تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 628 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر برای چند سال و زمان استفاده زیاد میخوای این مدل msi خیلی عالیه فکر می کنم قیمتش 1040 هست.
    اما اگر کانفیگ بالاتر میخوای hp
    ترجیحا بین این 3 برند، ایسر پیشنهاد نمیشه.
    جساراتا چرا ایسر پیشنهاد نمیکید؟ چون نظرم رفت رو ایسر
    چون نمایندگی شو تو شهر ما داره و کانفیگ خوبی داره
    اما در کل اطلاعی ندارم از اینها
    این ها ویندوز ندارن چی کار باید بکنیم؟ قیمت ایسر چند هست؟

در آغاز فعالیت parsa0001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ایسر 5742g عالیه
    البته با کانفیگ
    Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
    DDR3 4GB 1333MHz
    640GB SATA
    Nvidia GeForce GT 540M 1GB

که بهترین کانفیگ موجود تو ایران با گارانتی سازگار
    3رنگ هم داره مشکی و قرمز وقهوه ای

قیمتشم 5شنبه رو 820 بود البته بعضی ها هم 840 میگفتن

ویندوز نداشته باشن که بهتر چون ویندوز میبره رو قیمت
    هیچی یه ویندوز7 ؛ 2 -3 هزار تومنی از همین ها که تو بازار بخر و نصب کن

3. این کاربر از parsa0001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

آخه میگن hp زود داغ میکنه و گارانتی خوبی در ایران نداره
    پس hp رو خط بزنیم؟
    در مورد اچ پی این شایعات زیاد هست اما هم اتاقی من DV61105 داره که زیاد داغ نمیکنه یعنی معمولی هستش مثل اکثر لب تاب ها. البته اون زیرش همیشه وسیله میذاره. اما من لب تاب لنووی خودم رو ساعتها روی فرش میذارم و صدایی ازش در نمیاد.
    به نظرم این مشکلات وجود نداره یا اگر هم وجود داشته در گذشته بوده و اون هم احتمالا با سی پی یو AMD بودن.

راستش من یک چیزی میخوام که کیفیت کاری خوبی داشته باشه
    چون من رشته ام کامپیوتر هست میخوام خوب برام کار کنه و به دردم بخوره
    راستی ویندوز اینها چی هست؟ شما ها زحمت کشیدید و چند مدل گذاشتید اما راستش من نمیدانم چی به چی هست و به لپ تاپ وارد نیستم گزینه های من
    کیفیت و جنس خوب -کارایی-قطعات مناسب-بازی نکردن یعنی یک مجموعه ای باشه که در عین کیفیت جنس خوب-کانفیگ و امکانات- کارایی بالا و عمر خوبی داشته باشه ممنون از کمکتون
    الان اکثر کیفیت ها خوب هستن و شرکت ها نزدیک به هم هستن. معمولا دل رو توی بازار بیشتر خرید و فروش میکنن شاید به همین خاطره که بیشترین برگشتی داره.
    شرکت های لنوو- ایسوز- فوجیتسو- اچ پی- سونی مارکهای معتبری هستند.
    از لحاظ کیفیت و جنس خوب و قطعات مناسب اکثر قریب به اتفاق نظرشون رو لنوو هست.اما بعضی ها به خاطر اینکه یک کم قیمتش بالاست و ظاهرشون علاقه ای ندارند. ایسوز هم لب تابهای واقعا خوب و محکمی داره.
    این رفیقم که اچ پی داشت لب تابش یه کوچولو ضربه مثل اینکه خورد هاردش خراب شد.
    همه لپ تاپ ها خوبن میگین چرا ؟ چون قیمت دلاریشون با کانفیگهای مشابه مثل هم هستن!
    ولی شرکت های وارد کنندشون بستگی به دزدیشون تو ایران قیمت ها رو بالا پایین میکنن
    msi لپ تاپ 800 تومنی رو میده 1200
    بدون ویندوز اصل بدون پرداخت مالیات سنگین آمریکا بدون هزینه حمل زیاد به آمریکا
    البته بقیه هم خوب میدزدن ولی تو یه سری برندها چون مشتری کمتر میشناسه اونهارو پول کمتری میخورن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به شخصه مخالفم. انقدر ها هم نیست. قیمت لب تاب توی ایران تقریبا همون قیمت جهانی هستش و اگر هم تفاوت داشته باشه واقعا خیلی خیلی ناچیزه.البته به غیر از مدلهایی که روی بورس نیستند ممکنه قیمتشون یه کم بالاتر باشه اما نه به این تفاوت.
    با سلام.منم ميخواستم يه لپ تاب بخرم در حدود 600 تا 1 ميليون.اما موندم كه يه لپ تاب با قيميتي حدود 700 تومن برا چند سال برام كاربرد داره.استفاده من خونگيه.كار زياد خاصي نمي خوام انجام بدم.
    استفاده خونگی اگه داری خرج زیاد نکن همون حدود 700 تومان خوبه.مدلهای ایسر از لحاظ اقتصادی قیمت مناسبی دارند.
    خود همونجایی که خریدی برات ویندوز نصب میکنه و درایور هاش رو نصب میکنه شاید 15 تومانی روی قیمت لب تاب بیفته.
    معمولا لب تاب های ایسر قیمت های خیلی خوبی دارند.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

y560 چنده؟

اچ پی 3140 چی بده؟
    نه عزیز کی گفته بده.اینهایی که معرفی شد جز بهترینا هستش. سلیقه ای هستش و بیشتر مربوط به جیبت و سلیقت میشه.
    3140 جز خوب های اچ پی بوده

شما اظهار نظر نکنی بهتره لینک گذاشتم کوری همین رو ماتریس زده 1200
    یعنی شیرین 400 نوش جان
    به قیمت جهانی هم تو بازار میشه پیدا کرد ایسر دل اچ پی رو
    ولی اپل سونی ایسوز توشیباو.... خیر
    همون 800 دلار رو
    FX603
    13,250,000 ريال
    Intel Core i5 460M 2.53GHz 3Mb 1066MHz
    4GB DDR3 1066Mhz
    640GB
    DVD-RW
    Nvidia GT425M 1GB DDR3 Dedicated / Intel® HM55 Shared
    15.6"(1920x1080) FHD WXGA LED
    WiFi+GLAN+BT+USB3
    D+Sub+E-SATA+HDMI
    2.4KG
    HD
    W/7
    6 Cell+Mouse+Bag
    Available

matris.co.ir

میده من گفتم 1200!
    شد 500 تومن حالا بدون 12 تا 25 درصد مالیات آمریکا بدون ویندوز اورجینال با هزینه حمل نصف چین تا آمریکا
    شما 100 تومن هم برای اختلاف مانیتور فول اچ دیش کم کن باز میشه 400تومن من
    اولا ادب رو رعایت کن.
    من نظر خودم رو گفتم چیزی که دیدم.هنوزم همین رو میگم قیمت لب تاب توی ایران تقریبا مناسب هستش و تفاوت چندانی با قیمت جهانی نداره به جز در برندهایی که کمتر خرید و فروش میشه و کمتر بهشون توجه میشه. که خودت هم چندتاش رو گفتی. ممکنه شاید توی چند مدل همچین تفاوت فاحشی باشه چون نرخ تک تک لب تاب ها رو من که ندارم. اما در کل قیمت لب تاب توی ایران خوبه.حداقل لب تاب هایی که توی دنیا بورس هستش رو تقریبا قیمت مناسبی ارائه میده.

6. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه لپ تاپ 14 اینچی میخوام تا 750
    ظاهرشم تا حدودی برام مهمه
    برای برنامه نویسی میخوام و کارای عادی
    حداقل هم Core i3 باشه
    ممنون

8. این کاربر از optis2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه لپ تاپ ها خوبن میگین چرا ؟ چون قیمت دلاریشون با کانفیگهای مشابه مثل هم هستن!
    ولی شرکت های وارد کنندشون بستگی به دزدیشون تو ایران قیمت ها رو بالا پایین میکنن
    msi لپ تاپ 800 تومنی رو میده 1200
    بدون ویندوز اصل بدون پرداخت مالیات سنگین آمریکا بدون هزینه حمل زیاد به آمریکا
    البته بقیه هم خوب میدزدن ولی تو یه سری برندها چون مشتری کمتر میشناسه اونهارو پول کمتری میخورن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز جان شما که فقط کانفیگ رو مقایسه می کنی فکر کنم اصلا تا حالا لپ تاب دستت نگرفتی.
    شما می خوای ماشین بخری میگی همه اینا موتورش 1600 هست پس چرا تویوتا انقدر مفته بنر انقدر گرونه؟ تازه بنز که امکانات تویوتا رو هم نداره.
    پس این نشون میده سوادت همین قدره.
    شما اصلا کیفیت ساخت، تکنولوژی های انحصاری و سایر امکانات اختصاصی رو در نظر می گیری؟
    برای نمونه بدنه ضد لک و ضد خش، کیبور ضد آب، بلند گو های DUNAUDIO و THX ، تکنولوژی TDE و GPU Boost و cooler boost و super pipre و military class و ECO Enguine و .... در FX603 میدونی چیه؟
    شما که نوت بوکو فقط کانفیگ میدونی پس بهتره هر برندی که ارزون تر از همه اون کانفیگو میده بخری.
    امیدوارم با این روشتون موفق باشید.

در ضمن این شرکت های وارد کننده نیستن که قیمتو بالا میبرن. شرکتی که قانونی لپ تاب وارد می کنه، گمرکی و مالیات میده. ایناس که لپ تابو گرون میکنه. هم چنین گارانتی تخصصی نیاز به نیروی تخصصی و کارگاه پیشرفته داره.
    اصلا تا حالا به گارانتی های معتبر سر زدی که این هارو درک کنی؟ یا لپ تاب 800 تومانی میخری با کاغذ به اصطلاح گارانتی؟

شما سوادت واقعا خیلی محدوده که جنس قاچاقو برابر جنس قانونی میدونی!
    Last edited by arfnpm; 15-01-2011 at 19:26.

10. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

احتمالا 5742 می گیرم اما و سایت سازگار هارد 640 زده که من میخوام هارد 500
    به نظرتون تو نمایندگی شهرستانش گیرم میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    امیدوارم خوب باشین
    با اجازه بروبچ گل p30worl تجربیاتی رو که این چند روزه بدست اوردم میگم شاید به درد یکی خورد:

اول از همه در مورد کانفینگ بگم که من همیشه برام جای سوال بود چرا با کانفینگ مشابه اختلاف قیمت گاهی تا 100-200 تومن وجود داره
    با اینکخ منه خنگ میدونستم چرا ولی تازه فهمیدم
    ببینید یک چیز خیلی مهم تر که معمولا حرفی ازش نمیشه مادربرد هست
    ما میگیم مثلا فلان لپ تاپ سی پیوش اینقدره ، رمش فلان قدره و ....
    اما معمولا هیچ جایی از کیفیت مادر برد حرفی نمیزنیم
    درصورتی که همه مون میدونیم مثلا دوتا پی سی با کانفینگ مشابه اما اگه یکی مادربردش گیگا باشه چقدرررررر فرق میکنه از لحاظ سرعت و کارایی
    در مورد لپ تاپ هم همین جوره و خودم حتی تجربه کردم که یک لپتاپ با کانفینگ پایینتر چقدر سرعت و کارایش بیشتر بوده نسبت به کانفینگ بالاتر اما هم قیمت!!
    (مثلا یه مثال میزنم بین acer و asus : من الان 800 تومن دارم و میخوام بین k52 ایسوز و 5742 ایسر یکی رو انتخاب کنم ، خوب معلومه که k52 رو انتخاب میکنم چون با اینکه کانفینگ پایین تری داره به دلیل کیفیت ساخت بهتر و مادربرد بهتر ممکنه کاراییش حتی از ایسر بالاتر باشه(که احتمالا همینجورم هست!) و چون گارانتی معتبری داره خیالم هم راحته)
    دومین مورد هم که واضح است :کیفیت ساخت ، هماهنگی ، محبوبیت و ....

اما موضوع دیگری که باید بگم به خصوص اگر کسی میخواد اذیت نشه!! باید بدونه شاید مهمتر از مارک لپ تاپ گارانتیش مهم باشه (که متاسفانه فکر میکنم تنها گارانتی رسمی و تخصصی گارانتی asus باشه تو ایران!)

و اما بحث اصلی که من بهش رسیدم اینه که تو رنج زیر 1 تومن به ترتیب برندهای زیر پیشنهاد میشه:

1-asus (به دلایل بالا! و اینکه جواب خودش رو پس داده و اینکه گارانتی معتبری داره)
    2-msi (بعضی ها شاید خرده بگیرن چرا بعد از asus ؟ خوب به دو دلیل 1-گارانتی و 2-یکم زوده بهش اعتماد کرد، آخه همش 2 ساله زده تو کار لپ تاپ! اما اگه همینجور ادامه بده قول میدم بذارمش اول)
    2-IBM
    3-acer (قیمت مناسب)
    4-dell (کهنه کار بازار!)
    5-hp (طراحی های جالب و نوآوری!)

*البته برای قیمت های بالای یک تومان حتما حتما این چینش به هم خواهد خورد (به قول یکی از اساتید باید یک دل latitude دستت بگیری تا بفهمی کهنه کار بازار یعنی چی!)

----------------------------
    البته یک نکته هم به عنوان نظرم در مورد قیمت لپ تاپ ها بگم و اون اینکه انصافا قیمت لپ تاپ تو ایران گرونه!
    به علاوه مسائلی که یکی از بچه ها گفت(مالیات و ....) باید در نظر بگیریم که مثلا میانگین در امد توی آمریکا 64000 دلاره و این یعنی اینکه لپ تاپ فول کانفینگ apple رو تو ایران بخری 270 هزار تومن!

با تشکر و خسته نباشی
    موفق و سرافراز باشین
    Last edited by moeinset; 15-01-2011 at 20:37.

13. 2 کاربر از moeinset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی یه چی دیگه
    ما اون چیزی که از بچه های گل p30world انتظار داشتیم این بود که از همه چی مهم تر احترام به یکدیگره تو فروم

به قول شاعر:
    تا میتوانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد!(البته سو تفاهم نشه !! این دل نه اون دل!!

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    و اما بحث اصلی که من بهش رسیدم اینه که تو رنج زیر 1 تومن به ترتیب برندهای زیر پیشنهاد میشه:

1-asus (به دلایل بالا! و اینکه جواب خودش رو پس داده و اینکه گارانتی معتبری داره)
    2-msi (بعضی ها شاید خرده بگیرن چرا بعد از asus ؟ خوب به دو دلیل 1-گارانتی و 2-یکم زوده بهش اعتماد کرد، آخه همش 2 ساله زده تو کار لپ تاپ! اما اگه همینجور ادامه بده قول میدم بذارمش اول)
    2-IBM
    3-acer (قیمت مناسب)
    4-dell (کهنه کار بازار!)
    5-hp (طراحی های جالب و نوآوری!)
    دو تای اولتو واقعا قبول دارم. شرکتی که مادربورد های نوت بوکشو خودش میسازه کیفیت کاریش واقعا بالاتره.

16. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •