تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 959 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض قسمت دوم مصاحبه با Ken Levine خالق Bioshock

شما در مورد تاثيير گرفتن از بازهاي قديمي صحبت كرده ايد.مانند Ultima Underworld در مورد افرادي كه در صنعت PC Gaming اين گونه بازيها را ساخته و دوست دارند صحبت مي كنيد؟

ما افراد زيادي را داريم.ما افراد oldschool زيادي از Looking Glass در اينجا داريم. و وقتي من به Looking Glass رفتم اين افراد در آنجا بودند. و حتي در پروژه Thiefما ديدگاههاي مختلفي داشتيم كه مي توان گفت در نهايت تمام نظرهاي افراد oldschool و newschool در اين بازي اعمال شد. من فكر مي كنم اگر شما يك ديد قديمي و Classic نداشته باشيد نمي توانيد المانها جديد و نسل جديدي را خلق كنيد، مي توان گفت اين دو امر در كنار هم ادغام مي شود.

ما افراد تازه كار زيادي داشتيم كه به استوديو ما مي آمدند و ما براي اين كه تجربه آنها بيشتر شود مي گفتيم برويد در مورد بازيهاي قديمي مطالعه كنيد...System Shock 1 يا 2 را بازي كنيد. يا اينكه Deus Ex را بازي كنيد. وقتي آنها درسهاي قديمي را از اين گونه بازيها گرفتند حالا مي توانند اين المانها را به دنياي مدرن هم منتقل كنند.

من فكر نمي كنم اين يك تصادف باشد.شما الان به بازي سازان بزرگ نگاه مي كنيد؟به بازيهاي كنسولي؟ Bungie و Lionhead را نگاه كنيد.BioWare يا Bethesda يا Valve آنها از كجا آمده اند؟ بله همه آنها از PC شروع كرده اند و از آنجا آمده اند.

تمام اينها به اين خاطر است كه آنها در فضاي بازي سازي مي كنند كه در آن قرار دارند(PC). البته نه تمام آنها مثلا Shigeru Miyamoto به نظر من يكي از مهمترين افرادي است كه در فضايي كه در بازي خود خلق مي كند زندگي مي كند.

وقتي آنها به سمت كونسولها مي آيند تمام افكار خود را هم با خود همراه مي كنند و فكر مي كنند: چه چيزي بازيهاي PC را بزرگ كرد؟ در ادامه اين تفكرات اين صحبت ها گفته مي شود كه "هي اين بازي شما است نه بازي ما.اين بازي است براي كاربران و براي شما. مي خواهيد موزيك On باشد يا Off ؟آيا حالتهاي مختلفي مي خواهيد تا بازي را دوباره به شكل ديگر بروديد؟" اين تمام چيزهايي است كه از PC منتقل شده كه ما آن را وارد بخش كونسولها كرديم.

من فكر مي كنم يكي از دلايلي كه Bioshock را خيلي موفق كرد اين بود كه زواياي مختلفي را براي انسانهاي مختلف خلق مي كرد. من يك FPS باز نيستم ولي خيلي از اين بازي لذت بردم. از آنجايي كه بعضي ها فقط علاقه دارند در بازيها شليك كنند و غرق در Gameplay شوند ، شما چگونه خود را با اين امر رو به رو كرديد كه آدمهايي با اين ديدگاه ها هم وجود دارند؟ چگونه آن را انجام داديد؟

من فكر مي كنم ما خيلي خلاقانه و Original فكر كرديم و خيلي دور از واقعيت عمل نكرديم. مثل اين مي ماند كه من با Nate يا Shawn يا Bill يا Joe بشينم و صحبت كنيم. ميدوني موضوع بحث ما مي تواند همه چيز باشد:دين،سياست،فيلم يا كتاب. ما حتي مي نشينيم و فييلمهاي احمقانه اي هم در Youtube ميبينيم. پس من نمي خواستم خودمون رو خيلي عقلاني و با خردمند در حالي كه هستيم نشان دهم. من فكر مي كنم مردم زيادي با علاقه مندي هاي زيادي وجود دارند. افرادي كه ما استخدام كرديم هر كدام ديدگاهاي وسيع متفاوتي دارند.

شما در مورد اين كه با افرادي با ديدگاههاي مختلف كار مي كنيد صحبت كرديد.آيا اين امر براي شما خيلي مهم است؟

معمولا.وقتي ما با افرادي كه مي خواهند استخدام شوند مصاحبه مي كنيم در مورد موضعات مختلف از آنها سوال مي پرسيم. البته اين ليستي نيست در مورد اينكه:"آيا اين كتاب را خواندي يا اين فيلم راديدي و.... " من مي سوال مي پرسيم كه آنها چه چيزي خوانده اند يا چه چيزي ديده اند. و يا اخيرا چه چيز بازي كرده اند. و بعد ما در مورد آن صحبت مي كنيم و مي پرسيم وقتي آنها بازي مي كنند ... فقط بازي را انجام مي دهند و جلو مي برند و مي گويند"اوه.. اين فوق العاده است" ؟ يا آن را آناليز مي كنند و مي گويند چه چيز در اين بازي فوق العاده است؟ چه چيز اين بازي را فوق العاده كرده؟.

آيا فيلم Armageddon را ديده ايد؟ و ميدانيد از كجا آمده؟ آيا تاريخچه داستان آن را مي دانيد؟

لازم نيست طرف شكسپير باشد فقط اين كه توانايي آناليز اين كه چه چيز اين را موفق كرده يا چرا مردم در مورد موضوعي احساساتي مي شوند كافي است.

يك چيز جالب براي من تاريخچه استوديو شما است. مي توانيد در مورد تحولات و كلا پيرامون آن توضيح دهيد؟

تاريخچه...اين استوديو توسط من و Jon Chey و Robert Fermier پايه گذاري شد.ما آن زمان همه در Looking Glass كار مي كرديم.

چيزي كه من در خودمان ديدم اين بود كه همه ما ادراك بازيها را داشتيم.ما وقتي جوان تر بوديم با هم board game هايي انجام ميداديم. و خواندن كتابهاي كميك را دوست داشتيم و فيلمهاي زيادي را تماشا مي كرديم.

البته ما نظرات مختلفي هم داشتيم ... مثلا فكر مي كنم Rob خيلي به سبك sci-fi fantasy علاقه داشت. من به موسيقي هم علاقه داشتم... تحصيل كرده ترين فرد بين ما Jon بود كه مدرك PhD داشت... Jon تو چه بخشي PhD داشت؟

Joe McDonagh:عصب شنوايي.

KL: عصب شنوايي... آره يه چيزي تو همين مايه ها بود.

(خنده)

من فكر مي كنم Jon خيلي با سليقه تر از من و Rob بود... اون دستور عمل ساخت شراب رو بلد بود و اين در حالي بود كه من كيك رژيمي مي خوردم و Rob هم شكلات.

(خنده)

ولي ما هميشه در مورد بازيها و ساختنه آنها با هم مشترك بوديم.

فكر مي كنم يكي از دلايلي كه ما را موفق كرد اين بود كه ما يك فرد تجاري نداشتيم.و ما روي هر پروژه اي كه دوست داشتيم كار مي كرديم. من بازيهاي زيادي را نوشته ام BioShock و System Shock 2 و Freedom Force و Tribes. اين در حالي بود كه ميز من در طبقه بقيه افراد بود و من يك دفتر جدا نداشتم.و من دوست ندارم يك نفر كه فقط به Bussines بينديشد در استوديو داشته باشم كه راه برود و بخواهد چيزها را از هم جدا كند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

2. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض The Sims 3: World Adventures تائید شد

EA اولین بسته الحاقی Sims 3 را با نام World Adventures تائید کرد.
    با این بسته الحاقی Sims های شما از منطقه اصلی بازی (Sunset Valley (شهر بازی که درون یک دره وجود داشت)) دور شده و به فرانسه و چین و مصر سفر خواهید کرد.
    Sims 3 : WA در تاریخ 17 November منتشر خواهد شد

سه تصویر منتشر شده از بسته الحاقی :

کد:

کد:

کد:
    منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض This is Vegas احتمالا کنسل شده است !

This is Vegas بازی Open World شرکت Midway در ابتدا برای سال 2008 تایین شده بود ولی در ادامه Midway بازی را برای انتشار در زمان نا مشخصی در 2009 به تاخیر انداخت.
    ولی در حال حاضر به نظر میرسد شرایط از بد تبدیل به بدتر شده است !!

هفته ی پیش گزارش شد که Midway Games Chicago نیز مثل بقیه ی قسمت ها توسط Warner Bros خریداری شده و حالا بخشی از این شرکت است. و ظاهرا بعد از مالکیت وارنر، Midway با نام WB Games Chicago شناخته خواهد شد !!
    این خرید به طور اشکار بر روی lineup شرکت تاثیر گذاشته است و اولین قربانی نیز This is Vegas است. البته این موضوع هنوز به طور رسمی تایید نشده، ولی تا انجا که اطلاع داریم Gamestop به مشتریانی که بازی رو پیش خرید کرده اند اطلاع داده بازی کنسل شده است !!

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض سونی : عرضه ی GT 5 در کریسمس شایعه است

امروز سونی در صحبتی با CVG اعلام کرد : صحبت هایی که در مورد عرضه ی GT 5 در کریسمس زده شده است شایعه و حدسیات است .
    پیشتر سایت GT Planet تاریخ عرضه ی بازی را در تعطیلات امسال اعلام کرده بود (Holidays)و سایت امازون هم تاریخ عرضه ی بازی را 29 دسامبر اعلام کرده بود که نادرست بود .
    سونی در جواب به این شایعات اعلام کرده بود : ما هنوز هیچ تاریخی را برای عرضه ی GT 5 اعلام نکرده ایم . و نظری در مورد شایعات موجود در امازون Us نداریم .
    حواستون رو خوب جمع کنید در این دو هفته . زیرا احتمالش هست که در این مدت تاریخ رلیز این بازی اعلام بشه .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

6. 3 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض نسخه ی WarDevil Xbox 360 کنسل نشده !

بازی اWarDevil که اول قرار بود برای xbox و ps3 ساخته بشود در انحصار ps3 در امد تا امروز که سازندگان بازی گفتند نسخه ی xbox کنسل نشده است

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

8. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

مطمئناً حتی در نزد گیمرها هم شرکت Gameloft شهرت چندانی ندارد که البته طبیعیست زیرا این ناشر فرانسوی فقط در عرصه ی بازی های تلفن همراه و iPod و به تازگی ZUNE فعالیت می کند.

این شرکت که در پاریس واقع شده است گزارش سه ماهه ی دوم سال مالی خود(منتهی به 30 جون)را منتشر کرد،درآمد این شرکت با 17% افزایش نسبت به سال پیش همین دوره به 29.3 میلیون یورو(41.31 میلیون دلار)رسید.
    کل فروش نیمه ی نخست سال مالی این شرکت برابر شد با 60.1 میلیون یورو(84.76 میلیون دلار) که 20% افزایش نسبت به نیمه ی نخست سال پیش نشان میدهد،هنوز میزان سوددهی اعلام نشده ولی طبق اعلام مدیران طول سال 2009 برای این شرکت با رشد پایدار و افزایش میزان سوددهی همراه خواهد بود.

منطقه ای که مرکز اصلی Gameloft در آن واقع شده،اروپا،مثل گذشته بیشترین فروش را برای این شرکت به خود اختصاص داد و هنوز بازار اصلی این شرکت قلمداد می شود.38% کل درآمد 6 ماه نخست سال 2009 این شرکت از منطقه ی اروپا،33% ازامریکای شمالی و 29% باقی مانده محصولات این شرکت در دیگر مناطق جهان فروش کرده اند.
    درسال 2008 اروپا،امریکای شمالی و دیگر نقاط جهان به ترتیب 43%،30% و 27% درآمد این شرکت را تشکیل دادند.
    فروش بازی های تلفن همراه(95% درآمد این شرکت متعلق به فروش بازی های تلفن همراه و 5% مربوط به بازی های قابل دانلود کنسول های بازی است)به دلیل پیشرفت سخت افزاری گوشی های شرکت هایی نظیر Nokia و Samsung از رونق بالایی برخوردار است.
    در پایان مدیران Gameloft اعلام کردند این شرکت همچنان در زمینه ی بازی های Smart Phoneها و جاوای تلفن همراه پیشرو خواهد بود.

*از عنوان هایی محبوب ارائه شده توسط Gameloft می توان به Let's Golf،Prince Of Persia،Hero Of Sparta و Real Soccer 2009 که همگی بر روی App Store و برای iPod و iPhone موجود میباشند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آمار فروش بازی در استرالیا هفته ی منتهی به 26 جولای(GFK)

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

11. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آمار فروش بازی انگلستان هفته ی منتهی به 1 آگوست(GFK):

Wii Sports Resort(Nintendo)

Wii Fit(Nintendo)

Tiger Woods PGA Tour 10(Electronic Arts)

Harry Potter & The Half-Blood Prince(Electronic Arts)

Fight Night Round 4(Electronic Arts)

Transformers:Revenge Of The Fallen(Activision Blizzard)

The Sims 3(Electronic Arts)

UFC 2009:Undisputed(THQ)

EA Sports Active(Electronic Arts)

Call OF Juarez:Bound In Blodd(Ubisoft)

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

13. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض اجرای modern warfare 2 تنها به صورت 600p

این بازی هم همانند دو شماره ی قبلی ایش cod4 و world at war تنها در رزولوشن 1024*600 قابل نمایش خواهد بود. البته این محدودیت تنها مربوط به نسخه های ps3 و 360 بازی خواهد بود .در هر دو شماره ی قبلی بازی از 2x MSaa برای جلوگیری از دنداده دار شدن شدید تصاویر روی تلویزیون های 720p و 1080p استفاده شده بود.مثل بسیاری از بازیهای دیگه تهیه کنندگان mw2 قول اجرای 60fps بازی رو روی کنسولها دادن که البته دو شماره ی قبلی بازی در عمل نتوانستند به این هدف برسند.
    طبق این خبر این بازی مطمانا به علت ازادی عمل pc باز ها در تنظیم تغییرات گرافیکی بازی و اعمال anti aliasing اختیاری روی pc ظاهر بهتری خواهد داشت.البته سایر المان های بازی بین pc و کنسولها یکی خواهد بود .این بازی قراره تو ماه nov به بازار ارایه بشه.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:
    Last edited by mohsen.rajabi; 04-08-2009 at 13:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض 170 میلیون گیمر در امریکا !

برای دهه ها بیسبال سرگرمی مشترک اکثر امریکاییها بوده اما طبق گزارش جدید منتشر شده توسط NPD ‍‍اکثریت شهروندان امریکا در یک فعالیت در اوقات فراغتشون با هم مشترک هستند و ان هم انجام بازیهای کامپیوتریست.
    طبق این امار تعداد گیمرهای امریکایی با افزایش 4.3 میلیونی نسبت به سال 2008 از 165.5 به 169.9 میلیون نفر رسیده است و این به این معنیست که بیش از 55 درصد از جمعیت امریکا به صورت های گوناگون به بازی کردن مشغول هستند.
    کمپانی NPD تا انجا پیشرفته که جمعیت این gamer ها را به هفت گروه مختلف تقسیم کرده چهار تای انها از هردو پلتفرم pc و غیر pc استفاده می کنند.بزرگترین گروه تشکیل شده از کسانی که NPD انها را گیمرهای ثانویه خوانده (33.5‌ milion ) که اکثرا مونث می هستندو کمتر از 4 ساعت در هفته بازی می کنند و حتی به کنسول هم دسترسی ندارند.سریعترین گروه در حال رشد نیز اکثریت گیمر مذکر که درارای حداقل یک یا دو کنسول بازی بوده و حدود 12 ساعت از وقت خود را در هفته به بازی کردن می پردازند(32.9 میلیون).
    گروه بعدی گروه شامل دارنده های کنسولهای دستی ایست که میانگین سنی انها از 19 سال تجاوز نمیکند (30 میلیون).کوچک ترین گروه نیز مربوط به گیمرهای تندرو میباشد که حداقل 40 ساعت در هفته بازی می کنند.طبق این امار بیش از 67 میلیون امریکایی از Pc به عنوان پلتفرم اصلی خود استفاده می کنند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

16. 3 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •