میتونی بری به یکی از خونه هات،لباستو رو توی خونه عوض کنی.(همون لباسی که اولین بار با اون رفتی خونش).![]()
میتونی بری به یکی از خونه هات،لباستو رو توی خونه عوض کنی.(همون لباسی که اولین بار با اون رفتی خونش).![]()
Last edited by R.P.G; 25-10-2008 at 16:02.
سلام شاید درخواست تکراری باشه ولی شما ببخشید.
1_ یه ترینر خوب. 2_ کیلومتر شمار خوب.
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییی.
اصلا توی فایل های بازی جایی که اسم ماشینا یا موتور باشه نیست...هرچی گشتم چیز خاصی نداشت....
شما اگه بلدی بگو ماهم استفاده کنیم........
البته خود ایرانیا یه برنامه براش گذاشتن مثل یه ادیتر کوچیکه...که ماشین های جدید رو که ایرانیا اضافه کردن نشون میده....و مثل اینکه میشه دست کاریهایی کرد اما من بلد نیست...یکی یه راه حل بده بابا مردیم با این موتور گازی....
منم فارسی بازی کردم. این مشکلو نداشتم!![]()
یعنی چطور راه نمیره؟ حرکت نمیکنه اصلا؟
همه جا اینطوره؟ آخه معمولا جاهایی که خلوته اینطوره. اگه برید جای شلوغ هم همینطوره؟
یه ترینر:کیلومتر شمار که....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کیلومتر شمار میتونین تو این تاپیک در خواست کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R.P.G; 26-10-2008 at 11:47.
آره.....موتوره به جای اینکه تریل باشه شده موتور گازی...
حرکت میکنه ولی سرعتش به اندازه موتور گازیه نه تریل...
وقتی میزنم دنبال قطار موتوره اصلا به قطار نمیرسه که بخواد آدمای روش رو بکشه......
بله !
بری میدون شهرم همینو میگه
آقا یکی لطف کنه سیو بعد از مرحله Bs رو بده...........
آقا من توی این سایت مبتدی هستم ...خواهش و تمنا رو بلد نیستم....
یکی اینجا مرد باشه سیو بعد از این مرحله رو واسه ما بزاره.......مرحله هم Bs هست همون چاقالوهه که سبز رنگه عینکیه.....
ببین البته من اینو برای دوستم قبلا ایمیل کرده بودم ولی مراحلش همونه:
بیا این نرم افزار که برای جایگزینی حتما باید داشته باشی
طرز استفادهقبل از هر کار ماشینی که می خوای جایگزین یک ماشین در بازی کنی هم نام کنرا باز کن gta3 درجایی که بازی ریخته شده رفته و models پس از دانلود ونصب به پوشه یتیک دار کن tools>sort>name پس از باز کردن در منوی بالا گزینه یکرده delete آن دو را (zr350.txd zr350.dff سپس اسم ماشین جایگزینی را پیدا کرده (مثلارا زده سپس اون دوتا فایل که هم نام هستند یکی یکی انتخاب کن commands>add بعد در منوی بالا گزینه یرا زده صبر کن تا بازسازی شده و پس از بازسازی شدن وارد بازی شده وحالشو ببر commands>Rebuild archive در آخرین مرحله در منوی بالا گزینه ییکم کلمه هاش عقب جلو هست اگه نمی تونی بخونی ایمیل بده تا برات بفرستم.
این که خیلی سخت شد...بابا بیخیال عوض شدن این موتور گازیه شدیم یکی سیو بعد از این مرحله رو به ما بده......مرحلـــــــــــــــ ـــــــــــه Bs بعدش رو به ما بدین مردم بس که گفتم.......یعنی کسی ندارــــــــــــــــه؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)