بله آخرین درایور رو نصب کردم.
بله آخرین درایور رو نصب کردم.
برگرد به همون راهرویی که 2 تا نگهبون توش بودند.یکیش که برگشت پارکینگ.اون یکی وقتی وارد راهرو میشه پشتش به توهست. تو اون راهرو دری هست که به بالکن میخوره برو اونجا. از بالکن خودت رو باید به آشپزخونه برسونی...
تو بازی Battle for the Pacific مشکل دارم بازی بطور کامل نصب میشه و بعد از اجراء بازی فقط صداش میاد و هیچ تصویری نداره لطفا کمک کنید
کمک کنید در مورد نید فور اسپید پرو استریت
سیستم من : 128 کارت گرافیک ( جی فورس 5200) - 3 فول کش اینتل سی پی یو - 1 گیگ رم
ولی موقع بازی تصاویر خیلی آهسته جلو می روند چرا؟
با تشکر
هم میشه تک نفره بازی کرد ( غیر آنلاین ) و هم میشه آنلاین بازی کرد .می شه بازی world of warcraft رو تک نفره بازی کرد؟
منظورم غیر آنلاینه؟
یا به عبارت دیگه این بازی فقط آنلاین اجرا میشه؟
خیلی عجیبه . شرمنده من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .بله آخرین درایور رو نصب کردم.
شما مشخصات کامل سیستمت رو بزار .تو بازی Battle for the Pacific مشکل دارم بازی بطور کامل نصب میشه و بعد از اجراء بازی فقط صداش میاد و هیچ تصویری نداره لطفا کمک کنید
احتمال زیاد کارت گرافیکتون مشکل داره .
دوست من کارت گرافیک شما خیلی پایینه واسه این بازی .کمک کنید در مورد نید فور اسپید پرو استریت
سیستم من : 128 کارت گرافیک ( جی فورس 5200) - 3 فول کش اینتل سی پی یو - 1 گیگ رم
ولی موقع بازی تصاویر خیلی آهسته جلو می روند چرا؟
با تشکر
این بازی حد اقل کارت گرافیک های سری 7 رو میخواد .
سری 5 دیگه واسه بازی جواب نمیده .
يک اينکه نگهبان رو بکوشم يا نه دو اينکه وقتي از رو لوله ميخوام برم اشپزخانه زنگ خطر به صدا درمياد چي کار کنم
من مرحله اخر بازي punisherبعد از اينکه اون يارو کهپرواز ميکرد رو ميکشم يه نوشته ميده وبازي تموم ميشه پس چطوري بايد عکس اخر رو برم
دیروز یدونه بازی گرفتم بعد از نصب بازیه باز میشه وصفحه نمایش چیزی رو نشون نمیده اهنگش هم میداد
در ضمن نه کرک داره بقیه چیزاه رو هم نصب کردم مشکل از چیه ؟
هنگام اجرای C&G Generals Zero Hour پیغام ارور زیر را می دهد :
Technical Difficulties
You have encountered a serious error
لطفا مرا راهنمائی فرمایید .
احتمالا گرافيكت كم ميارهدیروز یدونه بازی گرفتم بعد از نصب بازیه باز میشه وصفحه نمایش چیزی رو نشون نمیده اهنگش هم میداد
در ضمن نه کرک داره بقیه چیزاه رو هم نصب کردم مشکل از چیه ؟
ببين بازي چه سيستمي ميخواد و شما چه سيستمي داري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)