جساراتا چرا ایسر پیشنهاد نمیکید؟ چون نظرم رفت رو ایسر
چون نمایندگی شو تو شهر ما داره و کانفیگ خوبی داره
اما در کل اطلاعی ندارم از اینها
این ها ویندوز ندارن چی کار باید بکنیم؟قیمت ایسر چند هست؟
جساراتا چرا ایسر پیشنهاد نمیکید؟ چون نظرم رفت رو ایسر
چون نمایندگی شو تو شهر ما داره و کانفیگ خوبی داره
اما در کل اطلاعی ندارم از اینها
این ها ویندوز ندارن چی کار باید بکنیم؟قیمت ایسر چند هست؟
ایسر 5742g عالیه
البته با کانفیگ
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz
640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
که بهترین کانفیگ موجود تو ایران با گارانتی سازگار
3رنگ هم داره مشکی و قرمز وقهوه ای
قیمتشم 5شنبه رو 820 بود البته بعضی ها هم 840 میگفتن
ویندوز نداشته باشن که بهتر چون ویندوز میبره رو قیمت
هیچی یه ویندوز7 ؛ 2 -3 هزار تومنی از همین ها که تو بازار بخر و نصب کن![]()
در مورد اچ پی این شایعات زیاد هست اما هم اتاقی من DV61105 داره که زیاد داغ نمیکنه یعنی معمولی هستش مثل اکثر لب تاب ها. البته اون زیرش همیشه وسیله میذاره. اما من لب تاب لنووی خودم رو ساعتها روی فرش میذارم و صدایی ازش در نمیاد.
به نظرم این مشکلات وجود نداره یا اگر هم وجود داشته در گذشته بوده و اون هم احتمالا با سی پی یو AMD بودن.
الان اکثر کیفیت ها خوب هستن و شرکت ها نزدیک به هم هستن. معمولا دل رو توی بازار بیشتر خرید و فروش میکنن شاید به همین خاطره که بیشترین برگشتی داره.
شرکت های لنوو- ایسوز- فوجیتسو- اچ پی- سونی مارکهای معتبری هستند.
از لحاظ کیفیت و جنس خوب و قطعات مناسب اکثر قریب به اتفاق نظرشون رو لنوو هست.اما بعضی ها به خاطر اینکه یک کم قیمتش بالاست و ظاهرشون علاقه ای ندارند. ایسوز هم لب تابهای واقعا خوب و محکمی داره.
این رفیقم که اچ پی داشت لب تابش یه کوچولو ضربه مثل اینکه خورد هاردش خراب شد.
به شخصه مخالفم. انقدر ها هم نیست. قیمت لب تاب توی ایران تقریبا همون قیمت جهانی هستش و اگر هم تفاوت داشته باشه واقعا خیلی خیلی ناچیزه.البته به غیر از مدلهایی که روی بورس نیستند ممکنه قیمتشون یه کم بالاتر باشه اما نه به این تفاوت.
استفاده خونگی اگه داری خرج زیاد نکن همون حدود 700 تومان خوبه.مدلهای ایسر از لحاظ اقتصادی قیمت مناسبی دارند.
خود همونجایی که خریدی برات ویندوز نصب میکنه و درایور هاش رو نصب میکنه شاید 15 تومانی روی قیمت لب تاب بیفته.
معمولا لب تاب های ایسر قیمت های خیلی خوبی دارند.
نه عزیز کی گفته بده.اینهایی که معرفی شد جز بهترینا هستش. سلیقه ای هستش و بیشتر مربوط به جیبت و سلیقت میشه.
3140 جز خوب های اچ پی بوده
اولا ادب رو رعایت کن.
من نظر خودم رو گفتم چیزی که دیدم.هنوزم همین رو میگم قیمت لب تاب توی ایران تقریبا مناسب هستش و تفاوت چندانی با قیمت جهانی نداره به جز در برندهایی که کمتر خرید و فروش میشه و کمتر بهشون توجه میشه. که خودت هم چندتاش رو گفتی. ممکنه شاید توی چند مدل همچین تفاوت فاحشی باشه چون نرخ تک تک لب تاب ها رو من که ندارم. اما در کل قیمت لب تاب توی ایران خوبه.حداقل لب تاب هایی که توی دنیا بورس هستش رو تقریبا قیمت مناسبی ارائه میده.
سلام دوستان
یه لپ تاپ 14 اینچی میخوام تا 750
ظاهرشم تا حدودی برام مهمه
برای برنامه نویسی میخوام و کارای عادی
حداقل هم Core i3 باشه
ممنون
عزیز جان شما که فقط کانفیگ رو مقایسه می کنی فکر کنم اصلا تا حالا لپ تاب دستت نگرفتی.
شما می خوای ماشین بخری میگی همه اینا موتورش 1600 هست پس چرا تویوتا انقدر مفته بنر انقدر گرونه؟ تازه بنز که امکانات تویوتا رو هم نداره.
پس این نشون میده سوادت همین قدره.
شما اصلا کیفیت ساخت، تکنولوژی های انحصاری و سایر امکانات اختصاصی رو در نظر می گیری؟
برای نمونه بدنه ضد لک و ضد خش، کیبور ضد آب، بلند گو های DUNAUDIO و THX ، تکنولوژی TDE و GPU Boost و cooler boost و super pipre و military class و ECO Enguine و .... در FX603 میدونی چیه؟
شما که نوت بوکو فقط کانفیگ میدونی پس بهتره هر برندی که ارزون تر از همه اون کانفیگو میده بخری.
امیدوارم با این روشتون موفق باشید.
در ضمن این شرکت های وارد کننده نیستن که قیمتو بالا میبرن. شرکتی که قانونی لپ تاب وارد می کنه، گمرکی و مالیات میده. ایناس که لپ تابو گرون میکنه. هم چنین گارانتی تخصصی نیاز به نیروی تخصصی و کارگاه پیشرفته داره.
اصلا تا حالا به گارانتی های معتبر سر زدی که این هارو درک کنی؟ یا لپ تاب 800 تومانی میخری با کاغذ به اصطلاح گارانتی؟
شما سوادت واقعا خیلی محدوده که جنس قاچاقو برابر جنس قانونی میدونی!
Last edited by arfnpm; 15-01-2011 at 19:26.
احتمالا 5742 می گیرم اما و سایت سازگار هارد 640 زده که من میخوام هارد 500
به نظرتون تو نمایندگی شهرستانش گیرم میاد؟
با سلام
امیدوارم خوب باشین
با اجازه بروبچ گل p30worl تجربیاتی رو که این چند روزه بدست اوردممیگم شاید به درد یکی خورد:
اول از همه در مورد کانفینگ بگم که من همیشه برام جای سوال بود چرا با کانفینگ مشابه اختلاف قیمت گاهی تا 100-200 تومن وجود داره
با اینکخ منه خنگ میدونستم چرا ولی تازه فهمیدم
ببینید یک چیز خیلی مهم تر که معمولا حرفی ازش نمیشه مادربرد هست
ما میگیم مثلا فلان لپ تاپ سی پیوش اینقدره ، رمش فلان قدره و ....
اما معمولا هیچ جایی از کیفیت مادر برد حرفی نمیزنیم
درصورتی که همه مون میدونیم مثلا دوتا پی سی با کانفینگ مشابه اما اگه یکی مادربردش گیگا باشه چقدرررررر فرق میکنه از لحاظ سرعت و کارایی
در مورد لپ تاپ هم همین جوره و خودم حتی تجربه کردم که یک لپتاپ با کانفینگ پایینتر چقدر سرعت و کارایش بیشتر بوده نسبت به کانفینگ بالاتر اما هم قیمت!!
(مثلا یه مثال میزنم بین acer و asus : من الان 800 تومن دارم و میخوام بین k52 ایسوز و 5742 ایسر یکی رو انتخاب کنم ، خوب معلومه که k52 رو انتخاب میکنم چون با اینکه کانفینگ پایین تری داره به دلیل کیفیت ساخت بهتر و مادربرد بهتر ممکنه کاراییش حتی از ایسر بالاتر باشه(که احتمالا همینجورم هست!) و چون گارانتی معتبری داره خیالم هم راحته)
دومین مورد هم که واضح است :کیفیت ساخت ، هماهنگی ، محبوبیت و ....
اما موضوع دیگری که باید بگم به خصوص اگر کسی میخواد اذیت نشه!! باید بدونه شاید مهمتر از مارک لپ تاپ گارانتیش مهم باشه (که متاسفانه فکر میکنم تنها گارانتی رسمی و تخصصی گارانتی asus باشه تو ایران!)
و اما بحث اصلی که من بهش رسیدم اینه که تو رنج زیر 1 تومن به ترتیب برندهای زیر پیشنهاد میشه:
1-asus (به دلایل بالا! و اینکه جواب خودش رو پس داده و اینکه گارانتی معتبری داره)
2-msi (بعضی ها شاید خرده بگیرن چرا بعد از asus ؟ خوب به دو دلیل 1-گارانتی و 2-یکم زوده بهش اعتماد کرد، آخه همش 2 ساله زده تو کار لپ تاپ! اما اگه همینجور ادامه بده قول میدم بذارمش اول)
2-IBM
3-acer (قیمت مناسب)
4-dell (کهنه کار بازار!)
5-hp (طراحی های جالب و نوآوری!)
*البته برای قیمت های بالای یک تومان حتما حتما این چینش به هم خواهد خورد (به قول یکی از اساتید باید یک دل latitude دستت بگیری تا بفهمی کهنه کار بازار یعنی چی!)
----------------------------
البته یک نکته هم به عنوان نظرم در مورد قیمت لپ تاپ ها بگم و اون اینکه انصافا قیمت لپ تاپ تو ایران گرونه!
به علاوه مسائلی که یکی از بچه ها گفت(مالیات و ....) باید در نظر بگیریم که مثلا میانگین در امد توی آمریکا 64000 دلاره و این یعنی اینکه لپ تاپ فول کانفینگ apple رو تو ایران بخری 270 هزار تومن!
با تشکر و خسته نباشی
موفق و سرافراز باشین![]()
Last edited by moeinset; 15-01-2011 at 20:37.
راستی یه چی دیگه
ما اون چیزی که از بچه های گل p30world انتظار داشتیم این بود که از همه چی مهم تر احترام به یکدیگره تو فروم
به قول شاعر:
تا میتوانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد!(البته سو تفاهم نشه !! این دل نه اون دل!!
![]()
دو تای اولتو واقعا قبول دارم. شرکتی که مادربورد های نوت بوکشو خودش میسازه کیفیت کاریش واقعا بالاتره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)