انگار بدجور رفته تو کف بازی !
راستی دوستان توجه کردین بعضی وقت ها ماشین های قدیمی اولین بار استارت نمیزنن ؟
اینش خیلی جالب بود .
انگار بدجور رفته تو کف بازی !
راستی دوستان توجه کردین بعضی وقت ها ماشین های قدیمی اولین بار استارت نمیزنن ؟
اینش خیلی جالب بود .
ولی خدا وکیلی اگه این مسله ی برف رو هم درست می کردن خیلی حال می داد
یعنی هیچ راحی نداره.راستی درایور گرافیک رو میزنه 8.12 ولی مینویسه.ورژن 6.که مال بعضی ها مینویسه 7
بازی خیلی بازی قشنگیه، ولی حیف که مشکلاتش زیاده.من که تا مطمئن نشم بعد از عوض کردن ویندوز هم می تونم از سیو هام استفاده کنم دیگه بازی نمی کنم.هنوز هیچ کس نتونسه بعد از تعویض ویندوز از سیو هاش استفاده کنه.من هم xp sp3 دارم و هم vista sp1 ، گفتم هی از این ویندوز به اون ویندوز می رم، بلکه بتونم بفهمم سیو ها کجاست ولی جالب اینجاست که با اینکه من هیچ فایلی رو کپی نکردم، خودش از سیو هام اومد.البته این رو یادم رفت بگم که من 49% بازی رو رفته بودم و بعد از عوض کردن ویندوز سیو هام پرید.الآن هم فقط برای تست یه مرحله از بازی رو رفتم تا سیو بشه.
ین مال من
که درایور رو زده 8.12
ولی ورژن رو زده 6
ولی مال اون پسره Vegas رو زده 7
دلیلش چیه.
مگه این درایور 34 مگ نیست
خوب من اومدم خونه!
آره توی سیستم خودم که نگاه کردم درست بود و very high رو داشت ولی تعجب می کنم که توی سیستم برادرم که کارت گرافیکش 1 گیگ 9500 gt هست برای چی very high رو نداشت؟؟؟
جالبه در هر صورت من وقتی میام توی gta از اول رو very high هست تکسچر.
عزیزان دوباره میگم هنوز که هنوزه مشکل سایه ها رفع نشده من توی سیستم برادرم ریختم پچ رو ولی باز هم حل نشد ما خودمونم درگیر همین مسئله هستیم و من دارم روش کار می کنم و با بیشتر dvd ها این مشکل وجود داره ولی توی بعضی ها من جمله خودم نیست عزیزان فکر کنم آپدیت پچ هم می خواد بیاد ولی مطمئن نیستم!
نه بابا از این کارا نمیکنم.
خب چیکار کنیم.مطلبی از بازی.اسکرین شاتی یه چیزی بزاریم دیگه.تاپیک پس چیه؟
این چیزهایی که داخل Gta iv هستش واقعا عجیبه و نوع آوری های جالبی داره.جی تی ای بعدی دیگه می خواد چی باشه خدا بخیر کنه.![]()
تو دانلود کردی؟؟؟؟؟؟
درایور قبلی تو پاک کردی؟؟؟؟؟
این درایور جدیده رو که برای ATI اومده رو ریختی البته اون قبلی 8.12 بود اینو نمیدونم؟؟
در هر صورت من چیزی از اینی که گزاشتی نمیفهمم یک riva tuner بریز بعد عکس بزار اونطوری می فهمم!!
اونجا وقتی که بریزی پایینش version رو نوشته که همشون 8.12 نیستن بعضی ها کمترن که اونا درایور اضلی نیستن.
تو اول درایور های قبلی رو توسط این برنامه پاک کن بعد درایور جدید رو بریز.
riva tuner رو هم از اینجا بگیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله من از خود سایتگرفتم.812 بود دیروز اخرین ورژن.ولی من هنوز مشکل سایه ها رو دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)