اقا در رابطه با مشکل نویز گوشی پشتیبانی سونی اریکسون بهم گفت یه ریست کن گوشی رو. الان من ریست کنم برنامه smartcpmgps هم پاک میشه؟؟؟من دوباره بلد نیستم بدون یاسن بریزم! 7000 پول دادم براش
اقا در رابطه با مشکل نویز گوشی پشتیبانی سونی اریکسون بهم گفت یه ریست کن گوشی رو. الان من ریست کنم برنامه smartcpmgps هم پاک میشه؟؟؟من دوباره بلد نیستم بدون یاسن بریزم! 7000 پول دادم براش
دوستان هنوز قطعات جانبی این گوشی وارد بازار نشده؟
ozr mikham eng type mikonam . vase man ke ring tone +player ziad shod vali too handsfree tasiri hes nakardam !
سلام دوستان
من میخوام رو گوشی خودم پسورد بذارم ولی نمیشه یعنی اصلا نمیدونم پس پیش فرضش چیه 12345 هم میزنم قبول نمیکنه
بعد هم اینکه جی پی اس رو چطوری باهاش باید کار کنم؟
راستی ببخشید سوالای سطحی میپرسم
این -- که میگید چیه و چطوریه( لینک پست هم بدید ممنون میشم)
مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟
اخه اگه بلایی سرش بیاد همسرم......!!!
Last edited by گل مریم; 19-10-2011 at 00:40.
]چرا بعضی هاش خیلی وقته که وارد شده
از جمله کابل فلت و ال سی دی و تاچش
سلام
در مورد پسورد دوستان بهتر میدونن ...
اما GPS :
نرمافزار Location خود ویواز با اتصال به ماهوارهها (بدون هزینه و فقط از طریق GPS) مختصات جغرافیایی، سرعت لحظهای (مثلاً سرعت خودرو یا دویدن شما) و ارتفاعتون از سطح دریا و ... رو میده.
برای دسترسی به این قسمت هم در منوی اصلی، Location رو بزنید، در Gps Data میتونید از Position برای چیزایی که گفتم استفاده کنید.
پایینترش یه گزینه داره به نام Trip Distance که میتونید یه نقطهای رو به عنوان شروع مسیر انتخاب کنید. آخر سر، نقطهی پایان رو که بهش بدید، فاصلهی بین این دو نقطه رو بهتون میگه ...
اما اینا به شرطی هست که شما داخل ساختمون نباشید، در واقع فقط تو فضای باز GPS کار میکنه ...
وقتی وارد Position میشید، شاید اولش No Connection بده، اما بعد اگه سیگنال قابل دریافت وجود داشته باشه، Waiting For GPS میزنه و بعد هم مختصات رو بهتون میده ... اون وقته که شما به GPS وصل شدید ...
اگه سؤالی پرسید، Yes رو بزنید. با این کار بهش اجازه میدید اندکی از اینترنت گوشی استفاده کنه تا بهتر بتونه موقعیت رو پیدا کنه ... شارژی که مصرف میشه خیلی اندکه و فقط در جهت بهبود دریافت سیگنال هست ...
حالا با خودتون میگید اینا که به درد من نمیخورن ! GPS همش همینه ؟!
باید بگم نه، شما نرمافزار Ovi Maps نسخهی 3.01 رو روی ویواز نصب کنید. (البته قبلش هـک کنید، به اون هم میرسیم) بعد نقشههای مربوط به شهرتون رو از تاپیک مربوطه بگیرید. (تو بخش نرمافزارهای کاربردی سیمبین S60v5 میتونید پیدا کنید)
طبق دستورالعمل، وقتی نقشهها رو به پوشهی cities منتقل کردید، Ovi رو باز کنید و نقشهی محل مورد نظرتون رو با بزرگنمایی عالی ببینید. این جوری دقیقاً تمام مسیرها رو با جزییات میبینید. میتونید ازش برای انتخاب بهترین مسیر استفاده کنید. اگه تو خودرو باشید، چون فضا بازه، GPS به خوبی کار میکنه و شما رو روی نقشه جلو میبره، پس هر لحظه میتونید موقعیتتون رو ببینید و مسیرهای درست رو انتخاب کنید.
نقشهها هم کاملاً فارسی هستن ... به خصوص نقشهی تهران فوقالعاده کامله ... (بمیرن که یه نقشه واسه این شمال کوفتی نمیدن)
تازه قابلیت خیلی خوب Ovi قابلیت صدای فارسیشه که البته باید Voice فارسی رو دانلود کنید. این جور که میگن (من خودم تست نکردم) اون خانوم راهنماییتون میکنه از کدوم مسیر برید بهتره
اما در مورد هـک ...
نه بابا، سطحی کدومه، خیلیا نمیدونن
اینجا کامل توضیح دادم :
برنامهها و بازیهای سیستم عامل سیمبین اکثرشون به ساین کردن نیاز دارن ... یعنی باید پول پرداخت کنیم و نرمافزار رو ثبت کنیم. اما با هـک شما میتونید همهی برنامهها و بازیها رو به صورت رایگان روی گوشی نصب کنید. هیچ ضرری هم واسه گوشی نداره، تازه GPS رو هم تقویت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتماً این کار رو بکنید !
من الان 1ماه هست در به در دنبال ic power گوشی هستم , حالا رفتم یه جایی میگه از تهران سفارش دادم برات بیارن .
اول خیلی خیلی تشکر میکنم از پست و جواب کاملتونباید بگم نه، شما نرمافزار Ovi Maps نسخهی 3.01 رو روی ویواز نصب کنید.
من از حک میترسم هنوزم
در مورد جی پی اس هم اون برنامه رو از کجا پیدا کنم؟تو همین انجمن هست؟
دوست من از -- نترس خیلی سادس ولی در عین حال خوب
دوستان یه سوال من الان پچ صدار رو زدم پچ سرعتم همونه یا فرق داره؟
و اینکه الان تو روم پچر من همون دوتاس که قبلا بود چیزی زیاد نشد ولی تغییرات گالری اعمال شد
من تو اکسپلوره پچ رو نگاه کردم فقط اون دوتای -- تو درایو c هست این یکی کجاس؟؟؟؟!!!؟؟؟
سلام
خواهش میکنم ...
هـک به هیچ وجه مشکلی ایجاد نمیکنه واسه گوشی، یه پچه که نخواستید میتونید به راحتی غیرفعالش کنید !
اصلاً مسئولیتش با من
بله، از این تاپیک بگیرید : (البته فقط نسخهی 3.01 کار میکنه رو ویواز)
اینم دانلود نقشههای جدید برای این ورژنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ سرعت با پچ صدا فرق داره ...
پچ سرعت قابل بازگشت نیست، ظاهراً باید مستر ریست کنید تا برگرده ...
ولی خب مشکلی پیش نیومده تا حالا ... (بلوتوث من هم که مشکل پیدا کرده بود، درست شد!نمیدونم، فکر کنم تأثیر تم اپل بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)