تو که دم از ادب می زنی چرا ملت رو سر کار میزاری که این خودش بدترین بی ادبیه(من تند حرف زدم که شایعه درست نکنی که ملت برن سر کار مثل اون نیم ساعتی که من رفتم سر کار)
ثانیا کسی که این پست رو زده بود بیبین چه جوابی بهش دادم ایا با ایشون هم تند حرف زدم وپست تو که رفتی چیزی رو تایید کردی که دلیل نداری کمی تند بودم که بدونی ملت بیکار نیستن
سوما برای اینکه برای دیگران احترام قائل هستم نمی خوام وقتشون رو مثل من از دست بدن این هم که دیگران رو بزاری سر کار بی احترامی
وقتی که چنین چیزی پیش میاد که هیچ کس ندیده زمانی حرف تو درسته دلیلت برای همه مثل روز روشن باشه
منطق اینه نیست که شراب فروش چون کارش اینه بیاد و از انگور وحشی پاییز رو در نزدیکی دریاچه بچینه یا پدر ماری که درباره گیاهان مطالعه می کنه بیاد چندتا از گل ها رو بچینه
این فقط یه بازیه انتظار بی خود و فلبداهه از اون نداشته باشین در نتیجه من به ندیدن خودم اعتماد نکردم بلکه مقداری در این باره فکر کردم و فقط من نبودم 450 صفحه یا 4500 تا پست اعتماد کردم و اون پست رو دادم
تا الان یکی از بهترین سیوهای این بازی رو دارم شاید هم بهترین سیو و نمی خواستم سیو رو تا سال سوم بازی تو سایت بزارم ولی اگه بخوای سیومم رو تو زمستان بهت می دم که فردا برامون بزاری تو که میگی خیلی دیدی اینبار هم می تونی نه
دعوای نیست فقط کسی که میاد پستی رو با قاطعیت رد می کنه باید براش دلیل قاطع داشته باشه نمی شهبابا ول کنین دیگه باهم دعوا نکنین
ما رو اوس کنه ما هم بریم سر کار مثل خیلی از پستا که رفتیم سر کار