دوست عزیز توصیه من به شما و بقیه، هر سرویس هم داشته باشی!
تا وقتی نیاز نباشه تعداد کانکشن ها رو بالا نبر. وقتی میبینی با تک یا 2 کانکشن سرعت حداکثر سرویس داری پس هیچ دلیلی نداره تعداد کانکشن ببری بالا.
اینجوری درصد خرابی دانلود هم کمتر میشه.
دوست عزیز توصیه من به شما و بقیه، هر سرویس هم داشته باشی!
تا وقتی نیاز نباشه تعداد کانکشن ها رو بالا نبر. وقتی میبینی با تک یا 2 کانکشن سرعت حداکثر سرویس داری پس هیچ دلیلی نداره تعداد کانکشن ببری بالا.
اینجوری درصد خرابی دانلود هم کمتر میشه.
سلام بر شما
خیر سیاست مصرف منصفانه برای فن آوا در مشهد وجود نداره، با همکاران دفتر مشهد با شماره زیر تماس بگیرید، درخواستتون رو انجام میدن.
من که رو تک کانکشن میذارم شما هم میخوای هر کدوم رو تست کن ببین کدوم برات بهترهمنم چند روزی هست این مشکل رو دارم،بذارم روی تک کانکشن حل میشه یا همون 32 بمونه واسه نامحدود؟
چنتا فیلم سریال لینکش رو داشته باش بزار آخر دانلودات:-)S M Λ S Ħسلام
امروز ساعت 2 مثل اینکه سیستم حال داده بوده سرعت دانلودم روی 600 تا 700 بوده !
6 گیگ گرفتم، تازه بیشترم میشده اگه توی IDM فایل واسه دانلود میبوده.. نامرد تا ساعت 5 همرو دانلود کرده و سیستم رو خاموش کرده بوده
یک تجربه: همیشه فایل واسه دانلود بیشتر از اون حدی رو که انتظار دارین توی یه روز بگیره بزارین..
تجربه سنگینی بود.. صلوات !
چرا فن آوا بعضی استانها برای خودش قیمتی دارهFanava-Mashhad
سلام
امروز یه سری تغییرات دادیم تو سرویس هامون، فکر کنم از این به بعد سرعتتون بهتر میشه.
بعضی جاها گرونتره یا مثلا برنزی ۱ به ۱۰ هس
و فن آوای مرکز نظارتی بر روشون نداره
مرکز میگه ما فقط لینک میفروشیم
و در مورد تغییر سرویس
آیا برنامه ای شبیه این برای نامحدود ها هم دارین
Last edited by Dr Nima; 11-10-2014 at 15:00.
والا این قیمتهایی که تو سایت زده خیلی متفاوت هست با قیمت هایی که تو سایت اصلی فن آوا زده جریان چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگهایی که گذاشتین مال مخابراته یا فن آوا؟؟
جدی؟
یعنی این تغییرات روی شبانه هم تاثیر داره ؟
اگه قرار باشه شبانه مثل امروز صبح باشه که عالی میشه![]()
با سلام من یه سوال کلی داشتم اونم این بوده که اگه در شهر و منطقه ای که من زندگی میکنم تعداد نفرات خیلی کمی اشتراک اینترنت فن آوا رو داشته باشن آیا باعث پایین اومدن پینگ و بالا رفتن سرعت دانلود میشه یا نه فرقی نمیکنه؟؟در مقایسه با یه شهری که کاربر زیاد داشته باشه؟؟
لطفا دوستانی که در خوزستان مخصوصا آبادان فن آوا(طلوع رایانه لقمان) دارن از این پینگ گراف بگیرن و ببینن پینگ تایم چند میده؟؟
ping 217.218.155.155
هزینه اش چقدر فرق میکنه؟
بعضی از نماینده های قدیمی فن آوا با این شرکت مشارکت می کنند که به مرور این شرایط داره عوض میشه.
دوستان بنظرتون علت اینکه snr ثابت باشه رو 8 و هر چی دان استریم بالاتر بره تغییر نکنه چی میتونه باشه؟
مثلا رو 4مگ snr 8باشه رو 11مگ و 6مگ یا 8مگ هم همینطور
مودمو یه جای دیگه تست کردم عدد واقعی رو نشون میداد یه مودم دیگه هم رو خط تلفنم تست کردم snr رو درست نشون میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)