فکر کنم منظورت N97 با دوربین 5 بود نه 8!
شاد باشی![]()
فکر کنم منظورت N97 با دوربین 5 بود نه 8!
شاد باشی![]()
ااااااااااااا راس میگی ها!!من فکر میکردم 8 مگا پیکسله
راستشو بخاین و اگه به نوکیایی های عزیز اگه بر نخوره....:43:
-
-
-
-
-
-
عصبانی نشید ها
-
-
-
به خدا من خودم ان 82 دارم :43:
اما این نوکیا دیگه شورشو در آوردهاخه چند تا گوشی پشت سر هم اونم با پنج مگاپیکسل
![]()
اوووو به این چیزا فکر نکن اگه اینجوری باشـــــی (دوستان گفتن)
ببین دوست من شما فکر نکنم موبایل فروشی آشنا داشته باشــــین اگه دارین آشنا یا رفیقــــه
برو ازش بپرس ببین کدوم گوشی تا حالا بدون عیب وارد شــــده همشون یه عیبی دارن
ولی من بیشتر از 10 تا موبایل فروشی رفتم و آشنا همشون گفتن N82 بدون هیچ عیب و نقص
میخوای بخــــر باهاش حال کن من گوشی های بهتر از اینو بهت میدم (یا خودت بردار) ولی اگه سر 1 ماه پس آوردی چی !!!
من موندم چی بــــگم جای من بودی چیکار میکـــردی داداش خودم N82 داره تا الان آخ نکشیده
من این نوع گوشی ندارم چرا ازش تعریف کنم ولی میدونم واقعا گوشی خوبــــیه
موفق باشید!![]()
دیروز روز بد شانسی من بود!
دو بار گوشیم زمین افتاد و از 4 نقطه زخمی شد!!!![]()
با سلام خدمت دوستان.
اولا من نگفتم ان82 گوشی بدییه یا فلان ایرادو داره من فقط گفتم این گوشی دیگه قدیمیه همیناونم البته برا کسایی که میخان تازه گوشی بگیرن که حتما میخان اونم برا سه چهار سال نگه دارن خوب فکرشو بکن چهار سال دیگه یه گوشی با دوربین 5 مگاپیکسل سیمبیان ویرایش 3 سری 60 gpsa فیلم برداریvga
خوب با این پیشرفت رو به جلو و با این سرعتی که علم تو جهان داره به نظرتون حالا تازه بخای این گوشی رو بگیری یکم
نیست؟
خوب اگه گوشی بی عیب و نقص میخاستیم ده سال پیش همون 3310 نوکیای خودمونو نگه میداشتیم![]()
اگه اينطوريه ، پس چرا نوكيا يا برند هاي ديگه هنوز دارن گوشي هاي ساده توليد ميكنن ؟ مثلا همين 7510 با دوربين 2 مگاپيكسل و بدون سيستم عامل ؟ خيلي جديدتر از n82 هم هست ؟
بالاخره قراره این 82 باز بیاد تو بازار یا ما نا امید بشیم؟؟؟
مگه الان تو بازار نيست ؟؟؟
سلام
آقا ویرم گرفته گوشیم که N82 خودم رو از نگارش 31.0.016 به نگارش 20 دانگرید کنم...!
...
می دونم شدنی نیست... یعنی هیچ راهی نیست....؟! 0![]()
خیلی کمیاب شده!
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)