •