سلام
نه همشون ! ولی بیشترشون منفجر شدن !
من با پارس مشکلی ندارم ( 512 ) ، اینم عکس :
البته پینگ خارجیم بالاتر از 200 هست .
سلام
نه همشون ! ولی بیشترشون منفجر شدن !
من با پارس مشکلی ندارم ( 512 ) ، اینم عکس :
البته پینگ خارجیم بالاتر از 200 هست .
الان با IP 2.187 سرعتم خوبه ولی چند ساعت بیشتر دووم نمیاره بعدظهر و شب میاد پایین در حد بایت میرسه( 1 مگ مخابرات )
![]()
فرشاد عکس این مودم تو بذار ملت ببینن بیشتر کف کنن ، ببینن با چه جور تشکیلاتیداری یه همچین سرعتی میگیری و افت سرعت نداری
آره نزدیک 2 هفته ای میشه اینجوری شده من انقد با این 2020 تماس گرفتم که الان صدای همشونو میشناسم(آخرشم فرجی حاصل نشد )
حالا یکی از این خانومای 2020 میگفت حتما ویروس دارییا یکی میگفت حتما History مرورگرت پر شده
( یه همچین پشتیبانی قوی داریم ما )
یه بار تو پشتیبانی همارا در مورد سرعت داشتم گلایه میکردم
که یکی با جدیت گفت خوب ویروس داری با ما چه!!!!!!
با خونسردی برگشتم گفتم عزیز من لینوکس مصرف میکنم(یارو خفه شد)
حالا شانس آوردی طرف میدونسته لینوکس چیه![]()
سلام
خداروشکر که بالاخره علت پایین اومدن سرعت اینترنت مشخص شد . به نظر من این پیش امد ناگوار یک چیز دیگه رو هم مشخص کرد .اگه یادتون باشه حدود اواسط تابستون امسال بود که خبر افزایش پهنای باند به چندین برابر و افزایش درگاههای شبکه اینترنت در مطبوعات پیچید و جدیدا هم گفته شد که دیگر کندی و قطعی سرعت را در کشور نخواهیم داشت چون ساختاری فراهم شده که حتی در صورت قطعی در دو درگاه دیتای کشور هم کاربران کندی سرعت را حس نخواهند کرد .با وجود این اتفاق ایا میتوان نتیجه گرفت که انچه که گفته شده خبری غیر واقعی بوده ؟ و میتوان گفت که نه تنها پهنای باند اینترنت کشور به اندازه استاندارد کاربران افزوده نشده بلکه همان پهنا با اندکی افزایش در اختیار خیل عظیمی از کاربران اینترنت قرار میگیرد ؟
کسی آشنایی چیزی توو مخابرات نداره یه حرف راست بگه آخه هر کی یه حرفی میزنه
یکیم میگفت دارن کابل برگردان میکشن افت سرعت به خاطره اونه
خدایا اینترنت ما را پرسرعت بگردان
![]()
من تو چند تا خیابون دیدم داشتن فیبر نوری رو انگولک میکردنشاید از این باشه خدا رو شکر تلفن من روی فیبر نوری نیست
![]()
(من و این همه سشرعت محاله محاله)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من و این همه سشرعت محاله محاله)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)