تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4520 از 4751 اولاول ... 35204020442044704510451645174518451945204521452245234524453045704620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,191 به 45,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان یکی از فامیلا میخواد از مبین در بره بیاد شاتل حالا چند تا سوال
    این سرویس های eco سرعتشون هر کدوم رو چند بسته میشه؟256 و 512 و 1 مگ و 2مگ هر کدوم سرعتشون چطوره؟
    بیشتر سرعت تک کانکشن مهمه چون بیشتر هدف وب گردی و وایبر و .... از این حرفاست؟
    (زیاد اهل دانلود رایگان نیستند ولی میخوام بدونم این که گفته اگه تو مصرف رایگان زیاده روی کنید محدود میشید منظور چه مقدار مصرفه؟و محدود شدن تا کی ادامه پیدا میکنه مهمترین چیز اینکه محدود شدن فقط شامل ساعات رایگان میشه یا نه در ساعات غیر رایگان هم محدود میشه ؟)
    مرکز مخابراتی هم اگه نیازه لطیفی هست

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این سرویس های eco سرعتشون هر کدوم رو چند بسته میشه؟256 و 512 و 1 مگ و 2مگ هر کدوم سرعتشون چطوره؟
    (زیاد اهل دانلود رایگان نیستند ولی میخوام بدونم این که گفته اگه تو مصرف رایگان زیاده روی کنید محدود میشید منظور چه مقدار مصرفه؟و محدود شدن تا کی ادامه پیدا میکنه مهمترین چیز اینکه محدود شدن فقط شامل ساعات رایگان میشه یا نه در ساعات غیر رایگان هم محدود میشه ؟)
    تا جایی که من می دونم سرعت تمام سرویس هایی که اسم بردید با هم برابر هستش
    ولی از اونجایی که در سرویس های 128 و 256 و512 مبلغ 3500 تومن بابت دانلود شبانه رایگان میگیرن،به نظرم بهتره که سرویس 1 مگشو بگیرید(اگه هم دانلود شبانه ندارید 128 بگیرید)
    این تیکه را من خودم تجربه نداشتم و تجربه بیشتر دوستان را منتقل می کنم:
    برای محدودیت هم تا 15 گیگ در ماه که به صورت پخش شده باشه مسئله ای نداره ولی اگه هر شب بزارند دانلود،شب سوم چهارم محدود میشن
    محدودیت هم دفعه اول،حداکثر بین 7 تا 10 روز طول میکشه(البته بیشتر اوقات 4-5 روزه درست میشه)
    ولی دفعات بعدی بیشتر و سخت تر میشه

3. 4 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا جایی که من می دونم سرعت تمام سرویس هایی که اسم بردید با هم برابر هستش
    ولی از اونجایی که در سرویس های 128 و 256 و512 مبلغ 3500 تومن بابت دانلود شبانه رایگان میگیرن،به نظرم بهتره که سرویس 1 مگشو بگیرید(اگه هم دانلود شبانه ندارید 128 بگیرید)
    این تیکه را من خودم تجربه نداشتم و تجربه بیشتر دوستان را منتقل می کنم:
    برای محدودیت هم تا 15 گیگ در ماه که به صورت پخش شده باشه مسئله ای نداره ولی اگه هر شب بزارند دانلود،شب سوم چهارم محدود میشن
    محدودیت هم دفعه اول،حداکثر بین 7 تا 10 روز طول میکشه(البته بیشتر اوقات 4-5 روزه درست میشه)
    ولی دفعات بعدی بیشتر و سخت تر میشه
    محدودیت فقط در ساعات رایگان اعمال میشه دیگه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت این سرویس هایی که گفتی همشون رو 2400 بسته میشن.(ممکنه در بعضی شهرا کمتر یا بیشتر بسته بشن)
    از لحاظ کیفیت توی روز شاتل عالیه...بخصوص این تک کانکشنش که حدود 1ماهی میشه عالی شده....
    محدودیت شبانه هم بستگی به مصرف کاربر و مرکز مخابراتی و......داره.

محدودیت فقط در ساعات رایگان اعمال میشه دیگه؟
    اره.
    ========
    فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست
    یه سوال:
    میگم اگر فلسفه ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست پس چرا در وایمکس و وایرلس هم بحث شیرینگ مطرح میشه؟
    Last edited by and-roid2; 01-04-2014 at 20:34.

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

یه لحظه با اون سیستمم تست سرعت گرفتم پینگم 0 شده بود

8. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست...
    در واقع فلسفه ی وجودی ISP اشتراک پهنای باند بین کاربرهاست نه ADSL ....

تغییر ناگهانی سرویس های شاتل به حالتی که شما میگی، نیاز به آمادگی مشتریانش داره واگر شاتل به صورت ناگهانی این تغییرات را بده خیلی از مشتریانش را از دست میده(چون بسیاری از مشتریان دنبال سرویس اینترنت ارزان و با شبانه رایگانه هستند که تا میتوانند در ساعات رایگان دانلود و در ساعات غیر دانلود استفاده زیادی نکنند-که نمونه هاشو اینجا هم زیاد میبینی)
    حالا شاتل چند تا مشکل اساسی داره:نبود برنامه نویس درست و حسابی(یکی از بچه های همین فروم میگفت که برای برنامه محدود کننده 300 میلیون تومان هزینه کردند!!!)
    شکست خوردن در رقابت با بقیه ISP ها(اگه اشتباه نکنم مثالش شرکت آسیانت هست که شبانه نیم بها کرده بود...)
    نا مشخص بودن میزان درآمد شاتل در صورتی که به سمت اون سرویس ها حرکت کنه
    2 تا مشکل دوم خیلی راحت میتونه بزرگترین شرکت ها را شکست بده چه برسه به شاتلی که یک ISP غیر بین المللی هست...
    ***بچه ها خواهشاً اگه حال خوندن ندارید کلاً بی خیال این پست بشین و الکی نصفش رو نخونید و بعد ریپلای بزنید.....

قبول دارم که از این نوع مسائل و پیچیدگیها وجود داره ولی...
    الان اکثر کاربرای حجمی انتظارشون از سرویسشون فقط توی دانلود شبانه خلاصه میشه... حالا کدوم منطق تجاری میگه چیزی که برای کاربر بیشترین اهمیت رو داره باید مجانی باشه؟؟؟؟
    بذار برات یه سری حساب کتاب انجام بدم
    یه خط STM 1 اگه فول استفاده بشه توی یک ماه میتونه 48 ترابایت ترافیک داشته باشه که قیمت هر گیگ کمتر از 500 تومن میشه... البته ISP ممکنه نتونه usage خط رو توی تمام ساعات به 100 درصد برسونه و خود ISP هم یه سری هزینه داره و باید سود هم داشته باشه و... پس نمیتونه هر گیگ رو بده 500 تومن. اگه ISP هر گیگ رو بده 1000 تومن یه چیزی حدود 25 میلیون تومن در ماه میتونه درآمد خالص از هر خط STM 1 داشته باشه.(توی حالت ایده آل که خط STM همیشه استفاده بشه) یعنی این کافی نیستش؟ به نظر من که کافیه... حالا اگه هر گیگ رو 1000 تومن بگیریم و ISP بخواد 6 ساعت شبانه رایگان بده باید هر گیگ رو بده 1330 تومن تا درآمدش کمتر نشه... حالا چرا هر گیگ رو دارن میدن 3600 تومن؟ بهت میگم چرا... چون برای اینکه این قیمت ها ممکن بشه لازم هستش خط توی تمام ساعات شبانه روز کامل استفاده بشه یعنی کاربرها به طور متوسط بایستی فقط یک چهارم از ترافیک مصرفی ماهیانشون رو به صورت شبانه استفاده بکنن (دقت کنید دارم میگم به طور متوسط) ولی هیچکس همچین کاری نمیکنه و همه هجوم میبرن به سمت شبانه... حالا ISP میبینه که توی روز داره ترافیک STM رو از دست میده و همه دارن توی روز صرفه جویی میکنن و به جاش از شبانه استفاده میکنن... دو راه داره که ضرر نکنه: یا باید کاربر بیشتر جذب کنه که نتیجش میشه افت وحشتناک سرعت اینترنت شبانه یا اینکه باید این هدر رفتن خط STM 1 توی روز رو با افزایش قیمت جبران کنه که در نتیجه قیمت تا 3600 رفته بالا!
    درستترش اینه که قیمت گذاری طوری انجام بشه که کاربرها بیش از حد به سمت شبانه گرایش نداشته باشن و ظرفیت خط توی تمام ساعات روز به حداکثر نزدیک باشه، در عین حال با تنظیم تعداد کاربرها کیفیت سرویس توی تمام ساعات چه شب چه روز قابل حفظ کردن هستش.... مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
    شبانه (6 ساعت در روز مثلاً 1 تا 7) هر گیگ 300 تومن
    ساعات پیک (6 ساعت در روز مثلاً 6 بعدازظهر تا 12) 1700 تومن
    ساعات نرمال(12 ساعت باقی مونده) 1000 تومن
    (سرویس ها هزینه ی ثابت هم ندارن)
    **این عددها رو میشه تغییر داد به شرط اینکه جمع دو برابر قیمت ساعت نرمال با بقیه بشه 4000 تومن.

اینجوری کاربرها طوری هدایت میشن که از تمام ساعات روز استفاده کنن و احتمالاً ISP ماهی 25 میلیون تومن از هر خط در آمد داره....

Last edited by netstat; 01-04-2014 at 23:53.

10. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در واقع فلسفه ی وجودی ISP اشتراک پهنای باند بین کاربرهاست نه ADSL ....

***بچه ها خواهشاً اگه حال خوندن ندارید کلاً بی خیال این پست بشین و الکی نصفش رو نخونید و بعد ریپلای بزنید.....

قبول دارم که از این نوع مسائل و پیچیدگیها وجود داره ولی...
    الان اکثر کاربرای حجمی انتظارشون از سرویسشون فقط توی دانلود شبانه خلاصه میشه... حالا کدوم منطق تجاری میگه چیزی که برای کاربر بیشترین اهمیت رو داره باید مجانی باشه؟؟؟؟
    بذار برات یه سری حساب کتاب انجام بدم
    یه خط STM 1 اگه فول استفاده بشه توی یک ماه میتونه 48 ترابایت ترافیک داشته باشه که قیمت هر گیگ کمتر از 500 تومن میشه... البته ISP ممکنه نتونه usage خط رو توی تمام ساعات به 100 درصد برسونه و خود ISP هم یه سری هزینه داره و باید سود هم داشته باشه و... پس نمیتونه هر گیگ رو بده 500 تومن. اگه ISP هر گیگ رو بده 1000 تومن یه چیزی حدود 25 میلیون تومن در ماه میتونه درآمد خالص از هر خط STM 1 داشته باشه.(توی حالت ایده آل که خط STM همیشه استفاده بشه) یعنی این کافی نیستش؟ به نظر من که کافیه... حالا اگه هر گیگ رو 1000 تومن بگیریم و ISP بخواد 6 ساعت شبانه رایگان بده باید هر گیگ رو بده 1330 تومن تا درآمدش کمتر نشه... حالا چرا هر گیگ رو دارن میدن 3600 تومن؟ بهت میگم چرا... چون برای اینکه این قیمت ها ممکن بشه لازم هستش خط توی تمام ساعات شبانه روز کامل استفاده بشه یعنی کاربرها به طور متوسط بایستی فقط یک چهارم از ترافیک مصرفی ماهیانشون رو به صورت شبانه استفاده بکنن (دقت کنید دارم میگم به طور متوسط) ولی هیچکس همچین کاری نمیکنه و همه هجوم میبرن به سمت شبانه... حالا ISP میبینه که توی روز داره ترافیک STM رو از دست میده و همه دارن توی روز صرفه جویی میکنن و به جاش از شبانه استفاده میکنن... دو راه داره که ضرر نکنه: یا باید کاربر بیشتر جذب کنه که نتیجش میشه افت وحشتناک سرعت اینترنت شبانه یا اینکه باید این هدر رفتن خط STM 1 توی روز رو با افزایش قیمت جبران کنه که در نتیجه قیمت تا 3600 رفته بالا!
    درستترش اینه که قیمت گذاری طوری انجام بشه که کاربرها بیش از حد به سمت شبانه گرایش نداشته باشن و ظرفیت خط توی تمام ساعات روز به حداکثر نزدیک باشه، در عین حال با تنظیم تعداد کاربرها کیفیت سرویس توی تمام ساعات چه شب چه روز قابل حفظ کردن هستش.... مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
    شبانه (6 ساعت در روز مثلاً 1 تا 7) هر گیگ 300 تومن
    ساعات پیک (6 ساعت در روز مثلاً 6 بعدازظهر تا 12) 1700 تومن
    ساعات نرمال(12 ساعت باقی مونده) 1000 تومن
    (سرویس ها هزینه ی ثابت هم ندارن)
    **این عددها رو میشه تغییر داد به شرط اینکه جمع دو برابر قیمت ساعت نرمال با بقیه بشه 4000 تومن.

اینجوری کاربرها طوری هدایت میشن که از تمام ساعات روز استفاده کنن و احتمالاً ISP ماهی 25 میلیون تومن از هر خط در آمد داره....

کاملا درست میگی ولی اینجا ایرانه همه فقط بنده و برده پولن و دنبال هر راهین که پول بدست بیارن نمونش همین لگنی .ه یمدن 20 ملیون پراید رو میگم! و ملت ما هم که .................(خودت بهتر میدونی چجورین)
    ولی در مورد هزینه که گفتی 25 میلیون درامد دارن به نظرت آیا این نمایندگی ها خرج نداره؟ اپراتور که چه عرض کنم ربات های تو پشتیبانی خرج ندارن ؟مخابرات پول نمیگیره برای اجاره محل نصب تجهیزاتشون تو هر مرکز ولی خب اینا خیلی خیلی بیشتر از چیزی که باید پول درمیارن ولی به نظر من فلسه اشتراکی رو باید گزاشت کنار هر کاربری داره پول میده مثلا یکی میاد 1 مگ میگیره باید اینا جری برنامه ریزی کنن که طرف پهنای باندش اختصاصی باشه یعنی برای هر مشترک یک پهنای باند متانسب با سرویس در نظر بگیرن نه این که شیر کنن تو شب هم محدود کنن که چی STM1 کمتری بخرن و سودشون بره بالا ! به نظر من اینا باید فرض کنن تمامی مشترکینشون آنلاینن و درحال دانلود برای این که کیفیت هم حفظ بشه 20 درصد پهنای باند بیشتری به نسبت به ظرفیت موجود در نظر بگیرن !

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ولی در مورد هزینه که گفتی 25 میلیون درامد دارن به نظرت آیا این نمایندگی ها خرج نداره؟ اپراتور که چه عرض کنم ربات های تو پشتیبانی خرج ندارن ؟

یه ISP مثل شاتل چند درصد پهنای باند کشور رو در اختیار داره؟ اگه بگیم 10 در صد رو داشته باشه یعنی 10 گیگا بیت... میشه 65 تا خط STM 1... یعنی اگه هر گیگ رو 1000 تومن هم بدن درآمد شاتل میشه 1.6 میلیارد تومن در ماه!!(25 میلیون برای هر خط STM 1.... هزینه ی خطوط STM 1 رو قبلاً ازش کم کردیم) یعنی بسشون نیست؟ مگه چند نفر پشتیبانی دارن؟ در ضمن هزینه ی ثابت هم برای سرویس ها در نظر نگرفتیم. پس مثلاً یه سرویس 3 گیگ میشه 3 تومن! جالبه با این قیمت هم 1.6 میلیارد تومن درآمد دارن!!!!
    Last edited by netstat; 02-04-2014 at 01:42. دليل: اشتباه کرده بودم...

14. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه ISP مثل شاتل چند درصد پهنای باند کشور رو در اختیار داره؟ اگه بگیم 10 در صد رو داشته باشه یعنی 10 گیگا بیت... میشه 65 تا خط STM 1... یعنی درآمد شاتل میشه 1.6 میلیارد تومن در ماه!!(دقت کنید که هزینه ی خطوط STM 1 رو قبلاً ازش کم کردیم) یعنی بسشون نیست؟ مگه چند نفر پشتیبانی دارن؟ در ضمن دقت کنید که اینا یه هزینه ی ثابت هم میگیرن یعنی به شما سرویس 3 گیگ رو 3 برابر 3600 تومن یعنی 10800 تومن نمیدن(حداقل پارس آنلاین که نمیده ) پس درآمدشون از این هم بیشتر میشه!!!
    آره ولی یک چیزی هست که واقعا ازش خوشم اومده خیلی پیگیرن و کیفیت خدماتشون خیلی خوبه و ازهمه مهمتر زمانیکه رو حجمی بودم یادمه اصلا حجم دزدی ندارن مثل مخابرات مشهد و یا بقیه آی اس پی ها همچیشون رو رواله فقط تنها مشکلش همین محدودیت هاست که.........

16. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

18. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •