امروز کسی مشکل قطعی قبل از ساعت مجانی داشت؟ یه نوار ضبط شده میگفت مشکلات استفاده توی گوگل و وایبر و غیره که در حال برطرف شدن هست. من که از صبح مودمم خاموش بود. یعنی قضیه باز تکی برای من بوده یا کسان دیگهای هم داشتن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز کسی مشکل قطعی قبل از ساعت مجانی داشت؟ یه نوار ضبط شده میگفت مشکلات استفاده توی گوگل و وایبر و غیره که در حال برطرف شدن هست. من که از صبح مودمم خاموش بود. یعنی قضیه باز تکی برای من بوده یا کسان دیگهای هم داشتن؟
گوگل و با شاتل نمی تونم باز کنم.ولی با آسیاتک راحت باز میشه
نه واسه من که مشکلی نداشت و همه چیز عادی بود.![]()
مشکلی نداره و به راحتی باز میشه
اینم سرعت شبانه سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با دانلود مینجر تا 1 مگ هم میرسه سرعت
ولی جدی امیدوارم که این وضعیت دانلود شبانه شرکتهای اینترنتی یه سر و سامان واقعی و جدی بگیره. چیزی هم هست که فقط دست سازمان تنظیم مقررات هست و نه کس دیگهای. جوری بشه که ااگه واقعاً مصرف شبانه بیش از حد (البته اگه استانداردش رسماً معین شده باشه وگرنه اون وقت میشه همه رو متهم کرد)، دزدی و حرووم هست که کلاً جمعش کنن که دیگه منتی هم سر کاربر نباشه. اگه هم نیست که دیگه محدود کردن بخصوص از نوع مسخره شاتل چی هست؟ من اکانتم هنوز توی حبس هستم و خوشبینی باقی کاربرها هم برام فایده نکرده. یعنی الان از وسط هفته پیش تابحال اینجوریه و وسط عید که بهترین وقت استفاده اینترنت هست، شبها از ساعت یک دیگه اینترنت ندارم. تعطیلات که بگذره و وسطهای هفته که رسماً بشه دو هفته محدودیت، مجدد باید پیگیر بشم ببینم نکنه قراره حالا حالا اینترنت بیست و چهار ساعتیم بشه، فقط ۱۷ ساعت پرسرعت!!!
پس معلومه منطقهای بوده.
شما هم تا میتونید بجای کسانی مثل من، از شبها استفاده کنید. فقط امیدوارم مثل من بعداً با یه حمله شبیخون بازداشتتون نکنن.
منم محدود بودم یه دو شب دانلود نکردم سرعتم برگشت به حالت اول![]()
منم ماهی 74 تومن نمیدم که بشینم 2ساعت تو روز دانلود کنم! قشنگ معلومه شما طرفدار سرویسهای نامحدود هستی!
کسی هم که استفادش پایینه میره سرویس محدود میگیره بد میگم؟! شما چرا میخوای بگی روی حق مشترکین دیگه ضایع میشه ! در ضمن شما 250رو ضدبدر60 دوباره ضربدر 60 و در نهایت ضربدر 10 کن استفاده 10ساعت منو متوجه میشی میفهمی من چطوری انقدر دانلود می کنم بعد جناب ضریب اشتراک شما 2048 رو تفسیم کن بر 8 سرعت ثابت من و مسله پیچیده 250گیگ دانلود من برای شما حل میشه, شاتل اصلا پلنهای خوبی برای مشترکین پرمصرف نداره چرا شما میخوای واقعیت رو جور دیگه حلوه بدی![]()
بعد من نگفتم250 گیگ در ماه دانلود کردم بلکه سرعت دانلود من روی 250Kb/s ثابت مونده طی این 6ماه و من در طی 1ماه 300 گیگ دانلودم هست نه 250گیگ![]()
Last edited by dj77; 04-04-2014 at 11:15.
پس دیگه صداش رو در نیارید که براتون دردسر نشه، چون معلومه وضعیت بهتری از من دارین که رفتم توی هفته دوم محدودیت.![]()
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)