با سلام
با چه روشی می توان در برنامه اکسل فاصله دو تاریخ شمسی را به تفکیک ماه و روز بدست آورد؟
آیا برنامه ای خارج از اکسل برای این کار وجود دارد؟
مثال:
1- 1392/05/10
2- 1392/11/15
فاصله این دو تاریخ 6 ماه و 5 روز می شود.
با سلام
با چه روشی می توان در برنامه اکسل فاصله دو تاریخ شمسی را به تفکیک ماه و روز بدست آورد؟
آیا برنامه ای خارج از اکسل برای این کار وجود دارد؟
مثال:
1- 1392/05/10
2- 1392/11/15
فاصله این دو تاریخ 6 ماه و 5 روز می شود.
سلام
چجوری با اکسل جواب انتگرال معین رو به دست بیارم
خیلی واجب هست
ممنون
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
سلام.
یک لیست دارم که یکی از ستونهای آن شامل یه سری شماره هست با فرمت مثلا 888-88888.
میخوام وقتی به این لیست رکورد جدید اضافه میکنم در صورتی که شماره اون تو لیست بود بهم اطلاع بده. یعنی داده تکراری نگیره.
ممنون میشم کمکم کنید.
شما وقتی یه فرمول می نویسی و اونو کپی میکنی اکسل اونو به سولهای متناظرش تعمیم میده برای جلوگیری از این کار باید از فرمول مطلق استفاده کنی مثلا
به جای
بنویسی=A1
بعد اونو کپی پیست کنی=A$1
یعنی چی درصد بین دو عدد????
سلام
برای این کار و خیلی دیگه از کارهایی که با توابع تاریخ کار دارن یه فایل بسیار خوب به نام Persian Function For EXCEL_V2 هست که به صورت add ins به اکسل اضافه میشه
فایل و راهنما رو از آدرس های زیردانلود کنید
فایل
راهنما
با سلام
دوستان من میخوام دو ستون رو که هردوم حدود 400 سلول هست رو با هم مقایسه کنم و موارد مشابه به هم هایلایت بشه . با Conditional formatting نتیجه نگرفتم
میخوام هر عددی که در ستون اول هست اگر در ستون دوم بود هر دوشون هایلایت بشن و فقط دو به دو مقایسه و هایلایت شن نه اینکه اگر عدد ستون یک 3 مشابه در ستون 2 داشت هر 4 تا هایلایت بشه همینطور نمیخوام اعداد مشابه در یک ستون هایلایت بشه ، فقط اگر یک عدد در ستون اول مشابه داشت به ازای اون یک عدد مشابه در ستون دیگری هایلایت بشه
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم . واسه مثال به تضویر ضمیمه نگاه کنید . اونایی که کادرشون آبی هست معادلی در ستون مقابل ندارن ولی در ستون خودشون مشابه داشتن و هایلایت شدن و اونایی که کادرشون مشکی هست سه عدد در ستون اول هستند که در ستون مقابل چهار عدد هایلایت شده .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
Last edited by mt6711; 18-05-2014 at 15:34.
سلام دوست عزیز
این تابع رو امتحان کردم، حتی با گروه پشتیبانی نویسنده این تابع هم تماس گرفتم، متاسفانه چنین امکانی رو ندارد، خیلی بهش نیاز دارم ، اگر راه دیگه ای به نظرتون رسید ممنون میشم کمکم کنید
سلام بر دوستان گلم
یه سوال
میخوام شماره های موجود در موبایلم که پسوندش vcf هستش رو به اکسل استخراج کنم
آیا امکانش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)