تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 752 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام قبلا سوال پرسیدم ها ولی گفتم دوباره بپرسم!
    یک هدفون این ایر با قیمت تا ۸۰ تومان پلیرم هم آیپادتاچ !
    سبک کاریم هم کلا راک انگلیسیه!
    شما 20 تومن روش بزار klipsch image S4 بخر.

قابل توجه همه دوست داران هدفون های Klipsch امروز تو پایتخت این هدفون رو با برچسب شرکت آواسان دیدم اگه دوست ندارید بلای برند AKG سر این محصول هم بیاد (فروخته شدن به چند برابر قیمت واقعی) زود تر خریدتون رو بکنید
    خارج از شوخی مثل اینکه یه وارد کننده کل پیدا شده که یک دفعه پخش شده تو بازار.
    1.5 سال پیش با مسول شرکتش صحبت کرده بودم که رو کلیپس کار کن مطوئن بودم تو فکرش بوده ولی چون بازار کشش نداشته مکس کرده مطمئن هستم بی ربط هم با سنهایزرهای تو بازار هم نیست اواسان بوز هم وارد کرده احتمالا بیتس های بازار هم توش دست داشته.
    اتفاقا آواسان قیمت هاش خیلی خوبه هم پلیرهاش هم هدفونهاش فقط مدلهای تولید اروپا رو گرون میده اون هم بخواطر محدودیتها و تعرفه باید باشه ( مطمئن نیستم ازشون این رو نپرسیدم ولی باید همینطور باشه. حداقل این دلیل اختلاف قیمت برند آسیایی با اروپایی از دید فروشنده های زیر پل حافظ بود. )
    Last edited by peaceful1; 08-11-2011 at 20:32.

2. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه monavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام قبلا سوال پرسیدم ها ولی گفتم دوباره بپرسم!
    یک هدفون این ایر با قیمت تا ۸۰ تومان پلیرم هم آیپادتاچ !
    سبک کاریم هم کلا راک انگلیسیه!

مدل MM 30 سنهایزر می تونه گزینه خوبی باشه در همین حدود قیمت هاست
    و سازگاری خوبی هم با محصولات اپل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا رضا مبارك باشه ايشالا كه با وجود شما و بقيه دوستان اين تاپيك هميشه زنده باشه .دوستان من امروز داشتم چرخ ميزدم يه هدفون تو يه مغازه ديدم به اسم KAM كه تا قبل از اين اسمشم نشنيده بودم و چون كار داشتم ديگه نرفتم تو مغازه .فقط سوالم اين بود اين برند چطور برنديه و احتمال داره هدفوناش فيك باشن؟البته تعداد خيلي كمي موجود داشت .كلا يه توضيحي بدين در مورد اين برند ممنون ميشم

5. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما 20 تومن روش بزار klipsch image S4 بخر.

1.5 سال پیش با مسول شرکتش صحبت کرده بودم که رو کلیپس کار کن مطوئن بودم تو فکرش بوده ولی چون بازار کشش نداشته مکس کرده مطمئن هستم بی ربط هم با سنهایزرهای تو بازار هم نیست اواسان بوز هم وارد کرده احتمالا بیتس های بازار هم توش دست داشته.
    اتفاقا آواسان قیمت هاش خیلی خوبه هم پلیرهاش هم هدفونهاش فقط مدلهای تولید اروپا رو گرون میده اون هم بخواطر محدودیتها و تعرفه باید باشه ( مطمئن نیستم ازشون این رو نپرسیدم ولی باید همینطور باشه. حداقل این دلیل اختلاف قیمت برند آسیایی با اروپایی از دید فروشنده های زیر پل حافظ بود. )
    به نظرت به آواسان اعتماد کنم؟ معتبره؟ خودمم 2-3 ساله که اسمشو میشنوم! تو پایتخت که پره برچسباش! چندسال پیشم پلیر آی ریور با این گارانتی داشتم! البته هیچ وقت خراب نشد که بخوام ببرم گارانتی بلکه زیر پام ترکید و خوب دیگه تابلو بود گارانتیای ایران همچین چیزیو تعویض نمیکنن

7. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت به آواسان اعتماد کنم؟ معتبره؟ خودمم 2-3 ساله که اسمشو میشنوم! تو پایتخت که پره برچسباش! چندسال پیشم پلیر آی ریور با این گارانتی داشتم! البته هیچ وقت خراب نشد که بخوام ببرم گارانتی بلکه زیر پام ترکید و خوب دیگه تابلو بود گارانتیای ایران همچین چیزیو تعویض نمیکنن

ﻋﺮﺽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﯽ ﻣﻌﻨﯽ ﻫﺴﺖ ﺻﺮﻓﺎ ﺟﻬﺖ ﺍﺻﻞ ﺑﻮﺩﻥ ﺁﺩﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺮﺍﻍ ﺍﺳﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺑﺮﻩ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺍﺻﻞ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﻓﻘﻂ ﯾﮑﯽ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﺮﺍﻧﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺕ ﺻﺪ ﻭ ﺩﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﺷﺪ.

9. 7 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آقا رضا مبارك باشه ايشالا كه با وجود شما و بقيه دوستان اين تاپيك هميشه زنده باشه .دوستان من امروز داشتم چرخ ميزدم يه هدفون تو يه مغازه ديدم به اسم KAM كه تا قبل از اين اسمشم نشنيده بودم و چون كار داشتم ديگه نرفتم تو مغازه .فقط سوالم اين بود اين برند چطور برنديه و احتمال داره هدفوناش فيك باشن؟البته تعداد خيلي كمي موجود داشت .كلا يه توضيحي بدين در مورد اين برند ممنون ميشم
    این از اون برندهایی هست که از وقتی یادم میاد زیر پل حافظ بوده تخصصش هم تجهیزات استدیو واسپیکرهایی که خیلی مصارف خانگی ندارند و... دو تا هدفون هم داره که ریبرند شده هست مثلا بالاترین مدلش KAM KHP-1500

با اسم های دیگه هم میشه پیدا کرد:
    Prodipe Pro 800, Takstar TS-650

محتویات کاملی داره و پک با ظاهر خوب افرادی هم که پل حافظ میرند خرید میکنند همه دنبال تجهیزات تخصصی هستند و به هدفون به عنوان یه موضوع و مسئله خاص نگاه نمیکنند مثلا یه میکسر میخواد یه هدفون هم میخواد حالا که میکسر رو خریده هدفون هم از همون جا میگره انقدر مردم ما پیگر همه جزئیات به این شکل نیستند.

ازا ین مارکها تو بازار زیاده که کارشون تجهیزات استدیو و ... هست و چون طرف رو برند کار میکنه بیشتر سبد کالا رو آورده دردسرش هم کمتره چون همشون از یه جا وارد میشه.

AKG 340 من خراب شد برام عوضش کرد.
    نمیدونم بعد یک سال هنوز به این خوبی پشتیبانی میکنند یا نه.

11. 8 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه رضا جون میدونستم شما فعلا سرت شلوغه ... منظورم بقیه بچه ها بودن
    راستش میخوام یکی صداش رو تو بخش های مختلف مثلا با یه هدفونی مثل 830 مقایسه کنه که آیا ارزش بهای پرداختی بیش از 2 برابر رو داره؟ یا مثلا با هدفونی مثل M50 مقایسه بشه.
    مقایسه ای درسته که هدفونها با یک استایل و از یک رده باشند نه خیلی متفاوت اون طوری دیگه میشه کوبیدن یه هدفون یا به بالابردن هدفون دیگه
    و این یک قلم به عهده دوستانی که این هدفون رو خواهند خرید و من هم این کناره ها یاد میگیرم
    فکر کنم پانسمان بخواد نه چسب زخم
    جدی مگه اینقدر اوضاش خرابه؟!

شما هم موفق باشید.

13. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ﻋﺮﺽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﯽ ﻣﻌﻨﯽ ﻫﺴﺖ ﺻﺮﻓﺎ ﺟﻬﺖ ﺍﺻﻞ ﺑﻮﺩﻥ ﺁﺩﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺮﺍﻍ ﺍﺳﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺑﺮﻩ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺍﺻﻞ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﻓﻘﻂ ﯾﮑﯽ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﺮﺍﻧﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺕ ﺻﺪ ﻭ ﺩﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﺷﺪ.
    مبارکتوووووون باشه
    خوب حالا وقتشه که یه ریویوی خوب از این هدفون توسط شما داشته باشیم و اون هم با توجه به اینکه اولین کسی هستید که اینجا S4 خریده

شما هم موفق باشید.

15. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

AKG 340 من خراب شد برام عوضش کرد.
    نمیدونم بعد یک سال هنوز به این خوبی پشتیبانی میکنند یا نه.
    خوش به حال شما
    باید گفت یا خیلی شما خوش شانس هستید یا اینکه اونا خیلی سرحال بودند اون روزی که رفته بودید اونجا
    چون هیچ برندی هدفون خراب رو تعویض نمیکنه نهایتآ یه سرویس ساده در اختیارتون می زاره که اون هم با هزار جور قانون تبصره از زیر مسئولیت در می رن دیگه چه برسه به ایران

خواستم براتون این رو پیغام خصوصی کنم اما با توجه به سابقه لو دادن قبلی ترجیح دادم همینجا بگم (کاملآ به شوخی):
    که یکی از دوستام قراره فردا از نمایندگی Shure توی دبی دو هدفون مورد علاقه م رو بگیره فقط چون فرصتش کمه و پرواز برگشت داره نمیدونم می تونه خودش رو برسونه به نمایندگی یا نه به هر حال احتمال اینکه دو هدفون جدیدترم به دستم برسه خیلی خیلی خیلی زیاده
    یکی Shure SRH940 و یکی Shure SE215 احتمال زیاد تا فردا شب مشخص میشه که تونسته خرید کنه یا نه

رسید دستم همینجا قول یه ریویوی خوب رو به همه میدم البته سفارش مقایسه هم پذیرفته میشه و صد البته که باید اون مدل سفارشی شما رو یا باید داشته باشم یا تست کرده باشم که ریویوی درستی باشه

شما هم موفق باشید.

17. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خوش به حال شما
    باید گفت یا خیلی شما خوش شانس هستید یا اینکه اونا خیلی سرحال بودند اون روزی که رفته بودید اونجا
    نه اول دو بار سیمش رو تعویض کردند هر بار 2 ساعت کار کرد ولی خوب درست نشد بعد چند بار امد و شد گفتم بحشون خیبونها خیلی شلوغ هست اوضاع خرابه اگه توای این اوضاع میخواین من رو بکشین یه کار بگین خودم خودم رو خلاص کنم خوبه خونم پل دانشجو نیست و...
    دلشون سوخت عوض کردند فکر کنم بعدش هم پشیمون شدند.

19. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •