تاپیک Ps3 شده پاتوق فن بوی های 360
راستی uncharted 2 هم تموم کردم ،انصافا خیلی خوب بود ولی در کل تو بازی های انحصاری 3 با mgs4 بیشتر حال کردم.
راستی heavy rain چه جوریاس...؟؟؟
تاپیک Ps3 شده پاتوق فن بوی های 360
راستی uncharted 2 هم تموم کردم ،انصافا خیلی خوب بود ولی در کل تو بازی های انحصاری 3 با mgs4 بیشتر حال کردم.
راستی heavy rain چه جوریاس...؟؟؟
حالا این همه دعوا کردید من یه سوال بپرسم بلوری 60 گیگ جدید اومده ؟!؟ والا ما هر چی تو نت گشتیم و تو بازار دیدم یه مدل 25 گیگ داره یه مدل 50 گیگ دیگه شصد گیگ نداره ، وسط دعوا چیزای جالبی اختراع می شه !
بله از محدودیتش کم می شه اینترنت من محدود بود مگ بازی می کردم ، چیز غیر طبیعی هم نیست در هر صورت دارید از اینترنت استفاده می کنید طبیعی کم بشه ، البته مگ زیاد مصرف نداشت من چهار دست نیم ساعته بازی کردم یعنی دو ساعت 50 مگ بیشتر کم نشد ...یه سوال تو ذهنمه یکی از رفقا adsl 128 با محدودیت 2mg داره بعد اگه به ps3 وصل بکنه از محدودیتش کم میشه؟اصلا امکان پذیر هست یا باید بدون محدودیت باشه؟؟؟؟
آقا جاوید بلوری 250 گیگ فراره عرضه بشه
شرکت پایونیر هم بلوری 700 گیگ ساخته و قراره تا سال 2012 بده بیرون البته گفته 1 ترابایتی رو هم دارن میسازن
اینم عکس بلوری 200 گیگی که حتی خامش تو بازار ایرانم موجوده،از سایت ویکی پدیا گذاشتمش
![]()
آنچارتد 2 واقعا عالی بود منم تمومش کردم بعدش رفتم mgs4 رو گرفتم خیلی تحت تاثیر قرار داد بی نظیر بود ولی از دوستان شنیدم هوی رین یه سبک جدیدی از بازیهاس میگن یچیز دیگس من خودم هنوز نگرفتمش.ولی اگه بازی قدیمی فارنهایت رو برای پی سی بازی کرده باشی اونوقت هوی رینو خوب میفهمی
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
قیمتش رو هم میدونی؟
این BD-RE که روش نوشته یعنی Re Write ؟
منم نگفتم 200 گیگی نداریم ، ولی شصد گیگ نداریم دیگه ! البته تو بازار ایران من تا حالا بالای 50 گیگ ندیدم ، هر چی من ندیدم دلیل نیست نباشه ! تا جایی که تو اینترنت من دیدم 25 - 50 -100 و 200 تولید شده . ولی 60 !!!!!!!!!! نداریم دیگه![]()
اره اتفاقا فارنهایت رو هم بازی کردم و سبک بازیش خیلی برام جالب بود.
رو این حساب حتما heavy rain رو میگیرم .
دست دومش چن میارزه......؟؟؟![]()
آقا جاوید بازیی که 60 گیگ حجم داره رو تو بلوری100 گیگ می ریزن،
در ضمن به دلیل وجود قفل در دیسک های بلوری و گرانقیمت بودن رایترهای بلوری شاید تو کل بازار به زحمت 10 تا دیسک بلوری پیدا شه!!!
Last edited by santamove; 14-08-2010 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)