این طور نیست.من با kaspersky internet security 8.0.0.506 امتحان کردم بلافاصله با کلیک روی لینک دانلود،
شناسایی کرد. شما از آنتی ویروس کاسپر که استفاده نمی کنید؟
این طور نیست.من با kaspersky internet security 8.0.0.506 امتحان کردم بلافاصله با کلیک روی لینک دانلود،
شناسایی کرد. شما از آنتی ویروس کاسپر که استفاده نمی کنید؟
این طور نیست. internet security 8.0.0.506 بلافاصله با کلیک روی لینک و حتی قبل از باز شدن پنجره دانلود موفق
به شناسایی شد. اگر از پس این سایت های تست بخواد بر نیاد که دیگه کاسپر اسکای نیست. شما مطمینید که به
جای اینترنت سکوریتی از آنتی ویروس استفاده نمیکنید؟ در غیر این صورت با کدام ورژن اینترنت سکوریتی امتحان
کردید؟
ویرایش : البته فکر میکنم آنتی ویروس هم با گارد web traffic باید شناسایی کنه. ضمنا آپدیتتون هم باید همیشه به روز باشه.
بابت پست قبل هم شرمنده، اون یوزر رو تازه ساختم تا از این به بعد با اون وارد شم، منتها آزمایشیش تموم نشده پست هاش دیر میرسند، و حواسم نبود که با اون یوزر وارد شدم.
![]()
Last edited by nirvana.12345; 12-03-2009 at 11:50.
منم با KIS 8.0.0.506 امحتحان کردم. شما رو هر 8 تا لینک کلیک کردی؟
به هر 4 تای آخری که پروتکل https داره اجازه دانلود میده! (البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کد مخرب به حساب مییاد داخل خود مروگر باز میشه)
4 تای اولی که http هستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه دانلود میده! جلوی 3 تای بعدی رو میگیره
Last edited by reza_3722; 12-03-2009 at 12:25.
جواب می خوام؟؟
کسی نمیتونه هر روز دنبال هک کردن سیستم شما باشه، چون با هر بار کانکت شما با IP متفاوتی وارد شبکه میشین
مگر اینکه ADSL با Static IP داشته باشین
دقت کنین ببینین آیا این پیغام بعد از وارد شدن شما به سایت خاصی نمایش داده نمیشه؟
Last edited by reza_3722; 12-03-2009 at 12:07.
يك سوال قبلا پرسيده بودم ولي جواب نگرفتم.من kav 2009-ver8. 506 دارم.ولي هيچ كدام از كليدهاي سايت (اشاره شده در پست اول) كه kav8 باشند را قبول نميكند ولي كليدهاي همان سايت كه تحت عنوان kav7 ارائه ميدهد جواب ميدهد.من از ورژن كاسپر خودم مطمئنم . ولي نميدانم اون سايت چرا اشتباه اسم گذاري ميكند
ممكنه اون كليدها براي نسخه هاي غير انگليسي كاسپر(مثلا نسخه چيني) باشند و وقتي كاربري ميخواد از آنها استفاده كنه پيغام خطايي را مشاهده ميكنه كه ميگه اين كليد براي اين محصول نميباشه.
در مورد اين حملات ميتونيد از پست زير اطلاعات لازم را كسب كنيد. فقط کامپیوترهایی را که Microsoft SQL Server 2000 روی آنها نصب است مبتلا می کند و برای کاربران خانگی که از ویندوزهای معمولی استفاده می کنند خطری ندارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در برابر این پیغام باید چکار کنم امانم رو بریده در زمان نصب کردنها یکسره باید دست به موس باشم یه راه حل مناسبی که کارش رو به خوبی انجام بده اما این قدر مارو آزار نده وجود نداره ؟؟
با این پیغام باید چکار کنم چه عکس العملی لازم است
![]()
در مورد قسمت اول براي اينكه از پيغامهاي مكرر كاسپر راحت بشيد مطابق شكل زير وارد قسمت Settings شده و در قسمت protection تيك قسمت مشخص شده را بزنيد و سپس تمام پنجره ها را Ok كنيد تا تغييرات اعمال بشه:
در مورد تصوير دومي كه قرار داديد جاي نگراني خاصي نيست.اين پيغام بيانگر وجود نقيصه هاي امنيتي در برنامه هايي است كه ليست آنها را مشاهده ميكنيد.كافيست برنامه هاي موجود را آپگريد نماييد.در صورتيكه اينكار را هم انجام ندهيد مشكلي براي سيستم شما پيش نخواهد آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)