تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1805 اولاول ... 3524024424484494504514524534544554564625025529521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

"فقط کافیه" یعنی چی؟

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

وضع سرعتتون چطوره؟ واسه من طی این هفته و حشتناک پایین بود حتی بدتر از ماه رمضان. دانلود که سهله وبگردی هم نمیشه کرد.الان IDM بین 0 تا 14 الی 20 نوسان داره تا قبل از ساعت 1 شب با سرعت 130 دانلود میکنه درحالیکه خط من 128همین که از یک شب گذشت اول میاد رو 50 و بعد چند دقیقه میرسه به 20 و کمتراین سایت لعنتی 2020 و 2030 هیچ کدوم باز نمیشن واسم نکنه باز میخوان مخفیانه شبانه رو ور دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وضع سرعتتون چطوره؟ واسه من طی این هفته و حشتناک پایین بود حتی بدتر از ماه رمضان. دانلود که سهله وبگردی هم نمیشه کرد.الان IDM بین 0 تا 14 الی 20 نوسان داره تا قبل از ساعت 1 شب با سرعت 130 دانلود میکنه درحالیکه خط من 128همین که از یک شب گذشت اول میاد رو 50 و بعد چند دقیقه میرسه به 20 و کمتراین سایت لعنتی 2020 و 2030 هیچ کدوم باز نمیشن واسم نکنه باز میخوان مخفیانه شبانه رو ور دارند
    دیشب که سرعت خوب بود از سرور های خارجی دیشب تقریبا 3 گیگ گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من 28 اینترنتم تموم میشه
    موندم چه کار کنم وازکجا بگیرم.
    واسه یه سال حدود 200 گیگ می خوام حدود 500 هزار تومان هم بیشتر نشه
    با این شرایط مخابرات خوبه یا برم جای دیگه؟
    اگه شبانه زیاد برات مهم نیست برو شاتل . 200 گیگ تقریبا همین مقدار برات در میاد . حسنش اینکه میدونی توی روز هیچوقت سرعتت کم نیست . اما خوب شبانه فاتحه ...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسی همچین مشکلی الان داره یا قبلا داشته ؟
    سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی خوب شده فقط یه مشکل جدید من دارم این که دقیقا از موقعی که سرعتها خوب شده بعضی مواقع وسط دانلود یه دفعه IDM ارور میده که سرور مربوطه فقط تک کانکشن جواب میده و باید با یک کانکشن از اول دانلود کنی و خودش بدون اجازه از اول دانلود رو شروع میکنه . حتی از سرورهای ایرانی .
    یه فایل یک گیگی رو با این همه بدبختی دانلود کرده بودم اخرش یهو همین ارور رو داد و شروع کرد از اول دانلود کردن . خیلی واسم عجیبه بدون هیچ پرسشی و yes و no ای خودش دانلود رو میاره از اول . دیشب چندتا از دانلود هام رو از اول خودش دانلود کرده در حالی که تا ساعت سه من بیدار بودم اکثرشون چند درصد بیشتر نمونده بودن تا تموم بشن .
    جالبه وقتی باز کنسل میکنم و رزیوم میکنم باز با همون 16 تا کانکشن دانلود میکنه .
    Last edited by Gregar; 01-09-2013 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

دیشب که سرعت خوب بود از سرور های خارجی دیشب تقریبا 3 گیگ گرفتم
    از سرور های ایرانی چطور ببین شب سرعتت چطوره؟ من الان بیشتر گیم دانلود میکنم که سایتهای ایرانی میزارند اون خارجیا بخاطر کپی رایت زود لینک ها رو حذف میکنند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

کسی همچین مشکلی الان داره یا قبلا داشته ؟
    سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی خوب شده فقط یه مشکل جدید من دارم این که دقیقا از موقعی که سرعتها خوب شده بعضی مواقع وسط دانلود یه دفعه IDM ارور میده که سرور مربوطه فقط تک کانکشن جواب میده و باید با یک کانکشن از اول دانلود کنی و خودش بدون اجازه از اول دانلود رو شروع میکنه . حتی از سرورهای ایرانی .
    یه فایل یک گیگی رو با این همه بدبختی دانلود کرده بودم اخرش یهو همین ارور رو داد و شروع کرد از اول دانلود کردن . خیلی واسم عجیبه بدون هیچ پرسشی و yes و no ای خودش دانلود رو میاره از اول . دیشب چندتا از دانلود هام رو از اول خودش دانلود کرده در حالی که تا ساعت سه من بیدار بودم اکثرشون چند درصد بیشتر نمونده بودن تا تموم بشن .
    جالبه وقتی باز کنسل میکنم و رزیوم میکنم باز با همون 16 تا کانکشن دانلود میکنه .
    حدود دوماه پیش منم همین مشکل رو داشتم چندین بار فایلی تا 80 الی 90 درصد دانلود میشد بعد یهو IDM همشو پاک میکرد دوباره از اول دانلود میکرد. حتی یه دفعه یک فایل یک گیگی دقیقا تا 99.5 درصد دانلود شده بود که یه دفعه شروع کرد از اول دانلود کردن. اینقدر حالم گرفته شد که قابل تصور نبود البته اون موقع سرعتم خوب بود و زیاد اهمیت نمی دادم. بعضی شبا تا 2.5 گیگ هم دان میکردم اگه افت سرعتی هم پیش می اومد کمتر از نیم ساعت بود و این موارد خرابی دانلود که گفتم تو همون تایم کوتاه رخ میداد.البته تو ماه رمضان که سرعتا برای اولین بار افتضاح شد حدود سه گیگ به همین ترتیب پرید.

داره خودمونی میشه kazem3300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه شبانه زیاد برات مهم نیست برو شاتل . 200 گیگ تقریبا همین مقدار برات در میاد . حسنش اینکه میدونی توی روز هیچوقت سرعتت کم نیست . اما خوب شبانه فاتحه ...
    الان که مخابرات شبانه رایگانش رو برداشته
    اگر چه بود و نبودش هم با این سرعت افتضاحش هیچ فرقی نداره
    دوستان کسی پیشنهاد خوبی واسم نداره
    تو اکانت های مخابرات چیز بدرد بخوره دیگه ای نیست؟
    طرح خانواده بگیرم 100 گیگ شارژ کنم چه جوری ؟

داره خودمونی میشه kazem3300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر دوستان از شرکت دیگه اکانت خوب دارن ممنون میشم معرفی کنند.
    Last edited by kazem3300; 01-09-2013 at 13:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

11. 2 کاربر از moji_202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •