تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 3347 اولاول ... 3524024424484494504514524534544554564625025529521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان کسی تست کرده جدیدا؟؟
    بسته 24 گیگی کسی داره؟
    دوستان خواهشا جواب بدن! 24 گیگی دزدی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدن! 24 گیگی دزدی داره؟
    شما بگو ساعت دو بايد نت قطع و وصل بشه يا نه؟
    اگ نه من امشب تست كنم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

3. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه داداش اصلا به خاص بودن و اینا ربطی نداره

من خودم مخابرات منطقه یک هستم، سه سال پیش پارس آنلاین همه خط هامونو رو 4 مگ بست، سال پیش شد 9 مگ، 2 ماه هم هست که شده 16 مگ، اگر خطم می کشید رو 20 هم می بستن.
    از موقعی هم که ریاست جمهوری عوض شده با افزایش پهنای باند رو حالت نو اینترلیو پارس آنلاین پینگم ( نه پینگ تابناکا، پینگ 8.8.8.8 ) به 100 نرسیده.
    بعضیا شرایتشون خوبه بعضیا نه، دوما ISP خودتون رو درست انتخاب کنید.

محض اطلاع اونایی که از سرعت نرسیده شما به 2 مگ فکشون میفته به دلیل عدم سواد کافی هست همین الانم خیلیا هستن که سرعت دانلود 600-700 دارن اما چون تو تعرفه " سرعت 512 " خریدن فکر می کنن همونه.
    نمیدونن پنل مودم چیه، کجا پهنای باند رو نوشته.. برست چیه... با اینکه خیلی وقته دارن از این سرعت بالای برست استفاده می کنن..
    2 مگ مگه چیه که فکه کسی بخواد بیفته.. همون سال دومی ( نه سال سوم. سال دوم ) که پارس آنلاین شروع به ارائه ADSL کرد سرعتای بالای 128 رو ( اون موقع این قانون اولش بود جدی بود ) همه رو رو 2 مگ می بست.

1: بابت آف تاپیک ببخشید )
    2: این تبلیغ پارس نبود صرفا شرایط خودمون رو عرض کردم.
    درود بر تو.

من كي گفتم كه 2 مگ سرعت بالايي است؟

لطفا پيش ار حمله كردن پست طرف رو كامل و دقيق بخوانيد؟

من گفتم اينقدر وضع اينترنت بعضي ها خرابه كه 2 مگ براشون آرزو هست.

متاسفانه خيلي هامون حكايت همون مورچه شديم كه يك قطره بارون توي خونه اش افتاد گفت همه جا رو سيل برد؟

نه داداش من هنوزم خيلي ها 512 كيلو بيت رو هم ندارند...

(فكر نكني تند نوشتما رفاقتي گفتم.)

شاد باشي

5. 3 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو اصفهان چند تا آنتن بیشتر نداریم همشون رو 512 یا 256 بسته است
    چون قرار نیس سرعتش تو اصفهان از همین حد ادج بالاتر بره پوشش رو گسترش نمیدن وگرنه نمیان میلیاردی هزینه کنن سرعت 256 بدن که
    یه دکل طر فها دروازه دولتا به همون وصل شدی
    در ضمن سرعت همین چند تا دکلی که تو اصفهان زدن رو 256 بسته است یا ادج فرقی نداره
    جالبه که حتی ایرانسل هم که میره اصفهان، ناخن خشکی میکنه. خاکش چقدر تاثیرگذاره

7. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایرانسل از معرفی مودم‌های مبتنی بر نسل سوم و چهارم اینترنت همراه خود و آغاز پیش ثبت نام این مودم ها در نمایشگاه ایران تلکام 2014 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، پس از راه اندازی موفقیت آمیز نسل سوم و چهارم شبکه باند پهن همراه ایرانسل و توسعه پرشتاب این شبکه، با معرفی مودم های 3G و 4G ایرانسل، پیش ثبت نام این مودم ها در نمایشگاه ایران تلکام 2014 آغاز شده است.

مشترکین سیم کارت های ایرانسل، با استفاده از سیم کارت فعلی خود میتوانند از خدمات نسل سه (3G) ایرانسل بر روی گوشی های تلفن همراه برخوردار شوند و برای استفاده از خدمات شبکه نسل چهارم (4G)، نیازمند خرید سیم کارت های نسل چهارم (USIM) هستند که به قیمت 20 هزار تومان ارائه خواهند شد. این مودم ها به منظور فراهم نمودن امکان دسترسی آسان تر به اینترنت همراه ایرانسل با استفاده از دستگاه های دیگری به غیر از گوشی تلفن همراه، عرضه می شوند. این مودم ها که دارای قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G براساس مدل می باشند، در دو حالت قابل نصب از طریق پورت USB و اتصال از طریق Wi Fi ارائه شده اند. مودم های نسل 3 و 4 ایرانسل دارای پنل ارسال و دریافت پیامک بوده و در هر مدل قابلیت ویژه ای همچون پنل مدیریت مصرف دیتا، صفحه نمایشگر، نشانگر وضعیت اتصال به شبکه، امکان اتصال کارت حافظه SD و حتی امکان استفاده از مودم به عنوان شارژر موبایل نیز گنجانده شده است.

براساس این گزارش، چهار مدل مودم همراه نسل سه و سه مدل مودم همراه 3G/4G ایرانسل، همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی ایران تلکام 2014 رو نمایی شده اند. مدل E3533 یک مودم USB با قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE و 3G است که به نشانگر وضعیت اتصال به شبکه و پنل ارسال و دریافت SMS مجهز است. این مودم با قیمت 119هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد. مودم همراه مدل E8231 ایرانسل از شبکه های GPRS، EDGE و 3G پشتیبانی میکند و با قابلیت اتصال Plug and Play، پنل تبادل SMS و قابلیت اتصال از طریق Wi Fi و قیمت 149هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد.

مدل E5730 با مشخصاتی نظیر پشتیانی از شبکه های GPRS، EDGE و 3G، پنل تبادل پیامک، قابلیت استفاده به عنوان شارژ تلفن همراه (Power bank)، قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB، قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل شبکه (Rj45) و یا شبکه Wi Fi و پنل مدیریت مصرف دیتا با قیمت 299هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد. مدل E5336 هم با پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE و 3G، صفحه نمایشگر، پنل تبادل پیامک، قابلیت اتصال کارت حافظه SD و قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB و Wi Fi با قیمت 269هزار و 900 تومان به بازار عرضه می شود.

مودم E3372 ایرانسل با قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، نصب آسان (Plug and Play)، پنل تبادل پیامک، نشانگر اتصال به شبکه، پنل مدیریت مصرف دیتا و قابلیت اتصال کارت حافظه SD به قیمت 249هزار و 900 تومان و مدل E5372 هم با قابلیت پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، صفحه نمایش، پنل تبادل پیامک، ارتباط با اینترنت از طریق Wi Fi و کابل USB و اتصال کارت حافظه SD با قیمت 479 هزار و 900 تومان به بازار عرضه میشود.

مودم مدل E5373 ایرانسل هم با پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، پنل تبادل پیامک، نشانگر وضعیت باتری و اتصال شبکه و قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB و Wi Fi هم با قیمت 319هزار و 900 تومان به بازار ارتباطات کشور عرضه خواهد شد.

بنابر اعلام، متقاضیان میتوانند تا 17 مهر و با مراجعه به سالن اختصاصی ایرانسل (سالن 27) در نمایشگاه بین المللی ایران تلکام 2014 نسب به انجام مراحل پیش ثبت نام مودم های نسل سوم و چهارم اینترنت همراه ایرانسل اقدام کنند.
    نیم میلیون بابت یک مودم نسل4؟ مگه سر گردنست؟ طرف یک تبلت یا گوشی نسل4 میخره بجاش

9. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اهواز - کوی مجاهد - دانشگاه سما البته صبح زود این تست گرفتم ساعت های 11-12 شلوغ شده بود همه دانشجو ها داشتن استفاده میکردن سرعت اومد روی 512 ولی باز هم صفحات رو خیلی خوب باز میکرد

11. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

شما بگو ساعت دو بايد نت قطع و وصل بشه يا نه؟
    اگ نه من امشب تست كنم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    بله باید قطع بشه! شما از 2:10 شروع کن
    ممنون!

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تهران منطقه شاپور تا ۲روز پیش با ۲جی هم وصل نمیشد!!!!

15. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin13701's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    MaRaNd

پيش فرض

با سلام سایتای 3g کی تو مرند آن میشن؟

داره خودمونی میشه amin13701's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    MaRaNd

پيش فرض

با سلام سایتای 3g کی تو مرند آن میشن؟خبر دارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •