تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1211 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟

حسين جان
    دقيقا واحد پول بازي چيه ؟‌ دلار يا يورو ؟
    اين شايعه كه مي گفتن كه نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا رو نداره درسته ؟
    هم دلار داره هم یورو و هم ین توی تنظیمات ابتدایی این مود هر کسی بنا به سلیقه خودش میتونه یکیو انتخاب کنه .
    توی منوی اصلی نسخه دمو که مشخه لیگ قهرمانان وجود داره . منظورتونو درست متوجه شدم ؟
    Last edited by 4039; 11-10-2009 at 00:05.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره منم ديدم
    اما قبلا شنيده بودم در نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا وجود نداره كه البته در حد شايعه بود و فكر كنم درست بوده
    الان من دمو رو دارم و تا عرضه بازي هم 12 روز مونده
    روي نسخه دموي خودت چه تغييراتي دادي و داري بازي مي كني ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که کاملا این قضیه سوپر استار رو متوجه نشدم...
    این برنامه دکه رجه سختی سوپراستار رو آنلاک میکرد...فقط روی دروازه بان ها تاثیر میذاشته یا کلا مربوط به سختی کل بازی میشده؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بايد روي كل بازي تاثير بذاره ولي انگار دروازه بان هارو قوي تر مي كرده و هوش مصنوعي رو بالاتر مي برده يا فقط در همون حيطه تاثير داشته

5. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره منم ديدم
    اما قبلا شنيده بودم در نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا وجود نداره كه البته در حد شايعه بود و فكر كنم درست بوده
    الان من دمو رو دارم و تا عرضه بازي هم 12 روز مونده
    روي نسخه دموي خودت چه تغييراتي دادي و داري بازي مي كني ؟
    من فقط پچ مربوط به افزایش زمان و زاویه دوربینو نصب کردم و همین برنامه مربوط به سوپر استار . JUCE هیچ کیت سروری برای دمو منتشر نکرده فکر میکنم 7-8 ماهی میشه هیچ برنامه جدیدی نساخته بود که واقعا همه نگران شده بودن راستش منم خیلی نگران شده بودم چون بدون کیت سرور بازی چندان جذاب نیست . اما این پچ مربوط به زمان بازی که برای دمو منتشر شد کار ایشونه , انتشار این پچ تمام فن های بازیو به این مساله امیدوار کرد که ایشون دوباره به صحنه برگشته .

من که کاملا این قضیه سوپر استار رو متوجه نشدم...
    این برنامه دکه رجه سختی سوپراستار رو آنلاک میکرد...فقط روی دروازه بان ها تاثیر میذاشته یا کلا مربوط به سختی کل بازی میشده؟!
    فکر میکنم مربوط به کل بازی باشه اما من فکر نمیکنم بازی نسبت به تاپ پلیر خیلی فرق کرده باشه اما روی دروازه بانها واقعا تاثیر گذاشته . باید ببینیم توی نسخه نهایی این درجه سختی به چه شکلی خواهد بود .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a.asgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟
    نه در این حد حسین جان(وارد بحث مورد علاقه من شدید) خیلی محدود ولی تو نمایشگاه آلمان که بودم با دو تا از این مسئول هاشون در مورد artificial intelligent بازی صحبت که میکردم یک چیزی در مورد این قضیه گفته بودن(مثل feedback که در الگوریتمهای عصبی استفاده میشه سعی کردن در این نسخه از بازی هم استفاده کنند ولی به صورت خیلی محدود و در حد یک تست برای این نسخه می باشد .)
    اتفاقا با بچه های دانشگاهمون قرار گذاشتیم نسخه اصلی بازی که اومد توی قسمت هوش بازی وارد بشیم و بتونیم یک دست کاریهایی تو قسمتهای connoisseur هوش ایجاد کنیم و بتونیم یک چیزی را که کونامی نمی خواهد تغییر بده یک تغییراتی توش ایجاد کنیم البته اگر دوستانم سر قولشون باشند فکر کنم مشکلات دروازبانها و coherence کل تیم رو بتونیم یک تغییراتی توش اعمال کنیم و به بهتر شدن بازی کمک کنیم تا ببنیم چه پیش می اید

9. این کاربر از a.asgharpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اگه زننده تاپیک رو پیدا می کردیم و این پست های مفید رو به صفحه اول انتقال میدادن عالی میشد
    این پست هایی که حسین داده و اون ترجمه ها و اموزش ها و توضیح کارت ها واسلایدرها عالیه و خیلی به درد میخورن...
    مخصوصا برای کسانی که در مورد این سیستم ها اطلاعی ندارن خیلی به دردشون میخوره

من و مهران (joey jordison ) صفحه اول تاپیک پست دادیم...پست شماره 3 مربوط به مهران و پست شماره 9 هم مربوط به منه....
    ببینید مهران قبول می کنه اون پست رو ویرایش کنه و اونا رو توی صفحه اول قرار بده یا نه...اگه قبول کنه که چه بهتر پستش بالاتر هست و بهتره....
    اگر هم نشد من میتونم اون پست رو ویرایش کنم....یا این که همین ساسان خان زننده تاپیک رو گیر بیاریم و اینا رو بهش بدیم که بذاره صفحه اول...
    چطوره؟!
    خواهشن یکی این کار رو بکنه !
    واقعا حیفه این اموزشها ! یا اینکه خود دوستان به صورت pdf بزارن بقیه استفاده کنن و دعاشون کنن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام، راستی این پچها رو که دوستان برای دمو تو تاپیک قرار دادن میشه ازش برای نسخه کامل هم استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

اینرو از خود بازی با برنامه GGS استخراج کردم که اگر اشتباه نکنم مربوط به منوی چمپیونز لیگش میشه (گفتم بزارم شماهم استفاده کنید):

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام، راستی این پچها رو که دوستان برای دمو تو تاپیک قرار دادن میشه ازش برای نسخه کامل هم استفاده کرد؟
    مطمئنا نه !!!
    همه چيز فرق مي كنه
    البته من نمي دونم نسخه دمو كد نويسيش Series يا InPlace

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •