سلام ... چرا سایت اینطوری نشون میده ؟ واسه شما هم همینطوره ؟ ترافیک مجانی میده یا مشکل داره ؟ من الان باید 100 mb داشته باشم ولی ...
سلام ... چرا سایت اینطوری نشون میده ؟ واسه شما هم همینطوره ؟ ترافیک مجانی میده یا مشکل داره ؟ من الان باید 100 mb داشته باشم ولی ...
سلام دوستان من 3 ماهه 512 نامحدود مودم رایگان از ایرانسل گرفتم امروز آخرین روز استفاده ی من هست
می خواستم بدونم چه جوری و کی از کجا می تونم طرح یک ماهه پایه یا 6ماهه نا محدود رو انتخاب کنم؟آخه تو ecare من قسمت تغییر طرح تعرفه اصلا همچین چیزی نداره.چه کنم؟خواهش می کنم زود راهنمایی کنین تا تو پاچه ام نرفته![]()
من وقتی از وی چی ان استفاده میکنم برنامه مانیتورینگ 2برابر مصرف رو نشون میده.
حالا میخواستم بدونم یعنی 2برابر هم از ترافیکم کم میشه یا فقط برنامه مانیتورینگ خونه DU metere اشتباه و 2 برابر نشون میده؟
همه مانیتورینگ ها همینجور هستن؟
سوال دومم اینه که برخی زمان ها سرعتم خیلی میاد پایین اگه زنگ بزنم 707 تاثیری داره که درست بشه یا نه؟
Last edited by eng2006; 22-08-2011 at 12:25.
الان هزار تومان کارت شارژ اضافه کردم که 960 تومان اومد توی حسابم ولی هنوز پیام میده که حساب این دوره تمام شده و برم توی سایت ایرانسل ..... و وارد هیچ صفحه دیگه نمیشهشما الان 12400 تومن شارژ میکنید برای 3 گیگ با سرعت 128. فرض کن زود تر از 30 روز تموم شد خودش خودکار میره رو مصرف آزاد. اگر 1000 تومان شارژ کنید تو حساب شما هست تا زمانی که مصرفش کنید. امیدوارم متوجه شده باشی
مگه نگفتی خودکار میره روی مصرف ازاد ؟
مثل همون انتقال اعتبار سیم کارت هست و میتونید پول رو از یه حساب به حساب دیگه وایمکس بریزید
در روز های عادی که جشنواره نیست 80.000 تومن پول مودم - 8000 تومن نصب و گارانتی - 12400 تومن شارژ 1 ماه 128
سرعت دانلود 16KB/s. قطعی و افت سرعتش هم در مقابل ADSL خیلی کمتره
سرویس هم میانگین 72 ساعته وصل میشه
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
طرز کم کردن ایرانسل یه کم عجیب غریبه. اما در حجم بالا من دیدم کاملا درست کم کرد
مثلا درایور کارت گرافیک nvidia رو نمیشد مستقیم دانلود کنم چون اصلا ip ایران رو راه نمیداد. با WPN دانلود کردم 178MB رو دقیقا همینقدر از حسابم کم کرد.
اگر منظور شما از افت سرعت اون چیزیه که IDM نشون میده و یک دفعه سرعت میرسه به 5KB/s و دوباره میره بالا طبیعیه چیز عجیبی نیست
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
باید خودکار بره رو مصرف آزاد . الان 512 من حجمش تموم شد و داره آزاد حساب میکنه. اعتبارت رو به بالای 1000 تومن برسون ببین باز هم اینطوریه؟
درسته ممنون .الان که نیم ساعت گذشت خودش رفته مصرف ازاد .
راستی سر ماه دوباره خودش میره روی حالت قبلی؟
این ماه چرا واسه من از وایمکس اس ام اس نیامده . شناسه پرداخت از کجا باید بیارم؟
منظورم از افت سرعت دیر باز شدن صفحات هم بود یه وقتایی یاهو هم به زور باز میکنه اما موقته و دوباره سرعتش خوب میشه !
آقا من امروز برای اولین بار می خواستم از وایرلس مودم وایمکس استفاده کنم ، لپ تاپ پیدا می کنه و Good signal هم می نویسه و کنار ساعت هم علامت اتصال میاد (هر چند ثانیه یه بار هم انگار قطع می شه و خیلی سریع خودش وصل می شه)، اما عملا جایی نمی ره .
ضمن اینکه بعدش با کابل هم که وصل کردم بازم وصل می شه ولی هیچ جا نمی ره!
من قبل تر با pc به وایمکس وصل می شدم آیا باید تنظیمات خاصی روی لپ تاپ انجام بشه؟
سرما خودش دوباره تعرفه رو تمدید میکنه و 12400 تومن ناقابل تقدیم ایرانسل میکنید
اون افت سرعت هم باید باهاش سازش کنید چون زنگ بزنید ایرانسل و ببینه الان سرعت خوبه پیگیری نمیکنه
مدل مودم شما چیه؟
رمز وایرلس از چه استانداردی استفاده میکنه؟ WEP یا WPA?
لپ تاپ که روی حالت Power Save نیست؟
اگه روی pc استفاده میکنید پس قطعا مشکل از لپ تاپه
ممنون...
مودم FBR 105
من مبتدی ام این چیزا رو نمی دونم ، یارو نصابه اومد گفت رمز می خواین ما هم گفتیم آره!
این power save رو از کجا باید بفهمم؟
ویندوز لپ تاپ هم xp هست ضمن اینکه لپ تاپ مال پدرمه و هر روز باهاش تو شرکت وصل میشه البته با کابل نه وایرلس!
فکر کنم ترافیک مجانی گیرم اومده !!! من این ماه تا الان حدود 2.9 گیگابایت استفاده کردم ولی تو ecare زده تا 31/5/90 حدود 2 گیگ ترافیک دارم یعنی تا امشب... زنگ زدم 707 گفت درسته اینقدر دارین...گفتم استفاده نکردم !!!) گفت همینه که هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)