تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 453 از 2403 اولاول ... 3534034434494504514524534544554564574635035539531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اتفاقا میخواد... کشک نیست که... روتر ADSL ها...
    چرا گیج می کنی بچه رو
    در ضمن بریج خیـــــــــــــلی بهتر از PPPoE هست به این دلیل که همه پورت ها به راحتی Forward می شن و همه تنظیمات دست خودتونه منم اگه مجبور نبودم اینترنتم رو چند نفری استفاده کنم 100% بریج می کردم
    چون الان شدیدا مشکل MTU دارم و اصلا نمی تونم بازی کنم (Games for windows LIVE) تنها مشکل بریج اینه که IP دائما در حال تغییره و کاریش نمیشه کرد
    در مورد تنظیمات مودم هم اگه ایشون بخوان از روش بریج استفاده کنن به صورت دیفالت روی مودم تنظیم شده
    میگی نه برو تنظیمات مودمتو دیفالت کن تست کن

2. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز صبح که شروع به دانلود کردم نمی دونم چرا بهد از چند دقیقه سرعت صفر میشه و بعد یه دفعه ای دیسکانکت میشه. یعنی مشکل از اندیشه است؟ بهشون زنگ بزنم؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز صبح که شروع به دانلود کردم نمی دونم چرا بهد از چند دقیقه سرعت صفر میشه و بعد یه دفعه ای دیسکانکت میشه. یعنی مشکل از اندیشه است؟ بهشون زنگ بزنم؟
    مال منم اینجوری شد دوس داری زنگ بزن اما میپیچوننت
    زنگ هم نزنی خودش درست میشه
    سرعت دیشب فاجعه بود

از ساعت 1 تا 1.20 سرعتی داشتم که نگو بدون نوسان صاف 180
    سر 1.20 دی سی شد بعد دیگه بیا و ببین
    ---------
    قرارو پایم(جمعیت adsl داران رشت)

5. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها. الان دو روزه که سرعت خط ای دی اس ال م (پارس آنلاین) پایین اومده. 256 نامحدود که حدود 9 ماهی سرعت دانلودش بالای 190 کیلوبیت بود الان دو روزه که روی 30 و 40 دور میزنه و سرعت باز شدن صفحات خیل پایین اومده. این مورد برای کس دیگه ای هم پیش اومده (خط 2) ؟؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مال منم اینجوری شد دوس داری زنگ بزن اما میپیچوننت
    زنگ هم نزنی خودش درست میشه
    سرعت دیشب فاجعه بود

از ساعت 1 تا 1.20 سرعتی داشتم که نگو بدون نوسان صاف 180
    سر 1.20 دی سی شد بعد دیگه بیا و ببین
    ---------
    قرارو پایم(جمعیت adsl داران رشت)
    دیشب حجم دانلودم تموم شده بود نمیتونستم چیزی دانلود کنم
    با ملاقات حضوری تو تابستون موافقم

8. 2 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بچه ها. الان دو روزه که سرعت خط ای دی اس ال م (پارس آنلاین) پایین اومده. 256 نامحدود که حدود 9 ماهی سرعت دانلودش بالای 190 کیلوبیت بود الان دو روزه که روی 30 و 40 دور میزنه و سرعت باز شدن صفحات خیل پایین اومده. این مورد برای کس دیگه ای هم پیش اومده (خط 2) ؟؟
    یه 2 روز تحمل کن ببین بقیه چی میکشن
    شوخی کردم من خط 2 هستم اما پارس ندارم
    راجب چیزی که گفتی مطمعنی؟9ماه تو خط 2...!!!!؟؟؟
    اگه اینجوریه پاشم بیام پارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

... پارسی وی سرویس نامحدود 60000 ، اندیشه 40000 چقدر اختلاف دارند!
    دوستانی که اندیشه نامحدود دارن سرعت چطوره؟
    اگه می خوای بابت سرعت بیشتر نامحدود بیای اندیشه بهتره نیای. همونجا بمون. چون سرعت نامحدود تو همه شرکتا استاندارده .. البته 128 استاندارد باید حدود 16 کیلو بایت باشه اما تو اندیشه بین 18 تا 20 کیلو بایته و فکر می کنم شرکتای دیگه رشت هم همینطور باشن یعنی 3-4 کیلو بایت بیشتر میدن که حالشو ببری ! تو خیلی شهرای دیگه این خبرا نیست و سرعت 128 بین 14 تا 16 هست .
    اما اگه به خاطر 20 تومن ارزونتر می خوای بیای اندیشه ... بازم میگم نیا ... اون 20 تومن پول کلاس بالاتره به قول دوستان ! کی از کلاس بالاتر بدش میاد ؟؟؟!!!
    سلام بچه ها. الان دو روزه که سرعت خط ای دی اس ال م (پارس آنلاین) پایین اومده. 256 نامحدود که حدود 9 ماهی سرعت دانلودش بالای 190 کیلوبیت بود الان دو روزه که روی 30 و 40 دور میزنه و سرعت باز شدن صفحات خیلی پایین اومده. این مورد برای کس دیگه ای هم پیش اومده (خط 2) ؟؟
    نگران نباش دوست عزیز
    ما هم یه زمانی سرعتمون بالای 200 بود ! الانم روزا همیشه بالای 100-150 هست تنها گله دوستان بابت سرعت شبانه هست .
    اما اگه 24 ساعته شبانه روز سرعتت بین 30 تا 40 هست یعنی دارن بهت سرعت استاندارد 256 رو میدن ( 32 کیلو بایت ) و از سرعت تشویقی خبری نیست . ممکنه بعد چند روز دوباره سرعتتون بالا بره . یه وقت شما هم فوری پا نشی بیای اندیشه ! فقط میشه گفت : طاقت بیار رفیق !!! ما هر دو ......

11. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب حجم دانلودم تموم شده بود نمیتونستم چیزی دانلود کنم
    چه خوب !!
    فکر کنم کم کم داره این اتفاق خوشایند واسه همه ماها میوفته و دیگه چیز به درد بخوری واسه دانلود کردن پیدا نمیشه ! چه بهتر ! لا اقل بجای اینکه هر شب 20 تا فایل تو لیست انتظار دانلود باشه هر شب فوقش یه فایل 700 مگی دانلود میکنی سرعت شبانه هم کمتر افت می کنه! در هر صورت تب دانلود کم کم فروکش کنه خیلی خوبه . چه از رو ناچاری با تموم شدن حجم باشه ! چه اینکه دیگه فایل به درد بخوری واسه دانلود باقی نمونده باشه ! جفتش ثواب داره. اگه هم بعضی شبا دانلود رو بیخیال شین و اسوده بخوابین باز هم چه بهتر. هر شب که نباید دانلود کرد ! البته به خودم هم گفتما ! من ضرب المثل "مرگ خوبه واسه همسایه" رو اصلا قبول ندارم! واقعا دلم میخواد همه سرعت نور داشته باشن چون حق مسلم همه ماست. لیست دانلود خودم هم دیگه مثل روزای اول طولانی نیست !

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چه خوب !!
    فکر کنم کم کم داره این اتفاق خوشایند واسه همه ماها میوفته و دیگه چیز به درد بخوری واسه دانلود کردن پیدا نمیشه ! چه بهتر ! لا اقل بجای اینکه هر شب 20 تا فایل تو لیست انتظار دانلود باشه هر شب فوقش یه فایل 700 مگی دانلود میکنی سرعت شبانه هم کمتر افت می کنه! در هر صورت تب دانلود کم کم فروکش کنه خیلی خوبه . چه از رو ناچاری با تموم شدن حجم باشه ! چه اینکه دیگه فایل به درد بخوری واسه دانلود باقی نمونده باشه ! جفتش ثواب داره. اگه هم بعضی شبا دانلود رو بیخیال شین و اسوده بخوابین باز هم چه بهتر. هر شب که نباید دانلود کرد ! البته به خودم هم گفتما ! من ضرب المثل "مرگ خوبه واسه همسایه" رو اصلا قبول ندارم! واقعا دلم میخواد همه سرعت نور داشته باشن چون حق مسلم همه ماست. لیست دانلود خودم هم دیگه مثل روزای اول طولانی نیست !
    لینک کم اوردین در خدمتیم!
    یه چند کیلومتری صف تو idm دارم!
    تازه فقط رپیده.اگه hotfile هم داشتم که دیگه هیچ!

15. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بپر بیا اندیشه که اینجا سرعت خداست... پارس وی چیه؟؟!!!

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

یه 2 روز تحمل کن ببین بقیه چی میکشن
    شوخی کردم من خط 2 هستم اما پارس ندارم
    راجب چیزی که گفتی مطمعنی؟9ماه تو خط 2...!!!!؟؟؟
    اگه اینجوریه پاشم بیام پارس
    شما خون خودتونو کثیف نکنید... من یکی که دلم براتون تنگ میشه... نه بابا 1 ماه اگه بود باور میکردم. میخواد تنش ایجاد کنه...

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

اگه می خوای بابت سرعت بیشتر نامحدود بیای اندیشه بهتره نیای. همونجا بمون. چون سرعت نامحدود تو همه شرکتا استاندارده .. البته 128 استاندارد باید حدود 16 کیلو بایت باشه اما تو اندیشه بین 18 تا 20 کیلو بایته و فکر می کنم شرکتای دیگه رشت هم همینطور باشن یعنی 3-4 کیلو بایت بیشتر میدن که حالشو ببری ! تو خیلی شهرای دیگه این خبرا نیست و سرعت 128 بین 14 تا 16 هست .
    اما اگه به خاطر 20 تومن ارزونتر می خوای بیای اندیشه ... بازم میگم نیا ... اون 20 تومن پول کلاس بالاتره به قول دوستان ! کی از کلاس بالاتر بدش میاد ؟؟؟!!!

ولی بیا اندیشه. اینجا سرعتا داره خوب میشه. ایشالا به بالای 300 هم میرسه...

آخ... چرا سقف خونمون اومد پایین؟؟؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •