امروز اصفهان یکم قدرت شبکه بیشتر شده بود !!
امروز اصفهان یکم قدرت شبکه بیشتر شده بود !!
جدی؟ اما من اصلا هیچ تفاوتی ندیدم ! حالا آقا شاهین گفتن یکشنبه ببینیم چی میشه !
میگم شاهین جان ایم مشکل کسر اعتبار تاکی هست ؟ اصلا خود شرکت دنبالش هست درستش کنه ؟
خوبه. ممنون ميشم.
البته اين رو قبلاً هم گفته بودم. به طور معمول 47170 ريال. اگه بيشتر داره به خاره اينه كه برخي از سيم كارت ها براي نوروز بوده كه 47170 ريا هم هديه نوروزي داره.
البته اگه خيلي خوش شاس باشيد (مثل من) وقتي سيم كارت رو مي خري توش 94340 ريال داره و 47170 ريال هم بهش اضافه ميشه.
باز هم اگه خوش شاس تر باشي يكي بهت يك SMS ميده و بهت ميگه ان SMS رو براي من Forward كن بعد اگه اون طرف رو باوئرش كني و فكر نكني كه مي خواهد سره كارت بزاره SMS رو براي اون Forward كني اون تا مباغ 10000 تومان براي اعتباري ها و تا 20000 تومان براي قبضي ها شمارو شارژ ميكنه.
به اين اگه گفتين چي ميگن؟
آفرين شارژ الكترونيكي يا E - Charg كه تا پايان سال به طور كلي براي همه فعال ميشه.
يعني شما از دوستت كه سيم كارت اعتباري داره 5000 تومان مي گيري و اون رو شارژ مي كني و 5000 تومان مياد روي ضبض شما و يا از اعتباره شما كسر مي شه.![]()
خدارو شكر.
باز هم بهتر ميشه.
يادتون نره گوشيتون رو يك با خاموش روشن كنيد.
آقا شاهین اگه با Ftp بلدید کار کنید می تونم فضا بدم بهتون راستی پیام خصوصی تونو چک کنین !!
امروز طرف رهنان بودم بهتر شده بود میدونی که کجاست ؟!!جدی؟ اما من اصلا هیچ تفاوتی ندیدم ! حالا آقا شاهین گفتن یکشنبه ببینیم چی میشه !
نگفتين خط كاركرده ايرانسل چند ميخرن ؟
آقا شاهین عزیز ،می خواستم ببینم الان امکان تبدیل سیمکارتهای اعتباری به دائمی هست یا نه؟
سرویس E-care برای اعتباری ها کی فعال میشه؟
با تشکر فراوان
تا حالا كار نكردم. ولي اگه زياد سخت نباشه مي تونم ياد بگيرم. در هر صورت ممنون.
والا چي بگم. آخه ديگه با اين وضع بازار كسي سيم كارت كار كرده نمي خره كه. الان طرف ميره 29000 تومان ميده 2 سيم كارت مي گيره. البته اگه كسي رو خودت پيدا كردي هر چقدر تيغت بريد ببر.
در حال حاضر اين امكان نيست.
e-care نيز براي اعتباري ها به طور رسمي فعال نيست ولي ميشه فعال كرد. شما page 450 (4498) رو مطالعه كن و طبق اون شمارت رو براي من e mail كن.
من نمي دونم چرا هر كي براي من پيام خصوصي مي فرسته خاليه. فقط بايد دانلود كنم تا بتونم بخونم.!!!!
اين يك مشكله يا اينكه براي همه همين طوريه؟
آقا شاهین اگه ام ام اس درست بشه نمیشه کاری کرد که هر عکسی رو با هر ابعادی که خواستی بفرستی و با همون ابعاد به مقصد برسه؟
آخه قبلا وقتی میفرستادی حجمش رو کم میکرد ولی ابعادش رو هم خیلی کوچیک میکرد.مثلا عکس 1200*1600 رو با ابعاد 120*160 میفرستاد.مرسی!
تو همین تاپیک یه روش برای اینکه دلیور ایرانسل فعال بشه دادین اگه میشه یه بار دیگه تکرار کنید (سنندج )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)