سلام و روز به خیر مجدد
می خواستم از دوستان عزیز مطلع سوال کنم که آیا خبری از ورود Sony HX909 (که بنا به اطلاع در Ces2011 به عنوان یکی از بهترین HDTv ها مطرحه) به بازار ایران (رسمی که وارد نشده هنوز) دارین و حدود قیمتی اون مشخص شده است یا خیر؟
سلام و روز به خیر مجدد
می خواستم از دوستان عزیز مطلع سوال کنم که آیا خبری از ورود Sony HX909 (که بنا به اطلاع در Ces2011 به عنوان یکی از بهترین HDTv ها مطرحه) به بازار ایران (رسمی که وارد نشده هنوز) دارین و حدود قیمتی اون مشخص شده است یا خیر؟
بین سه مدل ال سی دی پاناسونیک 42U20 و سامسونگ 40C695 و سونی 40EX500 از نظر کیفیت تصویر و زاویه دید و تماشای فیلم و مسابقات ورزشی کدام بهتر است؟ چون پانل پاناسونیک از نوع IPS است ایا در کیفیت تصویر تاثیر دار؟ تا چه حد؟ ضمنا قیمت هر سه با گارانتی 1200 است.
خیلی ممنون.
از لحاظ قیمت وضعیت چطور میشه؟ مدلایی که جایگزین مدل های قدیمی میشن قیمتشون نسبت به اونا افزایش داره یا نه؟
لطفا از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید. می توانید از دکمه ویرایش استفاده کنید.
برای اطمینان از صحت سلامت TV میتونید در صورت موجود بودن منوی مخفی تست از او نطریق اقدام کنید. وگرنه میتونید خودتون تست های دستی بگیرید
مثلا دو عکس با رزولوشن بالا و فول اچ دی که یکی کاملا سفید و دیگری کاملا مشکی باشه روی صفحه قرار بدید و از این طریق صفحه و پیکسل ها رو دستی چک کنید. برای اطمینان از refersh hertz میتونید یه کنسول PS3 یا یه فیلم مثل FAst & Furios (ترجیحا نسخه توکیو دریفت) به شرط اینکه با کیفیت واقعی باشه رو به نمایش در بیارید و نتیجه رو ببینید که آیا ماشین اون آقاهه تار میشه یا نه؟؟
اما همه این کارها بع داینکه تحویل گرفتین طرف چند روز اول انجام بدید و تیو ماه اول سعی کنید هر تصویر و هر استفاده ای رو ازش ببرید و اگه به موردی برخوردید ببرید گارانتی، گارانیت برای چیه؟! واسه همینه دیگه
من جمله تون رو نفهمیدم! اما وقتی مدل های جدید میاد قیمت مدل های قدیمی کاهش داره. و این کاهش قیمت بستگی داره قیمت مدل های جدید و تکنولوژی هاشون چی باشه.
Last edited by resident; 01-04-2011 at 12:40.
منظورم اینه که الان 40 اینچ c6960 قیمتش 1,700 هست، مدل جایگزین اون وقتی میاد تو بازار قیمتش چنده؟ (مثلا اسمش d6960 باشه!)
با سلام
من می خوام یه تلویزیون 40 یا 42 تو رنج قیمت حدود یک میلیون و دویست بگیرم , معیارم اینه که کیفیت تصویرش عالی باشه , پشتیبانی کامل فرمتها با usb , اگرم گیرنده دیجیتال داشته باشه بهتره.
1.بین lcd و led و plasma موندم کدوم بهتره ؟
لطفا چند تا مدل خوب معرفی کنید .
ممنون.
با توجه به هزينه و نيازهاتون :
-samsung c695
-lg ld650
نمیدونم! اینو بهتره از فروشنده ها بپرسید که دستشون توی کاره و آگاه تر هستن.
-در مورد قيمت ها ميتونيد قيمت هاي جهاني رو ببينيد ومقايسه كنيد :
سري هاي d6000 , d6300 كه غير 3d هستند مدل هاي جايگزين هستند
- در سري هاي 2011 تعدادي از سري هاي 6 هم قابليت 3d رو دارند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی تو این قیمت فقط این دو مدل به درد بخورن ؟ اگه میشه چندتا مدل دیگه هم معرفی کنید. قیمتش 100 تا 200 بالاتر شد عیبی نداره.
میشه بگیددر کیفیت تصویر و سرعت پاسخ گویی بین lcd و led و plasma کدوم بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)