تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4528 از 4751 اولاول ... 35284028442844784518452445254526452745284529453045314532453845784628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,271 به 45,280 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب شاتل بهترین انتخاب برای شماست نه برای من ! بعد شما حرف میزنی چرا انفدر هرس میزنی و دنبال توجیه کردن محدودیتهای شاتل هستی ؟ برام جالبه حتی به قیمت اینکه به یقیه بگی مخابرات شما رو کنترل می کنه می خوای بگی شاتل سرویس بهتری داره بعد حرف میزنی چرا توهین می کنی شما؟! حرف حفیقت تلخه یا شاتل برات انفدر مهمه که آسمون ریسمون می بافی که بگی نههههههه شاتل محدود خیلی بهتر ار مخابرات نامحدوده؟! بعد من بگه اصفهان زندگی می کنم که مجبور باشم از شاتل سرویس بگبرم؟! من گاندی هستم در حال حاضر هم مخابرات داره بهترین سرویس رو از نوع نامحدودددددد ارایه میده در تهران وقتی همچین چیزی هست من بگم نه نیست؟! مردم هم عقل دارند خودشون اگر سرویسهای شاتل رو داشته باشند می بینند چطوری داره محدودیت براشون ایجاد می کنه! شما هم انقدر هرس نخور برات خوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه مخابرات برای شما خوب بوده چرا شاتل گرفتی پس؟خوبه عموی من مخابرات تهران داره ها...
    مخابرات توی تک کانکشن شدیدا ضعیف هست(حداقل یک ماه پیش که من تهران بودم و ویدئو stream می کردم که اینطور بود)
    دلیل حرس خوردن بنده هم تکرار تاریخ و اسپم کردن یک آدم بی اطلاع هست...همین مسئله را توی جامعه هم به کرات میبینیم...امثال شما که آدم کوته بینی هستی و هر کس که حرف حق میزنه و با دلیل و منطق حرف میزنه را مسئول شاتل و دشمن کاربران میبینه را هم زیاد دیدماگه شما یه کم در مورد شاتل یا همین تاپیک تجربه داشتی هم می دیدی که من وقت هایی که کیفیت نتم بد بوده،ده ها بار بدی شاتل را گفتم و به بقیه توصیه کردم از شاتل نگیرن(نمونه عینیش 2-3 ماه پیش که به مدت 2 ماه بدترین نت عمرم را داشتم)
    در مورد قیمت مخابرات هم مسئله 2-2 تا 4 تای ساده اس...قیمت فروش پهنای باند مشخصه...چه طور مخابرات اونم فقط در چند شهر محدود ،و بدون توجیه اقتصادی اومده سرویس داده؟
    من چه توهینی کردم؟اینکه گفتم اطلاعاتت ضعیفه توهینه؟اینکه تنها معیارت بر خوب بودن یا بد بودن ISP محدود نکردن دانلود هست نشنون دهنده این نیست؟و...
    در مورد عقل مردم هم،شاتل 2 سالی هست که این محدودیت را گذاشته چه طوری که ملت فهیم ایران هنوز شاتل را بزرگ ترین ISP ایران کردن؟
    این بحث محدودیت در دانلود در تمام ISP های دنیا هست...
    هر شب که تا صبح روشن نیست، ولی اوایلش بالاخره مجبورم یه چیزهایی مصرف کنم. ساعت شروع یک هست و اون موقع وقت تعطیلات خیلی‌ها هنوز بیدارن. اما با سرعت دایال‌آپ بشه نهایت چند ده مگابایت کار کرد و نه بیشتر.
    دوست عزیز،من 2 بار بهت گفتم بعد از محدودیت شب ها مودم را خاموش کن...دلیل اینکه محدودیتت برداشته نشده همین دانلود های شبانه ات هست(هر چند که این دانلود ها کم هست و به نظر من هم باگ شاتل هست)حالا شما چند شب مودمتو خاموش کن انشالله مشکلت حل شه

اما این مورد آخر که گفتین فقط نشون می‌ده که سازمان تنظیم مقررات ضعف داره که شرکتی بتونه اینقدر راحت مشتری رو تحت فشار بذاره یا به قول شما همچین اذیت و تهدید کنه که طرف بره.
    توی حکومتی که نظام بانکیش باگ داره و 100 ها مورد تخلف بانکی در آن رخ میده انتظار داری سازمان تنظیم مقرراتش قوی باشه؟مطمئنا خیلی باگ داره و مطمئنا بعضی از اعضاش آدم های بی سوادی هستند
    این چیزی که الان بخاطر صحبت شما می‌گم بدون شک به مذاق دوستان شاتل خوش نمی‌یاد، بخصوص که فهمیدم کارمندان شاتل همگی از خودش اینترنت می‌گیرن (مگه به دلایل خاصی نتونن) و برای همین امکان داره یکی از کاربران این تاپیک، همزمان کارمند شاتل هم باشه.
    اما سر این قضیه اینترنت شبانه، مسئولین تنظیم این قانون هر چند نفر که باشن بدون شک مشکل روحی-روانی دارن. منظورم این هست که به هر دلیل هر چقدر هم که غیرمنطقی باشه از خیر دونستن سقف دانلود شبانه و یا روز پایان بازداشت اکانت و یا حتی اینکه چه چیزهایی توی سقف محدودیت و میزان روز بازداشت تاثیر داره هم گذشتیم.
    اما اینکه شاتل عمداً به کاربری که دانلود شبانه زیاد داره قبل از محدود کردنش، هیچ خبری نمی‌ده و اجازه می‌ده که کامل به تله بیافته و بعد مجازاتش کنه، از عقل سلیم مسئولین قضیه حکایت نداره. انگار که اینها دوست دارن کاربرها زیاد دانلود کنن و مجازات بشن و بعد بهشون بخندن و لذت ببرن. ولی اگه قبلش یه اخطار بدن که فلان کاربر داری از سقف مجاز (که لازم هم نیست بگه چقدر) رد می‌شی و اون شخص متوجه بشه، که می‌تونه سریع از این مشکل جلوگیری کنه. ولی اگه گوش نداد و باز دانلود کرد که اونوقت اون محدودیت و بازداشت اکانت حقش خواهد بود. ولی اینطور بدون خبر و بی‌هوا مجازات کردن، کار درستی نیست.
    اتفاقا پیشنهادت خیلی مناسبه...به نظر من با مسئولین شاتل درمیان بذار احتمالش هست که بهش جامه عمل بپوشونن
    100 مگ حداکثر
    اگه دانلودت در این حده برای گرفتن شاتل شک نکن
    یهنی اینقدر خراب میشه؟؟ من 6 مگ گرفتم 2 مگ سرعت میده!
    بالاخره سرعت شاتل توی کرمانشاه خوبه؟
    کلا صبانت عادت خاصی برای over sell کردن داره...پیش از حد مشتری جذب میکنه و در زمان پر مصرف کیفیت خطوط افت می کنه

2. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو روز مشکلی نداره من 2m هستم و سرعت دانلودم تو روز 400k هست و بالاتر می بندن معمولا..مشکل شب هاست که افتضاحه و اون قانون fairpolicy که شخصا اعتقاد دارم اشتباهه و از همه بدتر ناقصه...دلیلش هم اینه که نمیگن تا چند گیگ در ماه تو ساعات رایگان 1 تا 8 استفاده کنی گرفتار نمیشی و سرعتت رو 16k نمیاد یا اگه شدی تا کی ادامه داره..خلاصه بدرد دانلود نمیخوره

4. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه مخابرات برای شما خوب بوده چرا شاتل گرفتی پس؟خوبه عموی من مخابرات تهران داره ها...
    مخابرات توی تک کانکشن شدیدا ضعیف هست(حداقل یک ماه پیش که من تهران بودم و ویدئو stream می کردم که اینطور بود)
    دلیل حرس خوردن بنده هم تکرار تاریخ و اسپم کردن یک آدم بی اطلاع هست...همین مسئله را توی جامعه هم به کرات میبینیم...امثال شما که آدم کوته بینی هستی و هر کس که حرف حق میزنه و با دلیل و منطق حرف میزنه را مسئول شاتل و دشمن کاربران میبینه را هم زیاد دیدماگه شما یه کم در مورد شاتل یا همین تاپیک تجربه داشتی هم می دیدی که من وقت هایی که کیفیت نتم بد بوده،ده ها بار بدی شاتل را گفتم و به بقیه توصیه کردم از شاتل نگیرن(نمونه عینیش 2-3 ماه پیش که به مدت 2 ماه بدترین نت عمرم را داشتم)
    در مورد قیمت مخابرات هم مسئله 2-2 تا 4 تای ساده اس...قیمت فروش پهنای باند مشخصه...چه طور مخابرات اونم فقط در چند شهر محدود ،و بدون توجیه اقتصادی اومده سرویس داده؟
    من چه توهینی کردم؟اینکه گفتم اطلاعاتت ضعیفه توهینه؟اینکه تنها معیارت بر خوب بودن یا بد بودن ISP محدود نکردن دانلود هست نشنون دهنده این نیست؟و...
    در مورد عقل مردم هم،شاتل 2 سالی هست که این محدودیت را گذاشته چه طوری که ملت فهیم ایران هنوز شاتل را بزرگ ترین ISP ایران کردن؟
    این بحث محدودیت در دانلود در تمام ISP های دنیا هست...

دوست عزیز،من 2 بار بهت گفتم بعد از محدودیت شب ها مودم را خاموش کن...دلیل اینکه محدودیتت برداشته نشده همین دانلود های شبانه ات هست(هر چند که این دانلود ها کم هست و به نظر من هم باگ شاتل هست)حالا شما چند شب مودمتو خاموش کن انشالله مشکلت حل شه

توی حکومتی که نظام بانکیش باگ داره و 100 ها مورد تخلف بانکی در آن رخ میده انتظار داری سازمان تنظیم مقرراتش قوی باشه؟مطمئنا خیلی باگ داره و مطمئنا بعضی از اعضاش آدم های بی سوادی هستند

اتفاقا پیشنهادت خیلی مناسبه...به نظر من با مسئولین شاتل درمیان بذار احتمالش هست که بهش جامه عمل بپوشونن

اگه دانلودت در این حده برای گرفتن شاتل شک نکن

کلا صبانت عادت خاصی برای over sell کردن داره...پیش از حد مشتری جذب میکنه و در زمان پر مصرف کیفیت خطوط افت می کنه
    اتفاقا اتفاقاً من 6 ماهه از مخابرات 2مگ دارم دانلودمم زیاده واقعاً ولی هنوز سرعت من روی 250KB/sثابت هست و مثل شاتل افت نداره,منم به اقتضای کارم از چندین شرکت مختلف اینترنت گرفتم ,اونم که شما میگی چرا شانل بزرگترین ISP ایران مونده چون در منطقه ای که طرف می خواد استفاده کنه بهترین سرویس همون شاتل هست براش مثل همون اصفهان شما.
    ما که داریم 300گیگ از مخابرات دانلود می کنیم خیلی هم ازش راضی هستیم قطعیش هم از اولهاش واقعاً کمتر شده

حالا مخابرات اصفهان شما دزد تشریف داره دلیل نمییشه که همه شرکتهای مخابرات استانی تو کار محدود کردن باشند
    در ضمن من دانشجوی فوق IT هستم.کار و زندگیم با اینترنته

اتفاقا من در دبی هم از اینترنت استفاده کردم وقتی با کاربران هم صحبت می کردم براشون این نوع محدود سازی خنده دار بود,شما این حرفهاتو به یکی بزن که از اصفهان پاشو بیرون نزاشته
    شما روی خدمات پهن باند زین هم یه تحقیق کن بعد بگو کلللللل ISP های جهان دوست اصفهانی من

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا اتفاقاً من 6 ماهه از مخابرات 2مگ دارم دانلودمم زیاده واقعاً ولی هنوز سرعت من روی 250KB/sثابت هست و مثل شاتل افت نداره,منم به اقتضای کارم از چندین شرکت مختلف اینترنت گرفتم ,اونم که شما میگی چرا شانل بزرگترین ISP ایران مونده چون در منطقه ای که طرف می خواد استفاده کنه بهترین سرویس همون شاتل هست براش مثل همون اصفهان شما.
    ما که داریم 300گیگ از مخابرات دانلود می کنیم خیلی هم ازش راضی هستیم قطعیش هم از اولهاش واقعاً کمتر شده

حالا مخابرات اصفهان شما دزد تشریف داره دلیل نمییشه که همه شرکتهای مخابرات استانی تو کار محدود کردن باشند
    در ضمن من دانشجوی فوق IT هستم.کار و زندگیم با اینترنته

اتفاقا من در دبی هم از اینترنت استفاده کردم وقتی با کاربران هم صحبت می کردم براشون این نوع محدود سازی خنده دار بود,شما این حرفهاتو به یکی بزن که از اصفهان پاشو بیرون نزاشته
    شما روی خدمات پهن باند زین هم یه تحقیق کن بعد بگو کلللللل ISP های جهان دوست اصفهانی من
    خیلی برام جالبه یک فردی که مصرف درست اینترنت را بلد نیست و مصرفش در حد آفر vps هاست میخواد از من غلط بگیره
    خوبه رشته خودم کامپیوتره می دونم توی دانشگاه ها چی تدریس می کنند
    شما هیچ وقت پست هارو درست نمیخونی...خدا بگم این دانشگاه های پولی را چه کار کنه که باعث میشه آدم های کم دقتی مثل تحصیلات عالی کسب می کنند
    بنده گفتم سرعت تک کانکشن،این واژه خیلی متفاوت هست با سرعت دانلود...خیلی از آدم ها تعریفشون از اینترنت با کیفیت فقط میزان دانلود و سرعت دانلود نیست
    می تونم بپرسم کار شما چیه که به اقتضای کارتون باید با ISP های مختلف کار کنید؟میشه بهم بگید چرا با وجود کیفیت رویایی اینترنت مخابرات،هیچ جایزه داخلی بهش تعلق نگرفته ؟؟؟
    در دایره المعارف لغات شما هر شرکتی که ضررده نیست دزده؟میشه لطف کنی برای من توضیح بدی توجیه اقتصادی کاری که شرکت مخابرات تهران می کنه چیه؟آخه من بی سوادم و متوجه نمیشم که چرا یک شرکت باید بدهی داشته باشه و هنوز به این قیمت نازل اینترنت بده
    از من بی سواد له شمای با سوادِ دانشجو فوق ِ دنیادیده،شما برو یه کم تحقیق کن ببین سرویس های محدود در بیشتر ISP های دنیا وجود داره یا نهخوب فکراتو بکن چون اگه همچین نتیجه ای گرفتی برنامه ها خواهیم داشت
    به هر حال خلایق هر چه لایق...شما برو مخابراتت لذتشو ببر..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by BursT; 04-04-2014 at 21:34.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها اینارو ول کنین شاتل پکیده برام تک کانکشن افتضاح با 32 کانکشن سرعت خوبه وب گردی افتضاح گوگل به بدبختی بالا میاد از مهرکت بازار یک فایل 5مگی 7دقیقه طول کشید تا دانلود بکنه محدود پحدودم اصلا نیستم چون سرجمع استفاده ام از موقع تمدیدش تا الان خیلی زور زده باشه 400مگ !
    معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن برا شما هم اینجوریه ؟ ارت 1

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها اینارو ول کنین شاتل پکیده برام تک کانکشن افتضاح با 32 کانکشن سرعت خوبه وب گردی افتضاح گوگل به بدبختی بالا میاد از مهرکت بازار یک فایل 5مگی 7دقیقه طول کشید تا دانلود بکنه محدود پحدودم اصلا نیستم چون سرجمع استفاده ام از موقع تمدیدش تا الان خیلی زور زده باشه 400مگ !
    معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن برا شما هم اینجوریه ؟ ارت 1
    من کاشانم نمی تونم چک کنم ولی نت کاشانم که از نظر کیفیت فوق العاده بود،خیلی داغونه و پکت لاست شدید دارم سرعت دانلودم هم از 600-700 روی 200-300 اومده
    یکی از بچ هایی هم که شاتل اصفهان داره میگفت سرعت تک کانکشنش خیلی افت داشته
    فکر می کنم مشکل گسترده باشه

10. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کاشانم نمی تونم چک کنم ولی نت کاشانم که از نظر کیفیت فوق العاده بود،خیلی داغونه و پکت لاست شدید دارم سرعت دانلودم هم از 600-700 روی 200-300 اومده
    یکی از بچ هایی هم که شاتل اصفهان داره میگفت سرعت تک کانکشنش خیلی افت داشته
    فکر می کنم مشکل گسترده باشه
    ای خاک تو سرشون با این کار کردنشون معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن هی سیخ میزنن به این پورتا و زیرساختا کل تعطیلات خوب بود خداروشکر ولی همین 2روز افتضاح
    حیف جایی بهتر از شاتل سراغ ندارم تو مشهد وگرنه جمع میکردم میرفتم اعصاب ادمو خورد میکنه الان مجبور شدم از اون یکی خطمون ک مخابراطه بیام

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جان تو یادم نبود به عنوان حسابدار مخابرات باید پاسخگویی بیلان مالی شرکت هم باشه کاربر
    چرا منه کاربر شاتل باید بیام نوع مصرفمو تعییر بدم؟! من خودم چند تا سایت دارم و میزبانیشم بر عهده خودمه تا حد زیادی,چرا قیمت سرویس اختصاصی شاتل برای سرعت 128(1به1)بالای 150 هزار تومن هست برای 1ماه ولی قیمت اینترنت 1مگ مخابرات استان تهران هست 43 هزار تومن؟! این تعرفه ها بیش از 4سال هست که ثابته,پس مخابرات نشون داده که چیز مقطعی ارایه نمیده!
    شاتل هم باید قیمتهاشو مانند شرکتهای دیگر به صرفه کنه بخصوص برای کاربران قدیمی خودش. به هر حال پلنهای شاتل برای همه کاربران کامل و جامع نیست.

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ای خاک تو سرشون با این کار کردنشون معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن هی سیخ میزنن به این پورتا و زیرساختا کل تعطیلات خوب بود خداروشکر ولی همین 2روز افتضاح
    حیف جایی بهتر از شاتل سراغ ندارم تو مشهد وگرنه جمع میکردم میرفتم اعصاب ادمو خورد میکنه الان مجبور شدم از اون یکی خطمون ک مخابراطه بیام
    مخابراتت مشکلی نداره؟
    جان تو یادم نبود به عنوان حسابدار مخابرات باید پاسخگویی بیلان مالی شرکت هم باشه کاربر
    چرا منه کاربر شاتل باید بیام نوع مصرفمو تعییر بدم؟! من خودم چند تا سایت دارم و میزبانیشم بر عهده خودمه تا حد زیادی,چرا قیمت سرویس اختصاصی شاتل برای سرعت 128(1به1)بالای 150 هزار تومن هست برای 1ماه ولی قیمت اینترنت 1مگ مخابرات استان تهران هست 43 هزار تومن؟! این تعرفه ها بیش از 4سال هست که ثابته,پس مخابرات نشون داده که چیز مقطعی ارایه نمیده!
    شاتل هم باید قیمتهاشو مانند شرکتهای دیگر به صرفه کنه بخصوص برای کاربران قدیمی خودش. به هر حال پلنهای شاتل برای همه کاربران کامل و جامع نیست.
    ببین دوست عزیز،من نفهمیدم کارت hosting سایتاته؟یعنی سیستم خودتو سرور کردی و hosting انجام میدی؟یا منظورت اینه که برای اتصال به سرور سایت هات نیاز به اینترنت داری؟
    اگر منظورت اولی هست که کلا خسته نباشید ولی مطمئنم منظورت دومین استفاده هست که در این صورت هم نیاز به چند ISP نداری...
    شما سوال منو با سوال جواب میدی؟من می پرسم به نظرت مخابرات تهران چرا عملی انجام میده که توجیه اقتصادی نداره و باعث شده بدهی بالا بیاره بعد شما میگی چرا 1 مگ اختصاصی مخابرات N تومنه و 128 کیلوبیت شاتل M ؟
    ببین چون مطمئنم نمی دونی میگم بهت.این لیست ISP های ایران هست...برو ببین قیمت هاشونو و با سرویس های شاتل مقایسه کن:
    شاتل
    پارس آنلاین
    صبانت
    پیشگامان
    های وب-مبین نت
    ایرانسل
    آسیانت
    داتک
    حالا شما قیمت ها و آفر های اینا را با مخابرات مقایسه کن ببین چه شرکتی تافته(؟)جدا بافته هست نسبت به بقیه و دلیلش چی می تونه باشه..حتما برای من توضیح بده این شرکت های دیگه ای هم که اسم بردی منظورت چه شرکت های دیگه ای بوده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد خط اولتون بگم شاید مردمی مثل من ساده‌لوح و زودباور بودن. من خودم با هزار امید و هیجان اومدم شاتل اما بعد از دو هفته مصرف تنها این نصیبم شد... البته چیزهای دیگه‌ای‌ هم می‌تونه توی وسعت شاتل دخیل باشه که براش دلیل اظهرالشمس ندارم و بحث رو از حالت عادی خارج می‌کنه و بی‌خیالش می‌شم.

با این حساب که گفتین بهتره شبها به مبین‌نت سلام کنم و کلاً همین بخش کم رو هم از اونجا مصرف کنم؟

باور کنید پیشنهادم رو چند بار به پشتیبانی و شکایتشون دادم. گفتم اگه واقعاً به فکر کنترل مصرف و رفاه مشتریها هستین، سقف و محدودیت رو اعلام کنید. اگه اون رو هم نمی‌گید حداقل قبلش یه اخطار بدید و بعد طرف رو خونه‌خراب کنید. اونها هم فقط گفتن چشم. چون واقعیتش اونها هم یه کارمند ساده هستن و اصل کاریهایی که تصمیم‌ می‌گیرن شک دارم به اینجور پیشنهادها گوش بدن. اگه داده بودن که حداقل توی بخش اینترنت، ایران هم شده بود کره جنوبی و نه مشابه افغانستان.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •