دانلودت چند گیگ در روز هست؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانلودت چند گیگ در روز هست؟
هر شب که تا صبح روشن نیست، ولی اوایلش بالاخره مجبورم یه چیزهایی مصرف کنم. ساعت شروع یک هست و اون موقع وقت تعطیلات خیلیها هنوز بیدارن. اما با سرعت دایالآپ بشه نهایت چند ده مگابایت کار کرد و نه بیشتر.
اما این مورد آخر که گفتین فقط نشون میده که سازمان تنظیم مقررات ضعف داره که شرکتی بتونه اینقدر راحت مشتری رو تحت فشار بذاره یا به قول شما همچین اذیت و تهدید کنه که طرف بره.
این چیزی که الان بخاطر صحبت شما میگم بدون شک به مذاق دوستان شاتل خوش نمییاد، بخصوص که فهمیدم کارمندان شاتل همگی از خودش اینترنت میگیرن (مگه به دلایل خاصی نتونن) و برای همین امکان داره یکی از کاربران این تاپیک، همزمان کارمند شاتل هم باشه.
اما سر این قضیه اینترنت شبانه، مسئولین تنظیم این قانون هر چند نفر که باشن بدون شک مشکل روحی-روانی دارن. منظورم این هست که به هر دلیل هر چقدر هم که غیرمنطقی باشه از خیر دونستن سقف دانلود شبانه و یا روز پایان بازداشت اکانت و یا حتی اینکه چه چیزهایی توی سقف محدودیت و میزان روز بازداشت تاثیر داره هم گذشتیم.
اما اینکه شاتل عمداً به کاربری که دانلود شبانه زیاد داره قبل از محدود کردنش، هیچ خبری نمیده و اجازه میده که کامل به تله بیافته و بعد مجازاتش کنه، از عقل سلیم مسئولین قضیه حکایت نداره. انگار که اینها دوست دارن کاربرها زیاد دانلود کنن و مجازات بشن و بعد بهشون بخندن و لذت ببرن. ولی اگه قبلش یه اخطار بدن که فلان کاربر داری از سقف مجاز (که لازم هم نیست بگه چقدر) رد میشی و اون شخص متوجه بشه، که میتونه سریع از این مشکل جلوگیری کنه. ولی اگه گوش نداد و باز دانلود کرد که اونوقت اون محدودیت و بازداشت اکانت حقش خواهد بود. ولی اینطور بدون خبر و بیهوا مجازات کردن، کار درستی نیست.
دوستان تو کنترل پنل من زده ترافیک باقیمانده این دوره 1.60
و زیرش هم نوشته حد اکثر ترافیک قابل انتقال به دوره بعد 2.53
از دوره قبلم 0.5 گیگ انتقال داده شده
این دوره هم 4 گیگ سرویس پایم بود و 2 گیگ هم عیدی شاتل
من پس فردا دوره جدیدم شروع میشه
میخواستم بدونم چقدر از ترافیک به دوره بعدم منتقل میشه ؟
اگه نمیشه امروز و فردا تمومش کنم
100 مگ حداکثر
یکی از دوستانم که همزمان با من رفت سراغ ADSL صبانت (توی تهران) میگه اون هم شبها مشکل سرعت دانلود داره. البته دقیق نگفت این مشکل چقدر هست و آیا فلجکننده هست یا فقط کمی کمتر شده. اما شاید بد نباشه اینجور موارد رو بعد از تعطیلات که مشتریهای دانلودی کمتر میشه، تست کرد.
Last edited by ninipc; 04-04-2014 at 18:59.
یهنی اینقدر خراب میشه؟؟ من 6 مگ گرفتم 2 مگ سرعت میده!
بالاخره سرعت شاتل توی کرمانشاه خوبه؟
اگه انقدر استفاده می کنی و واقعاً دانلود نداری برات شاتل مناسبه
شما کرمانشاه هستید؟؟
من دنبال سرعت 10 مگ شاتل هستم! درضمن یه سوال سرعت اینترنت چه ربطی به حجم داره؟
ساعات رایگان شاتل از همه افتضاح تره منی که 8مگ دارم سرعت دانلود شبانم اومده روی 16KB/s
برای من دانلود رایگان مهم نیست دانلود در طول روز چطوره؟
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)