تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 453 از 1635 اولاول ... 3534034434494504514524534544554564574635035539531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام !‌
    میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!!‌ قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!‌
    شاد باشی

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام
    فیلمبرداری sony T90 رزولوشنش چقدره ؟
    و توی این قیمت چیز بهتری سراغ دارین؟...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یه دوربین میخام بگیرم. از اینا کدوم بخرم وچرا؟
    canon SX-120
    sony H20
    panasonic TS3
    nikon L100
    canon SX-200
    برام زوم و کیفیت عکس مهمه. بودجم با وسایل جانبی مثل شارژر و باتری و یه کیف 350000 تومنه.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام !‌
    میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!!‌ قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!‌
    شاد باشی

یونس جان بودجه رو هم تایین کن و بگو برا چه نوع عکاسی میخوای تا اساتید اینجا بهتر راهنمایی کنن. کلا اینطور که من فهمیدم نیکون تو کامپکتها که حرفی برا گفتن نداره و تو SLR ها هم اگه حرفی برا گفتن داشته باشه , باز هم کنن جلوتر هست.

5. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

یونس جان بودجه رو هم تایین کن و بگو برا چه نوع عکاسی میخوای تا اساتید اینجا بهتر راهنمایی کنن. کلا اینطور که من فهمیدم نیکون تو کامپکتها که حرفی برا گفتن نداره و تو SLR ها هم اگه حرفی برا گفتن داشته باشه , باز هم کنن جلوتر هست.
    خب از چه نظر میگی بهتره؟! مثلا" الان گیر من بین G10 کنون (آماتور پیشرفته) و P90 نیکون (نیمه حرفه ای) هست...!
    مشخصات رو که میدونی؟ نسبت به قسمت P90 بهتره! حداقل رو کاغذ... :-؟ تعریف کنون هم شنیدم.. ولی تو شکم!
    بودجه هم حدود 500 هست.. (;
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب از چه نظر میگی بهتره؟! مثلا" الان گیر من بین G10 کنون (آماتور پیشرفته) و P90 نیکون (نیمه حرفه ای) هست...!
    مشخصات رو که میدونی؟ نسبت به قسمت P90 بهتره! حداقل رو کاغذ... :-؟
    بودجه هم حدود 500 هست.. (;
    شاد باشی
    خب اگه یک خورده بودجه رو بیشتر کنی الان G11 اومده و جدید تر هم هست و کاربراش هم ظاهرا راضی هستند. اتفاقا دقیقا اساتید اینجا گفتن نیکون و مخصوصا p90 ! زیاد جالب نیستند. رو کاغذ ممکنه خیلی چیزها باشه ولی مهم کیفیت هست که کنن حرف اول رو میزنه ( نه همه مدلها )
    مثلا دوربینهای سونی امکانات جالب و فوق العاده ای دارن انصافا + یوزرفرندلی بودن که شاید برا کاربران عادی بهترین انتخال باشه ولی الزاما کیفیتشون بهترین نیست.
    البته رو برند به طور کلی نمیشه بحث کرد و باید رو مدل بحث کرد.

راستی یک نگاهی به مشخصات SX20 هم بنداز بد نیست اونم همینطو FZ35 پاناسونیک.

تجربه شخصی خودم به عنوان یک آماتور: دوربینهای سونی و نیکون کمی عکسها رو آبرنگی یا کارت پستالی میکنن. که برا کاربران عادی و عکس یادگاری و ... خیلی هم خوبه و به نظر من اگه برا کار عادی کسی دوربین میخواد لازم نیست حتماکنن بگیره چون علاوه بر اینکه کامپکتها خیلی کیفیت خوبی ندارن ( حتی کنن ) , اون خوشگل بودن عکسها رو هم ندارن!! کنن عکسها رو با رنگبندی واقعی تر نشون میده که شاید برا کاربران عادی عکسها خیلی خشک و بی روح به نظر برسن.
    Last edited by noisymind; 10-01-2010 at 21:13.

8. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یه دوربین میخام بگیرم. از اینا کدوم بخرم وچرا؟
    canon SX-120
    sony H20
    panasonic TS3
    nikon L100
    canon SX-200
    برام زوم و کیفیت عکس مهمه. بودجم با وسایل جانبی مثل شارژر و باتری و یه کیف 350000 تومنه.
    خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فردا پس فردا میخام یکیشو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خب اگه یک خورده بودجه رو بیشتر کنی الان G11 اومده و جدید تر هم هست و کاربراش هم ظاهرا راضی هستند. اتفاقا دقیقا اساتید اینجا گفتن نیکون و مخصوصا p90 ! زیاد جالب نیستند. رو کاغذ ممکنه خیلی چیزها باشه ولی مهم کیفیت هست که کنن حرف اول رو میزنه ( نه همه مدلها )
    مثلا دوربینهای سونی امکانات جالب و فوق العاده ای دارن انصافا + یوزرفرندلی بودن که شاید برا کاربران عادی بهترین انتخال باشه ولی الزاما کیفیتشون بهترین نیست.
    البته رو برند به طور کلی نمیشه بحث کرد و باید رو مدل بحث کرد.

راستی یک نگاهی به مشخصات SX20 هم بنداز بد نیست اونم همینطو FZ35 پاناسونیک.

تجربه شخصی خودم به عنوان یک آماتور: دوربینهای سونی و نیکون کمی عکسها رو آبرنگی یا کارت پستالی میکنن. که برا کاربران عادی و عکس یادگاری و ... خیلی هم خوبه و به نظر من اگه برا کار عادی کسی دوربین میخواد لازم نیست حتماکنن بگیره چون علاوه بر اینکه کامپکتها خیلی کیفیت خوبی ندارن ( حتی کنن ) , اون خوشگل بودن عکسها رو هم ندارن!! کنن عکسها رو با رنگبندی واقعی تر نشون میده که شاید برا کاربران عادی عکسها خیلی خشک و بی روح به نظر برسن.
    SX20 هم نسبت به قیمتش خوبه!
    میتونی مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بهم بگی؟ و اینکه چرا G10 گرونتره؟
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا مهمترین مشخصه سری G استحکام و مقاوم بودن بدنه اونها هست. ( فلزی هستند ) G11 , G10تقریبا جز نيمه حرفه اي ها محسوب مشه ولی SX20 جز کامپکتها حساب میشه ولی با امکانات بالا.
    از مزایاش میشه علاوه بر جنس عالی بدنه به ایزوی بالاتر G11 و تنظیمات بیشتر
    White Balance و فلاش با برد بیشتر و LCD بزرگتر با کیفیت بهتر و فکر کنم شارژر باتری هم همراهش هست.
    در عوض SX20 هم زوم 20 برابر داره ولی اون یکی 5 برابر و همینطور SX20 فیلمبرداری HD هم داره.

حالا اساتید بهتر راهنمایی میکنن

12. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

والا مهمترین مشخصه سری G استحکام و مقاوم بودن بدنه اونها هست. ( فلزی هستند ) G11 , G10تقریبا جز نيمه حرفه اي ها محسوب مشه ولی SX20 جز کامپکتها حساب میشه ولی با امکانات بالا.
    از مزایاش میشه علاوه بر جنس عالی بدنه به ایزوی بالاتر G11 و تنظیمات بیشتر
    White Balance و فلاش با برد بیشتر و LCD بزرگتر با کیفیت بهتر و فکر کنم شارژر باتری هم همراهش هست.
    در عوض SX20 هم زوم 20 برابر داره ولی اون یکی 5 برابر و همینطور SX20 فیلمبرداری HD هم داره.

حالا اساتید بهتر راهنمایی میکنن
    با این احوال واسه عکاسی حرفه ای یا همون نیمه حرفه ای G10 بهتره؟ کاری به امکانات جانبی ندارم...! فقط عکاسی...
    SX مشخصات ایده عالی داره... ولی اینجور که معلومه G تو عکاسی کم نظیره...درسته؟
    شاد باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •