تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 722 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خیلی مسخره هست.
    سه ماه قبل از عرضه یک آلبوم دموش میاد بیرون

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض مصاحبه ی جدید با همشهری جوان

محتوای مخفی: متن مصاحبه: 
    محسن چاوشی خیلی سخت مصاحبه می کند کلاً خلق و خوی خاصی دارد و همین رفتارهای اوست که باعث شده طرفداران این خواننده به او لقب ( آقای خاص ) بدهند . ولی موضوع ویژه این آلبوم باعث شد که او هم حاضر به گفت و گو در مورد « دلصدا » شود و همه حس درونی اش را در مورد آن روزها به ما بگوید به هر حال او متولد و بزرگ شده خرمشهر و جنگ را با تمام وجود لمس کرده به همین خاطر هم شاید بهترین کسی باشد که بتواند حال و هوای آن روزها را ترسیم کند . اتفاقاً ترانه ای که او خوانده هم عجیب حال و هوای آن روزها را زنده می کند : « با عاشقای بی مزارت گریه کردم ! با مادرای بی قرارت گریه کردم ! داغ برادر دیدمو آتیش گرفتم ! با لاله های داغدارت گریه کردم ... »

تلخ ترین خاطره تو از جنگ چیست ؟

یک قطعه ساخته ام به نام « پرچم سفید » که تمام اتفاقات و احساساتم را در آن قطعه در مورد جنگ بیان کرده ام با انتشار خود به خود این سئوال پاسخ داده خواهد شد .

پیشنهاد حضور در این آلبوم چطور و از طریق چه کسی به تو رسید ؟

( موسسه « بشارت » با من تماس گرفتند و موضوع آلبوم را مطرح کردند و من هم پذیرفتم به همین راحتی !

تو روحیات خاصی داری ولی همیشه وقتی صحبت جنگ خرمشهر می شود ، لحنت عوض می شود . دلیل این همه حساسیت به خرمشهر و جنگ چیست ؟

بالاخره هر کسی شهرتی را دوست دارد من هم همان حسی را دارم که همه مردم ایران به خرمشهر و جنگ دارند اینکه چیز عجیبی نیست .

10 سال بعد وقتی « دلصدا » را گوش می کنی چه حسی به تو دست می دهد ؟

مطمئناً این حس ، حس پشیمانی نخواهد بود .

در مورد بقیه خواننده هایی که در این آلبوم حضور دارند نظرت چیست ؟

همه زحمت کشیدند و خوشحالم که دوستانی دارم که به ارزش ها اهمیت می دهند .

در این سال ها نوایی بوده که با شنیدن آن همیشه یاد خرمشهر و جنگ بیفتی ؟

صدای سنج و دخام را که می شنوم ، به حال و هوای آن زمان می روم .

تو آدم انتقاد پذیری هستی . علت اینکه معمولاً در همه آلبوم های گروهی حضور داری و آلبوم شخصی خودت دیر به دیر در بازار منتشر می شود چیست ؟

من کار گروهی را دوست دارم و همیشه از آن استقبال می کنم معمولاً کارهای گروهی تک تراک است و سفارشی و این آلبوم خودم نیاز به تمرکز و وقت بیشتری دارد . همین باعث قبول کردن این پیشنهادها می شود .

آلبوم جدیدت « پرچم سفید » هم ربطی به جنگ و آن دوران دارد ؟ کمی در مورد جزئیاتش صحبت می کنی ؟

بله این روزها مشغول تولید آلبوم جدیدم هستم و اسمش را هم « پرچم سفید » گذاشته ام شعر پرچم سفید از حسین صفاست و تنظیم آن را خودم انجام دادم.

نکته اصلی:
    تنظیم آهنگ پرچم سفید از محسن چاوشی هست و شعر از حسین صفا و مضمونش درباره جنگ هست ...
    Last edited by Alireza_SA; 25-11-2011 at 12:31.

3. 9 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

یه عکس جالب:

5. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها محسن چاوشی هنوزم نمیخواد کنسرت بزاره !؟

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

رفتیم تو محرم صفر ..... دیگه کلا هیچکی نمیخواد کنسرت بذاره .....

8. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آخرش این دل صدا منتشر نشد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

امسال خبری نیست!!!!!!!!

اصلا این کار قابل توجیه نیست....واقعا دیگه چه بهانه ای هست؟!

آخرش این دل صدا منتشر نشد ؟
    میگن بعد از دهه اول محرم میاد ولی نمیدونم صحتش چقدر باشه!!!!!!!
    Last edited by MMM52; 26-11-2011 at 14:04.

11. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رفتیم تو محرم صفر ..... دیگه کلا هیچکی نمیخواد کنسرت بذاره .....
    خیلی از این محرم صفر ها رو گذروندیم ولی خبری نشد !

13. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

خبر جدید

شهاب اکبری اضافه شد...

آلبوم جدید محسن چاوشی پرچم سفید نام دارد که این اسم برگرفته از نام یک ترک این آلبوم می باشد و این اثر یاد آور تلخ ترین خاطره ی محسن چاوشی در دوران جنگ است، ترانه ی آن را همدم تنهایی های محسن چاوشی یعنی حسین صفا سروده و خود محسن آن را تنظیم کرده که به گفته وی تمام احساسش در این اثر گنجانده شده و این خبر در زمانی از سوی سایت رسمی پخش شد که همگی منتظر آلبوم جاودانه ی من خود آن سیزدهم بودیم و در ابتدا گمان می رفت که این اثر جایگزین سیزده شود ولی با توجه به شرایط چنین نشد و آلبوم من خود آن سیزدهم بعد از ایام عزاداری و در بهمن یا اسفند ماه وارد بازار خواهد شد که باز هم قطعی قطعی نست و هر وقت خبر از تیزر یا دمو آلبوم شد دیگر شکی در آن نیست که امسال طلسم چهار ساله ی سیزده شکسته می شود و می توانیم با آن عشق بازی کنیم.

اما محسن چاوشی در این آلبوم کاملا متفاوت ظاهر خواهد شد و تنظیم کننده ی جوانی که اولین تجربه ی حضور حرفه ای خود را در بازار موسیقی با محسن چاوشی تجربه خواهد کرد نام آن AMIROX خواهد بود و تنظیم های بسیار جذاب و متفاوتی را انجام داده که به زودی در مورد آن کاملا بحث خواهیم کرد و اما تنظیم کننده ی دیگر آلبوم نام آشنایی همچون استاد موسیقی الکترونیک و شخص بین المللی این عرصه از موسیقی یعنی کوشان حداد خواهد بود که حرف های جدیدی را در سبک هاوس برای گفتن خواهد داشت و جالب اینجاست که بیشتر تنظیم ها را خود محسن چاوشی انجام داده که باعث نگرانی نیز هست و نه البته از بایت اینکه تنظیم هایی خوبی را شاهد نباشیم از بابت این که در حد جهانی نتوانیم حرفی با این تنظیم ها داشته باشیم زیرا در این آلبوم از سبک های تخصصی تری استفاده شده و اما پس از آن که تنظیم کنندگان آلبوم همین سه نفر اعلام شدند و جای خالی یک شخص احساس میشد ،خبر رسید که شهاب اکبری هم در این آلبوم حضور دارد و تنظیم کنندگان آلبوم به چهار نفر افزایش یافت و یک نوازنده ی جدید گیتار هم به نام شاهرخ پور میامی به جمع گروه آلبوم اضافه شد.
    در بحث ترانه هم بیشتر بار سنگین ترانه بر دوش حسین صفا خواهد بود ، اسلام ولی محمدی و حمید رزاقی نیز هر کدام یک ترانه را در آلبوم خواهند داشت و خبری از امیر ارجینی در این آلبوم تا به این لحظه نیست، هم منتظر اسم دیگری در این مبحث باشید این پایان کار ترانه نخواهد بود.
    سبک کلی آلبوم هم راک-بلوز -هاوس خواهد بود که یک قطعه ی فولک(محلی) نیز در آلبوم وجود دارد که ارتباطی هم با بازار خرمشهر ندارد و یکی از برگ برنده های آلبوم خواهد بود که احتمالا در سبک فولک-بلوز اجرا شده ،سبک ها بیشتر از این هم خواهد بود و در همین پست و احتمالا بعد از آلبوم من خود آن سیزدهم ، کاملا توضیحات جامعی در مورد این آلبوم خواهیم داد تا شما دوستان با سبک کاری این اثر متفاوت و شنیدنی آشنا بشید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MMM52; 27-11-2011 at 00:26.

15. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست بالایی معتبره؟
    یعنی بازم میخواد 13 رو Delay بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •