بچه ها جدیدا یک مشکلی پیدا کردم نمیدونم دانلودام تا 99درصد میرن ولی یهویی ارور میده که ناقصه و از اول شروع میکنه. چیکارش کنم?
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها جدیدا یک مشکلی پیدا کردم نمیدونم دانلودام تا 99درصد میرن ولی یهویی ارور میده که ناقصه و از اول شروع میکنه. چیکارش کنم?
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk
خوب دوست عزیز خیلیها از جمله خودم اصولاً نیازی به دانلود مدام و هر شب نداریم. یعنی طرف میره حموم و نمیخواد تا جایی که بتونه وسط خزینه بمونه. من خودم شبها بخاطر صدای زیاد فن کیس که با آب خنک میشه و ۴ تافن داره و البته اصطحلاکش یا اصولاً نبودن چیز مفید قابل دانلود کامپیوتر رو خاموش میکنم و میخوابم. یا من خودم توی اقوام سراغ دارم کسانی که مطلقاً نمیدونن دانلود شبانه چی هست چه برسه به نحوه دانلود اون. برای مثال پسربچه پسرعموم که بچه دبستانی هست مدتهاست که توی شهرستان اینترنت سرعت بالا ﴿بین سرعت ۸ و ۱۰ اون شک دارم﴾ داره که بیشتر باهاش بازی میکنه تا دانلود اون هم از نوع شبانه و مجانی.
بعد هم بهتر میدونید که اینترنت مثل برق نیروگاهی ﴿با برق باتری فرق داره﴾ قابل ذخیره نیست و اگه توی اون لحظه مصرف نشه، هدر میره و این ضرری برای فروشنده هست. یادمه جایی هم توی متنهای شاتل همین مطلب رو عیناً خوندم که میگه اینترنت اگه مصرف نشه، میسوزه و به ضرر شاتل هست و برای همین دانلود شبانه مجانی گذاشتن.
منتهی نوع مدیریت شاتل هست که الان خیلی قضیه رو سخت و غیرقابل تحمل کرده. من هنوزم که هنوزه بعد از یک هفته توی حبس هستم و دلداری عزیزان دلسوز که میگن نترس زود آزاد میشی هم فایده نکرده. بدیش هم اینکه آشنا ندارم کمپوت بگیره و بیاد ملاقاتم.![]()
من حداقل بعد از کلی جنگ و دعوا با شاتل بالاخره جواب دو سئوالهام رو گرفتم. هر چند که منطقاً و عقلاً کسی که اینها رو جواب درست و مناسب بدونه، یه جای مغز اقتصادیش مشکل شدید داره.
در مورد نگفتن سقف دانلود سوای موردی که خودتون اشاره کردین و اون هم دادن رانت به اشخاص یا مناطق خاص هست، عمده دلیل نگفتن سر این هست که نمیخوان برای مشتری حق ایجاد کنن.
اگه قضیه رو با مثال بگم بهتر میشه فهمید. خیلیهاتون کوپن و دفترچه بسیج اقتصادی رو زمان جنگ یادتون هست. البته این کارت سوخت هم اوایل کارش مشابه اونها بود که بعداً با تغییر رفتار وزارت نفت تا حدی مشکل کمتر شد. منظورم این هست که توی دفترچه بسیج اجناسی میدادن که برای همه مصرف نداشت، اما چون طرف میگفت حقم هست باید بگیرم و مصرف کنم. سوای مواردی مثل دستمال کاغذی و خمیردندان و مشابه، بدترین جنس دادن سیگار بود. خیلیها با اینکه سیگاری نبودن سیگارهای درپیتی مثل اشنویژه یا هما رو میگرفتن و بعد به بقال محله میفروختن یا با جنس عوض میکردن.
استدلال شاتل این هست که اگه سقف بذارن طرف میگه حقم هست و باید هر طور که شده مصرف کنم، وگرنه پولم هدر میره.
منتهی سقف نامریی که الان گذاشتن ناجوانمردانه هست و به قول عدهای زیادی که سوای من انتقاد دارن توی این سیستم مثلاً هوشمند مواردی مثل خرید حجم اضافه (که مبیننت در نظر میگیره) یا خرید اکانت گروونتر و یا حتی شاید قدیمی بودن کاربر (بعنوان مشتری وفادار) اصلاً در نظر گرفته نمیشه. اینجوری خوب مشتری هم میبینه که در تبلیغات و قرارداد گفته میشه که دانلود مجانی هست، اما در عمل نمیشه روی اون حساب کرد.
به قول یکی دوستان که تازه سرعتهای پائین باید ۳۵۰۰ تومن بدن که بتونن از دانلود شبانه استفاده کنن. یعنی میشه رایگان بعلاوه ۳۵۰۰ تومن. خوب طبیعی هست که دیگه اشتیاقی به مصرف بیشتر و خرید حجم نداشته باشه و این به ضرر خود شاتل هست.
اگه اهل دانلود شبانه نیست که سرعت روزانه مشکلی نیست و عین طرح خواهد بود البته سرعت من ۸ تبدیل به ۶ هست و از وضعیت سرعتهای کمتر خبر دقیق ندارم. اما در مورد سقف باید بگم که توی همین چند صفحه قبل گفتم که با بارها تماس با پشتیبانی و حتی بخش شکایت به هیچ جا نرسیم و سقفی تعیین نشده.
اما دلیل اون رو توی پست قبلی گفتم. در مورد بازداشت که هنوزم برای خودم جای سئوال هست و هنوز بعد از یک هفته شبانه با سرعت مورچهای توی بازداشت هستم. البته اگه محدود کنن فقط شبانه هست و یکبار که اشتباهی روزانه رو هم کم کرده بودن با تماس من سریع درستش کردن
این قیمتگذاری پلهکانی رو خیلی خوب گفتین، فقط حیف که مدیران شرکتهای اینترنتی ایران واقعاً اینجور چیزها رو نمیدونن و سواد اقتصادی ندارن. کاملاً قبول دارم که گروون بود حجم اضافی توی روز و نبودن یا ناکارآمد بودن اکانتهای نامحدود باعث شده که برعکس تصور قدیم، ترافیک و اوج پیک شبها باشه و نه روزها.
یادش بخیر ۴-۵ سال که برای بار اول مبیننت داشتم اصولاً کمتر کسی با برنامههایی مثل IDM آشنا بود و شبها واقعاً سرعت خوب بود. بعداً که بیشتر کاربرها یاد گرفتن که چه کنن و البته اینترنت هم بخاطر گروونی دلار پرهزینهتر شد، مشتری دانلود شبانه بیشتر و بیشتر شده.
Last edited by ninipc; 02-04-2014 at 02:37.
الان مشکل عمده شاتل این دانلود شبانه و البته بدترش میزان حبس خیلی طولانی مدتی هست که برای اکانت درنظر میگیرن. این بخشش رو اصلاح کنن در مقایسه با خیلی از شرکتها بهتر هست.
Last edited by ninipc; 02-04-2014 at 02:36.
مشکل از من و شما نیست
منم فن اوا دارم
همینطوری میشه ، مخصوصا این یکی دو روزه اخیر
ایراد از ISP هست که لحظه ای کانکشن ها رو قطع میکنه
خدا ازشون نگذره
به جای 400 مگ ، 1200 مگ دانلود کردم با این بچه بازیاشون
از لینکایی استفاده کن که قابلیت ادامه داشته باشن تا اگه مشکلی یا قطعی پیش اومد مجبور نباشی از اول دانلود کنی
منم همین مشکل رو داشتم . خیلی باهاش ور رفتم . اولش منم فکر میکردم مشکل از لینک ها باید باشه ولی اشتباه میکردم
راه حلش استفاده از نرم افزار بسیار معرکه و اعجاب آور eagle get هستشبهترین مزیتش اینه که دقیقا همون سرعت idm رو داره ولی idm وقتی دانلودتموم میشه تازه rebuilding رو شروع میکنه
همین ماجرا تو دانلود فایلهای حجیم مثل 2 گیگ ممکنه تا 6 دقیقه سیستم رو تو هنگ کامل میبره و هیچ کار دیگه ای انجام نمیشه حتی دانلود
البته برخی مزایای idm قابل اغماض نیست ولی این eale get حتی برنامه زمانبندی روهم داره که خودش پشت سر هم دانلود بکنهو هنگ هم نکنه
و تو 99 درصد هم گیر نمیکنه
![]()
با مخابرات مشهد ماهی 150 گیگ دارم دانلود میکنم با ماهی 17500
تو این یکسال 2 ترابایت دانلود داشتم.
پولش رو قبض میاد تازه مودم وایرلس رایگان هم دادن.
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)