من هیچ راه مطمئنی به سوی خوشبختی نمی شناسم.
اما راهی را می شناسم که به ناکامی منجر می شود،
گرایش به خشنود ساختن همگان
افلاطون
من هیچ راه مطمئنی به سوی خوشبختی نمی شناسم.
اما راهی را می شناسم که به ناکامی منجر می شود،
گرایش به خشنود ساختن همگان
افلاطون
من از آنچه نمیدانید نگرانی ندارم ولیکن باید دید آنچه را میدانید چگونه به کار میبندید (رسول اکرم صلي الله عليه و آله)
سهچهارمِ جمعیتِ آمریکا، رسماٌ به معجزات باور دارند. شمارِ کسانی که به شیطان و اینکه خدا در روزِ رستاخیز چنین و چنان میکند، عقیده دارند، حیرت انگیز است. این آمار را شما در هیچ کشورِ صنعتیِ دنیا که دارای تکنولوژیِ پیشرفته است نمیبینید. چنین ارقامی را، تنها میتوانید از مساجدِ ایران و یا زنانِ سالخورده در سیسیل آمارگیری کنید. ولی در آمریکا، وضعیت همین است که میبینید.
نوام چامسکی
نصایح بسیار زیبای زرتشت !!!! ...
آنچه را گذشته است فراموش كن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر
قبل از جواب دادن فكر كن
هیچكس را تمسخر مكن
نه به راست و نه به دروغ قسم مخور
خود برای خود، زن انتخاب كن
به شرر و دشمنی كسی راضی مشو
تا حدی كه میتوانی، از مال خود داد و دهش نما
كسی را فریب مده تا دردمندنشوی
از هركس و هرچیز مطمئن مباش
فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی
بیگناه باش تا بیم نداشته باشی
سپاس دار باش تا لایق نیكی باشی
با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی
راستگو باش تا استقامت داشته باشی
متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی
دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی
معروف باش تا زندگانی به نیكی گذرانی
دوستدار دین باش تا پاك و راست گردی
مطابق وجدان خود رفتار كن كه بهشتی شوی
سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی
روح خود را به خشم و كین آلوده مساز
هرگز ترشرو و بدخو مباش
در انجمن نزد مرد نادان منشین كه تو را نادان ندانند.
وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ما آمدند، در دستشان کتاب مقدس داشتند و ما زمینهایمان را داشتیم. پنجاه سال بعد، ما در دستمان کتاب مقدس داشتیم و زمین هایمان در دست آنها بود.
جومو کیانتا، اولین رئیس جمهوری کنیا بعد از استقلال
سلام دوستان...
باعث افتخار كه در يكي از قديمي ترين و اصيلترين تاپيك هاي انجمن ادبيات پست ميدم كه هيچ چيز نميتونه جاي اون رو بگيره.
خدا در همه جا هست.زير سنگ... در شاخه ي خشكيده ي درخت ... در برگ هاي سر سبز ... در خاك... در آب ...
حضرت مسيح(نقل شده در فيلم Stigmata )
عمر آنقدر کوتاه است که نمیارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
(دیزرائیلی)
من به اصول و عقاید تو اگر با آزادی من جور در بیایند حمله نمی کنم
. اگر عقاید تو خطرناک باشند و با یقین بگویند که شک کردن جرم است،آن وقت با همه وجود به آنها حمله می کنم چون ذهن انسانها را به بردگی می کشند.
رابرت گرین اینگرسال
ذهن خود را با روش ها و اصولی که افراد موفق به کار گرفته اند بارور کنید.(مارک فیشر)
بزرگترین درس زندگی اینست که گاهی آحمق ها هم درست می گویند....(چرچیل)
من میتوانم سکوت کنم، نادان و یا دانا باشم، چرا که من یک انسانم، و اینها صفات انسانى است. و تو هم به یاد داشته باش:من نباید چیزى باشم که تو میخواهى ، من را خودم از خودم ساختهام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و تو هم به یاد داشته باش....(گاندی)
اگر یك روانپزشك ادعا كند كه بیشتر اختلافات زناشویی بوجود آورنده ناكامی های جنسی نیست، خیلی نادان است. به طور كلی، اگر زن و مرد در زندگی جنسی از یكدیگر خشنود شوند، سایر اختلافات و ناراحتی های زندگی را نادیده خواهند گرفت.((دكتر هامیلتون))
صبر را باید از درخت آموخت که همه رنج خزان و زمستان را تحمل می کند تا بهار برسد و باز شکوفا شود. (دانته)
خطا کردن یک کار انسانی است اما تکرار آن یک کار حیوانی. (آناتول فرانس)
Last edited by unknown47; 12-04-2011 at 18:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)