تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1746 اولاول ... 3524024424484494504514524534544554564625025529521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

9

باید ability power خرید یا magic resist یا attack damage کدوماش تاثیرش بیشتره و هر کدوم رو چی تاثیر میذاره؟ مجیک رسیست کدوم گزینه رو بیشتر می کنه ابیلیتی و اتک کدوم گزینه رو ؟
    ابیلیتی پاور روی قدرت مجیکت تاثیر داره البته اگه mageباشه!!!!!اگه بدونی منظورم چیه.اتک دیمیج روی همه ی چمپ ها خوبه روی بیسیک اتک و بعضی از ابیلیتی هات تاثیر داره و دیمیجی که به دشمن میزنی رو قوی تر میکنه مجیک رزیست اون دیمیجی که از طریق ابیلیتی ها و یا بعضی از ایتم ها که به صورت مجیک می باشد رو کم میکنه کلا همه ی این ها برای چمپ خوبن و بستگی چمپت داره که چی براش بهتر باشه(اگه موست رو بیاری رو ابیلیتی ها اونجا نوشته که اتک دیمیج یا ابیلیتی پاور قدرت اون ابیلیتیت رو افزایش میده)خوب تونستم منظورم رو برسونم؟

2. 3 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ابیلیتی پاور روی قدرت مجیکت تاثیر داره البته اگه mageباشه!!!!!اگه بدونی منظورم چیه.اتک دیمیج روی همه ی چمپ ها خوبه روی بیسیک اتک و بعضی از ابیلیتی هات تاثیر داره و دیمیجی که به دشمن میزنی رو قوی تر میکنه مجیک رزیست اون دیمیجی که از طریق ابیلیتی ها و یا بعضی از ایتم ها که به صورت مجیک می باشد رو کم میکنه کلا همه ی این ها برای چمپ خوبن و بستگی چمپت داره که چی براش بهتر باشه(اگه موست رو بیاری رو ابیلیتی ها اونجا نوشته که اتک دیمیج یا ابیلیتی پاور قدرت اون ابیلیتیت رو افزایش میده)خوب تونستم منظورم رو برسونم؟
    تا حدودی فهمیدم
    اینطوری درسته؟
    فرضا چمپ انتخابی شمشیر دستشه اگر اتک دمج انتخاب کنم قدرت شمشیرش بیشتر میشه درسته؟
    حالا اون ابیلیتی ها اونایی هستند که باید از گزینه های پایین انتخابشون کرد و یکبار رو حریف اثر می کنه بعد چند ثانیه بعد دوباره انتخاب میشه .. درسته؟

خوب مجیک کدومه این وسط؟

داره خودمونی میشه dirtyworm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Bushehr

پيش فرض

باید ability power خرید یا magic resist یا attack damage کدوماش تاثیرش بیشتره و هر کدوم رو چی تاثیر میذاره؟ مجیک رسیست کدوم گزینه رو بیشتر می کنه ابیلیتی و اتک کدوم گزینه رو ؟
    بزار یه توضیح کوتاه بدم
    نگا واسه یه بازی بر فرض بازی رنک باید توی یه تیم همه جور چمپ باشه یه Ap range میره MID به طور معمول یه تانک میره Top که معمولا Solo یعنی تنها بازی میکنن و یه ADCو Suport میرن پایین
    حالا اینا که گفتم چین ؟
    AP که همون جادوگرا هستن معمولا و اکثرا هم دور زن هستن
    tank هم که فکر کنم بدونی البته تاپ غیر از تانک هم میره یعنی melee هایی که off tank هستن مثل XIn یا Garen
    و AD کلا به اونایی میگن که با اتک معمولی دمیج وارد میکنن و اسپل هاشون کمتر کار میکنن نسبت به Ap ها
    ADC هم همونا هستن ولی دور زن هستن
    Support هم که کارش معلومه خریدن Ward و کمک به تیم و معمولا مینیون نمیکشه تا ADC بکشه و قوی بشه
    Jungler رو جا گذاشتم اونم که کارش جنگل کردنه تا نفری که سولو تاپ بازی میکنه زودتر قوی بشه و جانگر باید بیاد همه لاین ها و گنک کنه
    این توضیح رو دادم که کل بازی دستت بیاد
    حالا کاربرد ttack damage همون AD میشه که فکر کنم فهمیدی واسه کیاست
    ability power هم همون Ap هست که واسه جادوگراست
    magic resist واسه اینه وقتی یه Ap جلوت هست باعث میشه هر اسپل که به تو میزنه قدرتش کمتر به تو وارد بشه یعنی در واقع یه جور آیتم دفاعیه مثل Armor که برای دفاع در مقابل AD ها هست
    میونم توضیحم کامل نبود چون تند تند نوشتم ولی امیدوارم یاد گرفته باشی قانون کلی این بازی رو

5. 2 کاربر از dirtyworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا شما موست رو ببر رو ابلیتی ها تو نوشته ش نگاه کن اگه (X+) با رنگ سبز بود با ability power اثر میکنه اگه نارنجی بود با attack damage زیاد میکنه یا مثلا w راموس زرده با armor ااثر میکنه بازم هست ولی بیشتر ap و ad
    magic resist و armor هم قابلیت های دفاعی هستن

7. 4 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دقیقا همین پست بالا!
    موس رو می بری رو ابیلیتی ها نوشته که فیزیکال دمج یا مجیک دمج وارد می کنن!
    یه چیز دیگه اینکه شما هنوز وارد بازی نشدی تو خود کلاینت یه تب چمپیونز داره اونو کلیک کن!
    اونجا اومده چیمپیونها رو بر اساس نقششون تو بازی دسته بندی کرده مثلا carry یا tank و... مثلا برای یه چمپ تانک مشخصه که باید hp و armor و mr بخری! یعنی اینا تو همه تانکها مشترکه ولی مثلا اینکه اول چی بخری یا کدوم بیشتر قوی کنی نسبت به بازی خودت و شرایط تیم و حریفت داره! (اینا کم کم دستت میاد)

ADC هم همونا هستن ولی دور زن هستن
    آقا کی گفته کری حتما باید range باشه؟ yi بهترین کری تو کل بازی

9. این کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

فقط یه چیز یادت باشه
    حالا شما لول پایینی تو بازی هات جانگل نیستش.
    معمولا 2/1/2 میرند
    ولی معمولا ADC و ساپورت میرن Bot، یه AP قوی مثل Diana, TF, Syndra, Morgana,... میرن Mid و یه چمپی که بدونه تنهایی از پسش بر بیاد (مثل داریوس Irelia Jax Jayce Garen و ...) میره top و یه جانگل هم که معمولا با چمپای استاندارد و تابلو جانگل میکنند (کسی نمیاد با morgana جانگل کنه )
    به نظر من آسون ترین اینا Top هستش. اگه یکم map awareness داشته باشی و 1-2 تا وارد بذاری و با چمپت یاد بگیری دیگه کسی جلو دارت نیست.
    Adc که من خودم با این پینگ نمیتونم چون باید هر چی کریپ هست Last Hit کنی و با این پینگ میزنی 5 ثانیه بعد اینکه مرد اتک میده
    ساپورت هم بد نیست ولی باید وارد باشی و سخت ترین چیزش اینه جلوی خودتو بگیری و فرتی کیل ندی
    مثل اون Sona ی که Triple زد :|

11. این کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

البته یه نکته زیاد به دورزن و نزدیک زن بودن توجه نکن.
    بعضی ها که کلا Hybrid هستند.
    مثلا Yi به ظاهر ADC اما باور کن اگه AP ببندی یکی از بهترین AP های Mid میشه. هر 25 ثانیه کل عمرتو هیل میدی
    Alpha Strike ت هم مثل چی دمیج میده.
    همچنین Teemo هم میتونه ap هم ad باشه.

بعضی ها که کلا جدا هستند. مثل Kayle نزدیک زنه ولی یه اسپلش دور زنش میکنه و از APش استفاده میکنه به خطار همین هم ساپورت BOT میتونه باشه هم میتونه Solo Top بزنه همه رو

13. 2 کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکم پیچیده شد
    از بین free ها کدوم بهتره؟ می خوام بوت بکشم فقط . من دفندر نیستم کلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا حدودی فهمیدم
    اینطوری درسته؟
    فرضا چمپ انتخابی شمشیر دستشه اگر اتک دمج انتخاب کنم قدرت شمشیرش بیشتر میشه درسته؟
    حالا اون ابیلیتی ها اونایی هستند که باید از گزینه های پایین انتخابشون کرد و یکبار رو حریف اثر می کنه بعد چند ثانیه بعد دوباره انتخاب میشه .. درسته؟

خوب مجیک کدومه این وسط؟
    انگیلیسی بلدی دیگه برو رو ابیلیتی ها ببین چی نوشته بعد هر چمپی که شمشیر دستشه اتک دیمیج براش خوب نیست که کاسادین کاملا ap باید بری یا master yi با اینکه ابیلیتی هاش apقویش میکنه و در اصل باید apبری ولی به خاطر attack speedاش براش کریتیکال هیت ببندی . اتک دیمیج خیلی خفن تر یا به عبارتی اور پاور میشه همش بستگی به چمپت داره خواستی ای دی اکنتتو بده شاید یکی اومد تو بازی یهت یاد دادبه صورت خفنmaster yi وقتی apمیری میشه از ابیلیتی 2 اش به عنوان تانک هم استفاده کرد وقتی جانش میرسه اخر همه میخوان اونو بزنن تا سریع بمیره ابیلیتی دو شو میزنه دیگه نمیمیره ولی نمیدونن جکس تو اون چند لحظه که میخوان yiرو بکشن چه میکنه(از بازی های خودم و مستر یی در تاپ)
    یکم پیچیده شد
    از بین free ها کدوم بهتره؟ می خوام بوت بکشم فقط . من دفندر نیستم کلا
    با viبری یاtalonبد نیست
    Last edited by daniel'; 27-05-2013 at 18:25.

16. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینم آی دی من تو بازی ادد کنین تا وقتی بازیم بهتر شد باهم بازی کنیم
    smohsen

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •