دوستان سرعت دانلود سرویس شما هم روی 128 فیکس شده؟
![]()
دوستان سرعت دانلود سرویس شما هم روی 128 فیکس شده؟
![]()
سلام دوستان یکی بگه چرا ما وقتی با سیمکارت ایرانسل و با شارژ 10تومنی یک ماهه از اینترنت استفاده میکنیم کلی هم دانلود میکنیم یک ماه راحت میکشه ولی با این adsl اصفهان با اینکه من هیج دانلودی نمیکنم و فقط وبگردی میکنم باید هر چهار روز یکبار شارژ کنم آیا مال شما هم اینجوریه؟ به 2030 هم زنگ زدم ولی جواب درست و قانع کننده ای نمیدن راه حل چیه دوستان ؟
تایید میشه + سرعت افتضاح شده![]()
سوال شما ، سوال همه ی کاربران مخابرات هست و هیشکی هم جوابی نمیده .
چون وبگردی هم خودش از حجم کم میکنه.
اینجا چون سرعت بیشتره پس سایت های بیشتری رو توی یک ماه میرین.واسه همین حجم دانلود بیشتر میشه.
فیس بوک هم یکی از سایتهایی که حجم رو زیاد میگیره
خوب قبض تلفن هم دو ماه به دو ماهه دیگه
قیض تلفن دو ماه به دو ماه تسویه میشه
سلام
پارسال بود .رفتم دنبال adsl مخابرات نشد. گفتن منطقه شما ساپورت نمیشه.
گذشت و گذشت...
مکانمون عوض شده حالا میگن میشه از مخابرات adsl گرفت. مامور مخابرات میگه از شرکتهای دیگه بهتره ...
حالا بعد یک ساله اومدم همین تاپیک. کلی پست داده شده و خلاصه تقریبا این سرویس امتحانشو پس داده.
سوال تکراری و ابتدایی:
واسه adsl مخابرات چطوره؟ نسبت به دیگر شرکتهای خصوصی.
من خودم مودم دارم آیا حتما باید مودم خودشونو کار بزارن؟
اگه محل سکونت مهمه من بهارستان هستم.
مخابرات سرعتش نسبت به خیلی شرکتها بهتره ولی گاهی قطعی داره و هیچ کس هم جوابگو نیست. در ضمن حجم ترافیکشم خیلی زود تموم میشه ولی نمیدونم شرکتهای دیگه هم همینجوره یا نه؟! بدترین چیز همین جوابگو نبودنه ، چون تقریبا دولتیه و به شکایتها خیلی رسیدگی نمیشه.
تا اونجایی که من میدونم مودم زیاد تفاوت نداره ولی خودشون میگن اگه از مودمهای ما استفاده نکنید ما هیچ ضمانتی برای عواقب بعدیش نمی کنیم! یعنی یک جورایی آدمو وادار میکنن که از مودمهای خودشون استفاده کنیم و ریسک نکنیم. من خودم قبلا مودم دیگه ای نداشتم و به خاطر همین از مودمهای خودشون استفاده کردم. در مورد محل سکونت هم باید از خود مخابرات سوال کنی. فکر نکنم مخابرات زیاد محدودیتی داشته باشه و محدودیتها بیشتر مربوط به شرکتهای خصوصیه.
با مودم مشکلی ندارند
چون براشون هم فرقی نمیکنه اونا کارمند هستند شما ازشون مودم بخرید یا نخرید سودی برای اون کارمند نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)