تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4528 از 4714 اولاول ... 35284028442844784518452445254526452745284529453045314532453845784628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,271 به 45,280 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

:دي

صفا و دو تا از بچه هاي ديگه اون اموزش PDF آخر ( كسره :دي‌ ) آخر پست رو نوشتن ، اون آخري كه پيوست شده !!
    بقيه رو من نوشتم !
    البته اموزش علي رو هم دادم كه بزارن پست اول ولي لينكش خراب بود ... فكر نكنه خواستم تو چشم بيام !!
    كلا 2 تا آموزش از منه ديگه !! يكي يونيت ها ! يكي ديگه هم ترايب

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام
    اگه بخواین خلاصه بگین
    فرق این بازی با ترائین چیه؟
    چون پست اول تاپیک رو که دیدم انگار خیلی شبیه بود به تراوین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اين فوق حرفه اي تر و فوق هيجان انگيز تر از تراويانه
    يه تريبال وارز هيچ وقت تن به تراويان نميده !!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

يه تريبال وارز هيچ وقت تن به تراويان نميده !!
    فکر میکنم اگه از واژه ی اطلاعی ندارم استفاده میکردی بهتر بود
    دوستان دیگه میتونن جواب من بدن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

!!!‌
    فكر كردم منظورت از ترائين ، تراويان هست و يو اشتباه نوشتي !!
    ترائين چيه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

نه عزیزم
    منظورم همون تراوین بود
    اما جواب تون برام عجیب بود !!
    یعنی چی
    !!!

خوب اگه فرقی دارن که شما میدونید
    به کسایی که فقط با تراوین آشنایی دارن هم بگین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خب من فكر كردم بازيه ديگه هستش و اشتباه كردم !!
    ببين تريبال وارز خيلي هيجان انگيز تره ، همينطور خيلي حرفه اي تره و كسي كه تريبال وارزو ياد بگيره ، عمرا تراويان بازي كنه
    كلا تراويان انگشت كوچيكه ي تريبال وارز هم نميشه

مثلا تريبال وارز انقدر به فكر و استراژي هاي جديد نياز داره كه همين هيجان بازي رو چند برابر ميكنه و همينطور اينكه امكاناتش بيشتره
    ولي يه چيز خيلي مهم تر :

توي تريبال وارز سكه يا اعتبار ( پريميوم ) هيچ تاثيري توي پيشرفت نداره براي همين عده ي زيادي جذب تريبال شدن و همه ساله تابستون ها دور هم جمع ميشن و بازي ميكنن و لذت ميبرن ! ( البته با يه سري جانگولك بازيها كه هيجان بازي رو بيشتر ميكنه )
    توي تريبال وارز وقتي به بالا 20 تا روستا برسي كه ميتوني توي يك و نيم ماه برسي ، براي آسون تر اداره كردنشون نياز به پريميوم هست و اين پريميوم هيچ نقشي توي پيشرفت نداره

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سعيد ...

ليدر ...... ؟

ديسبند ...... !!!

لیدر دیسبند ؟؟؟

آره این یه اتفاق عادیه ...

بازی کن قوی می خواد یک ترایب ...

لیدر مهمه ولی افراد ترایب مهمترن ...

42 ما ترایبمون عالی بود.

من و مرتضی خوب اداره می کردیم ترایب رو ...

اما وقت نداشتیم .

افراد ترایب کم بودن و واقعا لویال ...

بیخیال.

تابستون هممون میریم یه ورد سرعت 2 که بیشتر از 1-2 ماه از اومدنش گذشته باشه و ...

پایه این که ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

لیدر دیسبند ؟؟؟

آره این یه اتفاق عادیه ...

بازی کن قوی می خواد یک ترایب ...

لیدر مهمه ولی افراد ترایب مهمترن ...

42 ما ترایبمون عالی بود.

من و مرتضی خوب اداره می کردیم ترایب رو ...

اما وقت نداشتیم .

افراد ترایب کم بودن و واقعا لویال ...

بیخیال.

تابستون هممون میریم یه ورد سرعت 2 که بیشتر از 1-2 ماه از اومدنش گذشته باشه و ...

پایه این که ؟
    يادته اون موقع كه جوگير بودي گفتي من يكيو ميشناسم كه از 10 تا بازيكن نوب و خنگ يه مشت حرفه اي ساخت ؟
    من نميدونم چرا هميشه نوشته هات برعكس هم هستن

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نیزه دار :
    یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه
    حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟
    اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.

نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست

2 .

در صورتی که در اوایل بازی قرار دارید توصیه میشه در فارم هایی که با نیزه دار انجام میدهید تعدادی شمشیر زن قرار دهید تا در صورت درگیری با دشمن از تعداد کشته هاتون کم بشه .
    یه سوتی دیگه دی :
    کی گفته تز سورد به عنوان حمله و فارم استفاده کنیم؟ اینجوری فقط و فقط به ضرر خودت تموم میشه. چون نیروی تهاجمی سورد تقریبا به ضعیفی نیروی تهاجمی اسپیر هست.

در ضمن سرعت نیرو هاتو میاره پایین. بنابراین اصلا نباید تو فارم استفاده شه. ( اگه می خواین استفاده ی مفید بکنین. اول بازی باربارین ها رو 20 تا 20 تا با سورد و اسپیر ساپورت کنین. نیرو های فارم کننده به باد فنا میره و به نفع شما میشه . چون دیرتر رشد می کنن. البته من خودم اصلا بهش اعتقادی ندارم دی: )

4 .
    کمان دار
    یک یونیت تدافعی بسیار عالی و کار آمد که در بعضی ورد ها وجود دارد و توصیه میشود در ورد هایی که وجود دارد حتما ساخته شود زیر نقش عمده ای در دفاع های شما دارد .
    در هر فارم تنها 3.2 عدد ریسورس حمل میکنه .
    یک نکته رو ننوشتی. این نیرو خیلی کارامد هست. برای مقابله با کسانی هست که به ورلد کلاسیک عادت کردن (مثله من ). و سوارکار کمان دار نمی سازند. کلا اگه سوارکار کمان دار نداشته باشی در مقابل سورد خسارت خیلی بیشتری می بینی

دژ کوب
    یک واحد بسیار مفید که توصیه میشود حتما در حمله هایتان از این نیرو استفاده کنید .
    دژکوب قابلیت خراب کرد و خرد کردن دیوار رو داره و توصیه میشود که حتما در حمله هایتان 200 تا 250 عدد از این واحد به کار برید .
    حمله کردن به روستایی با دیوار در سطح 20 و بدون دژکوب خودکشی هست زیرا دیوار قدرت نیروهای تدافعی رو به صورت چشم گیری افزایش میده به همین منظور از دژکوب استفاده میکنند تا قدرت نیروهای حریف رو کم کنن و از تلفات زیاد جلوگیری کنن .
    اتفاقا من 4 5 تا روستامو (از 17 تا) بدون فرستادن رم گرفتم. (اینجوری 3 4 روز تو ساخمون سازیش جلو افتادم . کلا باید خودت بسنجیش. طرف اگه زیاد نیرو دفاعی نداره پایین اوردنش اصلا ارزش نداره

چون فرق بودن و نبودنش از داست دادن 400 500 تا اکسه میشه که در مقابل ساختنش خیلی جزئیه

اینم خیلی مهمه که بدونین فرق رم با منجنیف اینه که رم قبل از درگیری دیوارو میاره پایین ولی منجنیق بعد از درگیری. بنابراین اگه فقط می خواین دیوار بیارین پایین فقط و فقط رم بسازین.

چون اگه با منجنیق حمله کنین بود و نبودش فرقی بر کشته هاتون نمی ذاره

منجنیق

یکی از نیروهای بی مصرف بازی جنگ های قبیله ای !
    توصیه میشه در روستاهایتان فقط 10 عدد از این نیرو بسازید و در حمله هایتان Rally Point طرف رو هدف بگیرین تا حریفتون نتونه پس از حمله ی شما به شما حمله کنه . ( حتما این کار رو بکنید )
    خود من از کسانی هستم که بیشتر از 10 تا از این یونیت توی روستا های حجومیم نمیسازم .
    از نظر فارم نمیتونه هیچ ریسورسی رو حمل کنه و ظرفیت زیادی رو در فارمتون اشغال میکنه .
    کی گفته بی مصرف هست؟ منجنیق قدرت فوق العاده ای در دفاع داره ( البته فقط تو ورلد هایی که پالی با ایتم دارن) در ضمن مهمترین استفاده منجنیق پایین اوردن فارم طرفه که عملا طرفو فلج می کنه. و هیچ کاری نمی تونه بکنه

بنابرایم منجنیق هم اهمیت خیلی زیادی داره

کلا نریبال خیلی پیچ و خم داره. مقدار زیادی هم به شانس بستگی داره

من خودم دیدم که طرف نوب کامل بوده ولی رنکش تک رقمی بوده در حالی که طرف از نظر دانش تریبالی خیلی مطرح بوده ولی رنکش سه رقمی بوده.

خب اینم از ایرادات

ما الان داریم میریم بع قصد روستای 18 ام. امیدوارم که تا اخر هفته به 25 تا برسونمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •