صبانت اينجا كار مي كنه مشكلي نيست حتما دارن يه كاري مي كنند چرت و پرت گفتند![]()
صبانت اينجا كار مي كنه مشكلي نيست حتما دارن يه كاري مي كنند چرت و پرت گفتند![]()
آره درسته منم همین مشکل رو دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری مشکل داره و معلوم نیست کی درست میشه
سلام،میخواستم بدونم سرعت دانلود تعرفه های نامحدود صبانت که جدیدن داده چجوریه؟ اصلا بدرد میخوره نامحدودش؟ اینم اگه خیلی دانلود کنی با حجم های بالا محدودت میکنن یا نه؟ ضریب اشتراکشون واقعا همونطور که نوشتن 1 به 10 هستش؟ من الان شاتل دارم میخوام ببینم اگه نامحدود صبانت بهتره عوض کنم شاتل رو صبانت بگیرم
اينترنت شبانه از ساعت 2 تا 7 هست يا تا 8؟
شبانه از 2 تا7 اما ما یه ترفند هایی میزنیم میشه تا 8
6:29 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
6:44 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
6:58 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
نتیجه تا 7:59 کانکت میمونه
راستی تو این اوضاع بد تهران امشب من با 240 ثابت دان کردم چه جوری
دوتا لینک گذاشتم واسهع دانلود همزمان جمعشون از 240 بالا میزد هر کدوم 120 ثابت بودند حال داد امشب
البته تا حالا که عالی بوده
خوب به سلامتی امروز 6:58 که دی سی کردم دیگه کانکت نشد ؟
یه ساعت دانلودم پرید
عجب انگار چش خورد
یک مرد تو صبانت تهران نیست جواب تلفن بده
فقط نمایندگی فارا اهواز میگه مشکل از دیتا و تهران هست 1 هفته هست اهواز صبانت قطع هست و گاهی فقط گوگل باز میشه .
1- دوستان سرویس های نامحدود اومدن ؟ تعرفه ها و سرعت دانلودشون رو میشه بگین ؟
2- شبانه از ساعت چند شروع میشه ؟؟؟ من همیشه از 3 میزاشتم ولی یکی از بچه ها گفته که از 2 !!!درسته ؟؟؟ اگه از 2 باشه که شبی میشه 2گیگ دانلود کرد !!!!
3- 2 روزه ساعت 6:44 اینترنتو قطع میکنم دیگه وصل نمیشه و 1 ساعت دانلود میپره
مشکل چند روزس رفع میشه یا کلاًبستن ؟؟؟
4- یکی از بچه ها گفته بود که اگه یه کارایی بکنین میتونین 2 تا8 دانلود کنین !! اگه میشه راهنمایی کنید چون من الان 3 تا 7:44 دارم
آره دو سه روزه وقتی قبل از 7 دی سی میکنی دیگه نمیشه کانکت شد ؟ چرا بستنش
شد 2 تا 7
نگو خدایی 3 تا8 بهتره
اصلا یه صحبتی بکنین ببینی میشه بکنینش 4 تا9 یا مثلا یکم دیرتر 5 تا 10 هم ما مشکلی نداریم خوبه
اگه بره 2 کهدیگه خواب ماب نداریم
یعنی این قدر مشهد بده
اصفهانش عالیه داداش روم به دیوار فکر کنم دانلود همه شهر ها جمع شده تو مراکز مخابرات ما
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)