دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود .![]()
adsl با دو رشته سیم و در شرایطی که مخابرات ما داره نهایتا تا 6 مگ میتونه باشه سرعتش
اگه کمی ایده ال باشه میشه 8 مگ
همارا امروز یکی دو بار قطع شده.من احتمالا این دوره ماکس نت میگیرم.
24 مگ امکان پذیره ولی حداکثر تا فاصله 1.2 کیلومتر از مرکز مخابراتی.بعد از اون سرعت به صورت نمودار سهمی مانند افت میکنه.
شما مگابیت رو با مگابایت اشتباه گرفتین.
میشه بگین این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین؟ممنون![]()
ببینید اصلا تکنولوژی Adsl بر مبنای سیم مسی هست. سرعت 24 مگ واقعی که با 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید میشه داد ولی باید از مرکز زیر 600 متر فاصله داشته باشید.هر کی میگه روی فیبر نمیشه حرف مفت زده ولی شرط داره . همونطور که گفتم Adsl برای سیم مسی هستش پس روی فیبر سراسری نمیشه. ولی سیستم مخابرات ایران داغونه به جای اینکه کل سرویسها رو روی فیبر بده و از مرکز تا در خونه فیبر بکشه میاد از مرکز تا سر کافوهایی که تو هر منطقه هست فیبر میکشه و بعد اون رو سیم مسی میکشه واسه همین میشه Dslam رو به جای اینکه توی مرکز گذاشت توی کافو گذاشت و دیتا رو بهش رسوند و از اونجا به بعد هم که تا در خونه مشترک سیم مسی هست Adsl داد. حالا چون معمولا کافوهای نوری فاصلشون تا خونه ها کمتر از 1500 متر هست پس تا 16 مگ رو راحت میشه داد.
حالا چرا میگن شرکتها نمی تونن رو فیبر سرویس بد؟
شما فکر کن 8 تا شرکت و یک کافوی 3 متری هرکی اگر بخواد توش تجهیزات بگذاره جا نمیشه یا اگر هم بشه مدیریتش خیلی سخت میشه ممکنه یکی از عمد خرابکاری که نشه ثابت کرد. واسه همین خود مخابرات تو شهرهای بزرگ داره سرویس میده.
باز اگر جاییش نامفهوم بود بگو توضیح بدم.
Last edited by sei_pm; 23-06-2010 at 18:41.
سلام خدمت هم شهری های عزیز .
من در منطقه ائل گلی هستم و از پارس آنلاین سرویس گرفته بودم که ناراضی هستم . الان می خوام سرویسم رو به یکی از شرکت های ماکس نت یا همارا تغییر بدم . لطفا دوستانی که در این منطقه هستند و از این شرکتها استفاده می کنند راهنمایی کنند که من برم تغییر بدم . سرویس 128 به 512 مد نظر من هست و از لحاض قطعی و سرعت کمکم کنید . (شبانه و روزانه )
سلام.
خدمت دوستانی که در مورد هماراسیستم تحقیق میکردند عرض کنم که:
همونطور که میدونید من یوزر هماراسیستم هستم.
سرویس 128-512 محدود با 5 گیگ ترافیک برای سه ماه رو استفاده میکنم.
مدتیه که مشکلات هماراسیستم حل شده
تنها مشکلی که بعد از یک ماه و نیم پیش اومد، همون قطعی طولانی بود که در خود هماراسیستم بود. و هیچ یک از یوزرها نمیتونستند کانکت بشند.
الان همه چیز عادی هست و به حالت عادی برگشته.
سرعت شبانه هم خوبه.
هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم.
دوست من لطفا سرعت متوسط روزانه و شبانه تون را بنویسید و قیمت سرویس تون چنده ؟
ممنون از توضیحاتتون . فکر کنم حرف من رو درک نکردید . من گفتم 2.5 الی3 مگابایت بیشتر نمی تونن روی مس بدند . شما هم می گید می شه 24 مگابیت داد . خوب حرف من با شما یکیه دیگه ! در مورد بیت و بایت اشتباه کردیم .
تست تو تایم رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by razmjoo; 24-06-2010 at 01:48.
چرا نمیشه داد؟ مگه دقت نکردی گفتم به فاصله ربط داره بیا این جدول معتبر رو هم ببین بعد بگو نمیشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته 3 مگابایت میشه 24 مگابیت.
از اونجایی که معمولا فاصله خونه ها از مرکز بیش از یک کیلومتره سرعتی که آی اس پی ها میدن حداکثر 8 یا 16 مگابیت هست (معمولا 8).
برای 16 و بالاتر از تکنولوژی VDSL2 استفاده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)