از کی تا حالا هویج(حسین کعبی) هم قاطی میوه ها شده؟
این اقا خودش تو لستر سیتی به بن بست خورد و همین قطبی و پرسپولیس از زمین جمعش کردن
لقمه گنده تر از دهنش خورده بود رو دل کرده بود.
ضمنا قطبی منتظر گل این نیست فعلا هم سایپا یک هیچ باخت روش کم شد.
بله
خير
از کی تا حالا هویج(حسین کعبی) هم قاطی میوه ها شده؟
این اقا خودش تو لستر سیتی به بن بست خورد و همین قطبی و پرسپولیس از زمین جمعش کردن
لقمه گنده تر از دهنش خورده بود رو دل کرده بود.
ضمنا قطبی منتظر گل این نیست فعلا هم سایپا یک هیچ باخت روش کم شد.
Last edited by Julian; 08-08-2008 at 11:40.
قبول دارم کعبی بازیکن نیست بهتره بره کاراته چون ضربه هایی که میزنه خیلی خفنه.
اما از حرفی که زده حال کردم.
اشتباه میکنی اولین بار بود و من هم جایی دیگه در مورد تقی پور حرف نزدم من این را وقتی نوشتم که قبلش فیزیک خونده بودم و مغزم هنگ کرده بود!آخه بار دومت بود که این سوتی رو میدادی
یه بارم توی تاپیک خودتون دقیقا سر همین موضوع صادقی گفتی که تقی زاده میتونه جاشو به خوبی پر کنه.همونجا هم من گفتم تقی پور درسته ولی انگار دوباره یادت رفت.:d
من این حرف تقی زاده را ساعت 4 زدم و تو انجمن دیگه ساعت ديروز, 04:22 PM با اسم درستش صداش کرده بودم...
البته الان بازیکنان که فامیلشون یکی هست خیلی زیاد شده...
میلاد،میثم،پژمان نوری
علی،فرشید کریمی(چندتا کریمی دیگه هم هست)
رحمان،غلامرضا رضایی و ...
مامانی که ادم نیست قاچاقی تو پرسپولیس مونده بود!
عقایدمون یه چیزی هم به تضاد بدهکاره...خب چون عقایدمون کاملا در تضاد با هم قرار داره.توی همه چیز.:
برات مدرک آوردم که نگی الکی گفته.دقیقا پست خودت هستش و من دقیقا بعد از پستت تذکر بهت دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تنها این و میگم چون علی دایی ترکه همه میخوان خرابش کنن یادمون نره که دایی بود که باعث شد فوتبال ایران رو همه بشناسن اگه دایی بد بود بازیکن نبود هی فیفا اون رو دعوت نمی کرد پس چرا بازیکنای دیگرو دعوت نمی کنن کدوم بازیکن تا حالا تو اسیا نامزد نایب رییسی فیفا شده بابا خواهشا با نصاف باشیند و یک طفه به قاضی نریند
حسين كعبي هم از آن دسته بازيكناني است كه بايد آرايش ظاهرياش را عوض كند ولي به نظر ميرسد كه او با مطرح شدن اين موضوع بيش از حد عصباني است و حاضر نيست تغييري در چهرهاش ايجاد كند.
كعبي در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «چهره من هيچ ايرادي ندارد و اتفاقاً نسبت به خيليها آرايش سادهاي دارم، واقعاً نميدانم كه اين قوانين را از كجا ميآورند و اصلاً بر چه اساسي در مورد چهره بازيكنان نظر ميدهند. آرايش صورت من به هيچ كس مربوط نيست و هيچ وقت آن را تغيير نميدهم.»
بازيكن مليپوش سايپا تأكيد ميكند: «من با سايپا قرارداد بستم و فقط تابع تصميمات اين باشگاه هستم و به ديگران مربوط نيست كه نوع چهرهام چگونه است. چند سال پيش كه بازيكنان مدلهاي مختلف مو را روي سرشان آزمايش ميكردند هيچ كس كاري نداشت .
ولي الان حتي به صورت بازيكنان هم ايراد ميگيرند و حتماً دو روز ديگر ميخواهند بگويند كه ريش بگذار و موهايت را هم كچل كن!»
![]()
حدود 15 روز پيش بود كه خبر مصوب شدن منشور اخلاقي در فدراسيون فوتبال منتشر شد و انتظار ميرفت كه اين موضوع حاشيههاي زيادي را به وجود بياورد.
عوامل تصويبكننده اين منشور به طور جدي در پي اجرايي كردن آن هستند و حتي به چند باشگاه به صورت محرمانه نامههايي ارسال شده تا بازيكنان آرايش صورت و مدل ريش خود را تغيير بدهند و اگر اين كار صورت نگيرد بازيكنان محروم ميشوند.
مهدي اميرآبادي مدافع- هافبك استقلال اسمش در بين اين بازيكنان وجود دارد و از باشگاه استقلال خواستهاند كه اين بازيكن آرايش صورتش را تغيير دهد. اميرآبادي در اين خصوص به خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «مثل اينكه به باشگاه نامه زدهاند تا من و سياوش اكبرپور چهره خود را تغيير بدهيم ولي بعيد ميدانم كه چنين كاري را انجام بدهم. من مدتهاست كه همين چهره را دارم و به هيچ عنوان حاضر نيستم ريشهايم را بزنم.»
اميرآبادي در ادامه ميگويد: «در هيچ جاي دنيا ديده نميشود كه به چهره بازيكن كاري داشته باشند و واقعاً برايم تعجبآور است كه چرا به اين مسائل بياهميت پرداخته ميشود. به جاي اينكه به فكر ريش و صورت بازيكنان باشند بهتر است كه به پيشرفت فوتبال فكر كنند. پرداختن به اين مسائل واقعاً باعث تعجب و خنده خيليها ميشود و فقط ميتوانم بگويم كه متأسفم.»
وي در پايان ميگويد: «فكر نميكنم مدل ريش من بد باشد و دوست دارم كه همين چهره را داشته باشم اگر ريشم را بزنم مثل بچه 14 ساله ميشوم به همين دليل هيچ وقت اين كار را نميكنم.»
![]()
خبرگزاري فوتبال ايران- از نگاه سازمان ليگ و كميته فرهنگي فدراسيون، مدل ريشي كه فقط چانه را ميپوشاند غيراخلاقي و غيرفرهنگي محسوب ميشود و به همين دليل از باشگاه استقلال درخواست كردهاند كه به سياوش اكبرپور و مهدي اميرآبادي در اين مورد تذكر بدهند و اين دو بازيكن بايد آرايش صورت خود را تغيير بدهند.
اكبرپور در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع ميگويد: «من در اين سالها هيچ وقت سعي نكردهام كه قيافه عجيب و تعجبآوري را براي خودم درست كنم. فكر ميكنم كه مدل ريش و صورت هركسي به خودش مربوط است و اين من هستم كه در مورد ظاهر خودم تصميم ميگيرم و صددرصد مطمئن هستم كه مدل ريشهاي من به هيچ عنوان غيراخلاقي نيست.»
اكبرپور ادامه ميدهد: «كاري ندارم كه ديگران چه ميگويند ولي اين مدل ريش سنت خانواده و مخصوصاً پدر من است كه به هيچ عنوان آن را تغيير نخواهم داد.
البته قبول دارم كه نبايد فوتباليستها به دليل الگو بودن براي خودشان قيافههاي عجيب درست كنند ولي همانطور كه گفتم هيچ چيز عجيبي در چهره من ديده نميشود و مطمئن باشيد كه تغييري در صورتم به وجود نخواهم آورد.»
در حالي از اكبرپور خواستهاند كه آرايش صورتش را تغيير دهد كه نوع ريش اين بازيكن دقيقاً شبيه به آرايش صورت علي دايي است ولي حجتالاسلام عليپور رئيس سابق كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال كه الان به طور غيررسمي فعاليت ميكند در اظهارنظر جالبتوجهي گفته كه نوع ريش اكبرپور با دايي متفاوت است. مهاجم استقلال در اين مورد ميگويد: «من به ديگران كاري ندارم، فقط در مورد خودم حرف ميزنم و ميگويم كه چهرهام را تغيير نميدهم.»
![]()
هفته اول :
* ابومسلم مشهد - استقلال تهران
* سایپا کرج - پرسپولیس تهران
* صباباتری قم - پیکان قزوین
* راه آهن تهران - ملوان انزلی
* سپاهان اصفهان - پاس همدان
* برق شیراز - پیام مشهد
* فولاد خوزستان - مقاومت سپاسی
* پگاه گیلان - استقلال اهواز
* مس کرمان - ذوب آهن اصفهان
هفته دوم :
* استقلال تهران - پگاه گیلان
* پاس همدان - پرسپولیس تهران
* ذوب آهن اصفهان - پیکان قزوین
* سایپا کرج- فولاد خوزستان
* مقاومت سپاسی شیراز - راه آهن
* پیام مشهد - سپاهان اصفهان
* صباباتری قم - ابومسلم مشهد
* استقلال اهواز - مس کرمان
* ملوان انزلی - برق شیراز
هفته سوم :
* سپاهان اصفهان - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - ملوان انزلی
* سایپا کرج - پیکان قزوین
* راه آهن تهران - استقلال اهواز
* ابومسلم مشهد - پاس همدان
* فولاد خوزستان - پیام مشهد
* پگاه گیلان - ذوب آهن اصفهان
* مس کرمان - مقاومت سپاسی
* برق شیراز - صباباتری قم
هفته چهارم :
* استقلال تهران - مس کرمان
* ذوب آهن اصفهان - پرسپولیس تهران
* مقاومت سپاسی - پیکان قزوین
* سایپا کرج - راه آهن تهران
* پاس همدان - برق شیراز
* پیام مشهد - پگاه گیلان
* استقلال اهواز - ابومسلم مشهد
* ملوان بندرانزلی - فولاد خوزستان
* صباباتری قم - سپاهان اصفهان
هفته پنجم :
* برق شیراز - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - فولاد خوزستان
* ابومسلم مشهد - پیکان قزوین
* سپاهان اصفهان - سایپا کرج
* راه آهن تهران - پاس همدان
* استقلال اهواز - پیام مشهد
* مس کرمان - ملوان بندرانزلی
* مقاومت سپاسی شیراز - پگاه گیلان
* صباباتری قم - ذوب آهن اصفهان
هفته ششم :
* استقلال تهران - صباباتری قم
* مس کرمان - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - راه آهن تهران
* سایپا کرج - پگاه گیلان
* پیام مشهد - پاس همدان
* ذوب آهن اصفهان - ابومسلم مشهد
* فولاد خوزستان - برق شیراز
* مقاومت سپاسی شیراز - استقلال اهواز
* ملوان بندرانزلی - سپاهان اصفهان
هفته هفتم :
* استقلال اهواز - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - پیام مشهد
* ملوان بندرانزلی - پیکان قزوین
* برق شیراز - سایپا کرج
* راه آهن تهران - پگاه گیلان
* پاس همدان - مس کرمان
* ابومسلم مشهد - فولاد خوزستان
* سپاهان اصفهان - ذوب آهن اصفهان
* صباباتری قم - مقاومت سپاسی شیراز
هفته هشتم :
* راه آهن تهران - استقلال تهران
* پگاه گیلان - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - استقلال اهواز
* سایپا کرج - ملوان بندرانزلی
* ذوب آهن اصفهان - پاس همدان
* پیام مشهد - صباباتری قم
* مقاومت سپاسی - ابومسلم مشهد
* فولاد خوزستان - سپاهان اصفهان
* مس کرمان - برق شیراز
هفته نهم :
* استقلال تهران - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - پیام مشهد
* سایپا کرج - ذوب آهن اصفهان
* سپاهان اصفهان - راه آهن تهران
* ملوان انزلی - پاس همدان
* مس کرمان - ابومسلم مشهد
* استقلال اهواز - فولاد خوزستان
* صباباتری قم - پگاه گیلان
* برق شیراز - مقاومت سپاسی شیراز
هفته دهم :
* مقاومت سپاسی شیراز - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - ابومسلم مشهد
* پگاه گیلان - پیکان قزوین
* سپاهان اصفهان - برق شیراز
* راه آهن تهران - ذوب آهن اصفهان
* پاس همدان - سایپا کرج
* پیام مشهد - ملوان انزلی
* مس کرمان - فولاد خوزستان
* استقلال اهواز - صباباتری قم
هفتم یازدهم :
* پاس همدان - استقلال تهران
* برق شیراز - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - سپاهان اصفهان
* سایپا کرج - مس کرمان
* صباباتری قم - راه آهن
* ابومسلم مشهد - پیام مشهد
* فولاد خوزستان - پگاه گیلان
* ملوان بندرانزلی - استقلال اهواز
* ذوب آهن اصفهان - مقاومت سپاسی شیراز
هفته دوازدهم :
* پیکان قزوین - استقلال تهران
* سپاهان اصفهان - پرسپولیس تهران
* مقاومت سپاسی - سایپا کرج
* راه آهن تهران - برق شیراز
* پاس همدان - فولاد خوزستان
* پیام مشهد - مس کرمان
* پگاه گیلان - ابومسلم مشهد
* استقلال اهواز - ذوب آهن اصفهان
* صباباتری قم - ملوان بندرانزلی
هفته سیزدهم :
* ذوب آهن اصفهان - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - مقاومت شیراز
* برق شیراز - پیکان قزوین
* سایپا کرج - پیام مشهد
* ابومسلم مشهد - راه آهن تهران
* پاس همدان - استقلال اهواز
* فولاد خوزستان - صباباتری قم
* ملوان بندرانزلی - پگاه گیلان
* مس کرمان - سپاهان اصفهان
هفته چهاردهم :
* استقلال تهران - ملوان بندرانزلی
* صباباتری قم - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - فولاد خوزستان
* استقلال اهواز - سایپا کرج
* راه آهن تهران - مس کرمان
* مقاومت سپاسی شیراز - پاس همدان
* ذوب آهن اصفهان - پیام مشهد
* ابومسلم مشهد - برق شیراز
* پگاه گیلان - سپاهان اصفهان
هفته پانزدهم :
* فولاد خوزستان - استقلال تهران
* پرسپولیس تهران - پیکان قزوین
* سایپا کرج - ابومسلم مشهد
* پیام مشهد - راه آهن تهران
* پاس همدان - صباباتری قم
* سپاهان اصفهان - استقلال اهواز
* ملوان بندرانزلی - مقاومت سپاسی شیراز
* مس کرمان - پگاه گیلان
* برق شیراز - ذوب آهن اصفهان
هفته شانزدهم :
* سایپا کرج - استقلال تهران
* استقلال اهواز - پرسپولیس تهران
* پیکان قزوین - پاس همدان
* راه آهن تهران - فولاد خوزستان
* مقاومت سپاسی شیراز - پیام مشهد
* ابومسلم مشهد - سپاهان اصفهان
* ذوب آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی
* برق شیراز - پگاه گیلان
* صباباتری قم - مس کرمان
هفته هفدهم :
* پیام مشهد - استقلال تهران * راه آهن تهران - پرسپولیس تهران
* مس کرمان - پیکان قزوین
* سایپا کرج - صباباتری قم
* پاس همدان - پگاه گیلان
* ملوان بندرانزلی - ابومسلم مشهد
* فولاد خوزستان - ذوب آهن اصفهان
* برق شیراز - استقلال اهواز
* سپاهان اصفهان - مقاومت سپاسی شیراز
البته این یه کم قدیمیه
در گفت و گو با فارس
كعبي: با اين كادر فني هزار سال ديگر به پرسپوليس برنميگردم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سايپا گفت: علاقه زيادي به پرسپوليس دارم؛ اما با اين كادر فني هزار سال ديگر به پرسپوليس برنمي گردم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي روز گذشته يكي از بازيكنان تيم فوتبال سايپا بود كه از ابتداي مسابقه مقابل پرسپوليس بازي كرد.
قبل از شروع مسابقه گفته مي شد وي به دليل مصدوميت نمي تواند مقابل تيم سابقش بازي كند؛ اما اين اتفاق رخ نداد و مدافع ملي پوش ايران در هفته اول ليگ برتر در فهرست 11 نفره ليت بارسكي قرار گرفت.
خبرگزاري فارس مصاحبه اي را با كعبي انجام داده است كه آن در زير مي خوانيم:
فارس: نظرت درباره بازي اول در هشتمين دوره ليگ برتر و شكست سايپا برابر پرسپوليس چيست؟
به هرحال هميشه انجام بازي هاي اول دشوار است و ما مقابل پرسپوليس خيلي خسته بوديم. اميدوارم در مسابقه هاي بعدي بتوانيم با شرايط بدني بهتري بازي كنيم.
فارس: از شكست برابر تيم سابقت چه احساسي داري؟
معتقدم سايپا در اين مسابقه نتوانست توان واقعي اش را به نمايش بگذارد، اگر چه بازي پاياپايي را برابر پرسپوليس ارائه كرديم. آنها فقط با يك شوت از راه دور به گل و 3 امتياز مسابقه رسيدند.
فارس: قبل از انجام مسابقه بارها اعلام كردي برابر پرسپوليس نمي تواني بازي كني؛ اما ديروز در تركيب 11 نفره سايپا به ميدان رفتي؟
بله خودم هم فكر نمي كردم در هفته اول برابر پرسپوليس بازي كنم؛ اما كادر پزشكي و خداوند به من كمك كرد بتوانم در اولين ديدار به ميدان بروم. قبل از آنكه MRI بگيرم فكر مي كردم حداقل 3 ماه از ميادين دور خواهم ماند و خيلي خوشحالم كه بار ديگر به ميدان مسابقه برگشتم.
فارس: با توجه به جو ورزشگاه به نظر مي رسيد مسابقه حساسيت زيادي براي حسين كعبي و عباس آقايي داشته باشد؟
خير، اين مسابقه كاملا يك ديدار معمولي بود. سال ها در چنين رويدادهايي حضور داشته ام، بنابراين به عقيده شخصي ام ديدار با پرسپوليس هرگز برايم حساسيت بالايي نداشت.
فارس: اما به شدت از سوي هواداران پرسپوليس مورد انتقاد قرار گرفتيد و آنها رفتار خوبي با شما نداشتند؟
علاقه زيادي به پرسپوليس دارم؛ اما ديروز يك چيز مرا بسيار ناراحت كرد و اينكه هواداران پرسپوليس مرا بازيكني پول دوست خطاب كردند در حالي كه پيشنهاد مالي مسئولان باشگاه پرسپوليس به مراتب بيشتر از مديران باشگاه سايپا بود. هواداران از مسايل پشت پرده آگاهي ندارند و با بي اطلاعي مرا "كعبي پولكي" مي نامند و نمي دانند چرا من با پرسپوليس قهر كردم و راهي سايپا شدم.
فارس: چرا علت اصلي ترك پرسپوليس را به هواداران نمي گويي تا آنها از مسايل پشت پرده آگاه شوند؟
اگر حقايق را بگويم بي دليل عده اي را بزرگ خواهم كرد، بنابراين ترجيح مي دهم سكوت كرده تا مخالفان از اين مسئله بزرگ نشوند. فقط به هواداران مي گويم كه با اين كادر فني هزار سال ديگر هم به پرسپوليس بر نمي گردم و در مجموعه فعلي فقط محمود خوردبين و احمدرضا عابدزاه را قبول دارم.
فارس: بسياري از هواداران معتقدند كعبي به خاطر جلب رضايت علي دايي و حفظ جايگاهش در تيم ملي پرسپوليس را ترك كرد و راهي سايپا شد.
هميشه در فعاليت ورزشي ام با دايي مشورت كرده ام. بزرگ تر ما در فوتبال ايران است و حتي سال هايي كه انگليس ، امارات يا قطر رفتم نيز با وي مشورت كردم. زماني كه مي خواستم به سايپا ملحق شوم، نزد دايي رفتم و با وي مشورت كردم. سايپا باشگاه حرفه اي و بسيار خوبي است و به همين علت براي فعاليتم در ايران اين تيم را انتخاب كردم.
فارس: يعني تيم ملي هيچ نقشي در اين انتخاب نداشت؟
با سابقه بيش از 75 بازي ملي چه نيازي وجود دارد كه براي جلب رضايت دايي راهي سايپا شوم؟ در جام ملت ها، جام جهاني و مسابقات بسيار بزرگ براي تيم ملي بازي كرده ام و تجارب بالايي در اين زمينه دارم و خوشبختانه دايي در اين مدت طولاني شناخت خوبي از من دارد. بر خلاف شايعات نياز ندارم كه براي چاپلوسي دايي به سايپا بروم، زيرا وي شناخت خوبي از توانايي ام در فوتبال دارد.
فارس: شراط ليت بارسكي را در سايپا چطور ارزيابي مي كني؟
مربي خوبي است؛ اما شناخت مناسبي از شرايط بازيكنان تيم ما ندارد و به همين دليل شاهد بوديد كه براي آزمايش توانايي بازيكنان كريم انصاري فرد را در دقيقه 20 تعويض كرد تا بتواند آگاهي خوبي از شرايط مهره هايش داشته باشد. ليت بارسكي بازيكن بزرگي در فوتبال آلمان بوده و اطمينان دارم دارم با گذشت زمان در بهترين شرايط برابر حريفان حاضر خواهيم شد.
فارس: فكر مي كني تا پايان فصل سايپا چه مقامي را در ليگ برتر ايران كسب خواهد كرد؟
سايپا تيم بسيار حرفه اي است و شك نكنيد از هفته پنجم در صدر جدول ليگ برتر قرار خواهد گرفت. قول مي دهم در فصل جديد از مدعيان اصلي قهرماني است و با گذشت 2 هفته ديگر انسجام تيمي سايپا را شاهد خواهيد بود.
فارس: پرسپوليس چطور؟ آيا سرخ پوشان مي توانند مانند فصل گذشته عنوان قهرماني را تكرار كنند؟
به دليل جدايي ام از پرسپوليس دوست ندارم درباره اين تيم اظهار نظر كنم؛ اما بعد از هفته دهم درباره شراط فعلي پرسپوليس صحبت خواهم كرد.
فارس: چرا هفته دهم؟
پرسپوليس تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي را جذب كرده است؛ اما مطمئن باشيد پس از هفته دهم همه چيز مشخص خواهد شد و مي توانم در اين زمينه صحبت كنم.
فارس: و حرف آخر؟
دوباره تاكيد ميكنم كه علاقه زيادي به پرسپوليس و هوادارن اين تيم دارم؛ اما با توجه به شرايط حاكم در باشگاه مجبور به ترك اين تيم شدم. اكنون عضو باشگاه سايپا هستم و با تمام وجودم براي اين تيم بازي خواهم كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)