خوب چون ترد مخصوص "تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک" هست
و درستشم اینه که سوالهای متفرقه اولا مطرح نشه و ثانیا اگر شد جواب داده نشه تا طرف متوجه بشه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
خوب چون ترد مخصوص "تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک" هست
و درستشم اینه که سوالهای متفرقه اولا مطرح نشه و ثانیا اگر شد جواب داده نشه تا طرف متوجه بشه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
دوست عزیز، شما اگه چند پست قبلی من رو می خوندید کاملا متوجه می شدید که ارتباط موضوعی سووال بنده خیلی بیشتر از اعلام نرخ ارز و یا قیمت TV هست !!![]()
سلام
قیمت جدید
50ST30 2680
42VT30 2620
50VT30 3995
البته قیمت نمایندگی های اصفهان(تقریبا همشون)
ببخشید دیشب ساعت دو شب بود خسته بودم اشتب زدم . درستش اینیه که الان زدم.
Last edited by romia; 13-02-2012 at 21:24.
آقا مطمعنی ..؟؟خدا کنه ارزون شده باشه ؟ دوستان بقیه جاهام ارزون شده یا نه ؟
این ارزونی همه جایی هست یا نه فقط اصفهانه ؟؟ شماره تماسی تلفنی ادرسی میتویید بدید ؟
Last edited by TATU_TATY; 13-02-2012 at 01:47.
کجا ارزون شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50vt30 قیمتش 2990 بود حالا شده 3995 به نظر شما ارزون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی طرفای شما این قیمت بوده . بابا اون اولا که بله .الان دیگه مگه خوابش و ببینی با این قیمت
من قیمت های بیرجند رو بهت میدم کیف کنی ماله یه هفته پیش
42ST30 2050
50ST30 2550
42VT30 2550
50VT30 3400
این وسط همین 50vt30 هست که دندون گرد بازی داره در میاره . ولی 42 ها که خوب قیمشتون اومده پایین خداییش نمیدونم این دوستان مطعن هست از قیمت ها یا نه ؟ اگر این جوری خودم بلند میشم میرم اصفهان یکی میخرم . اقلا 800 میمونه جیبم خوبه .
عزیز تی وی رو روی این حالتی که من میگم تنظیم کن نتیجشو ببین چطوره
مد:داینامیک
رنگ:50
نور:+5
کنتراست:95
وضوح:95
توازن رنگ:عادی
گاما:2.2
حالت صرفه جویی :خاموش
pnr:خاموش یا حداقل
رنگ درخشان:روشن
بعد برو تنظیمات پیشرفته تقویت رنگ آبی:+10
امتحان کن ببین باز خانمت میخواد تی وی رو بفروشه؟بعد حالت عادی رو میگم تنظیم کن که هر وقت چشمات اذیت شد بذاری رو حالت عادی.راستی یه فایل mkv 1080 بذار بعد ببین.چون اون تی وی هایی که تو فروشگاه میبینی همه با بلوری هستن بعد که خونه میاریشون کیفیتشون خیلی پایین تره .
Last edited by dfbdb; 13-02-2012 at 12:31.
بدتر شد
مشکل خانم من با عدم درخشندگی و براقیت تصویر هست
دوستان لطفا کمک کنید
ok پس ردش کن چون خیلیا تو کفشن .من یکی که اگر پول داشتم 65 رو میگرفتم همه نمایندگی ها تو اصفهانو رفتم تی وی به این جا افتادگی و توپی ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)