به نظر شما شاتل بهتره یا مخابرات؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به نظر شما شاتل بهتره یا مخابرات؟
سلام، ممکنه هم که مشکل از مودمتون باشه. من چند سال پیش از صبانت سرویس داشتم، آخرا دیگه همش قطع و وصل میشد و اصلا نمیتونستمتوی نت هیچکاری بکنم دیگه زنگ زدم به شرکت و کلی فحش دادم بهشونبعد اومدم سمت شاتل دیدم ای بابا اینجا هم که همون آش و همون کاسه اس. بعد رفتم مودم رو عوض کردم دیدم درست شده بود و الکی به صبانت فحش دادم
![]()
حرف من این هستش که هر کسی باید به اندازه ای که پول میده آش بخوره:
اون کسی که دانلود شبانه نمیکنه باید کمتر از کسی پول بده که دانلود شبانه میکنه...اونی که فقط بعضی شب ها دانلود میکنه باید کمتر از کسی پول بده که هر شب دانلود میکنه... ولی الان ISP ها با گرون کردن روزانه پول شبانه رو از همه به صورت یکسان میگیرن و نتیجش هم گرون شدن بیش از حد روزانه توی اکثر ISPها هستش...اگر ISPها مستقیماً از دانلود شبانه درآمدزایی کنن میتونن روزانه رو ارزونتر بدن...
یا یه نمونه ی دیگش سرویس های مخابرات (اونجاهایی که ضریب اشتراک رعایت میشه حقیقت اینه که به دلایل نامعلومی مخابرات بعضی جاها با ضریب اشتراک خیلی بهتری سرویس میده!!!) هست که به صورت خرکی خطوط بین مشترکین بدون کنترل مصرف به اشتراک گذاشته میشه... اگر شما مثل تراکتور دانلود کنی بالاخره یه حجم خوبی هر ماه نصیبت میشه اما اگه بخوای مثل آدم از اینترنت برای وب گردی و .... استفاده کنی همیشه مشکل نوسان و افت سرعت داری و نمیتونی از پولی که دادی هیچ نفعی ببری!!
مشکل فقط همون شب بود و دیگه مشکل قطعی نداشتم. شاید لحظهای توی خود مخابرات مشکل ایجاد شده بود. البته امیدوارم که دیگه تکرار نشه.
این حرفتون من رو یاد برقدزدیهای قدیم انداخت که هزینهاش داد شرکت برق رو درمیآورد. اما بعداً یه وسیله جدید اختراع کردن به اسم برق معابر که نه تنها برقدزدیها رو توی اون تقسیم به سرانه کردن که حتی اتلاف برق رو هم باهاش حساب میکنن.
ولی واقعاً این قضیه پیشنهادی شما رو اگه تعداد زیادی از کاربرها پیشنهاد بدن شاید دووگووله حضرات یه تکونی بخوره و سر عقل بیان. من خودم اون مورد که خرید حجم باعث بیشتر شدن سقف شبانه بشه رو بهشون گفتن و حتی به ظاهر و دروغ هم باشه بهم گفتن که پیشنهاد جالبی هست و میفرستن بالا.
بنده قبلا یکی مدیر های فروش اینترنت لایزر بودم که جمع شد ....
هزینه پهنای باند فقط 30 تا 40 درصد هزینه تموم شده هست شما از ساختمان میلیاردی بگرید تا تجهیزات حقوق کارمند ها تعرفه های زیاد مخابرات و....
بیخود نیست ورشکست شدن...
البته هر چی پهنای باند کلی یه شرکت بیشتر باشه نسبت هزینه های اضافی کاهش پیدا میکنه در ضمن چند وقت پیش دولت حدوداً 35 درصد قیمت پهنای باند رو ارزون کرد و شرکتها رو مجبور کرد 20 درصد قیمت رو کم بکنن که معنیش این میشه که 57 درصد هزینه ی شرکت ها پهنای باند هستش (باید معادلش رو بنویسید تا این عدد به دست بیاد)
من بعید میدونم هزینه ی تجهیزات و مخابرات و ... خیلی زیاد باشه بیشتر هزینه های اینها همون خرج دفتر دستک و منشی و تبلیغ و این جور چیزهاست...
در هر صورت اگه سهم هزینه های اضافی ISPها از 50 درصد بیشتر باشه (مثلاً 60 باشه اینطور که شما گفتین ) انصافاً اگه دولت خودش بیاد پهنای باند رو از زیر ساخت کوپنی بین مردم تقسیم کنه به صرفه تر هستش!
خود تجهیزاتم کلی هزینه داره...از تمام این مسائل مهمتر،حاشیه سودی هست که شرکت های بزرگ باید داشته باشند تا در شرایط بحرانی ورشکست نشن
در کل با پیشنهادتون بسیار موافقم ولی مشکلی که هست اینه که مردم در مقابل هر کدام از این طرح ها واکنش نشان میدن و جذب رقبای شرکتی که این طرح ها را قرارداده میشن
بنده مشترک اینترنت مخابرات استان تهران هستم 2مگ نامحدود دارم (ماهیانه 74تومن) جمع دانلود ماهیانم چیزی بالغ بر 280تا 300گیگ هست (با سرعت 250کیلو) این در حالیه که شرکت شاتل قیمت سرویس اختصاصی خودشو برای سرعت 128 (1به1) میده ماهیانه بالای 150 هزار تومان! (قیمت سرویس 1مگ نامحدود مخابرات=128سرعت دانلود) بطور ماهیانه هست 43 هزار تومان) به نظر شما شاتل از کاربرهاش پولی چندین برابر قیمت تمام شده نمی گیره؟!
شما چه علاقه ای داری به محدود شدن سرویس دیگرانحالا من نمی دونم شما از سرویس اینترنت مخابرات استفاده کردی یا نه ولی من بیشتر از 6ماهه 2مگ نامحدود دارم از مخابرات با اینکه واقعا حجم دانلودم بالاست ولی مخابرات به هیچ وجه منو محدود نکرده! روی 250 دانلودم ثابت هست. نه سرویس من از دوستان دیگم که منطقشون با ما قرق داره می پرسم درباره این موضوع میگن نه ما هم اذیت نمی کنه ! ولی واقعاً شاتل از بس منو اذیت کرده از اول عید مودم شاتلو خاموش کردم! من 8مگ شاتل دارم سرعت دانلودم شبها میاد روی 16کیلو! خیلی جالبه!
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)