بازم یه سئوال بی ربط!
گوشی 3110 کلاسیک حداکثر چه رمی رو ساپورت میکنه؟
بازم یه سئوال بی ربط!
گوشی 3110 کلاسیک حداکثر چه رمی رو ساپورت میکنه؟
Crespo جان همچین یه نمه داری میزنی جاده خاکیا !!!! .
.
قربون شکلت اینجا تاپیک N95 هست چه ربطی به 3110 داره ... این گوشی برای خودش تاپیک مجزا داره .... اشکالی نداره درد عاشقی کشیده ام که مپرس نه ..؟
این گوشی تا 2 گیگ رم اونم از نوع MicroSD ساپورت میکنه ....
Last edited by Saman-tci; 13-03-2009 at 01:38.
گوشی من با باتری 8گیگ 1:30 حدودا طول میکشه شارژش و 2 الی 3 روزه هم شارژش خالی میشه.
از علاءالدین گرفتم.
فروشگاه orginal.
در ضمن هرکی می خواد باتری بگیره حتما با گارانتی بگیره. حداقل 2-3 روز گارانتی بده یارو تا اگه باتری اصل نبود ببرید پسش بدید.
چون هیچ جوره نمیشه اصل بودنشو تشخیص داد.
دوستان شاید این مطلب قدیمی باشه ولی برای دوستانی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن مفیده ...
.
این توضیحات در مورد تغییرات فریمور جدید گوشیهای N95 معمولی و N95 8gb از سایت رسمی نوکیا هست ....
Nokia N95 and N95 8GB software version 31.0.015 / 31.0.017 released
This software release includes music player playlist enhancements, Nokia Music store application fixes and embedded N-Gage games. Other changes are for Maps 2.0 and Flash lite 3.0 support. This software release is available through
the Nokia Software Updater
مرسي از راهنماييت.لااقل بگو جلدش چطوري بود كه اشتباه نگيرم..راستي اين باطري كه گفتي از علا الدين گرفتي از مال خود n95كه قويتره.نه؟
آدرس اين مغازه originalرو يه خورده دقيق تر بده.گارانتي كه ميده همين مغازه ؟
قيمت رو هم بگيد.
با تشكر
Last edited by amin2005; 13-03-2009 at 08:39.
راستي جديدا كه ميخوام بر نامه نسب كنم ,قبل اينكه آدرس فون ممري يا رم رو بدم access pointمياد(يعني ميخواد به اينترنت وصل شه) بعد پيغام "...checking certificate validity"رو ميده و بعد چند لحظه نصب كنسل ميشه .لازم به ذكره كه گوشيمو هك كردم.
راستي آخرين ورژن n95چنده؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
31..........راستي آخرين ورژن n95چنده؟
ممنون سامان جان. آخه چیکار کنم، اینجا، همه دوستان به من لطف دارن و جو هم که صمیمیه. س کجا بهتر از اینجا؟
حالا یه سئوال کوچیک پرسیدم. ممنون.
با سلام
بالاخره گوشیم ویبره زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حدود 1 ساعت پشت سر هم ویبره گوشی رو خاموش و روشن کردم و پشتس ر هم زنگ زدم. بالاخره گوشی ویبره زد و حدود 30 ثانیه گذاشتم ویبره بزنه. اما بعد از اون دیگه ویبره نزد.
ظاهراً ویبره خرابه. نمی دونم بدم درستش کنند یا اینکه بیخیال ویبره بشم. چون میترسم گوشی رو باز کنن یه بلایی سرش بیاد و کلاً گوشی رو از ریخت بندازن. در ضمن من گوشیمو دست دو خریده بودم البته 3 ماه بیشتر کارکرد نداشت.
حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)