تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4525 از 4751 اولاول ... 35254025442544754515452145224523452445254526452745284529453545754625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,241 به 45,250 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد

با سلام

جناب آقاي دكتر واعظي

همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
    همانطور كه مي دانيد

براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست

موفق باشيد

در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد

سلام

• اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
    • اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
    • برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.

ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
    آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
    محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود در اکو 128 و 256 و 512 چقدر با هم فرق دارند؟ امکان داره دقیق بفرمائید و میانگینش رو بگید

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود در اکو 128 و 256 و 512 چقدر با هم فرق دارند؟ امکان داره دقیق بفرمائید و میانگینش رو بگید
    منم این سوال رو پرسیدم دوستان بهم گفتن که در روز پهنای باند همه این سرویس ها حدود 2400kb هست ولی شب موقع دانلودرایگان سرعت 512 بیشتر از 256 و 128 خواهد بود یعنی فقط شبها تفاوت این سرویس ها معلوم میشه

ضمنا این 3تا سرویسی که شما مشخص کردید در حالت عادی دانلودشبانه ندارن یعنی باید علاوه برهزینه سرویس 3500 تومن هم بدید تا دانلود شبانه داشته باشید!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اگر دانلود شبانه داشته باشی هرشب سرعت هم محدود میشه ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

طبق پست های دوستان در این تاپیک، فکر کنم اگه 2 یا 3شب متوالی دانلود کنی 4الی7 روز محدود میشی
    بعد که از محدودیت در اومدی دوباره دانلود کنی اینبار بیشتر از بار اول محدود میشی

کلا شاتل همه چیزش خوبه ظاهرا بجز این قضیه محدود کردن و گرفتن هزینه واسه فعال کردن دانلودشبانه واسه اکو128 ، 256 و 512

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما کاربران شاتل به فروش اینترنت حجمی در حالی که هیچ سرویس نامحدودی (مانند سرویسهای مخابرات) وجود نداره اعتراض داریم!!! فقط داره سرویسهای محدود میفروشه با قیمتهای بالا !خوب چه اشکال داره شاتل مانند مخابرات بیاد سرویسهای نامحدود و با همون اشتراک گذاری 1به 8ارایه بده! نه اینکه منی که سرویس 8مگ دارم بخاطر 1شب دانلود 10روز سرعت شبهای من بیاره روی 16کیلو که واقعا مسخرست!!! خسته شدیم دیگه از این محدودیتهای شاتل!!!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    علاوه بر توضیحاتی که دوستمون داد،
    یک مگ بگیر که لازم نباشه 3500 تومن رو بدی
    بعـــــله
    همچین محدودت کنه نتونی گوگل باز کنی
    طبق پست های دوستان در این تاپیک، فکر کنم اگه 2 یا 3شب متوالی دانلود کنی 4الی7 روز محدود میشی
    بعد که از محدودیت در اومدی دوباره دانلود کنی اینبار بیشتر از بار اول محدود میشی

کلا شاتل همه چیزش خوبه ظاهرا بجز این قضیه محدود کردن و گرفتن هزینه واسه فعال کردن دانلودشبانه واسه اکو128 ، 256 و 512
    حتی بیشتر از 7 روز هم شده محدودیت بچه ها...یادمه یکی میگفت 14 روز محدود شده...
    بنده مشترک اینترنت مخابرات استان تهران هستم 2مگ نامحدود دارم (ماهیانه 74تومن) جمع دانلود ماهیانم چیزی بالغ بر 280تا 300گیگ هست (با سرعت 250کیلو) این در حالیه که شرکت شاتل قیمت سرویس اختصاصی خودشو برای سرعت 128 (1به1) میده ماهیانه بالای 150 هزار تومان! (قیمت سرویس 1مگ نامحدود مخابرات=128سرعت دانلود) بطور ماهیانه هست 43 هزار تومان) به نظر شما شاتل از کاربرهاش پولی چندین برابر قیمت تمام شده نمی گیره؟!
    ببین دوست من،یک بار برات روشن توضیح دادم.خواهش می کنم چند بار بخون که متوجه بشی که هم اطلاعات خودت بالا بره و هم دوباره این مسائلو مطرح نکنی
    شاتل مطمئنا چند برابر پول میگیره چون طبق حرف بچه هایی که اطلاعات داشتند و اومدن گفتند،بیشتر هزینه های یک ISP مربوط به ساختمان و پرسنل و ... میشه
    اون شرکت مخابراتی هم که هی ازش اسم میبری،قسمت ADSL ش در حال حاضر ضررده هست و کلی بدهی به زیرساخت داره.حتی کار به جایی رسیده بود که زیرساخت اعلام کرده بود پهنای باند بیشتری به مخابرات نمیفروشه(خبرش توی بیشتر خبرگذاری ها هست)
    حالا اگه میبینی سرعتت دائما 250 هست و کم نمیشه چند تا دلیل داره:
    1.سرویس های مخابرات در اکثر مواقع ضریب اشتراکش 1 به 1 هست(اگه باور نمی کنی در شرایطی که مشکل زیرساختی نیست هر 2-3 ساعت یکبار دانلود کن،میبینی که سرعتت همواره 250 ثابته)
    2.اصلا بعید میدونم مخابرات اطلاعات و تکنولوژی محدود کردن کاربران به صورت هوشمند را داشته باشه(وضعیت مخابرات اصفهان که واقعا داغونه)
    3. به نظر من،ارائه اینترنت نامحدود توی تهران تا یک قسمتی دلایل سیاسی داره...به خاطر اینکه حکومت در سال 88 به اون سرعتی که دلش می خواست نتونست وضعیت اینترنت تهران را به سرعت مختل کنه
    ولی جدی امیدوارم که این وضعیت دانلود شبانه‌ شرکتهای اینترنتی یه سر و سامان واقعی و جدی بگیره. چیزی هم هست که فقط دست سازمان تنظیم مقررات هست و نه کس دیگه‌ای. جوری بشه که ااگه واقعاً مصرف شبانه بیش از حد (البته اگه استانداردش رسماً معین شده باشه وگرنه اون وقت می‌شه همه رو متهم کرد)، دزدی و حرووم هست که کلاً جمعش کنن که دیگه منتی هم سر کاربر نباشه. اگه هم نیست که دیگه محدود کردن بخصوص از نوع مسخره شاتل چی هست؟ من اکانتم هنوز توی حبس هستم و خوش‌بینی باقی کاربرها هم برام فایده نکرده. یعنی الان از وسط هفته پیش تابحال اینجوریه و وسط عید که بهترین وقت استفاده اینترنت هست، شبها از ساعت یک دیگه اینترنت ندارم. تعطیلات که بگذره و وسطهای هفته که رسماً بشه دو هفته محدودیت، مجدد باید پیگیر بشم ببینم نکنه قراره حالا حالا اینترنت بیست و چهار ساعتیم بشه، فقط ۱۷ ساعت پرسرعت!!!
    شما بعد از محدودیت شب ها مودمت را خاموش کردی؟
    چند گیگ دانلود کردی؟
    یک عکس از گزارش مصرف روزانت در این 14 روز بزار تا شاید بتونیم کمکت کنیم
    بعد من نگفتم250 گیگ در ماه دانلود کردم بلکه سرعت دانلود من روی 250Kb/s ثابت مونده طی این 6ماه و من در طی 1ماه 300 گیگ دانلودم هست نه 250گیگ
    تا جایی که من میدونم کل حجمی که پهنای باند 2048 می تونه در یک ماه بگیره برابر با 633 گیگ هست.
    به نظر من هر آدم منطقی ای با من موافقه که کسی که 300 گیگ در یک ماه دانلود میکنه به صراحت بیشتر از میزان پولی که پرداخته مصرف کرده،و به خاطر افزایش کیفیت اینترنت افرادی که پهنای باند اشتراکی با این فرد دارند،محدود بشه
    اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
    دوست عزیز پیشنهاد شما خیلی هم خوبه و من امیدوارم اینطور بشه
    ولی شما می دونی هزینه پهنای باند یک به یک با سرعت 128 Kbps چه قدر هست؟!
    ما کاربران شاتل به فروش اینترنت حجمی در حالی که هیچ سرویس نامحدودی (مانند سرویسهای مخابرات) وجود نداره اعتراض داریم!!! فقط داره سرویسهای محدود میفروشه با قیمتهای بالا !خوب چه اشکال داره شاتل مانند مخابرات بیاد سرویسهای نامحدود و با همون اشتراک گذاری 1به 8ارایه بده! نه اینکه منی که سرویس 8مگ دارم بخاطر 1شب دانلود 10روز سرعت شبهای من بیاره روی 16کیلو که واقعا مسخرست!!! خسته شدیم دیگه از این محدودیتهای شاتل!!!
    شما جای این پیشنهادات مسخره که سعی می کنی boldش کنی یک کم تحقیق کن،2-3 سال پیش بعد از گزارش مسخره برنامه "صرفا جهت اطلاع"،وزیر دولت قبلی اعلام کرد سرویس های حجمی اصلا تعریف نشده هستند و تمام ISP ها مجبور هستند سرویس های نامحدود بفروشند.تمام ISP ها از جمله شاتل هم یک سرویس نامحدود برای دانلود قرار دادند.اسم سرویس نامحدود شاتل art base بود که توش اعلام شده بود پهنای اشتراکی 1 به 10 خواهد بود ولی تمام این سرویس ها در تمام روز 1/10 سرعت قرارداد را داشتند و هر فردی که این سرویس هارو گرفته بود علاوه به ضرر مالی و زمانی،نتونست به هیچ طریقی اثبات کنه که این ISP ها سرعت را محدود کردند
    حالا شما هم داری به همون سمت پیش میری.به خاطر اینکه برات تجربه بشه،اگر محدود هستی از دست شاتل شکایت کن تا بلایی به سرت بیاره که فردا بری خطتتو تخلیه کنی(سرعتت را چه در شب چه روز بین یک دوم تا یک پنچم سرعت قراردادیت میزارن)
    شما نفست از جای گرم بلند میشه خبر نداری چه وضعیت بدی داریم ما...برو پلن های مخابرات اصفهان را نگاه کن تا بفهمی شاتل چه قدر نسبت به مخابرات شهر ما کیفیت خوبی ارائه میده

9. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علاوه بر توضیحاتی که دوستمون داد،
    یک مگ بگیر که لازم نباشه 3500 تومن رو بدی

بعـــــله
    همچین محدودت کنه نتونی گوگل باز کنی

حتی بیشتر از 7 روز هم شده محدودیت بچه ها...یادمه یکی میگفت 14 روز محدود شده...

ببین دوست من،یک بار برات روشن توضیح دادم.خواهش می کنم چند بار بخون که متوجه بشی که هم اطلاعات خودت بالا بره و هم دوباره این مسائلو مطرح نکنی
    شاتل مطمئنا چند برابر پول میگیره چون طبق حرف بچه هایی که اطلاعات داشتند و اومدن گفتند،بیشتر هزینه های یک ISP مربوط به ساختمان و پرسنل و ... میشه
    اون شرکت مخابراتی هم که هی ازش اسم میبری،قسمت ADSL ش در حال حاضر ضررده هست و کلی بدهی به زیرساخت داره.حتی کار به جایی رسیده بود که زیرساخت اعلام کرده بود پهنای باند بیشتری به مخابرات نمیفروشه(خبرش توی بیشتر خبرگذاری ها هست)
    حالا اگه میبینی سرعتت دائما 250 هست و کم نمیشه چند تا دلیل داره:
    1.سرویس های مخابرات در اکثر مواقع ضریب اشتراکش 1 به 1 هست(اگه باور نمی کنی در شرایطی که مشکل زیرساختی نیست هر 2-3 ساعت یکبار دانلود کن،میبینی که سرعتت همواره 250 ثابته)
    2.اصلا بعید میدونم مخابرات اطلاعات و تکنولوژی محدود کردن کاربران به صورت هوشمند را داشته باشه(وضعیت مخابرات اصفهان که واقعا داغونه)
    3. به نظر من،ارائه اینترنت نامحدود توی تهران تا یک قسمتی دلایل سیاسی داره...به خاطر اینکه حکومت در سال 88 به اون سرعتی که دلش می خواست نتونست وضعیت اینترنت تهران را به سرعت مختل کنه

شما بعد از محدودیت شب ها مودمت را خاموش کردی؟
    چند گیگ دانلود کردی؟
    یک عکس از گزارش مصرف روزانت در این 14 روز بزار تا شاید بتونیم کمکت کنیم

تا جایی که من میدونم کل حجمی که پهنای باند 2048 می تونه در یک ماه بگیره برابر با 633 گیگ هست.
    به نظر من هر آدم منطقی ای با من موافقه که کسی که 300 گیگ در یک ماه دانلود میکنه به صراحت بیشتر از میزان پولی که پرداخته مصرف کرده،و به خاطر افزایش کیفیت اینترنت افرادی که پهنای باند اشتراکی با این فرد دارند،محدود بشه

دوست عزیز پیشنهاد شما خیلی هم خوبه و من امیدوارم اینطور بشه
    ولی شما می دونی هزینه پهنای باند یک به یک با سرعت 128 Kbps چه قدر هست؟!

شما جای این پیشنهادات مسخره که سعی می کنی boldش کنی یک کم تحقیق کن،2-3 سال پیش بعد از گزارش مسخره برنامه "صرفا جهت اطلاع"،وزیر دولت قبلی اعلام کرد سرویس های حجمی اصلا تعریف نشده هستند و تمام ISP ها مجبور هستند سرویس های نامحدود بفروشند.تمام ISP ها از جمله شاتل هم یک سرویس نامحدود برای دانلود قرار دادند.اسم سرویس نامحدود شاتل art base بود که توش اعلام شده بود پهنای اشتراکی 1 به 10 خواهد بود ولی تمام این سرویس ها در تمام روز 1/10 سرعت قرارداد را داشتند و هر فردی که این سرویس هارو گرفته بود علاوه به ضرر مالی و زمانی،نتونست به هیچ طریقی اثبات کنه که این ISP ها سرعت را محدود کردند
    حالا شما هم داری به همون سمت پیش میری.به خاطر اینکه برات تجربه بشه،اگر محدود هستی از دست شاتل شکایت کن تا بلایی به سرت بیاره که فردا بری خطتتو تخلیه کنی(سرعتت را چه در شب چه روز بین یک دوم تا یک پنچم سرعت قراردادیت میزارن)
    شما نفست از جای گرم بلند میشه خبر نداری چه وضعیت بدی داریم ما...برو پلن های مخابرات اصفهان را نگاه کن تا بفهمی شاتل چه قدر نسبت به مخابرات شهر ما کیفیت خوبی ارائه میده
    خوب شاتل بهترین انتخاب برای شماست نه برای من ! بعد شما حرف میزنی چرا انفدر هرس میزنی و دنبال توجیه کردن محدودیتهای شاتل هستی ؟ برام جالبه حتی به قیمت اینکه به یقیه بگی مخابرات شما رو کنترل می کنه می خوای بگی شاتل سرویس بهتری داره بعد حرف میزنی چرا توهین می کنی شما؟! حرف حفیقت تلخه یا شاتل برات انفدر مهمه که آسمون ریسمون می بافی که بگی نههههههه شاتل محدود خیلی بهتر ار مخابرات نامحدوده؟! بعد من بگه اصفهان زندگی می کنم که مجبور باشم از شاتل سرویس بگبرم؟! من گاندی هستم در حال حاضر هم مخابرات داره بهترین سرویس رو از نوع نامحدودددددد ارایه میده در تهران وقتی همچین چیزی هست من بگم نه نیست؟! مردم هم عقل دارند خودشون اگر سرویسهای شاتل رو داشته باشند می بینند چطوری داره محدودیت براشون ایجاد می کنه! شما هم انقدر هرس نخور برات خوب نیست

داره خودمونی میشه Arad olfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    چرا محل سکونتمو میخوای؟

پيش فرض

باسلام
    جدیدا سرعت صبانت خیلی بد شده به همین دلیل قصد تعویض isp دارم!
    کسانی که در کرمانشاه شاتل دارن راضی هستند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویسهای شاتل اصلاً برای افرادی که می خواهند با حجم بالا از اینترنت استفاده کنند مناسب نیست و این شرکت مشترک رو بیشتر به سمت محدود کردن سوق میده سرویسهایی مانند (اکو-اکو لایت-آرت و آرت لایت) برای دسته افراد کم کصرف طراحی شده و شرکت سیاستهای کاری خودشو روی محدود سازی کاربر گذاشته. امروزه هم که دستگاهای مختلفی مانند لپ تاب گوشیهای هوشمند تلوزیون و... به اینترنت نیاز دارند و برای افرادی که دانش کافی داشته باشند واقعاً سرویسهای محدود شاتل پاسخگو نیست! شاتل دنبال اینه که 1شب دانلود کنی با خطی که چندین برابر PAP های دیگه بهت میفروشه سرویسشو و با خط 8مگ فردا شبش سرعت دانلودت بیاد روی 16 کیلو! این هم بخاطر سود هر چه بیشتر شرکت هست! ما نمی گیم کسی که کم مصرف هست بیاد سرویسهاشو غوض کنه ولی آیا شاتل واقعاً برای مشترکین پرمصرف هم پلنهایی به صرفه و قابل رقابت عرضه کرده؟!

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •