تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4524 از 4751 اولاول ... 35244024442444744514452045214522452345244525452645274528453445744624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,231 به 45,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز کسی مشکل قطعی قبل از ساعت مجانی داشت؟ یه نوار ضبط شده می‌گفت مشکلات استفاده توی گوگل و وایبر و غیره که در حال برطرف شدن هست. من که از صبح مودمم خاموش بود. یعنی قضیه باز تکی برای من بوده یا کسان دیگه‌ای هم داشتن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

گوگل و با شاتل نمی تونم باز کنم.ولی با آسیاتک راحت باز میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

امروز کسی مشکل قطعی قبل از ساعت مجانی داشت؟ یه نوار ضبط شده می‌گفت مشکلات استفاده توی گوگل و وایبر و غیره که در حال برطرف شدن هست. من که از صبح مودمم خاموش بود. یعنی قضیه باز تکی برای من بوده یا کسان دیگه‌ای هم داشتن؟
    نه واسه من که مشکلی نداشت و همه چیز عادی بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

گوگل و با شاتل نمی تونم باز کنم.ولی با آسیاتک راحت باز میشه
    مشکلی نداره و به راحتی باز میشه

اینم سرعت شبانه سرویس 8 مگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی با دانلود مینجر تا 1 مگ هم میرسه سرعت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من خودم از طرفدارای سرویس های نامحدود مخابرات هستم. به خاطر اینکه تاحدودی استفاده ی روزانه از اینترنت رو توی ایران ترویج کرده.... این رو شما از یه سری پست هایی که قبلاً دادم میتونی متوجه بشی... ولی حقیقت اینه که روش به اشتراک گذاری خطوط که مخابرات استفاده میکنه، حداقل توی ایران جواب نمیده.... چرا مخابرات توی خیلی از شهرها نامحدود نمیده؟ چرا توی خیلی از مناطق تهران سر دادن سرعت های بالا بازی در میارن؟
    ببین هر خط 2 مگ 640 گیگ تراقیک داره با احتساب ضزیب 1 به 8 به شما 80 گیگ در ماه میرسه.. حالا شما چطوری داری 250 گیگ استفاده میکنی؟ قبول داری دلیلش اینه که یه عده ای کمتر از 80 گیگ استفاده میکنن؟ خوب حالا اون ها چرا باید به اندازه ی شما پول بدن؟
    در ضمن وقتی شما خط رو این شکلی به اشتراک میذاری هر کس ساعات بیشتری رو به دانلود اختصاص بده حجم بیشتری گیرش میاد از اون طرف یه مشترک کم مصرف حتی اگر بعد از چند روز بخواد فقط دو ساعت استفاده کنه هیچ اولویتی نسبت به شما نداره و توی اون دو ساعت هم افت سرعت داره چون شما داری مثل تراکتور دانلود میکنی.

ولی جدی امیدوارم که این وضعیت دانلود شبانه‌ شرکتهای اینترنتی یه سر و سامان واقعی و جدی بگیره. چیزی هم هست که فقط دست سازمان تنظیم مقررات هست و نه کس دیگه‌ای. جوری بشه که ااگه واقعاً مصرف شبانه بیش از حد (البته اگه استانداردش رسماً معین شده باشه وگرنه اون وقت می‌شه همه رو متهم کرد)، دزدی و حرووم هست که کلاً جمعش کنن که دیگه منتی هم سر کاربر نباشه. اگه هم نیست که دیگه محدود کردن بخصوص از نوع مسخره شاتل چی هست؟ من اکانتم هنوز توی حبس هستم و خوش‌بینی باقی کاربرها هم برام فایده نکرده. یعنی الان از وسط هفته پیش تابحال اینجوریه و وسط عید که بهترین وقت استفاده اینترنت هست، شبها از ساعت یک دیگه اینترنت ندارم. تعطیلات که بگذره و وسطهای هفته که رسماً بشه دو هفته محدودیت، مجدد باید پیگیر بشم ببینم نکنه قراره حالا حالا اینترنت بیست و چهار ساعتیم بشه، فقط ۱۷ ساعت پرسرعت!!!

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکلی نداره و به راحتی باز میشه

اینم سرعت شبانه سرویس 8 مگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی با دانلود مینجر تا 1 مگ هم میرسه سرعت

پس معلومه منطقه‌ای بوده.
    شما هم تا می‌تونید بجای کسانی مثل من، از شبها استفاده کنید. فقط امیدوارم مثل من بعداً با یه حمله شبیخون بازداشت‌تون نکنن.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

پس معلومه منطقه‌ای بوده.
    شما هم تا می‌تونید بجای کسانی مثل من، از شبها استفاده کنید. فقط امیدوارم مثل من بعداً با یه حمله شبیخون بازداشت‌تون نکنن.
    منم محدود بودم یه دو شب دانلود نکردم سرعتم برگشت به حالت اول

10. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم از طرفدارای سرویس های نامحدود مخابرات هستم. به خاطر اینکه تاحدودی استفاده ی روزانه از اینترنت رو توی ایران ترویج کرده.... این رو شما از یه سری پست هایی که قبلاً دادم میتونی متوجه بشی... ولی حقیقت اینه که روش به اشتراک گذاری خطوط که مخابرات استفاده میکنه، حداقل توی ایران جواب نمیده.... چرا مخابرات توی خیلی از شهرها نامحدود نمیده؟ چرا توی خیلی از مناطق تهران سر دادن سرعت های بالا بازی در میارن؟
    ببین هر خط 2 مگ 640 گیگ تراقیک داره با احتساب ضزیب 1 به 8 به شما 80 گیگ در ماه میرسه.. حالا شما چطوری داری 250 گیگ استفاده میکنی؟ قبول داری دلیلش اینه که یه عده ای کمتر از 80 گیگ استفاده میکنن؟ خوب حالا اون ها چرا باید به اندازه ی شما پول بدن؟
    در ضمن وقتی شما خط رو این شکلی به اشتراک میذاری هر کس ساعات بیشتری رو به دانلود اختصاص بده حجم بیشتری گیرش میاد از اون طرف یه مشترک کم مصرف حتی اگر بعد از چند روز بخواد فقط دو ساعت استفاده کنه هیچ اولویتی نسبت به شما نداره و توی اون دو ساعت هم افت سرعت داره چون شما داری مثل تراکتور دانلود میکنی.
    منم ماهی 74 تومن نمیدم که بشینم 2ساعت تو روز دانلود کنم! قشنگ معلومه شما طرفدار سرویسهای نامحدود هستی!
    کسی هم که استفادش پایینه میره سرویس محدود میگیره بد میگم؟! شما چرا میخوای بگی روی حق مشترکین دیگه ضایع میشه ! در ضمن شما 250رو ضدبدر60 دوباره ضربدر 60 و در نهایت ضربدر 10 کن استفاده 10ساعت منو متوجه میشی میفهمی من چطوری انقدر دانلود می کنم بعد جناب ضریب اشتراک شما 2048 رو تفسیم کن بر 8 سرعت ثابت من و مسله پیچیده 250گیگ دانلود من برای شما حل میشه, شاتل اصلا پلنهای خوبی برای مشترکین پرمصرف نداره چرا شما میخوای واقعیت رو جور دیگه حلوه بدی

12. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد من نگفتم250 گیگ در ماه دانلود کردم بلکه سرعت دانلود من روی 250Kb/s ثابت مونده طی این 6ماه و من در طی 1ماه 300 گیگ دانلودم هست نه 250گیگ
    Last edited by dj77; 04-04-2014 at 11:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم محدود بودم یه دو شب دانلود نکردم سرعتم برگشت به حالت اول

پس دیگه صداش رو در نیارید که براتون دردسر نشه، چون معلومه وضعیت بهتری از من دارین که رفتم توی هفته دوم محدودیت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •