تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 1135 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از اين مدل وانت S 10 چندتايي رو با دوستم تعمير كرديم..مشكل اساسي اون همين نبود قطعات سيستم كامپيوتر تنظيم سوخت و انژكتورهاست..ناچارا تبديل به كاربراتوري شدن..اونم با كلي دردسر..اگر حتما دنبال دوگانه سوز كردنش هستين من فكر ميكنم همين وانت پيكان بهتر باشه لااقل لوازمش در دسترسه. اما شورلت S 10 از نظر قطعات كه خيلي مشكل داره..حداقل توي اهواز اينجوريه..
    من فكر ميكنم يه تميز اون( كه كاربراتوري شده باشه و درست كار كنه و يا اگر انژكتور مونده اذيت نكنه) چيزي حدود 5 يا 6 تومن مناسب باشه..البته من تا الان تميز و مرتب اون رو نديدم..جز همون سالهايي كه تازه وارد ايران شدن..

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

ظاهرا یک نمونه تمیز و سالم توی دزفول هست . یعنی چند باری که از یک منطقه ای عبور می کردم ، توی یک محدوده ی خاصی پارک بود . ظاهرا کاملا تمیز و نو !! احتمالا خوابیده بوده مدت زیادی . . . اما توی دل و قلوه اش چه خبره در جریان نیستم .
    اگر نیازی به آدرس بود ، توی پیام خصوصی عرض میکنم .

4. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چند سال پیش پدرم یه دونه s10 یک و نیم اتاقش رو داشت تنها چیزی که ازش یادمه بسیار سواری نرمی داشت(دقیقآ همزمان با همون وانت یه وانت مزدا 1600 هم داشتیم نرمی و راحتی این 2 تا از زمین تا آسمونه)

اتفاقآ چند روز پیش یه دونه سفید تمیزش رو آورده بودن دمه یدکی شورلت از یدکی پرسیدم قطعات فنیش گیر میاد یا نه؟ گفت گیر میاد و یه سری قطعاتش با 6 سیلندر خطی یکیه و سری قطعات دیگش با 8 سیلندر خورجینی یکیه!
    ولی هر چی هست بعضی قطعاتش شاید بد گیر بیاد ولی انصافآ سواریش عالیه.
    Last edited by mohamad.hejazi; 03-10-2011 at 23:54.

6. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_440magnum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزيز جناب ali_ 440magnum
    از اينكه به جمع ما پيوستين خيلي خوشحاليم..من و بقيه دوستان هميشه از اينكه كسي بياد و بتونيم در يك محيط دوستانه و بي غرض از تجارب و دانش همديگه استفاده بكنيم خيلي هم خوشحال ميشيم..
    من دورادور چيزهايي در مورد درگذشت شادروان برادر شما شنيده بودم..اميدوارم روح ايشان قرين رحمت باشد..
    اينجا ما هم آماده كمك و همكاري با همه هستيم..و البته بدون چشمداشت و صرفا از روي علاقه و دوستي خالصانه..
    ورود شما رو تبريك ميگم..
    شما به بنده لطف داري علي جان
    داداش در باره اون صحبتي كه فرستادي به نظرم ارزش 66-67 خيلي بيشتر از دم قايقي باشه.ولي علاقه چيز ديگه ايه.البته زيبايي دم قايقي انكار نا پذيره.چند سال پيش يه اجري رنگشو تو استانهع اشرفيه ديدم.اون اماري هم كه دادي كاملا درسته.گاراژ ياري ماشينم مال عباس خرمشهري بايد باشه.تنها مشكلش مشكل سنده.نميشه كاريش كرد.و الا ماشين مستعده.نظر من اينه كه علي جان يه ماشين فابريك بگير.ريويرا ماشيني نيست كه به راحتي بازسازي بشه.مثلا همون سفيده اقلا بايد 20 هزار تا براش لوازم بياري.ولي با 15 ميتوني يه فابريك بگيري كه ارزشش هم بيشتره.روحرفام فكر كن. اميدوارم اينجا بتونيم به هم ديگه كمك كنيم.
    در مورد كامارو هم كامارو 2 ميليوني 90 درصدشون رو بايد 5 ميليون بريزي توش تا تازه بشسه اسم ماشين رو روش گذاشت.
    من پيغام خصوصي نميتونم بدم برا همين جواب دوستان رو اينجا مطرح كردم.

سلام
    داش علي(ali_ 440magnum)
    خدا رحمت كنه صالح رو هنوز كه هنوزه تسليتم رو توي اواتار تي تي به احترامش برنداشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش ميشه چند تا عكس از چارجر بذاري

سلام اقاي صادقي اشتباه نشه من برادر صالح نيستم.صالح هم اتفاقا از دوستان نزديك من بود كه رفتنش برام غير قابل باور بود.با چارجر كرمش خيلي بهم اعتماد بنفس ميداد.يعني عين برادرم بود.اما برادري كه ازش صحبت كردم تقريبا 8 سال پيش فوت كرد.اسمش هم حسن بود.و ماشينش لجني رنگ بود.
    پسر خواهرم عكس از ماشين منو بهروز بغل هم داره كه صحنه زيبا و با شكوهي بود
    رفقا كسي شول يا مونتي كارلو 70 تا 73 سرلغ نداره؟

8. 2 کاربر از ali_440magnum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزيز جناب ali_ 440magnum
    از اينكه به جمع ما پيوستين خيلي خوشحاليم..من و بقيه دوستان هميشه از اينكه كسي بياد و بتونيم در يك محيط دوستانه و بي غرض از تجارب و دانش همديگه استفاده بكنيم خيلي هم خوشحال ميشيم..
    من دورادور چيزهايي در مورد درگذشت شادروان برادر شما شنيده بودم..اميدوارم روح ايشان قرين رحمت باشد..
    اينجا ما هم آماده كمك و همكاري با همه هستيم..و البته بدون چشمداشت و صرفا از روي علاقه و دوستي خالصانه..
    ورود شما رو تبريك ميگم..
    شما به بنده لطف داري علي جان
    داداش در باره اون صحبتي كه فرستادي به نظرم ارزش 66-67 خيلي بيشتر از دم قايقي باشه.ولي علاقه چيز ديگه ايه.البته زيبايي دم قايقي انكار نا پذيره.چند سال پيش يه اجري رنگشو تو استانهع اشرفيه ديدم.اون اماري هم كه دادي كاملا درسته.گاراژ ياري ماشينم مال عباس خرمشهري بايد باشه.تنها مشكلش مشكل سنده.نميشه كاريش كرد.و الا ماشين مستعده.نظر من اينه كه علي جان يه ماشين فابريك بگير.ريويرا ماشيني نيست كه به راحتي بازسازي بشه.مثلا همون سفيده اقلا بايد 20 هزار تا براش لوازم بياري.ولي با 15 ميتوني يه فابريك بگيري كه ارزشش هم بيشتره.روحرفام فكر كن. اميدوارم اينجا بتونيم به هم ديگه كمك كنيم.
    در مورد كامارو هم كامارو 2 ميليوني 90 درصدشون رو بايد 5 ميليون بريزي توش تا تازه بشسه اسم ماشين رو روش گذاشت.
    من پيغام خصوصي نميتونم بدم برا همين جواب دوستان رو اينجا مطرح كردم.

سلام
    داش علي(ali_ 440magnum)
    خدا رحمت كنه صالح رو هنوز كه هنوزه تسليتم رو توي اواتار تي تي به احترامش برنداشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش ميشه چند تا عكس از چارجر بذاري

سلام اقاي صادقي اشتباه نشه من برادر صالح نيستم.صالح هم اتفاقا از دوستان نزديك من بود كه رفتنش برام غير قابل باور بود.با چارجر كرمش خيلي بهم اعتماد بنفس ميداد.يعني عين برادرم بود.اما برادري كه ازش صحبت كردم تقريبا 8 سال پيش فوت كرد.اسمش هم حسن بود.و ماشينش لجني رنگ بود.
    پسر خواهرم عكس از ماشين منو بهروز بغل هم داره كه صحنه زيبا و با شكوهي بود
    رفقا كسي شول يا مونتي كارلو 70 تا 73 سرلغ نداره؟

10. 2 کاربر از ali_440magnum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از توضيحاتي كه دادين خيلي متشكرم..خب البته منم مثل شما سالهاست كه دستم توي كار امريكايي هست و بازسازي زياد انجام دادم. در مورد اون كامارو من هيچ ارزشي براش نميگذارم چون واقعا بهم ريخته است. نهايت ارزشي كه داشته باشه اگر وسائل رو روش ببنده و روشن تحويل بده چيزي حدود 700 تومان.
    در مورد ريويرا اگر لطف كنين و شماره تلفن اون صاحبش رو برام بفرستيد ممنون ميشم . چون مشكلات سندي رو هم تا حدي ميتونم حل كنم. در مورد قطعاتش زياد مششكل ندارم و هم مستقيم و هم با كمك يكي از دوستان مقيم كانادا امكان خريد هر وسيله اي رو دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان من کاربر جدید هستم
    دنبال یه اس 10 توی اهواز می گردم. به نظر شما چطور ماشینی هست و چقدر ظرفیت بار رو داره؟

آقایcamaro ltمن همشهری شما هستم اگر امکانش هست با من تماس بگیرید می خواستم ازتون راهنمایی داشته باشم با سپاس
    Last edited by D r i v e r; 04-10-2011 at 15:31. دليل: قرار دادن شماره خلاف قوانین

13. این کاربر از amir.8369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام همشهري..
    اس 10 كلا ماشين خوبيه اما وسائلش توي اهواز كمه( من فقط ذغال دينام اونو دارم!! )
    تميز اونو توي اهواز نديدم اما توي شهرهاي ديگه فكر كنم پيدا بشه. توي نت بگردين..ايران ماشين..خودرو وب..و نيازمنديهاي همشهري و سايت راهنما .ميتونين پيدا كنين اما در نهايت بايد از نزديك ببينيدش. سراغ آقاي سعيد نواصر هم بري ميتونه آمار بده كه چيزي براي فروش سراغ داره يا نه؟ خودش هم لوازم نو و دست دوم هميشه داره.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تجربه مزدا 2000 دو کابین و وانت پیکان رو دارم مزدا نسبتا نرم بود ولی بازم خوشم نمیاد گرونم هست
    پیکان به خاطر فضای کم اتاقش و ناراحت بودنش و موتور ضعیف اصلا به دردم نمیخوره
    خب همه شما هم میدونید من علاقه زیادی هم به ماشینهای امریکایی دارم این اس10 هم از نظر موتوری به نظرم معقول میاد هم اتاقش بزرگه خیلی ها میگن بیشتر از 500 کیلو رو شاسیش تحمل نداره ولی من سنگینتر از اونم دیدم
    الانم شاید میتسوبیشی ال 200 تمیز پیدا کنم یا هایلوکس دیفرانسل عقب ار مدلهای دهه نود یا همین اس 10 رو ولی همیشه مسایل قصعات یدکیشون خیلی فکرم رو مشغول میکنه چون باید اکثر مواقع در دسترس باشه
    کار پشتیبانی یک مقداری شبیه اورژانس هستش .
    در مورد کاز سوز کردنش به احتمال قوی با تعویض ای سی یو با یه ای سی یو قابل برنامه ریزی این کار رو بکنم .
    میدونم موتور 6 سیلندر داره و 4 سیلندر تک و توک هم 8 سیلندر
    من دنبال 6 هستم
    نمیدونم این طرفا هم خود ماشینم کم هست ولی تر تمیزش چند تایی دم دست هست

16. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علي جان اونو شماره ندارم ولي يه در حد 72-73 سراغ دارم خيلي نو
    اگه هنوز نفروخته باشه.
    09361811255
    احمد

بگو از طرف علي مگنوم زنگ ميزنم بابت ريويرا

18. 3 کاربر از ali_440magnum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •