تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4521 از 4751 اولاول ... 35214021442144714511451745184519452045214522452345244525453145714621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,201 به 45,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها جدیدا یک مشکلی پیدا کردم نمیدونم دانلودام تا 99درصد میرن ولی یهویی ارور میده که ناقصه و از اول شروع میکنه. چیکارش کنم?

Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هر چند این مثال یه کم برام عجیب هستش ولی از مثال خودت استفاده میکنم....
    توی حموم عمومی چرا یه نفر با اینکه پول داده به خاطر اینکه دیر جنبیده نباید بهش آب برسه؟ چرا با وجود اینکه افراد دارن هزینه ی خدمات رو پرداخت میکنن باز باید برای تصاحب منابع با هم رقابت کنن؟ توی حموم عمومی سر این مسئله هیچوقت دعوا نمیشه؟ هیچ وقت حق کسی ضایع نمیشه؟ بنظرت حموم خصوصی عادلانه تر نیست؟ نمیشه یه راه بهتر از قانون جنگل برای تقسیم آب توی حموم پیدا کرد؟ دقت کن که توی این مثال من مقصر اصلی رو جناب حمومی محترم میدونم که به خودش زحمت طراحی یه سیستم عادلانه ی تقسیم آب رو نداده... کسانی که زود میرن توی آب مسئول ضایع شدن حق دیگران نیستن! البته اون ها هم به نوعی تقصیر کارن چون به سیستم ناعادلانه و وجود قانون جنگل توی حموم اعتراضی نمیکنن!

پ.ن: فکر کنم این پست رو به خاطر نامربوط بودن به تاپیک حذف کنن!!!

خوب دوست عزیز خیلی‌ها از جمله خودم اصولاً نیازی به دانلود مدام و هر شب نداریم. یعنی طرف می‌ره حموم و نمی‌خواد تا جایی که بتونه وسط خزینه بمونه. من خودم شبها بخاطر صدای زیاد فن کیس که با آب خنک می‌شه و ۴ تافن داره و البته اصطحلاکش یا اصولاً نبودن چیز مفید قابل دانلود کامپیوتر رو خاموش می‌کنم و می‌خوابم. یا من خودم توی اقوام سراغ دارم کسانی که مطلقاً نمی‌دونن دانلود شبانه چی هست چه برسه به نحوه دانلود اون. برای مثال پسربچه پسرعموم که بچه دبستانی هست مدتهاست که توی شهرستان اینترنت سرعت بالا ﴿بین سرعت ۸ و ۱۰ اون شک دارم﴾ داره که بیشتر باهاش بازی می‌کنه تا دانلود اون هم از نوع شبانه و مجانی.

بعد هم بهتر می‌دونید که اینترنت مثل برق نیروگاهی ﴿با برق باتری فرق داره﴾ قابل ذخیره نیست و اگه توی اون لحظه مصرف نشه، هدر می‌ره و این ضرری برای فروشنده هست. یادمه جایی هم توی متن‌‌های شاتل همین مطلب رو عیناً خوندم که می‌گه اینترنت اگه مصرف نشه، می‌سوزه و به ضرر شاتل هست و برای همین دانلود شبانه مجانی گذاشتن.
    منتهی نوع مدیریت شاتل هست که الان خیلی قضیه رو سخت و غیرقابل تحمل کرده. من هنوزم که هنوزه بعد از یک هفته توی حبس هستم و دلداری عزیزان دلسوز که می‌گن نترس زود آزاد می‌شی هم فایده نکرده. بدیش هم اینکه آشنا ندارم کمپوت بگیره و بیاد ملاقاتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نع
    ماهی 20-30 گیگ زور بزنی بتونی دانلود کنی
    بعدش محدود میشی

فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست...شاید شما شاتل را محکوم کنی که چرا آفر هاش اینطور هست و دانلود شبانه پولی نداره ولی باید بهش هم حق بدی
    تغییر ناگهانی سرویس های شاتل به حالتی که شما میگی، نیاز به آمادگی مشتریانش داره واگر شاتل به صورت ناگهانی این تغییرات را بده خیلی از مشتریانش را از دست میده(چون بسیاری از مشتریان دنبال سرویس اینترنت ارزان و با شبانه رایگانه هستند که تا میتوانند در ساعات رایگان دانلود و در ساعات غیر دانلود استفاده زیادی نکنند-که نمونه هاشو اینجا هم زیاد میبینی)
    حالا شاتل چند تا مشکل اساسی داره:نبود برنامه نویس درست و حسابی(یکی از بچه های همین فروم میگفت که برای برنامه محدود کننده 300 میلیون تومان هزینه کردند!!!)
    شکست خوردن در رقابت با بقیه ISP ها(اگه اشتباه نکنم مثالش شرکت آسیانت هست که شبانه نیم بها کرده بود...)
    نا مشخص بودن میزان درآمد شاتل در صورتی که به سمت اون سرویس ها حرکت کنه
    2 تا مشکل دوم خیلی راحت میتونه بزرگترین شرکت ها را شکست بده چه برسه به شاتلی که یک ISP غیر بین المللی هست...

من حداقل بعد از کلی جنگ و دعوا با شاتل بالاخره جواب دو سئوالهام رو گرفتم. هر چند که منطقاً و عقلاً کسی که اینها رو جواب درست و مناسب بدونه، یه جای مغز اقتصادیش مشکل شدید داره.
    در مورد نگفتن سقف دانلود سوای موردی که خودتون اشاره کردین و اون هم دادن رانت به اشخاص یا مناطق خاص هست، عمده دلیل نگفتن سر این هست که نمی‌خوان برای مشتری حق ایجاد کنن.

اگه قضیه رو با مثال بگم بهتر می‌شه فهمید. خیلی‌هاتون کوپن و دفترچه بسیج اقتصادی رو زمان جنگ یادتون هست. البته این کارت سوخت هم اوایل کارش مشابه اونها بود که بعداً با تغییر رفتار وزارت نفت تا حدی مشکل کمتر شد. منظورم این هست که توی دفترچه بسیج اجناسی می‌دادن که برای همه مصرف نداشت، اما چون طرف می‌گفت حقم هست باید بگیرم و مصرف کنم. سوای مواردی مثل دستمال کاغذی و خمیردندان و مشابه، بدترین جنس دادن سیگار بود. خیلی‌ها با اینکه سیگاری نبودن سیگارهای درپیتی مثل اشنویژه یا هما رو می‌گرفتن و بعد به بقال محله می‌فروختن یا با جنس عوض می‌کردن.

استدلال شاتل این هست که اگه سقف بذارن طرف می‌گه حقم هست و باید هر طور که شده مصرف کنم، وگرنه پولم هدر می‌ره.
    منتهی سقف نامریی که الان گذاشتن ناجوانمردانه هست و به قول عده‌ای زیادی که سوای من انتقاد دارن توی این سیستم مثلاً هوشمند مواردی مثل خرید حجم اضافه (که مبین‌نت در نظر می‌گیره) یا خرید اکانت گروونتر و یا حتی شاید قدیمی بودن کاربر (بعنوان مشتری وفادار) اصلاً در نظر گرفته نمی‌شه. اینجوری خوب مشتری هم می‌بینه که در تبلیغات و قرارداد گفته می‌شه که دانلود مجانی هست، اما در عمل نمی‌شه روی اون حساب کرد.
    به قول یکی دوستان که تازه سرعتهای پائین‌ باید ۳۵۰۰ تومن بدن که بتونن از دانلود شبانه استفاده کنن. یعنی می‌شه رایگان بعلاوه ۳۵۰۰ تومن. خوب طبیعی هست که دیگه اشتیاقی به مصرف بیشتر و خرید حجم نداشته باشه و این به ضرر خود شاتل هست.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان یکی از فامیلا میخواد از مبین در بره بیاد شاتل حالا چند تا سوال
    این سرویس های eco سرعتشون هر کدوم رو چند بسته میشه؟256 و 512 و 1 مگ و 2مگ هر کدوم سرعتشون چطوره؟
    بیشتر سرعت تک کانکشن مهمه چون بیشتر هدف وب گردی و وایبر و .... از این حرفاست؟
    (زیاد اهل دانلود رایگان نیستند ولی میخوام بدونم این که گفته اگه تو مصرف رایگان زیاده روی کنید محدود میشید منظور چه مقدار مصرفه؟و محدود شدن تا کی ادامه پیدا میکنه مهمترین چیز اینکه محدود شدن فقط شامل ساعات رایگان میشه یا نه در ساعات غیر رایگان هم محدود میشه ؟)
    مرکز مخابراتی هم اگه نیازه لطیفی هست

اگه اهل دانلود شبانه نیست که سرعت روزانه مشکلی نیست و عین طرح خواهد بود البته سرعت من ۸ تبدیل به ۶ هست و از وضعیت سرعتهای کمتر خبر دقیق ندارم. اما در مورد سقف باید بگم که توی همین چند صفحه قبل گفتم که با بارها تماس با پشتیبانی و حتی بخش شکایت به هیچ جا نرسیم و سقفی تعیین نشده.
    اما دلیل اون رو توی پست قبلی گفتم. در مورد بازداشت که هنوزم برای خودم جای سئوال هست و هنوز بعد از یک هفته شبانه با سرعت مورچه‌‌ای توی بازداشت هستم. البته اگه محدود کنن فقط شبانه هست و یکبار که اشتباهی روزانه رو هم کم کرده بودن با تماس من سریع درستش کردن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در واقع فلسفه ی وجودی ISP اشتراک پهنای باند بین کاربرهاست نه ADSL ....

***بچه ها خواهشاً اگه حال خوندن ندارید کلاً بی خیال این پست بشین و الکی نصفش رو نخونید و بعد ریپلای بزنید.....

قبول دارم که از این نوع مسائل و پیچیدگیها وجود داره ولی...
    الان اکثر کاربرای حجمی انتظارشون از سرویسشون فقط توی دانلود شبانه خلاصه میشه... حالا کدوم منطق تجاری میگه چیزی که برای کاربر بیشترین اهمیت رو داره باید مجانی باشه؟؟؟؟
    بذار برات یه سری حساب کتاب انجام بدم
    یه خط STM 1 اگه فول استفاده بشه توی یک ماه میتونه 48 ترابایت ترافیک داشته باشه که قیمت هر گیگ کمتر از 500 تومن میشه... البته ISP ممکنه نتونه usage خط رو توی تمام ساعات به 100 درصد برسونه و خود ISP هم یه سری هزینه داره و باید سود هم داشته باشه و... پس نمیتونه هر گیگ رو بده 500 تومن. اگه ISP هر گیگ رو بده 1000 تومن یه چیزی حدود 25 میلیون تومن در ماه میتونه درآمد خالص از هر خط STM 1 داشته باشه.(توی حالت ایده آل که خط STM همیشه استفاده بشه) یعنی این کافی نیستش؟ به نظر من که کافیه... حالا اگه هر گیگ رو 1000 تومن بگیریم و ISP بخواد 6 ساعت شبانه رایگان بده باید هر گیگ رو بده 1330 تومن تا درآمدش کمتر نشه... حالا چرا هر گیگ رو دارن میدن 3600 تومن؟ بهت میگم چرا... چون برای اینکه این قیمت ها ممکن بشه لازم هستش خط توی تمام ساعات شبانه روز کامل استفاده بشه یعنی کاربرها به طور متوسط بایستی فقط یک چهارم از ترافیک مصرفی ماهیانشون رو به صورت شبانه استفاده بکنن (دقت کنید دارم میگم به طور متوسط) ولی هیچکس همچین کاری نمیکنه و همه هجوم میبرن به سمت شبانه... حالا ISP میبینه که توی روز داره ترافیک STM رو از دست میده و همه دارن توی روز صرفه جویی میکنن و به جاش از شبانه استفاده میکنن... دو راه داره که ضرر نکنه: یا باید کاربر بیشتر جذب کنه که نتیجش میشه افت وحشتناک سرعت اینترنت شبانه یا اینکه باید این هدر رفتن خط STM 1 توی روز رو با افزایش قیمت جبران کنه که در نتیجه قیمت تا 3600 رفته بالا!
    درستترش اینه که قیمت گذاری طوری انجام بشه که کاربرها بیش از حد به سمت شبانه گرایش نداشته باشن و ظرفیت خط توی تمام ساعات روز به حداکثر نزدیک باشه، در عین حال با تنظیم تعداد کاربرها کیفیت سرویس توی تمام ساعات چه شب چه روز قابل حفظ کردن هستش.... مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
    شبانه (6 ساعت در روز مثلاً 1 تا 7) هر گیگ 300 تومن
    ساعات پیک (6 ساعت در روز مثلاً 6 بعدازظهر تا 12) 1700 تومن
    ساعات نرمال(12 ساعت باقی مونده) 1000 تومن
    (سرویس ها هزینه ی ثابت هم ندارن)
    **این عددها رو میشه تغییر داد به شرط اینکه جمع دو برابر قیمت ساعت نرمال با بقیه بشه 4000 تومن.

اینجوری کاربرها طوری هدایت میشن که از تمام ساعات روز استفاده کنن و احتمالاً ISP ماهی 25 میلیون تومن از هر خط در آمد داره....

این قیمت‌گذاری پله‌کانی رو خیلی خوب گفتین، فقط حیف که مدیران شرکتهای اینترنتی ایران واقعاً اینجور چیزها رو نمی‌دونن و سواد اقتصادی ندارن. کاملاً قبول دارم که گروون بود حجم اضافی توی روز و نبودن یا ناکارآمد بودن اکانتهای نامحدود باعث شده که برعکس تصور قدیم، ترافیک و اوج پیک شبها باشه و نه روزها.
    یادش بخیر ۴-۵ سال که برای بار اول مبین‌نت داشتم اصولاً کمتر کسی با برنامه‌هایی مثل IDM آشنا بود و شبها واقعاً سرعت خوب بود. بعداً که بیشتر کاربرها یاد گرفتن که چه کنن و البته اینترنت هم بخاطر گروونی دلار پرهزینه‌تر شد، مشتری دانلود شبانه بیشتر و بیشتر شده.
    Last edited by ninipc; 02-04-2014 at 02:37.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره ولی یک چیزی هست که واقعا ازش خوشم اومده خیلی پیگیرن و کیفیت خدماتشون خیلی خوبه و ازهمه مهمتر زمانیکه رو حجمی بودم یادمه اصلا حجم دزدی ندارن مثل مخابرات مشهد و یا بقیه آی اس پی ها همچیشون رو رواله فقط تنها مشکلش همین محدودیت هاست که.........

الان مشکل عمده شاتل این دانلود شبانه و البته بدترش میزان حبس خیلی طولانی مدتی هست که برای اکانت درنظر می‌گیرن. این بخشش رو اصلاح کنن در مقایسه با خیلی از شرکتها بهتر هست.
    Last edited by ninipc; 02-04-2014 at 02:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها جدیدا یک مشکلی پیدا کردم نمیدونم دانلودام تا 99درصد میرن ولی یهویی ارور میده که ناقصه و از اول شروع میکنه. چیکارش کنم?

مشکل از من و شما نیست
    منم فن اوا دارم
    همینطوری میشه ، مخصوصا این یکی دو روزه اخیر

ایراد از ISP هست که لحظه ای کانکشن ها رو قطع میکنه
    خدا ازشون نگذره
    به جای 400 مگ ، 1200 مگ دانلود کردم با این بچه بازیاشون

10. این کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از لینکایی استفاده کن که قابلیت ادامه داشته باشن تا اگه مشکلی یا قطعی پیش اومد مجبور نباشی از اول دانلود کنی

12. این کاربر از zn4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از لینکایی استفاده کن که قابلیت ادامه داشته باشن تا اگه مشکلی یا قطعی پیش اومد مجبور نباشی از اول دانلود کنی
    منم همین مشکل رو داشتم . خیلی باهاش ور رفتم . اولش منم فکر میکردم مشکل از لینک ها باید باشه ولی اشتباه میکردم
    راه حلش استفاده از نرم افزار بسیار معرکه و اعجاب آور eagle get هستش بهترین مزیتش اینه که دقیقا همون سرعت idm رو داره ولی idm وقتی دانلودتموم میشه تازه rebuilding رو شروع میکنه
    همین ماجرا تو دانلود فایلهای حجیم مثل 2 گیگ ممکنه تا 6 دقیقه سیستم رو تو هنگ کامل میبره و هیچ کار دیگه ای انجام نمیشه حتی دانلود
    البته برخی مزایای idm قابل اغماض نیست ولی این eale get حتی برنامه زمانبندی روهم داره که خودش پشت سر هم دانلود بکنه و هنگ هم نکنه و تو 99 درصد هم گیر نمیکنه

14. 2 کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با مخابرات مشهد ماهی 150 گیگ دارم دانلود میکنم با ماهی 17500
    تو این یکسال 2 ترابایت دانلود داشتم.
    پولش رو قبض میاد تازه مودم وایرلس رایگان هم دادن.

16. 2 کاربر از ++M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •