بچه ها من دیگه با Edge نمیتونم به اینترنت وصل شم ، یعنی اصلا edge فعال نمیشه . شما هم همین مشکل را دارید ؟
بچه ها من دیگه با Edge نمیتونم به اینترنت وصل شم ، یعنی اصلا edge فعال نمیشه . شما هم همین مشکل را دارید ؟
من رام miui با آندروید 2.3.4 کوک شده برای گالکسی رو دارم ...
کوک شدش رو که ما هم خیلی وقته داریم .. بحث سر رام رسمی بود![]()
sms كه مي فرستم ، دليوريش كه مياد بعضي مواقع صداي دليوري كامل پخش ميشه اما بعضي مواقع كه يا اصلا صدا نميده فقط ويبره ميده يا اينكه يه تيكه اول آهنگ رو فقط پخش ميكنه و قطع ميشه ... اين مشكل رو كسي نداره؟
روي رام 2.2.1 اين مشكل رو داشتم و روي 2.3.3 هم مشكل باقيست
اقایون این مدل 9003
چند تا از مشکلات اساسیش رو به من بگید .خواهشا سریع ممنون میشم.مثلا نخوندن فایلهای فلش در مرورگر و ........
سلام
مشکل ؟ مشکلی نداره I9003 ... فایل فلش هم میخونه ...
من چیزی به نام " مشکل " تویه این گوشی نمی بینم !
خوش باشی !
دوستان یه مقایسه بین GPU های این 3 گوشی I9000-I9001-I9003 میزارید ؟
PowerVR SGX540 قدرت پردازشی بیشتری داره یا Adreno 205 ؟
سلام
I9003 که از SGX 530 استفاده میکنه و زیاد جالب نیست ...
میمونه SGX 540 و Adreno 205 ...
حقیقتش اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم ولی میدونم که PwerVR SGX 540 میتونه 90 میلیون Triangle رو در ثانیه پردازش کنه ولی Adreno 205 فقط 25 میلیون اگه اشتباه نکنم .
اینم یه بنچمارک از GPU ها که چند صفحه پیش گذاشته بودم :
![]()
امروز 2.3.3 فارسی + تاچ ویز 4 + crt animation + نمایش درصد باطری رو روی گوشی نصب کردم در یک کلام فوق العاده شده !!
540 با اختلاف زیادی از بقیه قویتره و با 205 قابل مقایسه نیست
البته 205 هم تا مدت زیادی بازیهارو جواب میده
530 هم با توجه به اینکه دیزایر با gpu ضعیف 200 مشکلی تو اجرای بازیها نداره یا خیلی کم تو بازیهای سنگین افت فریم داره فعلنا جواب میده
gpu گلکسی ها خودشو تو بنچ مارک های سبک نشون نمیده چون محدودیت فریم دارن ... برای پی بردن به قدرت واقعی گلکسی ها بنچ مارک های GL benchmark مفیدن![]()
Last edited by hasanmotori; 12-06-2011 at 20:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)