سلام:
من نمیدونم ورژن یا پک بازی شما چیه! ولی شاید از کرکش باشه
این کدوم یک از بازی های سیمزه
سلام:
من نمیدونم ورژن یا پک بازی شما چیه! ولی شاید از کرکش باشه
این کدوم یک از بازی های سیمزه
این قضیه werewolf شدن مربوط به The Sims 2 Pets هستش.
ولی خداوکیلی کار سختیه، من کلی تلاش کردم با یه گرگ رفیق شم انقدر نشد و نشد تا The Sims 3 اومد!![]()
ورژنش اینجور که نوشته 1.0.0.932 هستش
هیچ پکی روش نصب نیست خود بازی هستش ( 4 سیدی)
خوب مشکل همینجاست دیگه اونا نتونستن خوب کرکو بشکونن
سه راه بیشتر نداره :
1.کرکشو از اینترنت دانلود کنی (اگه اینترنتت کم سرعته توصیه می کنم دانلود نکن چون من خودم دانلود کردم زیاد به درد نمی خوره)
2.یه دی وی دی شو بخری-که کم پیدا میشه-
3.یه دی وی دی پک کامل کننده(مانند حیوانات.فصل هاو...) بخری یا دانلودکنی
به خاطر ارواحه که آب جمع میشه. اوناییشون که توی آب مردن، مثلا توی استخر بودن و مردن روحشون وقتی میاد آب میریزه همه جا.من وقتی تو اون ساختمونه که توش قبرستون هستم،همینجوری توی حیاطش آب جمع میشه؟؟مشکل چیه؟؟
از اون گزینه ی ساخت ساختمان هم نمیتونم استفاده کنم(سومی)وقتی مثلا دیوار رو انتخاب میکنم نمیتونم بسازمش؟؟مشکلش چیه؟
اینکه نمیتونین ساختمون بسازین همونطور که دوستان گفتن، به خاطر اینه که کرک رو ندارین، یا دنلودش کنین یا یکی از پک های اضافی بازی رو بگیرین. هر پکی باشه، ساختمان بازی رو راه میندازه.
The Sims 2 Petsاین کدوم یک از بازی های سیمزه
به نظر من اولش سخته چون هم وقت میبره و هم اینکه مطمئن نیستین که میشه یا نه. اما حتما میشه. من چندبار این کارو کردم. خوبیش اینه که مثلا وقتی با یکی از گرگ سیاها میخوای دوست شی و اولین بار میاد و باهاش بازی میکنی، دفعه های دیگه هم همون میاد نه گرگ دیگه. اینطوری خیلی زودتر باهاش دوست میشی. چون اون کسی گازت میگیره که خیلی باهاش دوستی نه اینکه با چندتا گرگ در حد کم دوست باشی. (عجب جمله ای! : دی)این قضیه werewolf شدن مربوط به The Sims 2 Pets هستش.
ولی خداوکیلی کار سختیه، من کلی تلاش کردم با یه گرگ رفیق شم انقدر نشد و نشد تا The Sims 3 اومد!![]()
سلام عزیزانم خسته نباشید ببخشید من مدتی نبودم اخه سربازم چه خبره میشه به منم بگید
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
سلام عزیزانم خسته نباشید ببخشید من مدتی نبودم اخه سربازم چه خبره میشه به منم بگید
تازه بچه ها من برای اولین باره به این مشکل خوردم پک های سیمس روش نصب نمیشه موقع اپدیت خطا میزنه چیکار کنم
به زودي خونه هاي بسيار زيبا از خودم
پك سيمنز سفر بخير (مسافرت) هست
راستي كسي تاحالا تو اين بازي توريست بين المللي شده (يعني همه ي اون جا خالي هارو پر كرده باشه ) من تو دوتاش گير كردم
سلامتازه بچه ها من برای اولین باره به این مشکل خوردم پک های سیمس روش نصب نمیشه موقع اپدیت خطا میزنه چیکار کنم
خطای چی میزنه؟ میگه cd 4 رو بذار و ندارینش؟ متن خطاشو میشه بگین چیه؟
اينم آواتارم براي تابلو نقاشي:
اينو تو پوشه ي زير پيست كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بريد تو اون نقاشيه و گزينه اي رو بزنيد و اينو بكشيد و به ديوار بچسبونيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و هر وقت اونو ديديد ياد من بيفتيد
يادتون باشه اندازه اون با اندازه آواتارم فرق ميكنه اونوقت نقاشيتون ناقص ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)