تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1124 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

محدود رو با نامحدود که مقایسه نمی کنی؟
    کدوم سرویس 128 صبانت 130 تا می کشه؟
    ماهیانه چقدره؟ اگه خوبه تا بگیریم؟
    البته اگه برخی قصد شلوغ نشدن صبانت رو ندارن یه وقت
    به نکته ی خوبی اشاره کردی.... و من میدونم همه پستهای یکی دوماهه اخیر رو خوندی و حواست جمع هست!

در مورد سرویسهای مختلف بهتره با کلمات و اسمها بازی نشه ! و معیار همون سرعت دانلود باشه!

مخابرات رو بهتر از من می شناسی ... روزای بد داره و خوب..... باید دید این قضایایی که برای حجمی ها اتفاق افتاد قراره دائمی باشه یا جز روزای بد بوده؟!

بهرحال تا هفته پیش با 23 تومن هیج سرویسی با حجم 5 گیگ و سرعت دانلود بالای 200 نبوده به جز مخابرات !

در مورد شرکتی مثل صبانت ! فقط تاپیک خودش رو بخونی خیلی چیزا دستت میاد وگرنه اینجا بودن کسایی که میگفتن 300دانلود داریم ...یعد همین sc@ry اومد گفت ما برای صبانت بالای 2 مگ نمیبندیم برای مشترک!!

دیگه تو خودت تا آخرش رو برو ....

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سر از حرفات در نمیارم

الان مخابرات تعرفه محدود 128 رو زده 10 گیگ برای یک ماه 23 تومن , برای سه ماه 10 گیگ رو زده 31 تومن
    ولی صبانت طبق تعرفه سایت 5 گیگ 128 3 ماهه اونم از نوع اقتصادیش رو میده 28500 تومن و هر گیگ اضافه 5000 تومن

اگر 128 ای که شما گرفتی کلا در همه ساعات سرعتش 16 کیلوبایته پس کلاه سرت رفته
    و باید اون سرویس رو پس بدی و کلا مخابرات نگیری
    چون محدود زیر 50 سرعت باشه یعنی چپوندن و پول قاپیدن
    تا 30 هم میره! قبلا 256م تا 32 میرفت! زنگ میزنم میگم چرا اینطوریه؟ میگه باید یکیو بفرستیم اول! بعد پورتتو عوض کنیم!

خیر سرش 1ب1 ! اما صبانت 1ب4.....

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

آقای sc@ry قراره سرعت 1024 محدود روی 120 بمونه ؟ اینطور که مشخصه 2 روز دیگه میارینش روی 80 دیگه ... !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به نکته ی خوبی اشاره کردی.... و من میدونم همه پستهای یکی دوماهه اخیر رو خوندی و حواست جمع هست!

در مورد سرویسهای مختلف بهتره با کلمات و اسمها بازی نشه ! و معیار همون سرعت دانلود باشه!

مخابرات رو بهتر از من می شناسی ... روزای بد داره و خوب..... باید دید این قضایایی که برای حجمی ها اتفاق افتاد قراره دائمی باشه یا جز روزای بد بوده؟!

بهرحال تا هفته پیش با 23 تومن هیج سرویسی با حجم 5 گیگ و سرعت دانلود بالای 200 نبوده به جز مخابرات !

در مورد شرکتی مثل صبانت ! فقط تاپیک خودش رو بخونی خیلی چیزا دستت میاد وگرنه اینجا بودن کسایی که میگفتن 300دانلود داریم ...یعد همین sc@ry اومد گفت ما برای صبانت بالای 2 مگ نمیبندیم برای مشترک!!

دیگه تو خودت تا آخرش رو برو ....
    بله! یکی از کاربرا گفت که 400 ه نه 300!

من یکی همیشه وقتی محدود میگیرم 128 میگیرم چون که شبا اصلا دانلود نمیکنم...
    سرعتمم از 115 تا 145 متغیره!

از هر کیم میخوای بپرسی بپرس! 128 صبانت رو 1مگه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

در مورد کاربرایی که نگران بودن کسی نیاد آساتک, و در اثر تجربه به این نتیجه رسیدن که شلوغ شه خراب میشه تا اون جایی که من میدونم تو چند صفحه قبل گفتن که این چه وضع 1مگه محدوده!!!!!!

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا 30 هم میره! قبلا 256م تا 32 میرفت! زنگ میزنم میگم چرا اینطوریه؟ میگه باید یکیو بفرستیم اول! بعد پورتتو عوض کنیم!

خیر سرش 1ب1 ! اما صبانت 1ب4.....
    مگه محدود رو 1 به 4 میکنن؟

در ضمن مشخصا اونا میگن ایراد از طرف تو هست
    یعنی اینکه انتظارشون اینه سرعت بالاتر باشه
    نویز خطت چقدره ؟

من الان یه یوزر خاص برام مهم نیست

و تو این خراب شده کسی هم نیست پاسخگو باشه بدونیم سرعت فلان سرویس چقدره
    پشتیبان های مخابرات هم بی سواد ترین پشتیبان های کل دوران اینترنت بازی هستند!
    نمیدونم این صبانت قحطی آدمه اینارو گذاشته
    قرار نیست یه پشتیبان فقط کارش ریست کردن خط باشه
    چهارتا چیز دیگه یادشون بدن یا رو کاغذ براشون بنویسن تا اینقدر با اعصاب ملت بازی نشه

جناب احسان محمدی ، لطفا شما برو به این صبانتی ها بگو که این وضعیت پشتیبانی هست
    روزا ها که خانمها هستند که اصلا چیزی نگم بهتره
    شبا هم که آقایان هستند تنها چیزی که یادشون دادن اینه بگن فردا تماس بگیرید الان پنل نداریم یا اینکه بگن ریست می کنم
    Last edited by smohsen; 30-11-2012 at 22:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال داشتم. من قبلا 512 نامحدود داشتم. 2 ماهه شارژ نکردم. حالا امروز فهمیدم که تعرفه ها عوض شده. میخواستم بدونم جریان این جشنواره سراسری که پول اینترنت رو قبض میاد چیه؟ اخه سرعت ا مگ با حجم 8گیگ ماهانه 17000 تومن ولی اگه بخوای همون سرعت خارج جشنواره بگیری با همون حجم میشه 40000 تومن! جریان چیه؟ سرعت دانلودشون فرق داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سرعت دانلود 128 حجمی روی 64 هستش
    سرعت دانلود 1024 حجمی روی 192 هستش

سرعت حجمی های جشنواره با معمولی هیچ فرقی نداره
    قراره! یه STM1 اضافه کنن و سرعت ها بهتر شه ولی زمانش مشخص نیست

اگه توی هیچ تایمی سرعتتون به حداکثری که گفتم نمیرسه مشکل خاص شماست که میتونه به دلایل مختلف باشه
    نویز خط
    آنتی ویروس
    ویروس
    مودم
    یا نهایتاً پورت
    بعضی وقت ها هم مشکل مقطعیه و با خوموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه. حالا ریست چیکار میکنه؟ دقیقاً کار خاموش روشن کردنو انجام میده!
    اگه بگن خاموش روشن کن بعضی یوزرا متقاعد نمیشن، ولی وقتی میگن ریست میکنیم راضی میشن!

توضیح دادن تمام دلایل احتمالی واسه مشکل سرعت کلی وقت میبره و کلی یوزر پشت خط میمونن. علاوه بر این شما مودم دیگه ای واسه تست نداری، خیلی ها نمیتونن برن رو دیوار سیم ورودی رو چک کنن، خیلی ها نمیتونن آنتی ویروس نصب و آپدیت کنن و...
    وقتی یه نصاب میاد همه چیو چک میکنه، اگه مشکل حل نشه پول نمیگیره، اگه حل شه 5 تومن میگیره
    حالا انصافاً کدوم راه حل منطقی تره؟
    Last edited by sc@ry; 30-11-2012 at 23:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستی پارس آنلاین(خودم تو خونه پارس دارم ) هم یه سری تعرفه یک به ده نامحدود آورده
    یک مگش با از 30 تا 150 نوسان داره، بعد میگن که مقدار دانلودی که با سرعت خوب میتونی انجام بدی محدوده، بعد از رسیدن به اون حجم دانلود سرعت میپکه

خطاب به دوستانی که تبلیغات منفی میکنن که جایی شلوغ نشه!
    فکر میکنین کلاً این تاپیک رو چند نفر میبینن؟
    10نفر؟ 20نفر؟ 100 نفر؟
    این تعداد در مقایسه با 20 هزار یوزر مخابرات یا 5-6 هزار یوزر آسیاتک یا 8-9 هزار یوزر پارس اصلا به چشم میاد؟
    میتونن تاثیری داشته باشن؟
    Last edited by sc@ry; 30-11-2012 at 23:09.

11. این کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مگه محدود رو 1 به 4 میکنن؟در ضمن مشخصا اونا میگن ایراد از طرف تو هستیعنی اینکه انتظارشون اینه سرعت بالاتر باشه نویز خطت چقدره ؟من الان یه یوزر خاص برام مهم نیستو تو این خراب شده کسی هم نیست پاسخگو باشه بدونیم سرعت فلان سرویس چقدرهپشتیبان های مخابرات هم بی سواد ترین پشتیبان های کل دوران اینترنت بازی هستند!نمیدونم این صبانت قحطی آدمه اینارو گذاشتهقرار نیست یه پشتیبان فقط کارش ریست کردن خط باشهچهارتا چیز دیگه یادشون بدن یا رو کاغذ براشون بنویسن تا اینقدر با اعصاب ملت بازی نشهجناب احسان محمدی ، لطفا شما برو به این صبانتی ها بگو که این وضعیت پشتیبانی هستروزا ها که خانمها هستند که اصلا چیزی نگم بهترهشبا هم که آقایان هستند تنها چیزی که یادشون دادن اینه بگن فردا تماس بگیرید الان پنل نداریم یا اینکه بگن ریست می کنم
    ببين، الان 128 7گيگ مخابرات دارم(فعال) قبلشم تير 256 داشتم، سرعت دانلودش از 2-نهايتا30 متغيره!اما 256ه هميشه 32بود.البته چند روز اول تا 60 هم ميرفت اين 128 اما تو آذر، نديدم! SNR خطم 26ه و DOWNSTREAM 2304! اما از وقتي محدود دارم وضع اينه! شهريور تا آبان 128 با 5گيگ صبانت رو اون يكي خطم داشتم، سرعت دانلودش برابر 1مگ بود يعني 128! جالب اينجاس 128 مخابرات باند تضمين شدس، اما 128قبليم 1ب4 بود اگه اشتباه نكنم... در كل خيلي زياد آن نميشم اما خداييش TIMEOUTي كه تو هفته اول از مخابرات گرفتم برابر كل 3ماه شهريور تا آبان بود... كيفيت صبانت نسبت به اينجا خيلي بهتره اما تعرفه هاي صبانت واقعا بيشتره!

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •