علاوه بر توضیحاتی که دوستمون داد،
یک مگ بگیر که لازم نباشه 3500 تومن رو بدی
بعـــــله
همچین محدودت کنه نتونی گوگل باز کنی
حتی بیشتر از 7 روز هم شده محدودیت بچه ها...یادمه یکی میگفت 14 روز محدود شده...
ببین دوست من،یک بار برات روشن توضیح دادم.خواهش می کنم چند بار بخون که متوجه بشی که هم اطلاعات خودت بالا بره و هم دوباره این مسائلو مطرح نکنی
شاتل مطمئنا چند برابر پول میگیره چون طبق حرف بچه هایی که اطلاعات داشتند و اومدن گفتند،بیشتر هزینه های یک ISP مربوط به ساختمان و پرسنل و ... میشه
اون شرکت مخابراتی هم که هی ازش اسم میبری،قسمت ADSL ش در حال حاضر ضررده هست و کلی بدهی به زیرساخت داره.حتی کار به جایی رسیده بود که زیرساخت اعلام کرده بود پهنای باند بیشتری به مخابرات نمیفروشه(خبرش توی بیشتر خبرگذاری ها هست)
حالا اگه میبینی سرعتت دائما 250 هست و کم نمیشه چند تا دلیل داره:
1.سرویس های مخابرات در اکثر مواقع ضریب اشتراکش 1 به 1 هست(اگه باور نمی کنی در شرایطی که مشکل زیرساختی نیست هر 2-3 ساعت یکبار دانلود کن،میبینی که سرعتت همواره 250 ثابته)
2.اصلا بعید میدونم مخابرات اطلاعات و تکنولوژی محدود کردن کاربران به صورت هوشمند را داشته باشه(وضعیت مخابرات اصفهان که واقعا داغونه)
3. به نظر من،ارائه اینترنت نامحدود توی تهران تا یک قسمتی دلایل سیاسی داره...به خاطر اینکه حکومت در سال 88 به اون سرعتی که دلش می خواست نتونست وضعیت اینترنت تهران را
به سرعت مختل کنه
شما بعد از محدودیت شب ها مودمت را خاموش کردی؟
چند گیگ دانلود کردی؟
یک عکس از گزارش مصرف روزانت در این 14 روز بزار تا شاید بتونیم کمکت کنیم
تا جایی که من میدونم کل حجمی که پهنای باند 2048 می تونه در یک ماه بگیره برابر با 633 گیگ هست.
به نظر من هر آدم منطقی ای با من موافقه که کسی که 300 گیگ در یک ماه دانلود میکنه به صراحت بیشتر از میزان پولی که پرداخته مصرف کرده،و به خاطر افزایش کیفیت اینترنت افرادی که پهنای باند اشتراکی با این فرد دارند،محدود بشه
دوست عزیز پیشنهاد شما خیلی هم خوبه و من امیدوارم اینطور بشه
ولی شما می دونی هزینه پهنای باند یک به یک با سرعت 128 Kbps چه قدر هست؟!
شما جای این پیشنهادات مسخره که سعی می کنی boldش کنی یک کم تحقیق کن،2-3 سال پیش بعد از گزارش مسخره برنامه "صرفا جهت اطلاع"،وزیر دولت قبلی اعلام کرد سرویس های حجمی اصلا تعریف نشده هستند و تمام ISP ها مجبور هستند سرویس های نامحدود بفروشند.تمام ISP ها از جمله شاتل هم یک سرویس نامحدود برای دانلود قرار دادند.اسم سرویس نامحدود شاتل art base بود که توش اعلام شده بود پهنای اشتراکی 1 به 10 خواهد بود ولی تمام این سرویس ها در تمام روز 1/10 سرعت قرارداد را داشتند و هر فردی که این سرویس هارو گرفته بود علاوه به ضرر مالی و زمانی،نتونست به هیچ طریقی اثبات کنه که این ISP ها سرعت را محدود کردند
حالا شما هم داری به همون سمت پیش میری.به خاطر اینکه برات تجربه بشه،اگر محدود هستی از دست شاتل شکایت کن تا بلایی به سرت بیاره که فردا بری خطتتو تخلیه کنی(سرعتت را چه در شب چه روز بین یک دوم تا یک پنچم سرعت قراردادیت میزارن)
شما نفست از جای گرم بلند میشه خبر نداری چه وضعیت بدی داریم ما...برو پلن های مخابرات اصفهان را نگاه کن تا بفهمی شاتل چه قدر نسبت به مخابرات شهر ما کیفیت خوبی ارائه میده