حالا برای کسی که جز ء friends هامون هست هم بخوایم ،یه پیغام بدیم که وقتی on میشه ببیندش باید همین کار هارو بکنیم یا روش دیگه ای داره؟
حالا برای کسی که جز ء friends هامون هست هم بخوایم ،یه پیغام بدیم که وقتی on میشه ببیندش باید همین کار هارو بکنیم یا روش دیگه ای داره؟
اون کسی که جز فرند هاتون هست که دیگه تولیست شما موجوده نیاز به این کارا نیست
شما روش دبل کلیک کن و متن پیغامت رو براش بنویس و ارسال کن
موقعی که messenger باز هست می تونید محتویات داخلش رو ببینید. موقعی که بسته میشه دیگه وجود نداره. بهتره که مقدارش رو 0 کنید. چون حذف نمیشه. با اینکار دیگه status قبلی برای دیگران نشون داده نمیشه مگه اینکه اون رو در profile yahoo هم share کرده باشید.
ولی اگه میخواید وقتی که خودتون نوار مربوط به status رو باز می کنید دیگه status های قبلی نشون داده نشه براتون برید به این مسیر
C:\Documents and Settin\{user}\Application Data\Yahoo!\Messenger
و اونجا پوشه یا پوشه هایی که اسم یوزرتون هست رو حذف کنید. تمام اطلاعات مربوط به یوزر شما حذف میشه. و دوباره بعد از لاگین شدن لود میشه ولی اینبار دیگه status ها وجود ندارن.
سلام
بعد از مدتها میخام با دوستم تو یاهو چت کنم . یاهو پیغام میده که ورژن رو باید اپگرید کنم .
من ورژن جدید یاهو رو دانلود و نصب کردم( ویندوزم ایکس پی هست) ولی موقع نصب که 98 درصد میشه . یه ارور میده که نمی تونه این فایل یاهو مسنجر.e xe رو باز کنه و با نصب دوباره ممکنه مشکل حل بشه .... ولی نمیشه . ...
همین نرم افزار رو سون نصب و اجرا شد
چیکار کنم . فکر میکنید . فریم ورکی چیزی می خاد؟
visual c++ نصب داری ؟ اینو نصب کن بعد امتحان کن.
ورژن قبلی رو کامل پاک کن. حتی از قسمت رجیستری و بعد امتحان کن.
این کار رو هم انجام بده اگر نشد :
روی فایل نصب راست کلیک کن و Properties رو بزن
برو به تب Compatibility
گزینه Run this program in compatibility mode تیک بزن.
و از منوی کشویی Windows XP Service Pack 2 رو انتخاب کن و ok کن .
و بعد امتحان کن. روش آخر رو از روی سایت یاهو کپی کردم نمی دونم جواب میده یا نه .
طریقه پاک کردنش از پروفایل رو اگر توضیح بدید ممنون میشم ......... چون هرچی خودم سعی میکنم نمیتونم پیداش کنم .
Last edited by Nike17; 14-12-2011 at 12:58.
یکی میگفت میشه کاری کرد که اگر به آیدی کسی pm بزاره به گوشی اس ام اس میاد!! واقعیت داره؟
من تصویر وبکم رو تو ویندوز (xp sp3) میبینم اما تو یاهو مسنجر(11.5) صفحه سیاهه
ویندوز و ورژن مسنجر رو هم عوض کردم
روی سیستم دوستمم امتحان کردم
آیا مشکل از وبکمه؟ پس چرا تو ویندوز تصویر دارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
به این آدرس برین :
و گزینه Status Updates رو که آیکن یاهوی اون روشن هست رو روی آیکن یاهو کلیک کنید تا خاموش شه. یا اگر کلا علاقه ای به share کردن اطلاعاتتون از این طریق ندارید همون بالا دکمه رو بزنید تا کل آپدیت ها غیر فعال شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما چیزهایی که قبلا به اشتراک گذاشتین فعلا نمیشه کاریش کرد. چون یاهو هنوز داره روی پروژش کار می کنه و فعلا اجازه دسترسی به آپدیت ها رو از روی مرورگر نمیده.
و داخل مسنجر هم داخل باکس status کلیک کنید و بعد تو قسمت share to تیک گزینه yahoo updates رو بردارید.
حالا یه چیز جدید بنویسید و share کنید.
همچنین می تونین به کل پروفایل یاهو رو مخفی کنید. به این آدرس برید.
دکمه کنار جمله Your profile is currently visible رو خاموش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان داره نتونید داخل پروفایل کاری بکنید. و ارور بده. چون هنوز کارگران مشغول کارند.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
شما از داخل یاهو مسنجر به این ترتیب پیش برین
messenger > preferences > video & voice
اونجا ببینید وبکمتون رو شناخته ؟؟؟ انتخابش کنید.
تو قیمت test هم بهتره یه تست خودکار رو انجام بدین . ( روی open vide and voice setup کلیک کنید )
ببینید مشکل حل میشه یا نه.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
میشه ولی ایران نه. شماره خارج از ایران رو باید بهش بدی![]()
سلام
دوستان من هر كاري مي كنم آواتر نمي تونم بذارم توي ياهو
نمي دونم چرا
ياهو جدد رو گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)