تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 848 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

چیز خنده داری دیدی بگو ما هم بخندیم

من خودم میدونم اسپیلیتر از واجباته ! من فقط برای عیب یابی گفتم که تلفنو جدا کنید کلا و فقط مودمو با سیم مستقیم وصل کنید بعد زنگ بزنید رو شماره خونه اگر بازم اینترنت قطع شد به احتمال زیاد مشکل از مرکزه و پشتیبانی پارس هم بهم گفت که احتمالا مشکل از مرکز باشه :/

دوست عزیز منظوری نداشتم صددرصدمشکل از طرف خودشون هست همین دیشب سرعت نتم از1مگ اومد رو400کیلوبایت یا snrبه شدت نوسان داره مشکل از پارس انلاین

2. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا دمت گرم همین الان اسپلیتر رو از مودم جدا کردم SNR 10 تا رفت بالا حداکثر کشش خط هم 1.5 مگ رفت بالا!
    شما اسپلیترهای با کیفیت مثل D-link هم امتحان کردید؟ کلا اسپلیتر امکان داره باعث بهبود خط بشه یا کلا بدون اسپلیتر بهتره؟
    نمیتونم به این سوال جواب بدم چون دقیق جواب سوالتون رو نمیدونم .
    در کل به اسپلیتر میگن نویز گیر ؛اما خوب من از اولین کاربرهایی بودم که سرویس ADSL گرفتم وقتی به ایران اومد اما تا بحال تجربه ای نداشتم که کیفیت خط بخاطر استفاده از اسپلیتر بیشتر بشه .
    استفاده کردنش برای من هروقت همزمان از تلفن و اینترنت استفاده میشده اجباری بوده تا تداخل و قطعی در اینترنت و یا صدای نویز در گوشی تلفن به گوش نرسه.

4. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه وقتی 4 تا برنامه متفاوت یه مقدار مصرف رو نشون میدن و با مقداری که تو پنل پارس آنلاین میزنه تفاوت داره نمیتونه خطای این برنامه ها باشه. خود شرکت هم فقط wireshark رو قبول داره.
    در کل وقتی من به طرف گفتم توی 5 ساعت برای من زده 29 گیگ اما من اگه با نهایت سرعت دانلود کنم یعنی 1.5 مگابایت ( که هیچ وقت سرعت من بیشتر از 1.3 نمیشه) میشه 27 گیگ این 2 گیگ این وسط کجا رفته خودش گفت نمیدونیم اما از طرف ما نیست و مصرف درست حساب شده دیگه من به سواد بالا رتبه ترین کارشناساشون پی بردم.
    والا چی بگم شاید نویز و اطلاعات اضافه وارد خط شما شده یا دستگاه پارس آنلاین دچار ایراد بوده .
    به هرحال من بخاطر کنترل دقیق داده ها با استفاده از روتر خدمت شما میگم که مقدار مصرفی برابر با مقداری هست که شرکت پارس داره به من نشون میده .
    اما به هرحال تجربه تا تجربه و محل تا محل این موضوع میتونه متفاوت باشه ؛
    این موضوع رو دقیق میدونم که کاربرها بخاطر اینکه روی مصرف خودشون هیچ گونه کنترل ترافیکی انجام نمیدن ؛ همیشه باعث به هدر رفت ترافیک خودشون میشن و این مسئله رو من همیشه از قدیم تا الان شنیدم که میگن فلان شرکت ترافیک میدزده ؛ اما واسه من ثابت نشده .
    این یک نمونه از کنترل مقدار مصرف اعضا خانه و کنترل ترافیک و پهنای باند اوناست ؛ مجموع اعداد با مقادیری که شرکت پارس نشون میده با محاسبات من یکسان بوده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا چی بگم شاید نویز و اطلاعات اضافه وارد خط شما شده یا دستگاه پارس آنلاین دچار ایراد بوده .
    به هرحال من بخاطر کنترل دقیق داده ها با استفاده از روتر خدمت شما میگم که مقدار مصرفی برابر با مقداری هست که شرکت پارس داره به من نشون میده .
    اما به هرحال تجربه تا تجربه و محل تا محل این موضوع میتونه متفاوت باشه ؛
    این موضوع رو دقیق میدونم که کاربرها بخاطر اینکه روی مصرف خودشون هیچ گونه کنترل ترافیکی انجام نمیدن ؛ همیشه باعث به هدر رفت ترافیک خودشون میشن و این مسئله رو من همیشه از قدیم تا الان شنیدم که میگن فلان شرکت ترافیک میدزده ؛ اما واسه من ثابت نشده .
    این یک نمونه از کنترل مقدار مصرف اعضا خانه و کنترل ترافیک و پهنای باند اوناست ؛ مجموع اعداد با مقادیری که شرکت پارس نشون میده با محاسبات من یکسان بوده .

بله درسته اکثرا بدون تست میگن که شرکتی حجم میدزده. اما من 7 روز کامل تست کردم هر 7 روز مقدار اضافه حجم کم میکرد. اصلا اون قضیه 29 گیگ هیچ چیز اضافه ای برای اثبات نمیخواد یه حساب ساده هست و مشخص.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بخاطر خرید ترافیک ماهانه من برنامه دقیق برای خودم ریختم و درست زمانی که کاربرها ترافیک اختصاص داده شده خودشون در دستگاه رو مصرف میکنن ؛ مقدار ترافیک من در شرکت پارس آنلاین هم تموم میشه ؛ اینترنت تک تکشون که بخاطر تموم کردن ترافیکشون قطع میشه ، من برای خرید مجدد اقدام میکنم همین طور که مشاهده میکنید حدود 53 گیگ من ترافیک تعیین کردم ؛ وقتی یک بسته 50 گیگ میخرم کنتور همه رو صفر میکنم بعد از اتمام به کنتور پارس که مراجعه میکنم باز هنوز 1-2 گیگ ترافیک دارم اونجا ! یعنی یه چیزی حدود 5 تا هم کم حساب میکنه.اتفاقا دیروز ترافیک ها تموم شد و من ریست کردم برای ماه جدید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله درسته اکثرا بدون تست میگن که شرکتی حجم میدزده. اما من 7 روز کامل تست کردم هر 7 روز مقدار اضافه حجم کم میکرد. اصلا اون قضیه 29 گیگ هیچ چیز اضافه ای برای اثبات نمیخواد یه حساب ساده هست و مشخص.
    بله درست میفرمایید امیدوارم مشکلتون حل بشه و حقی ازتون ضایع نشه ؛ یک مقدارم شرکت پارس واسه خرید تو باشگاه مشتریانش امتیاز میده که باهاشون میشه ترافیک اضافه رایگان گرفت اونا رو حتما بگیرین ازشون تا منصفانه بشه ....
    بازم پشتیبانی پیگیر باشین ببینین چی میشه ؛ پیشنهاد میکنم درخواست بدین برای محاسبه مقدار مصرفی خودتون یک روتر براتون نصب کنن حالا چه قرضی و یا چه اینکه بخرین ، اون وقت دیگه خودشونم به اطلاعات مصرف شما از سمت شما دسترسی دارن و اگه اختلاقی بین دستگاه های محاسبه پیش بیاد مشخص میشه و مابتفاوت ترافیک رو میتونین ازشون مطالبه کنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوست عزیز منظوری نداشتم صددرصدمشکل از طرف خودشون هست همین دیشب سرعت نتم از1مگ اومد رو400کیلوبایت یا snrبه شدت نوسان داره مشکل از پارس انلاین
    قربونت داداش .. بله مشکل از پارس انلاینه .. یکی از دوستان در مخابرات کار میکنه و گفت اسپیلیتر پارس انلاین داخل مرکز خراب شده است .. خودش هم از پارس انلاین سرویس میگیره..همچنین گفت که تعویض اسپیلیتر داخل مرکز بر عهده پارس انلاینه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

13

سه مدل خونگی زدن من برای خونه مدل hAP ac Lite یا RB952Ui-5ac2nD رو خریدم که حدود 200 تومن هست ؛ البته ارزون تر از این هم داره اما چون کار پردازشی میخوای باهاش انجام بدی بهتره پردازنده و حافظه حداقلی داشته باشه ؛ تمام روتر های میکروتیک از سیستم عامل روتر OS مخصوص خودش استفاده میکنه .

دوستانی که قصد خرید این اکسس پوینت رو دارند وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید ، شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اکسس پوینت رو میده 170 تومن با گارانتی ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه سرویسهایی که شبانه نامحدود دارن، چه ارتباطی با سرعت اسمی سرویس داره ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه سرویسهایی که شبانه نامحدود دارن، چه ارتباطی با سرعت اسمی سرویس داره ؟؟

از یک دو سال پیش که سرعت 16 مگ ارائه میدن ؛ روی بسته ها موقع خرید سرویس پایینش مینوشتن قابل ارتقا به 16 مگ / اگه بسته خریداری شده شما جزو اون بسته ها بود ؛ کافی بود زنگ به پشتیبانی بزنی و حداکثر سرعتی که خط تلفنت جواب میده رو برات فعال کنن.
    این تغییر تقریبا برای تمام سرویس های حجمی پارس آنلاین امکان پذیره ؛ اما اگه بسته ترافیک نامحدود روزانه داشته باشی این کار رو برات انجام نمیدن.
    الانم هر بسته ای داشته باشی سرعتش رو برات زیاد میکنن اما ممکنه لازم باشه یه مقداری پافشاری کنی ؛ دیگه مثل قبل مشتاقانه یا با اصرار خودشون نیست که سرعت زیاد کنن برات.
    حالا من ازشون سوال کردم وقتی شما دارید تمام بسته ها رو سریع میکنید مگه مشکل مغزی دارم که بیام پول بیشتر بدم و از اول بسته سریع تر بخرم ؟
    جواب این بود : ما برای هر مشترک یک حداکثر حداقل داریم ؛ حداقل سرعت شما روی سرعت خریداری شده شما تنظیم میشه و در بدترین وضعیت شبکه هم شما اون سرعت خریداری شده خودتون رو دارین. اما حداکثر پهنای باند تمام مشترکین که خط شون جواب میده رو زیاد میکنیم ؛ سیستم خودکار کنترل ترافیک و سرعت درصورتی که ترافیک در محدوده اون مشترک کم باشه اجازه میده تا از حداکثر سرعت تنظیم شده استفاده کنه اما وقتی ترافیک سنگین در شبکه ایجاد میشه ممکنه حتا تا حداقل سرعت برای هر مشترک سرعتش پایین بیاد که این همون سرعت خریداری شده مشترک هست.

13. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •