تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4529 از 4714 اولاول ... 35294029442944794519452545264527452845294530453145324533453945794629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,281 به 45,290 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    اگه بخواین خلاصه بگین
    فرق این بازی با ترائین چیه؟
    چون پست اول تاپیک رو که دیدم انگار خیلی شبیه بود به تراوین
    فرقش اینه که تراواین بازی بچه هاست

ولی تریبال برای اونایی هست که به بلوغ رسیدن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

يادته اون موقع كه جوگير بودي گفتي من يكيو ميشناسم كه از 10 تا بازيكن نوب و خنگ يه مشت حرفه اي ساخت ؟
    من نميدونم چرا هميشه نوشته هات برعكس هم هستن

این دیگه به میزان اکتیویتی لیدر بستگی داره. یادش بخیر من تو ورلد 12 نوب خالص بودم. ولی از لیدر و ترایبمون خیلی چیز یاد گرفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اتفاقا من 4 5 تا روستامو (از 17 تا) بدون فرستادن رم گرفتم. (اینجوری 3 4 روز تو ساخمون سازیش جلو افتادم . کلا باید خودت بسنجیش. طرف اگه زیاد نیرو دفاعی نداره پایین اوردنش اصلا ارزش نداره
    خب طرف يه فول نيوك دفاعي داره اونوقت 100% بايد رم داشته باشي وگرنه خود كشي محض هست
    بعدشم من كه نميتونستم همه ي حالات رو در نظر بگيرم !!
    حالات كلي رو در نظر گرفتم ، كسي كه اينارو بفهمه راحت حالات رو درك ميكنه
    بعدشم اول بازي كه براي كلير كردن كسي رم نداره !! بالاخره همش بستگي به موقعيت داره

کی گفته بی مصرف هست؟ منجنیق قدرت فوق العاده ای در دفاع داره ( البته فقط تو ورلد هایی که پالی با ایتم دارن) در ضمن مهمترین استفاده منجنیق پایین اوردن فارم طرفه که عملا طرفو فلج می کنه. و هیچ کاری نمی تونه بکنه
    مرتظي جون من در باره ي منجنيق اطلاعات وسيعي نداشتم اما طبق اموزشي كه صفا نوشت و تجربه ، منجنيق رو به عنوان نيروي ثابتي در حمله نميشناسم !
    بيشتر فارم پر كن هستش ، درصورتي كه خراب كردن فارم طرف به ضرر خودت هم هست چون بعدا نوبلش ميكني
    بعدشم تو وقتي كلير ميكني طرف فرصت زيادي نداره كه بخواد بازم نيرو بسازه و از فارمي كه داره استفاده كنه !
    مگر اينه فاصلت بالاي 10 ساعت باشه !!

این دیگه به میزان اکتیویتی لیدر بستگی داره. یادش بخیر من تو ورلد 12 نوب خالص بودم. ولی از لیدر و ترایبمون خیلی چیز یاد گرفتم
    ليدر سعيد نبود ؟ :دي

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب طرف يه فول نيوك دفاعي داره اونوقت 100% بايد رم داشته باشي وگرنه خود كشي محض هست
    بعدشم من كه نميتونستم همه ي حالات رو در نظر بگيرم !!
    حالات كلي رو در نظر گرفتم ، كسي كه اينارو بفهمه راحت حالات رو درك ميكنه
    بعدشم اول بازي كه براي كلير كردن كسي رم نداره !! بالاخره همش بستگي به موقعيت داره

مرتظي جون من در باره ي منجنيق اطلاعات وسيعي نداشتم اما طبق اموزشي كه صفا نوشت و تجربه ، منجنيق رو به عنوان نيروي ثابتي در حمله نميشناسم !
    بيشتر فارم پر كن هستش ، درصورتي كه خراب كردن فارم طرف به ضرر خودت هم هست چون بعدا نوبلش ميكني
    بعدشم تو وقتي كلير ميكني طرف فرصت زيادي نداره كه بخواد بازم نيرو بسازه و از فارمي كه داره استفاده كنه !

ليدر سعيد نبود ؟ :دي
    تو کوردینیت اتک ها به درد می خوره. (حمله گروهی ). موقعی که نوبل ترین نداشته ب اشی به درد می خوره.

موقعی که نیروی کافی برای کلیر و نوبل کردن نداشتهب اشی به درد می خوره و ...........

می دونستی با چند تا دونه کت ( دقیق نمی دونم) ولی کمتر از 20 30 تا

می شه اکادمی را از لول 3 اورد به صفر؟
    یعنی با 7 8 کا سرمایه گذاری رو کت می تونی حدود 200 کا به طرف ضرر برسونی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ميدونم !
    مثلا ورلد 38 بود فكر كنم يه نيوك ميفرستادم بعدش با فاصله يك ثانيه ( كم از يك ثانيه ) 10 تا كت ميفرستادم آكادميش ميومد پايين 500 پوينتش كم ميشد !

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امروز روستای یکی رو گرفتم.
    قبلش طرف کلی خواهش و این حرفا کرد که نگیرم ولی گرفتم!
    حیف که پاک کردم میل هاشو وگرنه میزاشتم یکم می خندیدیم : دی
    +
    تو کوردینیت اتک ها به درد می خوره. (حمله گروهی ). موقعی که نوبل ترین نداشته ب اشی به درد می خوره.

موقعی که نیروی کافی برای کلیر و نوبل کردن نداشتهب اشی به درد می خوره و ...........

می دونستی با چند تا دونه کت ( دقیق نمی دونم) ولی کمتر از 20 30 تا

می شه اکادمی را از لول 3 اورد به صفر؟
    یعنی با 7 8 کا سرمایه گذاری رو کت می تونی حدود 200 کا به طرف ضرر برسونی؟
    آره این منجنیق خیلی خوبه!
    میگم حاجی منو بیار تو تریابتون : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

كسي اكانت اضافي نداره بده به ما داغون كنيم اكانتشو ؟

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

منم نظرمو (خیلی خلاصه تر ) در مورد اینایی که ممد و مرتضی گفتن میگم:

نیزه دار :

ممد:
    یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه

مرتضی:

حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟
    اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.

نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست

من:

100% مخالف نظر ممد و موافق نظر مرتضی.

مهمرین نیروی دفای نیزه دار هست چون هم ارزون تر از شمشیر زن هست هم اول بازی نقش تاععی کنده ای داره (برای فارم کردن) و هم سرعتش بیشتر از اسورد هست.

فارم با نیزه دار :
    اینجا با ممد موافقم با مرتضی مخالف.
    تو وردایی که پالی نیست حتما حتما باید با نیزه دارات چندتا شمشیر زن بفرستی تا کشته ندی (کمتر کشته بدی)
    حمله شمشیر زن خیلی از حمله نیزهدار یشتره (یکمی کمتر از حمله تبر دار هست !!! )

پس ممد درست میگه.

RAM & Cat :

به شدت علاقه به رم و کت دارم و تو همه روستاهای حمله ایم(و حتی بعضی دفایی ها)(حوصله دلیل گفتن واسه دفاییارو ندارم) من رو و کت میسازم.

مخصوصا کت.
    من کلا رم فقط تو روستای اولم میسازم وگرنه بقیشون 100% کت.
    230 تا کت میسازم تو روستاهام.
    اولین حمله دیوار و بقیه ساختمونا...

در مورد حرف مرتضی که میگه کت بعد از جنگ میزنه و رم قبل شک دارم. یعنی 98% فکر کنم اشتباه باشه.

به هر حال من کتهام کاره رمها رو میکنن.

البته تو بعضی وردا مثلا 100 تا رو میسازم و 100 تا کت.

اینجوری احساس میکنم بهتره(تست نکردم فقط احساس میکنم)

فکر کنم بهتره هر کی روش بازیشو بنویسه و محمد به پست اول اضافه کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

فکر کنم بهتره هر کی روش بازیشو بنویسه و محمد به پست اول اضافه کنه.
    فكر خيلي خوبيه
    روش هاي بازيتون رو از اول بازي و نقطه شروع تا 20 روستا بنويسين و بدين بهم بزارم توي صفحه ي اول يا بدين همكار ها ( البته من به زور اينو گزاشتم صفحه اول ... علي كه نميگذاشت دادم به مسعود اون داد به حسين اون گذاشت صفحه ي اول ! )

و مورد رم و كت بگم كه هركي يك سليقه اي داره
    اگه اموزش صفا رو خونده باشين از كت تعريف زيادي نكرده ...
    گفته به درد بخور نيست و بعضي ها مثل من ( صفا ) بي خيال كت ميشن
    منم با صفا موافق هستم

البته بقيش به خودتون و استراژيتون برميگرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

البته اينم بگم نظر ها كاملا با هم فرق ميكنه و منم انتظار ندارم همه مثل اموزشي كه من نوشتم بازي كنن و پيش برن
    من توي اين دوران تريبال بازيم با افراد خيلي مختلفي برخورد كردم و هر كدومشون هم يه غولي بودن براي خودشون

مثلا يكي رو ميشناسم كه اول بازي فقط دفاعي ميسازه و تا آخر دفاعي ميسازه ولي رنك ورلدش هميشه دو رقمي هست
    يكي ديگه رو ميشناسم كه از دوستاي نزديكم هستش و اول بازي فقط هجومي ميسازه و اونم رنك دو رقمي هر ورلدي هست
    يكي ديگه رو هم ميشناسم كه از بچه هاي پي سي هست و اول بازي فقط پوينت بالا ميبره تا همه بترسن بعدش يهو ميره توي كار ساخت يونيت و رنك يك رقمي رو ميزنه و همرو شل و پل ميكنه !

كلا ميشه اين نتيجه رو گرفت كه هركسي ميتونه رنك يك رقمي و دو رقمي باشه ولي بايد روي اصول باشه نكنه
    نه اينكه يه روز بزنه ساختمون بسازه يه روز بزنه نيرو بسازه چند روز اصلا انلاين نباشه و امثالهم

مثلا من اسپير رو اصلا به عنوان نيروي خوبي نميشناسم ولي براي يه فول نيوك دفاعي يه چيز خيلي توپيه اگه همراه اسورد و ارچر باشه ولي براي فارم اصلا روش حساب نميكنم در صورتي كه يكي مثل مهرداد ( اونجور كه من ديدم ) فقط اسپير ميسازه و موقعي كه همه 50-60 تا ال سي دارن اون 1000 تا اسپير داره و با اونا فارم ميكنه

از نظر من كه ال سي خيلي بهتر از اسپير هست و كسي كه به ال سي برسه از نظر فارم نونش توي روغنه البته مستر هم براي خودش يه غولي هستش و نظر اون هم اين وسط يه نظر كامل و درست و حسابي به حساب مياد همينطور نظر سعيد جان كه هركدوم يه پا پروفشنال هستن و استراژي هاشون با هم فرق ميكنه با اين حال هر كدومشون توي هر ورلدي كه هستند يكي از ابر قدرت هاي اون منطقه به حساب ميان و بقيه ازشون ميترسن ...

بازم نتيجه ميگيرم توي تريبال فقط دو عامل در پيشرفت موثر هست :
    1. مدت زمان آنلاين بودن
    2. فكر و استراتژي

كسي كه خواب هست رو ميشه بيدار كرد ولي كسي كه خودشو به خواب زده رو نميشه بيدار كرد ...
    تريبال هم همينه ، كسي كه نوب هست رو ميشه پروفشنال هست ، نمونش همين حسين عادلي كه يك نوب به تمام معنا بود ولي بعد يه مدت شد رنك 3-4 ورلد 25 !!
    ولي يكي كه خودشو به نوب بودن ميزنه ديگه بايد چيكار كرد .... هرچي آموزش و ... هم بنويسي تاثيري نداره و نخواهد داشت !

يه جمله ديگه هم صدق ميكنه كه اينجا بگم :
    اگه همون كاري رو بكني كه قبلا ميكردي همون نتيجه اي رو ميگيري كه قبلا ميگرفتي !

من چند نفر رو ميشناسم كه مثلا توي ورلد 42 يه استراتژي رو به كار گرفتن و شكست خوردن ، حالا رفتن ورلد 43 باز هم از همون استراتژي استفاده ميكنن و باز هم شكست ميخورن و باز هم ... !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •