مک بوک پرو 721 رو خریدم بلاخره!مثل چی خوشحالم![]()
مک بوک پرو 721 رو خریدم بلاخره!مثل چی خوشحالم![]()
مبارکت باشه
یه خورده که باهاش کار کردی بیا یه آماری ازش، از نظر قدرت و کارایی بده
وای بالاخره با ایرانسل کانکت شدم!!
من بالاخره ۷۲۴ رو خریدم واقعا اپل محشره البته هنوز مونده تا بهتر مک رو بشناسم!! اینجا داره از دوستانی که من رو راهنمایی کردن تشکر کنم مخصوصا saeed eminem2 که واقعا سنگ تموم میزاره.
.............
راستی یه سوال تو آفیس که مینویسم حروف فارسی رو از هم جدا مینویسه اما فایلهای دیگم رو که از قبل بودنو فارسی هستن باز میکنم درسته مشکل از چیه؟؟ چجوری میشه بین زبونها تو مک سویچ کرد؟
مبارکه...چه قیمتی؟شده بود 2,200,000 با گارانتی نقش دست دست کردم مثل چی پشیمونم![]()
سلام
از قیمت این 2 مدل خبر داری دیگه؟
17 اینچ یه خورده بزرگ و سنگینه
اون مدل ام دی 36 یه مدل فکر کنم 15 اینچه که سفارشی شده و قسمتی از قطعاتش تغییر کرده
همه ی لپ تاپ های 2011 اپل سندی بریج هستن
آنتی گلیر یه مدلی از مانیتوره که زیر نور آفتاب هم تصویرش کامل دیده می شه (دور مانیتورش کادر مشکی مثل بقیه نداره)
از چند نفر شنیدم سی پی یوی ارتقاء یافته یعنی 2.3 تفاوت محسوسی نسبت به 2.2 نداره. البته با توجه به 250 دلار تفاوت قیمت
اگه حتما 17 می خوای که هیچی اگه 15 می خوای 723 بگیر که ارزون تره با قیمت 2600
آره ضمانتش یه چیز اضافیه که نگیری هم اتفاق خاصی نمیوفته
خیلی ممنون
من نظرم بیشتر رو 17 اینچه چون الانم مانیتور PCیم 19 و عادت ندارم به 15!!تو جعبه این لپتاپا چی هست؟مجیک موس و اون کیبورد های بیسیم جداست؟اگه جداست اونا تو چه رنج قیمته؟
...یه سوال دیگه...آیفون 4 گوشی خوبیه؟شنیدم نرم افزاراش زیاد پیدا نمیشه و اگه پیدا هم بشه کار نمی کنه..درسته؟اگه به کانکشن اینترنت نیاز داشته باشه با وایرلس همه کاراش راه میفته دیگه؟
آيا لپ تاپ اپل با مشخصات زير خوبه؟؟؟؟ لپ تاپ زير قيمتش 3 ميليون و 800 هزار هستش در صورتي كه كش 8 مگ داره ولي رم همون 4 گيگ هست در تمام لپ تاپ هاش رم 4 گيگ هست چرا بالاتر نميبره؟؟ 3 ميليون پول لپ تاپ با رم 4 گيگ؟؟ آيا با برند ديگه كه رم 8 گيگ داره مثل دل و اچ پي برابري ميكنه؟؟؟ چون من ديدم سرعت بالا اومدن اپل خيلي عاليه. كش بالاتر باشه بهتره يا رم؟؟؟ اپل بخريم همونجا ويندوز ميريزن روش يا خودمون به راحتي ميتونيم بريزيم مشكلي نداره؟؟
MD035Intel Core i7
(2.3GHz 8MB L3 Cache)
15.4", 4GB, 750GB (5400rpm), AMD Radeon HD 6750M
Mac OS X Server Snow Leopard
لپ تاپ با مشخصات بالا رو سايت نقش دات نت زده 3 ميليون و 800 هزار در صورتي كه سايت دي جي كالا لپ تاپ با مشخصات زير رو كه به نظرم بهتر از بالايي هست زده 2 ميليون 160 هزار. در ضمن لپ تاپ مشخصاتي زيري مانيتورش 13 اينچ هست و بالايي 15 در صورتي كه 13 گرون تر بايد باشه.
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,04 کیلوگرم - ساخت چین
پردازنده: Intel Core i7 2.7 GHz - Cache 4 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 500 GB Serial ATA - 5400rpm کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo Intel HD Graphics 3000 - DDR3 SDRAM Shared With Main Memory MBصفحه نمایش: 13.3" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
در كل يه اپل هست كه مگاهرتزش 2 هست و يكيش 2.2 يعني چقدر فرقشون هست؟؟؟ يا كش بالا باشه بهتره و هرتز پائين تر يا هرتز هر چي بالاتر و كش پائين تر مشكلي نيست؟ در ضمن اپل اكثرا كارت گرافيك هاش 512 هست يعني كيفيتش پائينه؟ الان ديگه كمتر از 1 گيگ فايده نداره؟؟ در ضمن اكثرا رم هاشون 4 گيگ هست چرا بيشتر نزاشته يا رم جدا در بازار هست كه ارتقاء بديم به 8 گيگ؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مانیتور رو میزی حداقل 2 متر باهات فاصله داره ولی لپ تاپ یعنی بالای لپ یعنی ران پا، البته انتخاب با خودته ولی من وقتی 13 اینچش رو دیدم گفتم اگه از نظر قطعات بالا بود 13 می گرفتم
تو جعبه فقط یه شارژر هست و یه سیم افزایش طول واسه شارژر و 2 تا دی وی دی
مجیک موس و کیبرد اپل جمعا حدود 250 تومان می شه
بله حل می شه
آره چرا خوب نباشه؟
همون 4 گیگ رم رو هم نمی تونی پر کنی. بخواد بشه 8 گیگ 400 دلار گرون تر می شه
اون در واقع تو ایران شده 3.800.000 وگرنه تقریبا 2600 دلاره (250 دلار واسه سی پی یو و 150 دلار واسه مانیتور به 2200 دلار اضافه شده)
کش بالاتر باشه خیلی بهتره چون دائما کاربرد داره ولی رم تا وقتی نیاز نباشه کاربرد نداره مگر اینکه تعداد رم ها بیشتر باشه که تو لپ تاپ نمی شه بیشتر از 2 تا رم گذاشت
نصب ویندوز هیچ کاری نداره پس نیازی نیست کلی پول بدی تا همونجا نصب کنن
هرتز بالا فقط در کارهای سنگین خودشو نشون می ده مثل رم.
لپ تاپ های اپل هر کدوم واسه یه مدل نیازی طراحی شده. پس نیازی نیست تو همه ی مدل ها مثلا کارت گرافیک قوی گذاشته شه که الکی هزینه رو ببره بالا
من به شما پیشنهاد می کنم مدل 723 رو بگیری که از همه معقول تره
خوب خیلی وقت بود که سر به این تاپیک نزدم خوب شد سعید عزیز یک یاد اوری کرد
نمیدونم این چند مورد ایی که این چند وقت برام پیش اومد رو دوستان قبلا تو تاپیک بش کردند یا خیر اما بهتره بگم شاید هم بحث نشده باشه
1-اول از همه بعد از اپدیت لاین به 10.7.1 و 10.7.2 معلوم شد که اکثر برنامه های لاین رو 64 بیت اجرا میشه و به همین خاطر کمی رو مک بوک پرو کندی حس میشه یا حتی فریز کرنل! و ان هم فقط و فقط به خاظر کم اومدن رم هست. چند روز پیش با یکی از دوستان رفتیم پایتخت تا رم اش رو عوض کنه و رم اش رو از 4 گیگ به 8 گیگ تعویض کرد (رو مدل 723) بسیار عالی شد تو لاین سرعت بی نهایت بهتر و نرم تر واقعا به 160 هزار تومانی که خرج اش شد به نظرم میارزید
2-دوم در مورد ویندوز پارالرز تو مک. بعد از نسخه 7 پارالرز دیگه میشه گفت ویندوز پارالرز جزئی از مک شده به نظرم خیلی روان تر شده ویندوز همه محیط کاربری هر دو در عین اینکه در دو محیط گرافیکی جدا از هم هستند اما به هم خیلی مرتبط اند و دیگه احساس جدایی بین این دو نمیکنید البته ناگفته نمانه پالارز 7 هم خیلی رم خوره داره به دلیل 64 بیبی بودن اش و حتما باید با رم 8 گیگی تست اش کنید من رو رم 4 گیگ مک بوک پرو 723 وقتی مثلا پارالرز باز بود هرگز نمیتونستم تو محیط گرافیکی همچون باز فیفا 12 برم اما حالا پارالرز با رم 8 گیگ وقتی هم که باز هست هر کاری میتونید تو مک انجام بدی اعم از بازی
در مورد هارد اس اس دی هم تحقیق های زیادی کردم برای خرید اش و به این نتیجه رسیدم که فعلا خرید اش اشتباه هست نه فقط به خاطر قیمت بلکه به خاطر عدم پشتبیانی فعلی از چیپ های فروخته شده و باگ های عجیب این هارد ها! حتی ocz که معروف ترین هارد اس اس دی رو میزنه تو ورتکس 3 مونده! و نتونسته یک فریمور درست و درمان براش ریلیز کنه . در حالی که در ایران هم زیاد دست امون باز نیست برای خرید هارد اس اس دی تو تحقیق هایی که کردم فقط به تعداد محدودی a-dada و از اون کم تر و کم تر کروشیال و او سی زد فریمور قدیمی تو بازار هست با قیمت های نجومی ورتکس 3 با حجم 240 گیگ قیمت گرفتم 850 هزار تومان ! فعلا باری اس اس دی منتظر نسل بعدی ایش هستم که ان شاا تو سال اتی میلادی عرضه میشه و مشکلات نسل دوم اس اس دی ان شاا رفع بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)