گهي زين پشت و ...
اون موقع كه 6 ماه اول سال ميخريد 31 روزي ميگيريد خب اسفند هم 29 روز هست ديگه
من هم اوايل اين ماه 3 ماهه گرفتم شد 91 روز چون 29+31+31 هست.
گهي زين پشت و ...
اون موقع كه 6 ماه اول سال ميخريد 31 روزي ميگيريد خب اسفند هم 29 روز هست ديگه
من هم اوايل اين ماه 3 ماهه گرفتم شد 91 روز چون 29+31+31 هست.
از چه پکیجی با چه سرعتی و با چه قیمتی استفاده میکنید؟
![]()
اینا قرار نیست عیدی چیزی بدن ؟
دوستان یه سوالی واسم پیش اومده
1- اگر پورت من رو روی 2 مگ بسته باشن آیا بستگی به مودم داره که سرعت دانلود رو نتونه بیشتر از 120 بکشونه ؟
2- من سرویس 256kb دارم gp9x-1 . سرعت دانلودم روزها 120 هستش و با شبانه 90 دانلود میکنم . با توجه به سرویس 128kb دوستان آیا در حقم ظلم نمیشه ؟![]()
نه مودم بيشتر از اين حرفها جواب مي ده به مودم ربطي نداره.
ببين سرويس شما جزء 128 ها هست. علاوه بر اينكه دان استريم روي چند هست خود پارس هم محدود ميكنه مثلا حداكثر سرعت 128 ها 1024 هست يعني دانلودش ميشه 120 حدودا يا 256 محدود ميشه 1536 كه حدود 190 ميشه دانلودش و 512 هم همون 2 مگ هست.
روال كلي اينه ولي استثناهايي هم هست
بايد 16 دانلود ميكردي الان 120 دانلود ميكني تازه عيدي هم ميخواي؟![]()
من امروز رفتم قرار دادم 6 ماهه رو تمدید کردم و 3 ماه بستم
مجبور شدم حضوری برم چون امکان بستن قرارداد کمتر از میزانی که قبلا بسته بودیم نبود
خب ببین ، شرکتهای دیگه وقتی 128 میدن سرعت دانلودشون 16 هست و بعضیهاشون دیگه نهایتا تا 25 میره
اما پارس آنلاین وقتی 128 میده بهتون ، سرعت دانلودش 140 هستش، یعنی در واقع سرویس 1 مگ رو بهتون میده به اسم و قیمت 128خب این عالی نیست؟
(البته جدیدا تو خوزستان این کارو نمیکنن اما باقی جاها همینطوره)
نه ، فکر نمیکنم
یادش بخیر پارس آنلاین یه زمانی برا من شبانه روز 140 50 دانلود میکرد ولی الان.. افسوسک !
عالي كه هست!
يه سوال ديگه...
از ساعت چند تا چند مجاني ميشه شبانه دانلود كرد؟![]()
e ! e ! e! میگفتم چرا سرعت دانلود من این قدر کمه ! من خیر سرم 256 دارم ولی توی روز سرعتم نهایت میشه 60 -70 و شبانه که افتضاح !
نگو اینا اومدن اپ استریم و داون استریم منو کم کردن ! :
![]()
بچه ها برای من یه ایمیل اومده که اگه از 10 اسفند تا 29 اسفند سرویس 3ماهه تمدید کنم 1ماه رایگان میده!
(قابل توجه دوستانی که از هدیه میپرسن)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)