تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 453 از 2550 اولاول ... 3534034434494504514524534544554564574635035539531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شدنش که میشه تا 24 مگ هم داد متها اینجا ایرانه من هم که طرفدار همارا هستم باید بگم اون تست خالی بندیه گاهی اوقات speedtest قاطی میکنه اینجوری میشه.
    دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود .

2. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

adsl با دو رشته سیم و در شرایطی که مخابرات ما داره نهایتا تا 6 مگ میتونه باشه سرعتش
    اگه کمی ایده ال باشه میشه 8 مگ

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

بقیه بچه ها تا فعلا از همارا راضی هستند ؟
    شاتل اینروزها چطوره ؟
    همارا امروز یکی دو بار قطع شده.من احتمالا این دوره ماکس نت میگیرم.

دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود .
    24 مگ امکان پذیره ولی حداکثر تا فاصله 1.2 کیلومتر از مرکز مخابراتی.بعد از اون سرعت به صورت نمودار سهمی مانند افت میکنه.

شما مگابیت رو با مگابایت اشتباه گرفتین.

adsl با دو رشته سیم و در شرایطی که مخابرات ما داره نهایتا تا 6 مگ میتونه باشه سرعتش
    اگه کمی ایده ال باشه میشه 8 مگ
    میشه بگین این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین؟ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید اصلا تکنولوژی Adsl بر مبنای سیم مسی هست. سرعت 24 مگ واقعی که با 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید میشه داد ولی باید از مرکز زیر 600 متر فاصله داشته باشید.هر کی میگه روی فیبر نمیشه حرف مفت زده ولی شرط داره . همونطور که گفتم Adsl برای سیم مسی هستش پس روی فیبر سراسری نمیشه. ولی سیستم مخابرات ایران داغونه به جای اینکه کل سرویسها رو روی فیبر بده و از مرکز تا در خونه فیبر بکشه میاد از مرکز تا سر کافوهایی که تو هر منطقه هست فیبر میکشه و بعد اون رو سیم مسی میکشه واسه همین میشه Dslam رو به جای اینکه توی مرکز گذاشت توی کافو گذاشت و دیتا رو بهش رسوند و از اونجا به بعد هم که تا در خونه مشترک سیم مسی هست Adsl داد. حالا چون معمولا کافوهای نوری فاصلشون تا خونه ها کمتر از 1500 متر هست پس تا 16 مگ رو راحت میشه داد.
    حالا چرا میگن شرکتها نمی تونن رو فیبر سرویس بد؟
    شما فکر کن 8 تا شرکت و یک کافوی 3 متری هرکی اگر بخواد توش تجهیزات بگذاره جا نمیشه یا اگر هم بشه مدیریتش خیلی سخت میشه ممکنه یکی از عمد خرابکاری که نشه ثابت کرد. واسه همین خود مخابرات تو شهرهای بزرگ داره سرویس میده.
    باز اگر جاییش نامفهوم بود بگو توضیح بدم.
    Last edited by sei_pm; 23-06-2010 at 18:41.

6. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خدمت هم شهری های عزیز .
    من در منطقه ائل گلی هستم و از پارس آنلاین سرویس گرفته بودم که ناراضی هستم . الان می خوام سرویسم رو به یکی از شرکت های ماکس نت یا همارا تغییر بدم . لطفا دوستانی که در این منطقه هستند و از این شرکتها استفاده می کنند راهنمایی کنند که من برم تغییر بدم . سرویس 128 به 512 مد نظر من هست و از لحاض قطعی و سرعت کمکم کنید . (شبانه و روزانه )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

خدمت دوستانی که در مورد هماراسیستم تحقیق میکردند عرض کنم که:

همونطور که میدونید من یوزر هماراسیستم هستم.

سرویس 128-512 محدود با 5 گیگ ترافیک برای سه ماه رو استفاده میکنم.

مدتیه که مشکلات هماراسیستم حل شده

تنها مشکلی که بعد از یک ماه و نیم پیش اومد، همون قطعی طولانی بود که در خود هماراسیستم بود. و هیچ یک از یوزرها نمیتونستند کانکت بشند.

الان همه چیز عادی هست و به حالت عادی برگشته.

سرعت شبانه هم خوبه.

هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم.

9. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام.

خدمت دوستانی که در مورد هماراسیستم تحقیق میکردند عرض کنم که:

همونطور که میدونید من یوزر هماراسیستم هستم.

سرویس 128-512 محدود با 5 گیگ ترافیک برای سه ماه رو استفاده میکنم.

مدتیه که مشکلات هماراسیستم حل شده

تنها مشکلی که بعد از یک ماه و نیم پیش اومد، همون قطعی طولانی بود که در خود هماراسیستم بود. و هیچ یک از یوزرها نمیتونستند کانکت بشند.

الان همه چیز عادی هست و به حالت عادی برگشته.

سرعت شبانه هم خوبه.

هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم.
    دوست من لطفا سرعت متوسط روزانه و شبانه تون را بنویسید و قیمت سرویس تون چنده ؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببینید اصلا تکنولوژی Adsl بر مبنای سیم مسی هست. سرعت 24 مگ واقعی که با 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید میشه داد ولی باید از مرکز زیر 600 متر فاصله داشته باشید.هر کی میگه روی فیبر نمیشه حرف مفت زده ولی شرط داره . همونطور که گفتم Adsl برای سیم مسی هستش پس روی فیبر سراسری نمیشه. ولی سیستم مخابرات ایران داغونه به جای اینکه کل سرویسها رو روی فیبر بده و از مرکز تا در خونه فیبر بکشه میاد از مرکز تا سر کافوهایی که تو هر منطقه هست فیبر میکشه و بعد اون رو سیم مسی میکشه واسه همین میشه Dslam رو به جای اینکه توی مرکز گذاشت توی کافو گذاشت و دیتا رو بهش رسوند و از اونجا به بعد هم که تا در خونه مشترک سیم مسی هست Adsl داد. حالا چون معمولا کافوهای نوری فاصلشون تا خونه ها کمتر از 1500 متر هست پس تا 16 مگ رو راحت میشه داد.
    حالا چرا میگن شرکتها نمی تونن رو فیبر سرویس بد؟
    شما فکر کن 8 تا شرکت و یک کافوی 3 متری هرکی اگر بخواد توش تجهیزات بگذاره جا نمیشه یا اگر هم بشه مدیریتش خیلی سخت میشه ممکنه یکی از عمد خرابکاری که نشه ثابت کرد. واسه همین خود مخابرات تو شهرهای بزرگ داره سرویس میده.
    باز اگر جاییش نامفهوم بود بگو توضیح بدم.
    ممنون از توضیحاتتون . فکر کنم حرف من رو درک نکردید . من گفتم 2.5 الی3 مگابایت بیشتر نمی تونن روی مس بدند . شما هم می گید می شه 24 مگابیت داد . خوب حرف من با شما یکیه دیگه ! در مورد بیت و بایت اشتباه کردیم .
    تست تو تایم رایگان :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by razmjoo; 24-06-2010 at 01:48.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون . فکر کنم حرف من رو درک نکردید . من گفتم 2.5 الی3 مگابایت بیشتر نمی تونن روی مس بدند . شما هم می گید می شه 24 مگابیت داد . خوب حرف من با شما یکیه دیگه ! در مورد بیت و بایت اشتباه کردیم .
    تست تو تایم رایگان :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا نمیشه داد؟ مگه دقت نکردی گفتم به فاصله ربط داره بیا این جدول معتبر رو هم ببین بعد بگو نمیشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

تست تو تایم رایگان :
    چرا نمیشه داد؟ مگه دقت نکردی گفتم به فاصله ربط داره بیا این جدول معتبر رو هم ببین بعد بگو نمیشه:

کد:
    کد:
    درسته 3 مگابایت میشه 24 مگابیت.

از اونجایی که معمولا فاصله خونه ها از مرکز بیش از یک کیلومتره سرعتی که آی اس پی ها میدن حداکثر 8 یا 16 مگابیت هست (معمولا 8).

برای 16 و بالاتر از تکنولوژی VDSL2 استفاده میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •