مشکلم حل شد
ممنون از کمک همه ی دوستان![]()
مشکلم حل شد
ممنون از کمک همه ی دوستان![]()
یه بازی ngege دانلود کردم به این صورت هست باید چیکارش کنم
![]()
Last edited by bar333lona; 31-08-2010 at 14:18.
سلام
مطمئنی بازی انگیج 2 رو دانلود کردی؟!
التماس دعا
سلام خسته نباشید .
اقا من N82 ورژن 35 دارم . گوشیم رو هم جدیدا -- کردم و تمام اقدامات لازم برای نصب بازی N_GAGE رو انجام دادم.
حالا یه مشکل دیگه پیش اومد
کلاینت n-gage_1.40_1557 با پچش نصب کردم اول یه بازی نصب کردم رفتم سر بازی دومی درحال نصب اخطار (Unable to install game (Error-1 میداد و ول نمیکرد رفتم تو حافظه ی رم پوشه ی N-GAGE اون فایلی که داشت نصب میشد رو پاک کردم بعد رفتم تو کلاینت N-GAGE مشکل (Unable to install game (Error-1 حل شد . از برنامه N-GAGE اومدم بیرون دوباره که میخوام برم تو برنامه قسمت اول دمو که مینویسه N_GAGE میاد بعد صفحه هیچی بالا نمیاره حالا شما چه دستور میدید برای حل مشکل.
هر روش و هر فایلی که نیازه بگین برای دانلود تا اینقدر دنبال کلاینت های دیگه نگردم و دانلود نکنم ببینم مشکل از چیه تا کاملا مشکلم رفع شه.متشکر.SABER
سلام
ببخشید میشه توضیح بدید ROMPatcher چیه و چطور فعال کنیم.
من n97 و این کلاینت 1541 رو نصب کردم ولی برای بازی Rresident evil با پیغام file is corrupted مواجه می شم.
وبازی need for speed رو هم نصب می کنه و لی اجرا نمی کنه
امیدوارم با این اطلاعات کمکم کنید.
مچکرم از زحمات شما
سلام
لطفا اول درباره ROMPatcher توضیح بدید وبگید چطور فعال میشه؟
من N97 دارم کلاینت 1541 رو نصب کردم بازی need for speed رو اجرا می کنه و در همون صفحه رول قفل می شه.
لطفا راهنمایی کنید .
مچکر
سلام دوست عزیز برای فعال کردن ROMPatcher باید گوشیتو هـک کنی تا این برنامه به گوشیت اضافه بشــه !
برای هـک گوشیتون هم به قسمت هـک گوشی های موبایل برید تایپکش هســت
موفق باشید!
کسی یه کلاینت تست شده برای N86 نداره؟
طبق توضیحات پست 1 عمل کنید ... ماله 86 هم هستکسی یه کلاینت تست شده برای N86 نداره؟
ان گیج هنوز پا بر جاست؟
آخه یکی از دوستان گفته بود که شرکتش تخته شده...
یعنی دیگه بازی براش نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)