سلام !
میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!! قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!
شاد باشی![]()
سلام !
میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!! قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!
شاد باشی![]()
سلام
فیلمبرداری sony T90 رزولوشنش چقدره ؟
و توی این قیمت چیز بهتری سراغ دارین؟...
سلام
یه دوربین میخام بگیرم. از اینا کدوم بخرم وچرا؟
canon SX-120
sony H20
panasonic TS3
nikon L100
canon SX-200
برام زوم و کیفیت عکس مهمه. بودجم با وسایل جانبی مثل شارژر و باتری و یه کیف 350000 تومنه.
یونس جان بودجه رو هم تایین کن و بگو برا چه نوع عکاسی میخوای تا اساتید اینجا بهتر راهنمایی کنن. کلا اینطور که من فهمیدم نیکون تو کامپکتها که حرفی برا گفتن نداره و تو SLR ها هم اگه حرفی برا گفتن داشته باشه , باز هم کنن جلوتر هست.
خب از چه نظر میگی بهتره؟! مثلا" الان گیر من بین G10 کنون (آماتور پیشرفته) و P90 نیکون (نیمه حرفه ای) هست...!
مشخصات رو که میدونی؟ نسبت به قسمت P90 بهتره! حداقل رو کاغذ... :-؟ تعریف کنون هم شنیدم.. ولی تو شکم!
بودجه هم حدود 500 هست.. (;
شاد باشی![]()
خب اگه یک خورده بودجه رو بیشتر کنی الان G11 اومده و جدید تر هم هست و کاربراش هم ظاهرا راضی هستند. اتفاقا دقیقا اساتید اینجا گفتن نیکون و مخصوصا p90 ! زیاد جالب نیستند. رو کاغذ ممکنه خیلی چیزها باشه ولی مهم کیفیت هست که کنن حرف اول رو میزنه ( نه همه مدلها )
مثلا دوربینهای سونی امکانات جالب و فوق العاده ای دارن انصافا + یوزرفرندلی بودن که شاید برا کاربران عادی بهترین انتخال باشه ولی الزاما کیفیتشون بهترین نیست.
البته رو برند به طور کلی نمیشه بحث کرد و باید رو مدل بحث کرد.
راستی یک نگاهی به مشخصات SX20 هم بنداز بد نیست اونم همینطو FZ35 پاناسونیک.
تجربه شخصی خودم به عنوان یک آماتور: دوربینهای سونی و نیکون کمی عکسها رو آبرنگی یا کارت پستالی میکنن. که برا کاربران عادی و عکس یادگاری و ... خیلی هم خوبه و به نظر من اگه برا کار عادی کسی دوربین میخواد لازم نیست حتماکنن بگیره چون علاوه بر اینکه کامپکتها خیلی کیفیت خوبی ندارن ( حتی کنن ) , اون خوشگل بودن عکسها رو هم ندارن!! کنن عکسها رو با رنگبندی واقعی تر نشون میده که شاید برا کاربران عادی عکسها خیلی خشک و بی روح به نظر برسن.
Last edited by noisymind; 10-01-2010 at 21:13.
خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فردا پس فردا میخام یکیشو بگیرم.
![]()
SX20 هم نسبت به قیمتش خوبه!
میتونی مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بهم بگی؟و اینکه چرا G10 گرونتره؟
شاد باشی![]()
والا مهمترین مشخصه سری G استحکام و مقاوم بودن بدنه اونها هست. ( فلزی هستند ) G11 , G10تقریبا جز نيمه حرفه اي ها محسوب مشه ولی SX20 جز کامپکتها حساب میشه ولی با امکانات بالا.
از مزایاش میشه علاوه بر جنس عالی بدنه به ایزوی بالاتر G11 و تنظیمات بیشتر White Balance و فلاش با برد بیشتر و LCD بزرگتر با کیفیت بهتر و فکر کنم شارژر باتری هم همراهش هست.
در عوض SX20 هم زوم 20 برابر داره ولی اون یکی 5 برابر و همینطور SX20 فیلمبرداری HD هم داره.
حالا اساتید بهتر راهنمایی میکنن![]()
با این احوال واسه عکاسی حرفه ای یا همون نیمه حرفه ای G10 بهتره؟ کاری به امکانات جانبی ندارم...! فقط عکاسی...
SX مشخصات ایده عالی داره... ولی اینجور که معلومه G تو عکاسی کم نظیره...درسته؟
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)